Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Baila - ma dom koło Gryfic, będzie mogła bawić się z Banditem dzien i noc :diabloti:

piękna 12 m-czna bullterierka miała trafić dzisiaj do schronu.
W schronisku nie chcieli jej przyjąć, zadzwonili do Demi, a Demi do mnie i tak oto piękna Baila jest u mnie w domu.

W poprzednim domu zostawała 13 godzin sama... widać, że jest strasznie wynudzona, chciałaby się pobawić, pobiegać. Niestety nie mam na razie nic do zabawy dla niej. Wieczorem Tż przywiezie jakieś gryzaczki i wyjdziemy z nią na długi wyczerpujący spacer.

Baila wychowała się z małym dzieckiem. Jest po szkoleniu (po żłobku).

Szuka domu stałego!!

Kontakt: 72614598

Sunia przed adopcją będzie wysterylizowana.

• Replies 152
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

xmartix napisał(a):
ok, dzięki
jeszcze rozmowa z tż czy jej nie zostawić czy nie, bo wlasnie szukamy psa i potem dzialamy z ds dla niej

To trzymam kciuki za rozmowe z TZ :) Mieli byscie swietna i piekna suczke :)

Posted

haha pewnie jakiś znak
maleńka śmierdzi troszku i ma kleszcza w uchu (kleszca wyjmie Tż.. ja nie..)
i sobie śpi...
czekam aż Tż wróci w końcu z tej wiochy to wyjdę z nią na spacer i zobaczę jak się zachowuje

bardzo reaguje na smaczki - to już wiem!
więc jest jeszcze jak plastelina do ułożenia.. :) kontakt z człowiekiem ma bardzo dobry

Posted

taka brzydula że aż piękna, znajoma miała bardzo długo taką sunię była super :) xmartix trzymam kciuki :) a mała może poszaleje z broskiem :)

Posted

wydaje mi się że dbał, mówił do niej stanowczo, do mnie bardzo smutno mówił o jej oddaniu... na wszystkie pytania moje związane z Bailą od razu odpowiedział, jest z nim związana widać to było, oddał go bo odeszła od niego żona czy dziewczyna i nie miał kto z suńką wychodzić, właśnie te 13 godz zostawała sama
tylko czemu do schronu chcieli oddać a nie poszukać nowego domu??...

Posted

xmartix napisał(a):
wydaje mi się że dbał, mówił do niej stanowczo, do mnie bardzo smutno mówił o jej oddaniu... na wszystkie pytania moje związane z Bailą od razu odpowiedział, jest z nim związana widać to było, oddał go bo odeszła od niego żona czy dziewczyna i nie miał kto z suńką wychodzić, właśnie te 13 godz zostawała sama

bo widocznie tak ją kochał

Posted

xmartix napisał(a):

Na moj chlopski rozum, to ludzie nie wedza czym sa schroniska dla psow. To powinno byc miejsce, do ktorego sie psa oddaje, zeby znalaz nowego, dobrego wlasciciela :(

Posted

xmartix napisał(a):
ok, dzięki
jeszcze rozmowa z tż czy jej nie zostawić czy nie, bo wlasnie szukamy psa i potem dzialamy z ds dla niej

Jak wysłałas mi linka do watku Baili to od razu przeszło mi przez mysl, ze moze byscie sobie go zostawili ;) bo rozmawiałysmy o piesku wczesniej :D To też jakiś znak :D:D :)

Posted

Pyza ładna :) i grzeczna na razie :D

wąchała Piotrusia zaciekawiona a jak tylko płakał to przybiegała zobaczyć co się stało, jak Piotrka przebierałam to stała koło nogi i się patrzyłą, a jak go karmiłam to położyła łepek na mojej nodze i tak sobie we trójkę siedzieliśmy :)
przez balkon szczeka takim strasznie grubym głosem że łooo, nie słyszałam jeszcze od żądnej dziewczyny takiego głosu potężnego :evil_lol::evil_lol:
no i standardowo sobie chrumka coś tam pod nosem... :cool3:

Posted

xmartix napisał(a):
Pyza ładna :) i grzeczna na razie :D

wąchała Piotrusia zaciekawiona a jak tylko płakał to przybiegała zobaczyć co się stało, jak Piotrka przebierałam to stała koło nogi i się patrzyłą, a jak go karmiłam to położyła łepek na mojej nodze i tak sobie we trójkę siedzieliśmy :)
przez balkon szczeka takim strasznie grubym głosem że łooo, nie słyszałam jeszcze od dziewczyny takiego głosu potężnego :evil_lol::evil_lol:

Az sie wzruszylam :loveu: Przykro mi to mowic ale zostalas juz kupiona :evil_lol:

Posted

hehe ja może tak, ale pan tż ...? hehehe chociaż i tak
wczoraj było "tymczasów nie, tylko ds",a dzisiaj "jak Marta się zgodzi to ok"... :D:D:D faceci są słabi