Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[B]Erica[/B]-jeżeli zaglądasz na wątek,proszę zrób ten plakacik,Finka mogłaby już grzać doopkę w DS,na miejsce w moim domu czeka Grosia.Niestety,póki jest zajęte nie mogę jej pomóc...:(

Posted

[quote name='Avilia']Erico,proszę daj znać,że żyjesz."Moi ludzie" z Warszawy z niecierpliwością oczekują na plakacik.Chcą zacząć działać,ja także![/QUOTE]

Żyć, żyję :shake: Od piatku praktycznie nie ma mnie na Dogo. W piątek moja Lara została dość dotkliwie pogryziona i pomiędzy opieką nad nią, nerwami ( obawiamy się komplikacji ze strony układu oddechowego) i zajmowaniem się pozostałą szóstką psiaków jestem padnięta. Do tego po wsi rozeszła się "plotka", że jeden dziad zamordował bezdomnego mikro-pieska, którego starałam się oswoić :-(
Z plakatem zobaczę... pewnie i tak w nocy nie zmróżę oka.

Posted

Jejku Erico...Może zostaw ten plakat w spokoju i odpocznij.Życzę zdrowia Larze.
Postaram się poszukać po necie jakiś instrukcji jak coś takiego zrobić,może sama się nauczę i coś wykombinuję.

Posted

Miałam zapytanie o Finkę na Facebooku.Napisała dziewczyna z Lublina.Odpisałam jej.Przedstawiłam jak wygląda procedura adopcji.Mam nadzieję,że nie zniechęci jej wizyta przedadopcyjna i podpisanie umowy.Nie cieszę się jeszcze,bo teraz ludzie zmieniają zdanie z minuty na minutę...

Posted

[quote name='Jasza']Na mapie Dogo jest jeszcze: Tiger, ma.s , Obleblak, ladySwallow,
Paulina_mickey,Masza4, anielica[/QUOTE]

Do wyboru do koloru.....jak nigdzie indziej.Byle domek dla sliczności był super:loveu:

Posted

Jakby co, to spróbuję zrobić tą wizytę po tym weekendzie, w przyszłym, nowym tygodniu, wcześniej nie dam rady.

Czy ta osoba jest już zdecydowana na psiaka i zgadza się na wizytę?

Posted

[quote name='bico']Jakby co, to spróbuję zrobić tą wizytę po tym weekendzie, w przyszłym, nowym tygodniu, wcześniej nie dam rady.

Czy ta osoba jest już zdecydowana na psiaka i zgadza się na wizytę?[/QUOTE]

Dzięki za odzew:smile:

Posted

Widzę, że pozytywny finał na horyzoncie :)

... a tu kolejna potrzebująca duszyczka ,,, zerknijcie prosze ...

[URL]http://www.dogomania.pl/threads/131337-Psy-z-Ostatniej-Szansy-Pomoc-wciąż-potrzebna!!!/page414[/URL]

Posted

[quote name='Buster']Fineczko może to allegro pomoże ci znaleźć domek :) [URL]http://allegro.pl/finka-chce-do-domku-i1225382473.html[/URL][/QUOTE]
Super!!! Dziekujemy za piekne allegro dla Fineczki (ja niestety nie potrafie robic) :-)

Posted

[quote name='Avilia']Dziewczyna zgadza się na wizytę.Wieczorem podam dokładniejsze info co i jak.[/QUOTE]

[B]...i już nawet założyła wątek o Fineczce na dogo:cool3:
Klik:
[url]http://www.dogomania.pl/threads/192434-Pro%C5%9Bba-o-rad%C4%99.Mieszkam-sama-chc%C4%99-wzi%C4%85%C4%87-kundelka-1-rocznego[/url]...
[/B]
Wszelkie dane do wizyty proszę o przesłanie mi na pw;)