Jump to content
Dogomania

Bigos- czekoladowy wyżeł niemiecki & NIKON - czarna lustrzanka :)

Recommended Posts

Posted

[quote name='an3czka'][I][B]Jezuuuu[/B][/I]
[I][B]Nie da się nadrobic tych wszystkich stron tekstu...[/B][/I]
[I][B]Czekam na zdjęcia:p [/B][/I][/quote]

[B]Jak too nie!!!Aniu do roboty[/B]:mad::mad::mad::mad:

[B]Wiedźma[/B] - poczekaj, poczekaj na tą "miesznkę wybuchową" ("mieszankę bigosowo- czekoadową:evil_lol::evil_lol:)

• Replies 3.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='marmara_19']hehe spoko... jak cos to ja biore taki fajny 2 osobowy materac:D:D bo innego nie mam;p;p wiec lozko miec bedziemy;p;p[/quote]

[B]Ja mam jednoosobowy...chyba jednoosobowy:hmmmm::hmmmm::hmmmm:

Będziemy spały na jednym a drugim się przykryjemy:evil_lol:i zrobimy naleśnika:evil_lol::evil_lol::evil_lol:A dodatkami do "naleśnika" będą psiurki.

Ale w tej galerii zrobiło sie klinarnie:razz:[/B]

Posted

hehe moze byc;p;p tylko jakas karimate bede musiala skombinowac zeby psom dac pod kcoe... musza miec fajnie no;p;p w ogole jak autem bede to nabiore rzeczy ze hoho.... psy beda mialy lepiej niz ja;/ ahh ja glupia jestem;p

Posted

To w samochodzie lepiej się wyśpicie niż w namiocie:lol: Ja tamtym roku jak spałam namiocie a dopiero dosc pozno ok 2w nocy p0rzypomnialo mi sie i kumpeli o rozbiciu namiotu wiec po ciemnku rozkladalismy i jak sie obudzilam to wstalam z ogromnym siniakiem na rece bo spalam na szyszkach:lol:

Posted

Twój Bigos to fajny psiak. On ma taki czekoladowo-wątrobiany kolor? Jeszcze takiego nie widziałam, zazwyczaj wyzły sa takie kropkowane,dropiate.

Posted

czekoladowo-wątrobiany - fajniusie określonko,ja jeszcze takiego nie słyszałam,może to jest jakieś specjalistyczne,nie wiem,ale uśmiałam się :D:D:D wybacz ajcka

Posted

[quote name='KaRa_TC']...i jak sie obudzilam to wstalam z ogromnym siniakiem na rece bo spalam na szyszkach:lol:[/quote]

[B]aaaaaaaaućććććććććć:olympic:

Wy tu mmnie dziewczyny nie straszcie, bo się jeszcze rozmyslę:evil_lol::evil_lol::evil_lol:

marmara_19[/B] - [B]ja karimatkę biorę, ale i tak wiadomo, że psiury będą naszymi grzejnikami w noc[/B]y:cool3:[B]:evil_lol:Nie mogę sobie pozwolić na zbytnie szaleństwo ze sprzętem i wtyposażeniem, bo jadę pociągiem, wię wszystko ograniczam do niezbędnego minimum;)[/B]

Posted

[quote name='ajcka']Twój Bigos to fajny psiak. On ma taki czekoladowo-wątrobiany kolor? Jeszcze takiego nie widziałam, zazwyczaj wyzły sa takie kropkowane,dropiate.[/quote]

[B]Dziękuję:loveu::loveu::loveu:
Najczęściej są dereszki, ale teraz jak zwracam większą uwagę na wyżełki to czekoladek też jest troszeczkę:cool1:[/B]

Posted

heh ja mam nadzieje, ze bede miala ktorys samochod.. tzn, ze albo moj bedzie "poprawiony" albo, ze siostra z chlopakiem nie wezma mi auta matki;p;p bo wtedy lipa.. i pociag;/ co mi sie nie usmiecha z 2 psmai i tym wszystkim dla nich;/

Posted

[quote name='bigos'][B]aaaaaaaaućććććććććć:olympic:[/B]

[B]Wy tu mmnie dziewczyny nie straszcie, bo się jeszcze rozmyslę:evil_lol::evil_lol::evil_lol:[/B]

[B]marmara_19[/B] - [B]ja karimatkę biorę, ale i tak wiadomo, że psiury będą naszymi grzejnikami w noc[/B]y:cool3:[B]:evil_lol:Nie mogę sobie pozwolić na zbytnie szaleństwo ze sprzętem i wtyposażeniem, bo jadę pociągiem, wię wszystko ograniczam do niezbędnego minimum;)[/B][/quote]

Ja rozumiem,że wsolnie pociagiem jeziemy:evil_lol: bedzie sie dzialo tyle psow i osob w przedziale:lol:

Posted

[quote name='KaRa_TC']Ja rozumiem,że wsolnie pociagiem jeziemy:evil_lol: bedzie sie dzialo tyle psow i osob w przedziale:lol:[/quote]

Nio:evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Posted

J chcę nowych zdjęć!!!

A tak poza tym to też pociągiem jadę i nie wiem jak się z tym wszystkim zabiorę, plecak, karimata, śpiwór...pies itp, itd...

Posted

Menu wyżłomaniaków:
1. Bigos z czekoladą.
2. Czekoladki nadziewane bigosem (bigosem, nie Bigosem - nie jesteśmy w Chinach!).
3. Bigos w sosie czekoladowym.
4. Bigos w polewie czekoladowej.
5. Torcik czekoladowy z bigosem
6.Itd.

Posted

[quote name='Wiedźma']Menu wyżłomaniaków:
1. Bigos z czekoladą.
2. Czekoladki nadziewane bigosem (bigosem, nie Bigosem - nie jesteśmy w Chinach!).
3. Bigos w sosie czekoladowym.
4. Bigos w polewie czekoladowej.
5. Torcik czekoladowy z bigosem
6.Itd.[/quote]

[B]Dobre, dobre:evil_lol::evil_lol::evil_lol:
Dziękuję za poprawienie humoru, bo dzisiaj w pracy mam taki sajgon, że już mam dość. Szef dzisiaj lata jak zwariowany i tylko rozdaje zlecenia (dostalam dzisiaj dwa MEGA tematy do zrobienia na już!!:shake:)
Cholerka, chyba moje odwiedziny na dogo i bigosek na tym ucierpią, bo szef zapowiedzial pracę w weekend (na szczęście nie normowany czas w weekendy):shake:[/B]