Basia1244 Posted May 28, 2010 Posted May 28, 2010 Super są te fotki :) Piotrusia i Baili ! Ja was absolutnie nie naciskam, bo wiem, że TTB są wyzwaniem i nie każdy ma do nich rękę - to psy wymagające, ale odpowiednio prowadzone (potrzebują sporej dawki zajęcia - chętnie pracują, uczą się, aportują) są super psami :) - ale trzeba mieć dla nich czas i chęć do szkolenia/pracy. Quote
xmartix Posted May 28, 2010 Author Posted May 28, 2010 no to po spacerku za wózkiem i Bailą na smyczy :) było bardzo fajnie, Baila się trzyma wózka oczywiście jak skróci się jej smycz, nie wyprzedza i nie stara się ciągnąć w bok ani jeden ani drugi, natomiast wiadomo że jak się jej poluzuje smycz to sobie lata i wącha, zdarza jej się przebiegać przed wózkiem ale to normalne przy dłuższej smyczy, ściągnięta na jakąś stronę nie robi problemów :) zaglądała czasem do wózka, Piter spał oczywiście nie odpuściła sobie żeby się pobawić i to są zdjęcia: masz rację Basiu, Baila musi coś wiecznie robić :) Quote
xmartix Posted May 28, 2010 Author Posted May 28, 2010 no to Was dzisiaj zawalę zdjęciami :D wczoraj jechaliśmy do Demi i jak już pisałam Baila byłą bardzo grzeczna :) położyła się, głowę dała pod moje ramię, potem wywaliła się kołami do góry :D a potem dała głowę na dół a tułów został na siedzeniu i tak sobie jechała jakiś czas... :D:D:D dopóki nie spadła na dół :) haha nic jej się nie stało.. nie martwcie się, ale widać po tym jaka z niej wariatka jeszcze :D zdjęcia: Quote
xmartix Posted May 28, 2010 Author Posted May 28, 2010 no i ostania historyjka dzisiaj :) jak byłam na tym spacerze.. to Baila spotkała 2 sunie, które były sobie na swoim niskim takim do ziemi balkonie i rzuciły się na Bailę, a Baila co??? no co zrobiła??? zrównała się z ziemią! uszy po sobie... prawie weszła w ulicę :D:D to już wiemy jaki ma stosunek do suk... Quote
Basia1244 Posted May 28, 2010 Posted May 28, 2010 No to piękna relacja, suńka udana, bawcie się na spacerkach i w domku. Zdjęcia też ekstra - jak wiadomo bullki bardzo związują się z rodziną - tak pozytywnie związują - ona Piotra po prostu pilnuje nawet, jak mały śpi :) - sprawdza, czy jest w wózku :) Quote
yuki Posted May 28, 2010 Posted May 28, 2010 Marta ja tam nie chcę nic zapeszać , ale póki co wydaję , ze to super sunia i że może jednak by u Was została, bo jak na razie to same pozytywy :) cudne zdjęcia z Piotrusiem i to w aucie jak się wtula pod Twoją rękę. Pełne zaufanie :) Quote
GoskaGoska Posted May 28, 2010 Posted May 28, 2010 a mi szkoda DT u Marty , bo zawsze jednak jakoś w sytuacjach awaryjnych podratuje psiaki w potrzebie, a ta niunia jest młoda, rasowa z fajnym charakterem to szybko dom by znalazła, no ale to wtrąciłam swoje 5 gr Quote
Alicja Posted May 28, 2010 Posted May 28, 2010 Piotruś ma osobistą ochronę ;) http://img197.imageshack.us/img197/3333/baila7.jpg Quote
xmartix Posted May 28, 2010 Author Posted May 28, 2010 spokojnie, jeszcze nie zostaje u nas na 100% nie będę wnikać o co chodzi.. i Wam pisać co i jak i czemu bo wyszła taka głupia sprawa, na maxa, zobaczymy jak ją przejdziemy :) dzisiaj Baila znowu miała przejażdżkę autem i mam świetne foty ale to może jutro co by Wam się nie znudziło :cool3: Quote
bros Posted May 29, 2010 Posted May 29, 2010 xmartix napisał(a):spokojnie, jeszcze nie zostaje u nas na 100% nie będę wnikać o co chodzi.. i Wam pisać co i jak i czemu bo wyszła taka głupia sprawa, na maxa, zobaczymy jak ją przejdziemy :) dzisiaj Baila znowu miała przejażdżkę autem i mam świetne foty ale to może jutro co by Wam się nie znudziło :cool3: jej mam nadzieję ze nie za bardzo głupia ta sprawa bo sunia wydaje się być fantastyczna :) trzymam kciuki Quote
anauhciram Posted May 29, 2010 Posted May 29, 2010 śliczna ta mała... Oby została z wami:) choć takie cudeńko nie powinno mieć problemów na świetny domek.. Czekamy na zdjęcia:):):)::):):):):):):):):) Quote
xmartix Posted May 29, 2010 Author Posted May 29, 2010 Baila w aucie :lol::lol::lol: nie ma jak jazda z głową na dół, niezła faza potem jest :lol: a ta pozycja jest najwygodniejsza.. :lol: pełen komfort jazdy :lol: Quote
Alicja Posted May 29, 2010 Posted May 29, 2010 :roflt: chyba szybko pędzicie że tak ją wciska w fotele :roflt: Quote
xmartix Posted May 29, 2010 Author Posted May 29, 2010 biedna, wala się po całym aucie przez tę prędkość :evil_lol::evil_lol: Baila jest z Tż u Demi i właśnie bawi się z niufką Lalą i bordogiem Maxem... :loveu: Quote
Alicja Posted May 29, 2010 Posted May 29, 2010 xmartix napisał(a):biedna, wala się po całym aucie przez tę prędkość :evil_lol::evil_lol: Baila jest z Tż u Demi i właśnie bawi się z niufką Lalą i bordogiem Maxem... :loveu: będą foty oczywiście ;) Quote
xmartix Posted May 29, 2010 Author Posted May 29, 2010 niestety nie, bo Demi z moim Tż byli zajęci kojcami.. za to mam nadzieję że udało się zrobić Baili zdjęcie jak bawiła się wielką szczotką do zamiatania na kiju :D:D:D:D latała po krzakach z nią, wariatka!! Quote
Alicja Posted May 29, 2010 Posted May 29, 2010 xmartix napisał(a):niestety nie, bo Demi z moim Tż byli zajęci kojcami.. za to mam nadzieję że udało się zrobić Baili zdjęcie jak bawiła się wielką szczotką do zamiatania na kiju :D:D:D:D latała po krzakach z nią, wariatka!! nie latala jak wariatka :obrazic: tylko pomagała ;) Quote
xmartix Posted May 29, 2010 Author Posted May 29, 2010 no fakt :D jak wszyscy pracują to wszyscy :) Quote
baken Posted May 29, 2010 Posted May 29, 2010 witajcie. xmatrix temat jest również na bull-bazarku zapraszam tam dowiesz sie więcej o jak wy to nazywacie świńkach. http://www.bull-bazarek.yum.pl/viewtopic.php?t=3469 opisz jakie są dokładnie zachowania jak reaguje na inne zwierzaki dzieci na miske na obcych ludzi . W razie "w " służe pomocą Quote
xmartix Posted May 30, 2010 Author Posted May 30, 2010 ok, wpisuję się już nie mam niestety nowych zdjęć Baili, co do pobytu u Demi to zniszczyła jej szczotę wyżej wymienioną :D i inną taką... dzisiaj poznała Bellę na osiedlu i bawiły się troszeńkę :) także do suniek mega spokojna Baila cały czas grzeczna, dzisiaj taki mały piesek w typie russel terriera próbował zgwałcić jej nogę :D hahaha Baila siedziała i patrzyła na tego biedaka tylko Quote
Alicja Posted May 30, 2010 Posted May 30, 2010 xmartix napisał(a):ok, wpisuję się już nie mam niestety nowych zdjęć Baili, co do pobytu u Demi to zniszczyła jej szczotę wyżej wymienioną :D i inną taką... dzisiaj poznała Bellę na osiedlu i bawiły się troszeńkę :) także do suniek mega spokojna Baila cały czas grzeczna, dzisiaj taki mały piesek w typie russel terriera próbował zgwałcić jej nogę :D hahaha Baila siedziała i patrzyła na tego biedaka tylko :roflt: zadziałała moja wyobraźnia Quote
xmartix Posted June 1, 2010 Author Posted June 1, 2010 zdjęcia Baili :) pozycje w jakich wypoczywa :) Quote
xmartix Posted June 1, 2010 Author Posted June 1, 2010 zagadka należy odnaleźć gdzie Baila jest na tym obrazku (nr 3) :D Quote
Recommended Posts