Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 914
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='izabela1234']Kocham tą NINKE1 jest niesamowita czyli piesio jest na razie bezpieczny :)[/QUOTE]

Czyli jest nas dwie :)
Teraz organizujemy odebranie ( a trzeba to zrobić szybko...) i transport ...

Posted

Julia - a z Żar do Bogatyni to daleko?...tak myślę, że moze by można było zabrać oba psiaki i po Svenka by może tam dojechali...szit - nie mogę znaleźć dla niego żadnego transportu...:(

Posted

[quote name='andzia69']Julia - a z Żar do Bogatyni to daleko?...tak myślę, że moze by można było zabrać oba psiaki i po Svenka by może tam dojechali...szit - nie mogę znaleźć dla niego żadnego transportu...:([/QUOTE]

to samo mi dziś w pracy do głowy przyszło
Sandra ma klatkę , może zgodziła by się zapakować któregoś delikwenta do klatki , klatke zakryć i jechali by obaj chłopcy a pani załatwiła by sobie dowóz do Bogatyni albo gdzieś na trasie odebrała

Posted

Sandra się zgadza :)
Nieważne czy uda się pojechać jutro, w niedziel czy dopiero za tydzień.

Czyli koszty transportu dzielą się na pół...

Zadzwoniła do pani co chce adoptować Svenak czy nadal chce chłopaka ( z tym nigdy nic nie wiadomo) i uprzedziłam o ewentualnym terminie. Nadal podtrzymuje swoją wole przygarnięcia Sveniusia :) i bardzo się cieszy!

Posted

Kochani wszystko ustalone i zaplanowane.

Jutro Sandra i jej Grzesiu o 6 rano odbierają Brutusa. O 6.30- 7.00 podjeżdżają do Gliwic po Svenka , który pojedzie z nimi do nowego domku. Udał się wypożyczyć auto na które można zapakować dwie klatki kennelowe. Najpierw chłopaki pojadą do Bogatyni gdzie Brutus zostanie zakwaterowany , a później Sandra z Grzesiem zawiozą dalej Svenka do nowego domku. Czyli jutro dwa pieski pojadą po nowe życie :) ( koszty transportu też automatycznie się zmniejszają ).

Sandra , Grzesiu bardzo Wam dziękuje :)

Posted

Jestem :) Tak jak pisała Julia wszystko gotowe teraz tylko czekamy do jutra ;), niestety Seven z nami nie jedzie :-( nowi właściciele okazali się nie być tak wspaniałym domkiem. :shake:
Po Brutusa będziemy o 6 rano i jedziemy do Bogatyni :multi:
Towarzyszyć nam będzie mama z głuchoniemą nastolatką, która czeka na głuchego białego amstaffka Lektera, który szkoli się u Pana Marka. Przy okazji dziewczyna będzie uczyła się gestów i odwiedzi Lekterka :)

Posted

Bruno o 6 rano z ostał odebrany. Przywitał Sandrę i Grzesia radośnie merdając ogonkiem... Rozstanie było ciężkie dla niego ... bardzo piszczał i dopiero po dłuższym czasie w aucie się uspokoił. Jedzie grzecznie nie sprawiając problemów tylko jest strasznie smutny i nie wie co się dzieje.

Do Bogatyni mają jeszcze 80 km.

Posted

[quote name='Alicja']Psiaczku kochany ....serduszko boli , ale zobaczysz , znajdziesz swojego ludzia który pokocha bez umiaru i NIGDY nie zgodzi się na rozstanie[/QUOTE]

Tak serce boli i krwawi co za właściciel ,że tak szybko pozbył się przyjaciela.Gdyby mój mąż kazał mi wybrać moje demolki albo on wybrałabym moje szkodniki.Trzymaj się maleńki nie zapomnimy o tobie.

Posted

w tej sytuacji to chyba ze strachu przed ludźmi... kto wie czy jakiś życzliwy sąsiad nie postanowiłby np. podtruc tego biedaka :-( sami wiecie jak jest z ludźmi....
Może to i lepiej dla tego psiaka....