Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

no to rób ładne fotki fantów (wyciągaj wszystko co masz ale mieć nie musisz ;)) ... rób opis i proponowaną cenę i ślij na mojego maila [email][email protected][/email]

może w ak podbramkowej sytuacji będziesz w stanie "założyć" za Bruna a później odliczysz z wpłat które dotrą ... sory że pytam ale sytuacja do tego zmusza
trzeba szukać stałych deklaracji na kolejne miesiące ... choćby po 5 złociszy

Sandra na niebieskim masz wątek swoich psiaków ... wklej tam apel na czerwono że szukamy pomocy ... eeee może lepiej ze Ty szukasz pomocy dla Bruna ... tam odzywają się hodowcy i ludzie którzy nie poruszają się po wątkach psiaków w potrzebie również ... może ktoś rzuci groszem

• Replies 914
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Jest taka możliwość, że wyłożę, w ostateczności pożyczę i później się zwróci. :) Wysłałam już chyba z 30 PW, baster i lusi też wysyła. Myślę, że jakiś odzew powinien być. Szukam pomocy głównie u ludzi, którzy wspomogli inne bidy, może będą mieli 5 zł dla Bruna.

Posted

[quote name='ARDNAS']Jest taka możliwość, że wyłożę, w ostateczności pożyczę i później się zwróci. :) Wysłałam już chyba z 30 PW, baster i lusi też wysyła. Myślę, że jakiś odzew powinien być. Szukam pomocy głównie u ludzi, którzy wspomogli inne bidy, może będą mieli 5 zł dla Bruna.[/QUOTE]
tak cioteczka wysyłam cały czas ale nikt nie zagląda,może póżniej zerkną.

Posted

[quote name='baster i lusi']cioteczka i tu wyślij nr konta[/QUOTE]

Do Pokera już też wysłałam.

Bruno będzie miał też konto na facebooku, dzięki kmurdz, właśnie jestem na etapie wysyłania fotek.