amster Posted April 22, 2004 Posted April 22, 2004 Ja Gocha nie mam na to absolutnie czasu. ale zwróć uwagę, że moje aktualizacje następują często w małych dawkach, ja tylko informuję o tym ludziska raz na jakiś miesiąc, że coś zaktualizowałem. w rzeczywistości te wszystkie informacje które tam się pojawiają są wprowadzane na bieżąco. wówczas jest mniej pracy. tyle można wygospodarować. Quote
whippetka Posted May 1, 2004 Posted May 1, 2004 Chodzenie po charcich stronach to jeden z moich głownych sposóbow na mile spedzenie czasu z chartami.. chociaz wirtulanie :wink: . A oto strona mojej pipety: http://naomi.whippet.w.interia.pl/ . Wolno ładują się zdjęcia i nie jest najbogatsza w treść, ale góruje nademną brak czasu :roll: . Zapraszam! :D Quote
Tilia Posted May 13, 2004 Posted May 13, 2004 whip :) już idę na Twoją stronę :) zobaczcie na jaką fajną bazę trafiłam, można dodać swojego psa, rodowód, osiągnięcia, zdjęcia, rodzeństwo, dzieci itd, bardzo mi się ten pomysł podoba :) :) co prawda to o wszystkich rasach, ale myślę, że warto dodać: http://www.dogterminal.com/dogs.php Quote
charciara Posted May 14, 2004 Posted May 14, 2004 Łomatko, ile tam trzeba się namęczyć Tilia !!! Quote
Tilia Posted May 14, 2004 Posted May 14, 2004 charciara, męcz sie męcz ;) ja mam tylko 2 sztuki do wpisania :P tylko szkoda, że nie ma żadnych deerów :( whip coś mi ta Twoja strona odmawia współpracy :roll: Quote
wirka Posted May 14, 2004 Author Posted May 14, 2004 No i szkoda, że nie ma tam chartów polskich... Quote
Tilia Posted May 14, 2004 Posted May 14, 2004 wirka - no jeszcze nie ma, Siwy może być pierwszy :) (jest Polish Greyhound na liście do wyboru). Quote
wirka Posted May 14, 2004 Author Posted May 14, 2004 wirka - no jeszcze nie ma, Siwy może być pierwszy :) (jest Polish Greyhound na liście do wyboru). A gdzie Ty niby widzisz Polish Greyhound? :o Ja na tej liście nie znajduje nic takiego: Group 10: Sighthounds Section 1: Long-haired or fringed Sighthounds Afghan Hound(49) Borzoi (Russian Borzoi)(22) Saluki Fringed(6) Section 2: Rough-haired Sighthounds Deerhound(2) Irish Wolfhound(33) Section 3: Short-haired Sighthounds Greyhound(12) Italian Greyhound(12) Whippet(18) Quote
Tilia Posted May 14, 2004 Posted May 14, 2004 wirka ;) to jest lista psów które już są w bazie. Jak się zarejestrujesz i będziesz chciała dodać Siwego to wybierzesz jakiej ON jest rasy. Jak go dodadzą, to do tej listy którą wkleiłaś dojdzie jeszcze Polish Greyhound :P Quote
frodoipatyk Posted June 8, 2004 Posted June 8, 2004 Witam Zapraszam na stronę whippet'ów Frodo i Patyka (CHRIS de BURGH Lazarus i MADAGASKAR Lazarus) www.frodo.z.pl www.julitaitomek.republika.pl Quote
amster Posted June 15, 2004 Posted June 15, 2004 minął miesiąc, więc znowu pozowlę sobie Was zaprosić na moją stronę. Nie wiele się u mnie wydarzyło, ale całkiem sporo zdjęć sie tam pojawiło. Zapraszam do oglądania: www.bilans.w.pl Quote
matrix..... Posted June 24, 2004 Posted June 24, 2004 Zapraszam - pojawiły się nowe zdjęcia Matrixa w wieku prawie 11 miesięcy http://gorskie-pejzaze.w.interia.pl/ Quote
frodoipatyk Posted June 24, 2004 Posted June 24, 2004 Zapraszam na moja stronkę pojawiły się nowe wystawowe foty Patyka (MADAGASKAR Lazarus), oraz duże rodowody moich psów okraszone zdjęciami przodków , gratka dla każdego whipp-maniaka :D Zapraszam Quote
malta Posted July 21, 2004 Posted July 21, 2004 A ja zapraszam do nas - zmieniona szata graficzna strony ;) www.piesy.prv.pl Quote
kate_m. Posted July 21, 2004 Posted July 21, 2004 Malta--rysunki na stronce są obłędne :) Bardzo mi się podobają. Quote
malta Posted July 21, 2004 Posted July 21, 2004 Malta--rysunki na stronce są obłędne :) Bardzo mi się podobają. Niezmiernie się cieszę :oops: :oops: :oops: :multi: Quote
jenn Posted July 21, 2004 Posted July 21, 2004 ja to sie wpisalam w ksiedze gosci ;) nie zdradze co - trza zajrzec i poczytac :D Quote
Arika_Dominika Posted July 23, 2004 Posted July 23, 2004 malta Szata graficzna strony rewelacyjna!!! :D Quote
moni_L Posted July 23, 2004 Posted July 23, 2004 Malta, naprawde bardzo mi sie podoba Twoja strona. Grafiki sa przeurocze. Gratulacje!!! Monika i Lusia Quote
frodoipatyk Posted September 6, 2004 Posted September 6, 2004 Witam. Ponownie zapraszam na moja strone dodałem nowe fotki moich psów. Można je zobaczyć Foto Album - Tak sie wystawiam - cz. III :D Quote
malta Posted September 7, 2004 Posted September 7, 2004 Bardzo fajnie się chłopaki prezentują :kciuki: Quote
frodoipatyk Posted September 22, 2004 Posted September 22, 2004 Ponownie zapraszam na moją stronę kolejna porcja zdjęć moich psów tym razem z naszych wakacji :D Miłego oglądania Quote
Recommended Posts