Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

No to pyza cię kupiła :) - może uda nam się spotkać na spacerku i poznam bullkę osobiście :) tż trzeba przekonać - że to taki męski pies i opiekuńczy :) może się mu spodoba :)

• Replies 152
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

xmartix napisał(a):
hehe ja może tak, ale pan tż ...? hehehe chociaż i tak
wczoraj było "tymczasów nie, tylko ds",a dzisiaj "jak Marta się zgodzi to ok"... :D:D:D faceci są słabi

Teraz to pamiętaj, jak coś trzeba, to mów:P Ja zadzwonie do Towjego TZ i masz już to załatwione:evil_lol: nie ma to jak mieć do kogoś słabość :evil_lol:
może i Grzesiek sie w jej chrumkaniu zakocha :evil_lol::eviltong:

Posted

jest szansa bo jemu podoba się takie umaszczenie i podobają się buldożki francuskie i staffiki... no podobne trochę co nie do bulków :D:D

a wyjaśnię Wam coś:
Piotr nazywa się też Balai

Baila i Balai = te wyrazy mają te same literki tylko inaczej ułożone..

Bala znaczy siła w języku Hindi :D

wszystko pasuje!!
niesamowite!

Posted

Przepiekna dziewczyna, normalnie cud miod i orzeszki :loveu:No i ten przystojniak lezacy u Twego boku :loveu: Chyba jest w podobnym wieku jak moj ;) Wogole, to takie zdjecia trzeba by bylo kiedys zebrac w jakas galerie, zeby pokazac prawdziwe oblicze "psow mordercow" :cool3:

Posted

Piotruś już ma wylizaną glowe przez Bailę :) biedny on jej jeszcze nie zauważa.
dalej jak płacze to Baila siedzi kolo niego od razu... a jak sie go nosi na rękach to chodzi nam przy nogach po mieszkaniu... :) nie wiem co ona sobie tam wyobraża..
dzisiaj jechaliśmy do Demi autem i sunia zamiast chodzić po całym samochodzie, siedzialaspokojnie, potem znudzila sie i poszla spać na siedzeniu, lepek miala pod moim ramieniem, potem wrzucę zdjęcia... haha pies bojowy :D

Monia, zobacz co Piotrek ma na sobie... od Cioci Moniki koszuleczkę, już prawie się nie mieści w nią :)

dzisiaj w koncu bylam z Baila na spacerze ja osobiście i super sunia jest, bawila się patyczkiem, nie ciągnie, ale jak widzi psa to się mocno tak spina i koncentruje... sprawdzimy u Demi ją na psy i koty..
a po spacerze Baila w domu już atakuje koc, tzn koc chyba ją atakuje :D a ona odpiera atak :D śmiesznie to wygląda

Posted

:)
Niunia wykąpana, grzeczniutka, jak jej uszy czyściłam to też grzeczniutka :)
przez pieski Demi przebrnęła bez zastrzeżeń, zero agresji.. ale ze strachem...
natomiast spotkanie z kotem nie było miłe... kotka broniła małych...

Baila dostała od Cioci Demi parę gadżetów: kaganiec, adresatkę, szczotkę do czesania, kość do gryzienia, od razu wpisałam numer na adresatce i już sobie nosi na obroży :)

no to tyle z dzisiaj

Posted

[quote name='xmartix']:)
Niunia wykąpana, grzeczniutka, jak jej uszy czyściłam to też grzeczniutka :)
przez pieski Demi przebrnęła bez zastrzeżeń, zero agresji.. ale ze strachem...
natomiast spotkanie z kotem nie było miłe... kotka broniła małych...

Baila dostała od Cioci Demi parę gadżetów: kaganiec, adresatkę, szczotkę do czesania, kość do gryzienia, od razu wpisałam numer na adresatce i już sobie nosi na obroży :)

no to tyle z dzisiaj
Jak to? A zdjecia :placz:

Edit:
Ja sie musze nauczyc czytac ze zrozumieniem. Doczytalam "no to tyle na dzisiaj" :oops:

Posted

Basia1244 napisał(a):
Marta!! Czy można przenieść wątek na "Już w nowym domu" ?? :)

hehe, dobre:evil_lol:
ja myśle, ze jeszcze trzeba poczekać, niech sie dobrze poznają i wtedy dopiero podjąć świadomie decyzje.

Mała jest bardzo mądra, a taka cwaniara, ze szkoda gadać, jak tylko chciałam ją z biegania po działce zamknąć do kotłowni, to udawała ze nie słyszy i również udając ze nie widzi mnie szybkim truchtem uciekała gdzie pieprz rośnie:evil_lol::mad:

Fajna pyza, ale co do spotkania z moimi dziećmi miałam troche obawy niestety, bedą kojce(jak bedzie wolny) to ją przymkniemy i zobaczymy czy sie dogadają przez siatkę.

Posted

Ale i tak widzę, że wszyscy oczarowani Bailą :) - jednak to pies bez traumy, wychowany w domu i bez żadnych złych doświadczeń, więc jest ogromna szansa, że się sunia "zgra" z nimi i szybko ją nauczą własnych zasad - wiadomo też, że TTB wymaga pracy i szkolenia, ale później są tej pracy efekty :) - poczekamy - zobaczymy :)

Posted

Basia, jeszcze nie, wszystko musi być przemyślana, sunia mądra ale właśni8e cwaniara.
ja ze szkoleniem psów nie miałam za duzo do czynienia, więc trzeba sie nauczyc :) :roll:

Baila się nudzi widzę często, rano była na pół godzinnym spacerze, zjadła sobie kość od Demi do końca, pobawiła się z firankami... i poszła spać, teraz śpi na balkonie, non stop wskakuje na łóżka, może wcześniej za psiego niemowlaka pozwalano jej, nie wiem, teraz wchodzi jak nie widzę, i jak każę zejsc jej to jeszcze ma opory... ale schodzi... obrażona.

zaraz wstawię pare zdjęć :)