Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[IMG]http://i34.tinypic.com/2iiv15d.jpg[/IMG]

[IMG]http://i38.tinypic.com/30uzv2r.jpg[/IMG]

I to by było na razie na tyle.
Dzisiaj wybieramy się w góry.Jeszcze nie wiemy dokładnie w które miesjce.Być może do Wisły,Ustronia lub Jastrzębia Zdroju.A może do wszystkich miast po kolei;D

Posted

[quote name='Avilia']No kochane Cioteczki,pora ruszyć z ogłoszeniami!Mamy trochę "lepszych" fotek.
Czy ktoś pomoże?[/QUOTE]

Bardzo prosimy o pomoc w ogłoszeniach Finki...Ja chętnie pomogę, ale trochę później teraz próbujemy wyciągnąć pozostałe psiaki z Mysłowic...

Posted

Ada- miałabyś tyć czasu, żeby podnieść bazarek Finki? Pusto tam strasznie...
Rozmawiałam wczoraj z Klaudią - wszystko wyjaśnione :) Jak tylko ogarnę sprzątanie i psy to wyślę Ci PW.

Posted

[quote name='Klaudus__'][I]Rozmawiałaś rozmawiałaś dopóki telefon Ci nie padł ;P[/I][/QUOTE]

Pani, u nas na wsi to strasznie szybko te... bateryje zżera ;)
A tak na serio, to faktycznie było o czym; żółć mnie zalewa jak myślę o coponiektórych ( jak to się powinno poprawnie pisać?) takich :chainsaw:

Posted

[quote name='Erica']A tak na serio, to faktycznie było o czym; żółć mnie zalewa jak myślę o coponiektórych ( jak to się powinno poprawnie pisać?) takich :chainsaw:[/QUOTE]

Może łatwiej napisać o poszczególnych osobach :) niestety takie życie...

Posted

Czyżby znowu na poczcie nie napisały Javena. Pewnie mysla ,że nie po polsku ,bo przez V? kurcze ,to juz któryś raz z kolei. Najgorzej jak są deklaracje ,bo potem wisze ,ze nie wpłaciłam .Dla pewnosci . CHEŁMEK. Na kopii jak byk ,pisze JAVENA.

Posted

Javneko kochana nie denerwuj się tak:) Złość piękności szkodzi:)

Czy mogłabym prosić którąś z cioteczek o pomoc w robieniu ogłoszeń?Ładnie proszę...

Posted

[quote name='Javena']Czyżby znowu na poczcie nie napisały Javena. Pewnie mysla ,że nie po polsku ,bo przez V? kurcze ,to juz któryś raz z kolei. Najgorzej jak są deklaracje ,bo potem wisze ,ze nie wpłaciłam .Dla pewnosci . CHEŁMEK. Na kopii jak byk ,pisze JAVENA.[/QUOTE]

polecam konto bankowe internetowe , już dawno pozegnałam kolejki na poczcie.