Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Super są te fotki :) Piotrusia i Baili ! Ja was absolutnie nie naciskam, bo wiem, że TTB są wyzwaniem i nie każdy ma do nich rękę - to psy wymagające, ale odpowiednio prowadzone (potrzebują sporej dawki zajęcia - chętnie pracują, uczą się, aportują) są super psami :) - ale trzeba mieć dla nich czas i chęć do szkolenia/pracy.

• Replies 152
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

no to po spacerku za wózkiem i Bailą na smyczy :) było bardzo fajnie, Baila się trzyma wózka oczywiście jak skróci się jej smycz, nie wyprzedza i nie stara się ciągnąć w bok ani jeden ani drugi, natomiast wiadomo że jak się jej poluzuje smycz to sobie lata i wącha, zdarza jej się przebiegać przed wózkiem ale to normalne przy dłuższej smyczy, ściągnięta na jakąś stronę nie robi problemów :) zaglądała czasem do wózka, Piter spał
oczywiście nie odpuściła sobie żeby się pobawić i to są zdjęcia:

masz rację Basiu, Baila musi coś wiecznie robić :)

Posted

no to Was dzisiaj zawalę zdjęciami :D

wczoraj jechaliśmy do Demi i jak już pisałam Baila byłą bardzo grzeczna :) położyła się, głowę dała pod moje ramię, potem wywaliła się kołami do góry :D a potem dała głowę na dół a tułów został na siedzeniu i tak sobie jechała jakiś czas... :D:D:D dopóki nie spadła na dół :) haha nic jej się nie stało.. nie martwcie się, ale widać po tym jaka z niej wariatka jeszcze :D

zdjęcia:

Posted

no i ostania historyjka dzisiaj :)

jak byłam na tym spacerze.. to Baila spotkała 2 sunie, które były sobie na swoim niskim takim do ziemi balkonie i rzuciły się na Bailę, a Baila co??? no co zrobiła???

zrównała się z ziemią! uszy po sobie... prawie weszła w ulicę :D:D

to już wiemy jaki ma stosunek do suk...

Posted

No to piękna relacja, suńka udana, bawcie się na spacerkach i w domku. Zdjęcia też ekstra - jak wiadomo bullki bardzo związują się z rodziną - tak pozytywnie związują - ona Piotra po prostu pilnuje nawet, jak mały śpi :) - sprawdza, czy jest w wózku :)

Posted

Marta ja tam nie chcę nic zapeszać , ale póki co wydaję , ze to super sunia i że może jednak by u Was została, bo jak na razie to same pozytywy :) cudne zdjęcia z Piotrusiem i to w aucie jak się wtula pod Twoją rękę. Pełne zaufanie :)

Posted

a mi szkoda DT u Marty , bo zawsze jednak jakoś w sytuacjach awaryjnych podratuje psiaki w potrzebie, a ta niunia jest młoda, rasowa z fajnym charakterem to szybko dom by znalazła, no ale to wtrąciłam swoje 5 gr

Posted

spokojnie, jeszcze nie zostaje u nas na 100%
nie będę wnikać o co chodzi.. i Wam pisać co i jak i czemu bo wyszła taka głupia sprawa, na maxa, zobaczymy jak ją przejdziemy :)

dzisiaj Baila znowu miała przejażdżkę autem i mam świetne foty ale to może jutro co by Wam się nie znudziło :cool3:

Posted

xmartix napisał(a):
spokojnie, jeszcze nie zostaje u nas na 100%
nie będę wnikać o co chodzi.. i Wam pisać co i jak i czemu bo wyszła taka głupia sprawa, na maxa, zobaczymy jak ją przejdziemy :)

dzisiaj Baila znowu miała przejażdżkę autem i mam świetne foty ale to może jutro co by Wam się nie znudziło :cool3:

jej mam nadzieję ze nie za bardzo głupia ta sprawa bo sunia wydaje się być fantastyczna :) trzymam kciuki

Posted

Baila w aucie :lol::lol::lol:

nie ma jak jazda z głową na dół, niezła faza potem jest :lol:

a ta pozycja jest najwygodniejsza.. :lol:

pełen komfort jazdy :lol:

Posted

biedna, wala się po całym aucie przez tę prędkość :evil_lol::evil_lol:

Baila jest z Tż u Demi i właśnie bawi się z niufką Lalą i bordogiem Maxem... :loveu:

Posted

xmartix napisał(a):
biedna, wala się po całym aucie przez tę prędkość :evil_lol::evil_lol:

Baila jest z Tż u Demi i właśnie bawi się z niufką Lalą i bordogiem Maxem... :loveu:

będą foty oczywiście ;)

Posted

niestety nie, bo Demi z moim Tż byli zajęci kojcami..

za to mam nadzieję że udało się zrobić Baili zdjęcie jak bawiła się wielką szczotką do zamiatania na kiju :D:D:D:D latała po krzakach z nią, wariatka!!

Posted

xmartix napisał(a):
niestety nie, bo Demi z moim Tż byli zajęci kojcami..

za to mam nadzieję że udało się zrobić Baili zdjęcie jak bawiła się wielką szczotką do zamiatania na kiju :D:D:D:D latała po krzakach z nią, wariatka!!

nie latala jak wariatka :obrazic: tylko pomagała ;)

Posted

ok, wpisuję się już

nie mam niestety nowych zdjęć Baili, co do pobytu u Demi to zniszczyła jej szczotę wyżej wymienioną :D i inną taką...

dzisiaj poznała Bellę na osiedlu i bawiły się troszeńkę :) także do suniek mega spokojna

Baila cały czas grzeczna, dzisiaj taki mały piesek w typie russel terriera próbował zgwałcić jej nogę :D hahaha Baila siedziała i patrzyła na tego biedaka tylko

Posted

xmartix napisał(a):
ok, wpisuję się już

nie mam niestety nowych zdjęć Baili, co do pobytu u Demi to zniszczyła jej szczotę wyżej wymienioną :D i inną taką...

dzisiaj poznała Bellę na osiedlu i bawiły się troszeńkę :) także do suniek mega spokojna

Baila cały czas grzeczna, dzisiaj taki mały piesek w typie russel terriera próbował zgwałcić jej nogę :D hahaha Baila siedziała i patrzyła na tego biedaka tylko

:roflt: zadziałała moja wyobraźnia