nija Posted October 25, 2010 Posted October 25, 2010 [quote name='bico']...a ja właśnie wczoraj w mojej lecznicy widziałam ogłoszenie o nowej szkole agility pod Lublinem, dziś raz jeszcze sprawdzę namiary telefoniczne, ale zapamiętałam adres strony w necie: [URL="http://www.agility.lublin.pl/"]www.agility.lublin.pl[/URL][/QUOTE] Dzięki! :) Quote
Jasza Posted October 26, 2010 Posted October 26, 2010 Kciuki za "transport" Finki, za szczęśliwą podróż! Quote
Baski_Kropka Posted October 27, 2010 Posted October 27, 2010 Ja myślę że ta piękna sunia znajdzie swój wymarzony domek, uważam że brak uszka w niczym jej nie przeszkadza, wręcz dodaje jej uroku i wygląda jak mały chochlik :D Do góry :) O nie zajrzałam na te kilka ostatnich stron a tu proszę....:D No to cudownie :) Quote
andegawenka Posted October 27, 2010 Posted October 27, 2010 [quote name='Baski_Kropka']Ja myśle że ta piękna sunia znajdzie swój wymarzony domek, uważam że brak uszka w niczym jej nei przeszkadza, wręcz dodaje jej uroku i wygląda jak mały chochlik :D Do góry :)[/QUOTE] Finka już ma domek, szuka transportu do niego... Quote
.blueberry. Posted October 28, 2010 Posted October 28, 2010 Dziewczyny na wątku transportowym jest SzczepON. Zaufany pan który nie jednego psiaka już przewiózł. Może do niego napiszcie. Oczywiście transport jest płatny :/ ale może to jakaś opcja... Quote
Avilia Posted October 28, 2010 Author Posted October 28, 2010 Ja miałam w planach jechać,ale niestety nie dam rady;/ Więc nie pozostaje nam nic innego jak transport płatny.Z tym,że to jest ponad 300km...Koszt może być duży. Quote
Jasza Posted October 29, 2010 Posted October 29, 2010 A PKP? Sprawdzaliście? Wiem, że Reyes jeździła z psami pociągiem za zwrot kosztów biletu. Danusia jest z Katowic. Quote
bico Posted October 29, 2010 Posted October 29, 2010 a ile by wynosił koszt całościowy transportu płatnego? Może uda nam się jakoś uzbierać, każdy by coś dorzucił, tyle ile może, może i nija też by się udało pomóc przy ewentualnych kosztach i wspólnymi siłami Finka wreszcie by dotarła do DS. Quote
.blueberry. Posted October 29, 2010 Posted October 29, 2010 Zbliża się święto zmarłych może ktoś wyjeżdża w tamte strony i zgodziłby się zabrać Finkę... Quote
Avilia Posted October 29, 2010 Author Posted October 29, 2010 Cały czas szukamy...Napiszę do SzczepONa zaraz jaki byłby koszt. Quote
Avilia Posted October 31, 2010 Author Posted October 31, 2010 Jak na razie żadnych nowych;/ Mój TZ wraca w środę z delegacji.Może coś wymyśli.Może uda nam się auto naprawić to byśmy pojechali...Póki co wykończyłam auto doszczętnie. Przy okazji zaproszę,proszę o pomoc w ogłoszeniach: [url]http://www.dogomania.pl/threads/195279-5-kot%C3%B3w-w-tym-dwa-3-miesi%C4%99czne!Szukaj%C4%85-DT!Potrzebna-karma[/url]! [url]http://www.dogomania.pl/threads/195423-Gruby-zwyk%C5%82y-Felu%C5%9B...czeka-go-schron-Pilnie-potrzebny-DT-DS-OG%C5%81OSZENIA[/url]! Quote
Avilia Posted October 31, 2010 Author Posted October 31, 2010 [quote name='blueberrykiss']A co odpowiedział szczepon?[/QUOTE] Jeszcze nic. Czekamy. Quote
nija Posted November 2, 2010 Posted November 2, 2010 Mam nadzieję,że niedługo się czegoś dowiemy. szkoda,że ja jestem taka "lewa" i nie mam samochodu...ani prawda jazdy jeszcze ;) no ale jakiś transport na pewno się pojawi... Quote
Avilia Posted November 3, 2010 Author Posted November 3, 2010 Niestety ja PKP nie dam rady jechać.To cały dzień w drodze,a jestem obecnie sama w domu-nie mogę zostawić swojej suni bez spacerów na cały dzień...;/ Quote
Jasza Posted November 3, 2010 Posted November 3, 2010 Dlatego pisałam o Danusi (Reyes). Wiem,że jeździła z psami PKP i zawoziła np.schroniskową Zuzię która była u mnie na dwudniowym DT do Białegostoku. Koszt biletów nie byłby taki duży. Quote
Avilia Posted November 3, 2010 Author Posted November 3, 2010 Jejku Jaszo chyba Twój wpis o Reyes przegapiłam:roll: Już wertuję w poszukiwaniu;) Napiszę do Reyes. Dzięki Jaszeńko:loveu: Quote
Jasza Posted November 4, 2010 Posted November 4, 2010 Miałam jej numer,ale jak mitelefon wpadłdo WC to wcięło większość książki telefonicznej. Maciaszek ma na pewno jej numer. Quote
Avilia Posted November 4, 2010 Author Posted November 4, 2010 Dzwoniłam do szczepONa w sprawie transportu.Niestety nie da rady jechać...;/ Quote
malawaszka Posted November 4, 2010 Posted November 4, 2010 Prawdopodobnie pojadę z missieek w tą niedzielę - jadę po 2 lub 3 psy do Lublina - jeśli dorzucicie się do paliwa to możemy zawieźć Finkę - gdzie ona jest teraz? w Dąbrowie? Quote
Avilia Posted November 5, 2010 Author Posted November 5, 2010 Już wszystko ugadane;) Finka jedzie w niedzielę z Malawszaką;) Quote
Recommended Posts