Temida Posted June 1, 2010 Posted June 1, 2010 Łódzkie Towarzystwo Opieki nad Zwierzętami [SIZE=2]Fiona to młodziutka, około roczna sunia, której ostatnie miesiące życia nie były bajkową sielanką. Prawdopodobnie została porzucona lub wypchnięta z samochodu przez kogoś kto nie zasłużył na miano człowieka. Na szczęście na jej drodze znalazła się osoba, która podała jej pomocną dłoń. Niestety, nie może zapewnić suni stałej przystani, a jej pobyt w dotychczasowym miejscu nie może być zbyt długi. Fiona ma ok. roku, jest średniej wielkości, jest troszkę nieufna, choć coraz bardziej lgnie do ludzi i pragnie, aby okazali jej swą czułość. Z pewnością świetnie odnalazłaby się w domu z ogrodem i człowiekiem potrafiącym pokochać ją na zawsze. Planowana jest także sterylizacja Fiony oraz szczepienia. [SIZE=3] W tej chwili Fionie bardzo potrzebne są ogłoszenia i proszę o pomoc w ich wykonaniu. [SIZE=3]Kontakt w sprawie adopcji: Łódź [SIZE=2]tel. 601 26 85 88 lub tel. 602 65 55 32 e-mail: [email protected] [SIZE=2][SIZE=3][SIZE=2] Quote
polubek Posted June 1, 2010 Posted June 1, 2010 zgodnie z prikazem odmeldowuję się **** PROSZĘ FIONA Quote
Szarotka Posted June 1, 2010 Posted June 1, 2010 Jak chodzi o ogloszenia to Piromanka jest mistrzynia :):) Quote
Temida Posted June 1, 2010 Author Posted June 1, 2010 Dzięki za przybycie. Poproszę kogoś od ogłoszeń. :) Quote
Cajus JB Posted June 1, 2010 Posted June 1, 2010 Zapisuję Fionę. Jutro będzie miała ode mnie nk. Dziś już polecam Ją na Twoim profilu Temido. Quote
Temida Posted June 1, 2010 Author Posted June 1, 2010 Jacku jesteś cudowny. Lareczko dzięki za Allegro i za zdradzenie tajemnicy. Quote
Cajus JB Posted June 2, 2010 Posted June 2, 2010 Zgodnie z obietnicą. http://nasza-klasa.pl/profile/25776426/gallery/album/15/829 Quote
Temida Posted June 2, 2010 Author Posted June 2, 2010 Jacuś dzięki wielkie. Długo zapowiadany wątek 11 psów. http://www.dogomania.pl/threads/186874-11-par-psich-oczu-czeka-na-lepsze-%C5%BCycie-w-NOWYCH-DOMACH-RADOMSKO Quote
kameralna Posted June 2, 2010 Posted June 2, 2010 No Fioneczko, śliczna jesteś! Jestem pewna, że będą o ciebie pytać :) A niech pytają i domki proponują :D Quote
Temida Posted June 2, 2010 Author Posted June 2, 2010 Dzisiaj dostałam meila od Pana z Łodzi, który znalazł cudownego szczeniaka. Ma 9 tygodni. Będą potrzebne ogłoszenia, masa ogłoszeń. Jutro dogadam z Panem szczegóły, ale już dziś rozpuszczam wici. Quote
Temida Posted June 2, 2010 Author Posted June 2, 2010 Będzie duży. Ale jest cudowny. Trzeba mu pomóc znaleźć domek, choć myślę że będą chętni. Quote
wojtuś Posted June 5, 2010 Posted June 5, 2010 [quote name='Temida']Dzisiaj dostałam meila od Pana z Łodzi, który znalazł cudownego szczeniaka. Ma 9 tygodni. Będą potrzebne ogłoszenia, masa ogłoszeń. Jutro dogadam z Panem szczegóły, ale już dziś rozpuszczam wici. Cudo , prawdziwe cudo:);) Quote
Temida Posted June 5, 2010 Author Posted June 5, 2010 Tak, z tego co wiem to cudo jutro będzie w nowym domu. Co innego Fiona. Quote
wojtuś Posted June 5, 2010 Posted June 5, 2010 Temido... no nie martw się, proszę, Fiona też znajdzie domek - Piękna jest I jak tu Cie pocieszyć - trudno - buziak od wujaszka:);) ale jeden.. coby zazdrości na wątku nie było;);) Quote
Temida Posted June 5, 2010 Author Posted June 5, 2010 Skoro skarbie prosisz.:loveu: Przy Tobie zmartwienia odchodzą. Buziakiem się odwdzięczam :oops: Quote
Recommended Posts