xmartix Posted May 26, 2010 Posted May 26, 2010 Baila - ma dom koło Gryfic, będzie mogła bawić się z Banditem dzien i noc :diabloti: piękna 12 m-czna bullterierka miała trafić dzisiaj do schronu. W schronisku nie chcieli jej przyjąć, zadzwonili do Demi, a Demi do mnie i tak oto piękna Baila jest u mnie w domu. W poprzednim domu zostawała 13 godzin sama... widać, że jest strasznie wynudzona, chciałaby się pobawić, pobiegać. Niestety nie mam na razie nic do zabawy dla niej. Wieczorem Tż przywiezie jakieś gryzaczki i wyjdziemy z nią na długi wyczerpujący spacer. Baila wychowała się z małym dzieckiem. Jest po szkoleniu (po żłobku). Szuka domu stałego!! Kontakt: 72614598 Sunia przed adopcją będzie wysterylizowana. Quote
adkaaaaa5 Posted May 26, 2010 Posted May 26, 2010 Baila obys znalazła kochajacych wlascicieli, ktorzy poswieca Ci duuuzo czasu :) Quote
ageralion Posted May 26, 2010 Posted May 26, 2010 xmatrix mam potencjalny super domek dla niej... juz pisze na PW Quote
Edi100 Posted May 26, 2010 Posted May 26, 2010 Wygląda jak śmieszka:) Takie uśmiechy na fotkach:) Quote
xmartix Posted May 26, 2010 Author Posted May 26, 2010 ok, dzięki jeszcze rozmowa z tż czy jej nie zostawić czy nie, bo wlasnie szukamy psa i potem dzialamy z ds dla niej Quote
ageralion Posted May 26, 2010 Posted May 26, 2010 xmartix napisał(a):ok, dzięki jeszcze rozmowa z tż czy jej nie zostawić czy nie, bo wlasnie szukamy psa i potem dzialamy z ds dla niej To trzymam kciuki za rozmowe z TZ :) Mieli byscie swietna i piekna suczke :) Quote
kamilawa Posted May 26, 2010 Posted May 26, 2010 No super, ja się już ciesze, cały dzień mam z głowy. Znów nie odkleję się od monitora, hihihi. A niunia przepiękna, marzenie moje... Quote
xmartix Posted May 26, 2010 Author Posted May 26, 2010 a jak się pięknie nazywa, zupełnie jak nasz Balai Quote
monika083 Posted May 26, 2010 Posted May 26, 2010 xmartix napisał(a):a jak się pięknie nazywa, zupełnie jak nasz Balai moze to jakis znak :) Quote
xmartix Posted May 26, 2010 Author Posted May 26, 2010 haha pewnie jakiś znak maleńka śmierdzi troszku i ma kleszcza w uchu (kleszca wyjmie Tż.. ja nie..) i sobie śpi... czekam aż Tż wróci w końcu z tej wiochy to wyjdę z nią na spacer i zobaczę jak się zachowuje bardzo reaguje na smaczki - to już wiem! więc jest jeszcze jak plastelina do ułożenia.. :) kontakt z człowiekiem ma bardzo dobry Quote
bros Posted May 26, 2010 Posted May 26, 2010 taka brzydula że aż piękna, znajoma miała bardzo długo taką sunię była super :) xmartix trzymam kciuki :) a mała może poszaleje z broskiem :) Quote
ageralion Posted May 26, 2010 Posted May 26, 2010 Brrrrrr kleszcz. Dobrze rozumiem, ze wlascicel ja chcial oddac, bo za dlugo zostawala w domu? Chyba o nia dbal, skoro skonczyla psi zlobek? Quote
xmartix Posted May 26, 2010 Author Posted May 26, 2010 wydaje mi się że dbał, mówił do niej stanowczo, do mnie bardzo smutno mówił o jej oddaniu... na wszystkie pytania moje związane z Bailą od razu odpowiedział, jest z nim związana widać to było, oddał go bo odeszła od niego żona czy dziewczyna i nie miał kto z suńką wychodzić, właśnie te 13 godz zostawała sama tylko czemu do schronu chcieli oddać a nie poszukać nowego domu??... Quote
demi Posted May 26, 2010 Posted May 26, 2010 xmartix napisał(a):wydaje mi się że dbał, mówił do niej stanowczo, do mnie bardzo smutno mówił o jej oddaniu... na wszystkie pytania moje związane z Bailą od razu odpowiedział, jest z nim związana widać to było, oddał go bo odeszła od niego żona czy dziewczyna i nie miał kto z suńką wychodzić, właśnie te 13 godz zostawała sama tylko czemu do schronu chcieli oddać a nie poszukać nowego domu??... bo widocznie tak ją kochał Quote
ageralion Posted May 26, 2010 Posted May 26, 2010 xmartix napisał(a):tylko czemu do schronu chcieli oddać a nie poszukać nowego domu??... Na moj chlopski rozum, to ludzie nie wedza czym sa schroniska dla psow. To powinno byc miejsce, do ktorego sie psa oddaje, zeby znalaz nowego, dobrego wlasciciela :( Quote
adkaaaaa5 Posted May 26, 2010 Posted May 26, 2010 xmartix napisał(a):ok, dzięki jeszcze rozmowa z tż czy jej nie zostawić czy nie, bo wlasnie szukamy psa i potem dzialamy z ds dla niej Jak wysłałas mi linka do watku Baili to od razu przeszło mi przez mysl, ze moze byscie sobie go zostawili ;) bo rozmawiałysmy o piesku wczesniej :D To też jakiś znak :D:D :) Quote
xmartix Posted May 26, 2010 Author Posted May 26, 2010 Pyza ładna :) i grzeczna na razie :D wąchała Piotrusia zaciekawiona a jak tylko płakał to przybiegała zobaczyć co się stało, jak Piotrka przebierałam to stała koło nogi i się patrzyłą, a jak go karmiłam to położyła łepek na mojej nodze i tak sobie we trójkę siedzieliśmy :) przez balkon szczeka takim strasznie grubym głosem że łooo, nie słyszałam jeszcze od żądnej dziewczyny takiego głosu potężnego :evil_lol::evil_lol: no i standardowo sobie chrumka coś tam pod nosem... :cool3: Quote
ageralion Posted May 26, 2010 Posted May 26, 2010 xmartix napisał(a):Pyza ładna :) i grzeczna na razie :D wąchała Piotrusia zaciekawiona a jak tylko płakał to przybiegała zobaczyć co się stało, jak Piotrka przebierałam to stała koło nogi i się patrzyłą, a jak go karmiłam to położyła łepek na mojej nodze i tak sobie we trójkę siedzieliśmy :) przez balkon szczeka takim strasznie grubym głosem że łooo, nie słyszałam jeszcze od dziewczyny takiego głosu potężnego :evil_lol::evil_lol: Az sie wzruszylam :loveu: Przykro mi to mowic ale zostalas juz kupiona :evil_lol: Quote
xmartix Posted May 26, 2010 Author Posted May 26, 2010 hehe ja może tak, ale pan tż ...? hehehe chociaż i tak wczoraj było "tymczasów nie, tylko ds",a dzisiaj "jak Marta się zgodzi to ok"... :D:D:D faceci są słabi Quote
adkaaaaa5 Posted May 26, 2010 Posted May 26, 2010 hihihihii :D:D:D Baila zrob słodkie oczy i masz nowy domek :) Quote
Recommended Posts