Avilia Posted September 6, 2010 Author Posted September 6, 2010 [B]Erica[/B]-jeżeli zaglądasz na wątek,proszę zrób ten plakacik,Finka mogłaby już grzać doopkę w DS,na miejsce w moim domu czeka Grosia.Niestety,póki jest zajęte nie mogę jej pomóc...:( Quote
Jasza Posted September 7, 2010 Posted September 7, 2010 Lepiej teraz, niż potem, gdyby Finka była już u nich. Fakt. Szukamy dalej. Quote
Avilia Posted September 7, 2010 Author Posted September 7, 2010 Erico,proszę daj znać,że żyjesz."Moi ludzie" z Warszawy z niecierpliwością oczekują na plakacik.Chcą zacząć działać,ja także! Quote
Erica Posted September 7, 2010 Posted September 7, 2010 [quote name='Avilia']Erico,proszę daj znać,że żyjesz."Moi ludzie" z Warszawy z niecierpliwością oczekują na plakacik.Chcą zacząć działać,ja także![/QUOTE] Żyć, żyję :shake: Od piatku praktycznie nie ma mnie na Dogo. W piątek moja Lara została dość dotkliwie pogryziona i pomiędzy opieką nad nią, nerwami ( obawiamy się komplikacji ze strony układu oddechowego) i zajmowaniem się pozostałą szóstką psiaków jestem padnięta. Do tego po wsi rozeszła się "plotka", że jeden dziad zamordował bezdomnego mikro-pieska, którego starałam się oswoić :-( Z plakatem zobaczę... pewnie i tak w nocy nie zmróżę oka. Quote
Avilia Posted September 7, 2010 Author Posted September 7, 2010 Jejku Erico...Może zostaw ten plakat w spokoju i odpocznij.Życzę zdrowia Larze. Postaram się poszukać po necie jakiś instrukcji jak coś takiego zrobić,może sama się nauczę i coś wykombinuję. Quote
wasabi81 Posted September 7, 2010 Posted September 7, 2010 Fineczko kochana, szkoda ze to nie TEN domek:-( Quote
andegawenka Posted September 7, 2010 Posted September 7, 2010 Ona jest taka śliczna, szkoda.... Quote
Avilia Posted September 8, 2010 Author Posted September 8, 2010 Miałam zapytanie o Finkę na Facebooku.Napisała dziewczyna z Lublina.Odpisałam jej.Przedstawiłam jak wygląda procedura adopcji.Mam nadzieję,że nie zniechęci jej wizyta przedadopcyjna i podpisanie umowy.Nie cieszę się jeszcze,bo teraz ludzie zmieniają zdanie z minuty na minutę... Quote
Jasza Posted September 8, 2010 Posted September 8, 2010 Odnowię Fince Gumtree i Alegratkę. Przydałoby się małej takie "wypasione" Allegro... Quote
Avilia Posted September 9, 2010 Author Posted September 9, 2010 Szukam kogoś z Lublina do przeprowadzenia wizyty przedadopcyjnej! Quote
Jasza Posted September 9, 2010 Posted September 9, 2010 Na mapie Dogo jest jeszcze: Tiger, ma.s , Obleblak, ladySwallow, Paulina_mickey,Masza4, anielica Quote
andegawenka Posted September 9, 2010 Posted September 9, 2010 [quote name='Jasza']Na mapie Dogo jest jeszcze: Tiger, ma.s , Obleblak, ladySwallow, Paulina_mickey,Masza4, anielica[/QUOTE] Do wyboru do koloru.....jak nigdzie indziej.Byle domek dla sliczności był super:loveu: Quote
Jasza Posted September 9, 2010 Posted September 9, 2010 Mam nadzieję, że jakaś ciotka z Lublina sprawdzi doM, a ten okaże się świetny. Quote
andegawenka Posted September 9, 2010 Posted September 9, 2010 Napisałam do Bico, ale nie ma jej jeszcze na dogo. Czy ta Pani okresliła z jakiej dzielnicy Lublina jest. Ja to Czechów. Quote
bico Posted September 9, 2010 Posted September 9, 2010 Jakby co, to spróbuję zrobić tą wizytę po tym weekendzie, w przyszłym, nowym tygodniu, wcześniej nie dam rady. Czy ta osoba jest już zdecydowana na psiaka i zgadza się na wizytę? Quote
andegawenka Posted September 9, 2010 Posted September 9, 2010 [quote name='bico']Jakby co, to spróbuję zrobić tą wizytę po tym weekendzie, w przyszłym, nowym tygodniu, wcześniej nie dam rady. Czy ta osoba jest już zdecydowana na psiaka i zgadza się na wizytę?[/QUOTE] Dzięki za odzew:smile: Quote
Ewanka Posted September 9, 2010 Posted September 9, 2010 Widzę, że pozytywny finał na horyzoncie :) ... a tu kolejna potrzebująca duszyczka ,,, zerknijcie prosze ... [URL]http://www.dogomania.pl/threads/131337-Psy-z-Ostatniej-Szansy-Pomoc-wciąż-potrzebna!!!/page414[/URL] Quote
Avilia Posted September 9, 2010 Author Posted September 9, 2010 Dziewczyna zgadza się na wizytę.Wieczorem podam dokładniejsze info co i jak. Quote
Buster Posted September 9, 2010 Posted September 9, 2010 Fineczko może to allegro pomoże ci znaleźć domek :) [URL]http://allegro.pl/finka-chce-do-domku-i1225382473.html[/URL] Quote
wasabi81 Posted September 9, 2010 Posted September 9, 2010 [quote name='Buster']Fineczko może to allegro pomoże ci znaleźć domek :) [URL]http://allegro.pl/finka-chce-do-domku-i1225382473.html[/URL][/QUOTE] Super!!! Dziekujemy za piekne allegro dla Fineczki (ja niestety nie potrafie robic) :-) Quote
bico Posted September 9, 2010 Posted September 9, 2010 [quote name='Avilia']Dziewczyna zgadza się na wizytę.Wieczorem podam dokładniejsze info co i jak.[/QUOTE] [B]...i już nawet założyła wątek o Fineczce na dogo:cool3: Klik: [url]http://www.dogomania.pl/threads/192434-Pro%C5%9Bba-o-rad%C4%99.Mieszkam-sama-chc%C4%99-wzi%C4%85%C4%87-kundelka-1-rocznego[/url]... [/B] Wszelkie dane do wizyty proszę o przesłanie mi na pw;) Quote
Jasza Posted September 10, 2010 Posted September 10, 2010 Zajrzałam na wątek, który założyła Nija. Trzymam kciuki mocno. Quote
Recommended Posts