mikoada Posted August 7, 2010 Posted August 7, 2010 Fineczko pokazuj się cioteczkom, Tobie teraz tak bardzo są potrzebne pieniążki !!! Quote
Avilia Posted August 7, 2010 Author Posted August 7, 2010 Tak na wszelki wypadek (dla niedowiarków) wklejam zdjęcie z książeczki Finki,dowód na to,że została wczoraj zaszczepiona: [IMG]http://i35.tinypic.com/t67zac.jpg[/IMG] Mam nadzieje,że coś widać.Szczepienie kosztowało 57 zł-jeżeli ktoś by miał wątpliwości mogę podać numer telefonu do lecznicy. Quote
Klaudus__ Posted August 7, 2010 Posted August 7, 2010 [I]Ojj tak lepiej podaj - bo Cię ukatrupią,albo sprawę do sądu oddadzą. :mdleje:[/I] Quote
toyota Posted August 8, 2010 Posted August 8, 2010 Zapomniałam napisać Avilia , że Finusia ma fajnie u Ciebie :loveu: A Twój pies to zawsze taki przyjacielski do wszystkich innych ? Quote
Avilia Posted August 8, 2010 Author Posted August 8, 2010 [quote name='toyota']Zapomniałam napisać Avilia , że Finusia ma fajnie u Ciebie :loveu: A Twój pies to zawsze taki przyjacielski do wszystkich innych ?[/QUOTE] Staram się jak mogę,żeby każdemu psu było u mnie dobrze;) Moja sunia wcale nie jest taka przyjazna!Sama jestem w szoku,że się tak zachowuje.Finka jest już drugą tymczasowiczką dla której Keli jest po prostu cudowna.Zauważyłam,że jest taka pobłażliwa tylko dla młodych psów (1,2 letnich).Jak miałam na tymczasie 3 letnią sunię to się w sumie omijały.A już na pewno nie spały na jednym posłaniu!Za to te młodziaki same się do niej do "łóżka" pchają;D Quote
mikoada Posted August 8, 2010 Posted August 8, 2010 [quote name='Avilia']Staram się jak mogę,żeby każdemu psu było u mnie dobrze;) Moja sunia wcale nie jest taka przyjazna!Sama jestem w szoku,że się tak zachowuje.Finka jest już drugą tymczasowiczką dla której Keli jest po prostu cudowna.Zauważyłam,że jest taka pobłażliwa tylko dla młodych psów (1,2 letnich).Jak miałam na tymczasie 3 letnią sunię to się w sumie omijały.A już na pewno nie spały na jednym posłaniu!Za to te młodziaki same się do niej do "łóżka" pchają;D[/QUOTE] a może Keli zwyczajnie lubi tymczasowiczki z Pszczyny :) Quote
toyota Posted August 8, 2010 Posted August 8, 2010 [quote name='mikoada']a może Keli zwyczajnie lubi tymczasowiczki z Pszczyny :)[/QUOTE] Na to wygląda :lol: Quote
Jasza Posted August 9, 2010 Posted August 9, 2010 Uściski dla Finki. Jak już będzie po sterylce pomogę w ogłoszeniach chociaż. Quote
Avilia Posted August 9, 2010 Author Posted August 9, 2010 Dziękuję Jaszo za chęć pomocy w ogłoszeniach! Cioteczki nadal nie mamy ani grosza na sterylkę.Czas jej wykonania się zbliża...Czy ktoś pomoże?! Quote
wasabi81 Posted August 9, 2010 Posted August 9, 2010 Jakos za malo cioteczek na watku u Fineczki:-( Zerkne na konto i postaram sie cos wplacic na sterylke... Quote
Avilia Posted August 9, 2010 Author Posted August 9, 2010 Wasabi Aniele,dziękuję... Zaktualizowałam pierwszy post.Możecie sobie zerknąć czy wpływy i wydatki się zgadzają.Albo jeżeli czegoś brakuje,proszę napisać-poprawię. Quote
toyota Posted August 10, 2010 Posted August 10, 2010 Fineczko kochana , ciocia do Ciebie zagląda i martwi się bardzo twoimi finansami :-(. Quote
mikoada Posted August 10, 2010 Posted August 10, 2010 Następna cioteczka również się martwi :( miał być bazarek na sterylkę Fineczki, ale chyba są jakieś problemy bo Erica się nie odzywa :( Quote
Avilia Posted August 10, 2010 Author Posted August 10, 2010 Fineczka pokazuje się cioteczkom i ładnie prosi o grosik: [IMG]http://i38.tinypic.com/2cbyfr.jpg[/IMG] [IMG]http://i34.tinypic.com/s1u7pv.jpg[/IMG] [IMG]http://i37.tinypic.com/n3oz5t.jpg[/IMG] Quote
mikoada Posted August 10, 2010 Posted August 10, 2010 Jaka ona słodka :) a kanapa to chyba jej ulubione miejsce ;) Quote
Avilia Posted August 11, 2010 Author Posted August 11, 2010 Oj tak ulubione:) Ale zaraz po kanapie jest posłanie mojej Keli,oczywiście tylko jak Keli na nim leży;) Ona tak bardzo potrzebuje bliskości innego stworzonka,nie tylko człowieka. Cioteczki czasu mamy mało,pieniędzy wcale,a Finka musi być wysterylizowana!Taki był układ.Nie zostawiajcie mnie z tym samej.Jeżeli nie uzbieramy na sterylkę,mój TZ już nigdy więcej nie zgodzi się na tymczasowanie psów! Quote
toyota Posted August 11, 2010 Posted August 11, 2010 Avilia wzięła Fineczkę do DT bezpłatnie , nie możemy jej zostawić teraz samej z kosztami... Quote
Javena Posted August 12, 2010 Posted August 12, 2010 Avilla,napisałam juz 20 prózb,ale jak narazie bez odzewu.:shake: Ja też postaram sie coś wysłac, czekam na wypłate (meza) miała być 10-go,ale twierdzi ,że może dopiero w przyszłym tygodniu. :razz: Albo , jak córka przyjedzie? Niestety też dopiero w przyszłym tyg. Quote
aanka Posted August 12, 2010 Posted August 12, 2010 Jeżeli chodzi o fundusze na sterylke , mogę co nieco dołożyć , deklarować się nie mogę na razie......................pozdrawiam.:p Quote
Guest Elżbieta481 Posted August 12, 2010 Posted August 12, 2010 Meldujemy się.Niestety w tej chwili nie mamy mozliwości pomóc-inne zoobowiązania. Elżbieta Quote
Javena Posted August 12, 2010 Posted August 12, 2010 [quote name='aanka']Jeżeli chodzi o fundusze na sterylke , mogę co nieco dołożyć , deklarować się nie mogę na razie......................pozdrawiam.:p[/QUOTE] Chodzi o sterylke. Avilla wzieła sunie bezpłatnie. Aanka dziekuję!!! Quote
Javena Posted August 12, 2010 Posted August 12, 2010 [quote name='waldi481']Meldujemy się.Niestety w tej chwili nie mamy mozliwości pomóc-inne zoobowiązania. Elżbieta[/QUOTE] waldi481 dzieki za odzew.Wiemy,ze u wszystkich krucho. Quote
andegawenka Posted August 12, 2010 Posted August 12, 2010 Jestem na zaproszenie Javeny... bezpłatnie???? no też dorzucę.... Quote
Avilia Posted August 12, 2010 Author Posted August 12, 2010 Dziewczyny bardzo Wam dziękuję!Nawet najmniejsza wpłata się liczy.Zaraz powysyłam PW z numerem konta. Javeno-jesteś złotą kobietą! Dziękuję,że mi pomagacie... Quote
Recommended Posts