bigos Posted July 5, 2006 Author Posted July 5, 2006 [quote name='an3czka'][I][B]Jezuuuu[/B][/I] [I][B]Nie da się nadrobic tych wszystkich stron tekstu...[/B][/I] [I][B]Czekam na zdjęcia:p [/B][/I][/quote] [B]Jak too nie!!!Aniu do roboty[/B]:mad::mad::mad::mad: [B]Wiedźma[/B] - poczekaj, poczekaj na tą "miesznkę wybuchową" ("mieszankę bigosowo- czekoadową:evil_lol::evil_lol:) Quote
marmara_19 Posted July 5, 2006 Posted July 5, 2006 hehe spoko... jak cos to ja biore taki fajny 2 osobowy materac:D:D bo innego nie mam;p;p wiec lozko miec bedziemy;p;p Quote
bigos Posted July 5, 2006 Author Posted July 5, 2006 [quote name='marmara_19']hehe spoko... jak cos to ja biore taki fajny 2 osobowy materac:D:D bo innego nie mam;p;p wiec lozko miec bedziemy;p;p[/quote] [B]Ja mam jednoosobowy...chyba jednoosobowy:hmmmm::hmmmm::hmmmm: Będziemy spały na jednym a drugim się przykryjemy:evil_lol:i zrobimy naleśnika:evil_lol::evil_lol::evil_lol:A dodatkami do "naleśnika" będą psiurki. Ale w tej galerii zrobiło sie klinarnie:razz:[/B] Quote
marmara_19 Posted July 5, 2006 Posted July 5, 2006 hehe moze byc;p;p tylko jakas karimate bede musiala skombinowac zeby psom dac pod kcoe... musza miec fajnie no;p;p w ogole jak autem bede to nabiore rzeczy ze hoho.... psy beda mialy lepiej niz ja;/ ahh ja glupia jestem;p Quote
KaRa_ Posted July 5, 2006 Posted July 5, 2006 To w samochodzie lepiej się wyśpicie niż w namiocie:lol: Ja tamtym roku jak spałam namiocie a dopiero dosc pozno ok 2w nocy p0rzypomnialo mi sie i kumpeli o rozbiciu namiotu wiec po ciemnku rozkladalismy i jak sie obudzilam to wstalam z ogromnym siniakiem na rece bo spalam na szyszkach:lol: Quote
Aga K Posted July 5, 2006 Posted July 5, 2006 Nio dobra,wszystko ładnie,pięknie,a gdzie nowe foty Bigocha ??? :cool3::cool3::cool3: Quote
marmara_19 Posted July 5, 2006 Posted July 5, 2006 hehe niezle.. ja mam namiot fajny:D:D ale powiedzmy, z ejak go kupilam rok temu tak jeszcze nie mialam okazji go rozkladac:oops: Quote
ajcka Posted July 5, 2006 Posted July 5, 2006 Twój Bigos to fajny psiak. On ma taki czekoladowo-wątrobiany kolor? Jeszcze takiego nie widziałam, zazwyczaj wyzły sa takie kropkowane,dropiate. Quote
Aga K Posted July 5, 2006 Posted July 5, 2006 czekoladowo-wątrobiany - fajniusie określonko,ja jeszcze takiego nie słyszałam,może to jest jakieś specjalistyczne,nie wiem,ale uśmiałam się :D:D:D wybacz ajcka Quote
bigos Posted July 5, 2006 Author Posted July 5, 2006 [quote name='KaRa_TC']...i jak sie obudzilam to wstalam z ogromnym siniakiem na rece bo spalam na szyszkach:lol:[/quote] [B]aaaaaaaaućććććććććć:olympic: Wy tu mmnie dziewczyny nie straszcie, bo się jeszcze rozmyslę:evil_lol::evil_lol::evil_lol: marmara_19[/B] - [B]ja karimatkę biorę, ale i tak wiadomo, że psiury będą naszymi grzejnikami w noc[/B]y:cool3:[B]:evil_lol:Nie mogę sobie pozwolić na zbytnie szaleństwo ze sprzętem i wtyposażeniem, bo jadę pociągiem, wię wszystko ograniczam do niezbędnego minimum;)[/B] Quote
bigos Posted July 5, 2006 Author Posted July 5, 2006 [quote name='ajcka']Twój Bigos to fajny psiak. On ma taki czekoladowo-wątrobiany kolor? Jeszcze takiego nie widziałam, zazwyczaj wyzły sa takie kropkowane,dropiate.[/quote] [B]Dziękuję:loveu::loveu::loveu: Najczęściej są dereszki, ale teraz jak zwracam większą uwagę na wyżełki to czekoladek też jest troszeczkę:cool1:[/B] Quote
marmara_19 Posted July 5, 2006 Posted July 5, 2006 heh ja mam nadzieje, ze bede miala ktorys samochod.. tzn, ze albo moj bedzie "poprawiony" albo, ze siostra z chlopakiem nie wezma mi auta matki;p;p bo wtedy lipa.. i pociag;/ co mi sie nie usmiecha z 2 psmai i tym wszystkim dla nich;/ Quote
pinczerka_i_Gizmo Posted July 5, 2006 Posted July 5, 2006 Ja przyznam, że również pierwszy raz widzę na Bigosie taki kolor u wyżłów niemieckich. Tylko coś mało nam się chwalisz tym cudeńkiem ;) Nie wymiguj się tak od tych fotek :diabloti: Quote
KaRa_ Posted July 5, 2006 Posted July 5, 2006 [quote name='bigos'][B]aaaaaaaaućććććććććć:olympic:[/B] [B]Wy tu mmnie dziewczyny nie straszcie, bo się jeszcze rozmyslę:evil_lol::evil_lol::evil_lol:[/B] [B]marmara_19[/B] - [B]ja karimatkę biorę, ale i tak wiadomo, że psiury będą naszymi grzejnikami w noc[/B]y:cool3:[B]:evil_lol:Nie mogę sobie pozwolić na zbytnie szaleństwo ze sprzętem i wtyposażeniem, bo jadę pociągiem, wię wszystko ograniczam do niezbędnego minimum;)[/B][/quote] Ja rozumiem,że wsolnie pociagiem jeziemy:evil_lol: bedzie sie dzialo tyle psow i osob w przedziale:lol: Quote
bigos Posted July 5, 2006 Author Posted July 5, 2006 [quote name='KaRa_TC']Ja rozumiem,że wsolnie pociagiem jeziemy:evil_lol: bedzie sie dzialo tyle psow i osob w przedziale:lol:[/quote] Nio:evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
Patikujek Posted July 5, 2006 Posted July 5, 2006 J chcę nowych zdjęć!!! A tak poza tym to też pociągiem jadę i nie wiem jak się z tym wszystkim zabiorę, plecak, karimata, śpiwór...pies itp, itd... Quote
Esfera Posted July 5, 2006 Posted July 5, 2006 ja tu przychodzę Bigoska pooglądać i co zastaje ?! kupe literek :evil_lol: ja to bym chciała go zobaczyć :D Quote
bigos Posted July 6, 2006 Author Posted July 6, 2006 [B]Patikujek_Zabrze[/B] - ja mam to samo;) [B]Esfera[/B] - cierpliwości. fotki niebawem się pojawią:cool3: Quote
Wiedźma Posted July 6, 2006 Posted July 6, 2006 Menu wyżłomaniaków: 1. Bigos z czekoladą. 2. Czekoladki nadziewane bigosem (bigosem, nie Bigosem - nie jesteśmy w Chinach!). 3. Bigos w sosie czekoladowym. 4. Bigos w polewie czekoladowej. 5. Torcik czekoladowy z bigosem 6.Itd. Quote
bigos Posted July 6, 2006 Author Posted July 6, 2006 [quote name='Wiedźma']Menu wyżłomaniaków: 1. Bigos z czekoladą. 2. Czekoladki nadziewane bigosem (bigosem, nie Bigosem - nie jesteśmy w Chinach!). 3. Bigos w sosie czekoladowym. 4. Bigos w polewie czekoladowej. 5. Torcik czekoladowy z bigosem 6.Itd.[/quote] [B]Dobre, dobre:evil_lol::evil_lol::evil_lol: Dziękuję za poprawienie humoru, bo dzisiaj w pracy mam taki sajgon, że już mam dość. Szef dzisiaj lata jak zwariowany i tylko rozdaje zlecenia (dostalam dzisiaj dwa MEGA tematy do zrobienia na już!!:shake:) Cholerka, chyba moje odwiedziny na dogo i bigosek na tym ucierpią, bo szef zapowiedzial pracę w weekend (na szczęście nie normowany czas w weekendy):shake:[/B] Quote
Patikujek Posted July 6, 2006 Posted July 6, 2006 Oj ty bidulko, współczuję, ale mam nadzieję żę choć chwilkę dla nas znajdziesz:) Quote
haska_12 Posted July 7, 2006 Posted July 7, 2006 Nie przepadam za Bigosem ale ten pies jest pysznyy :) Quote
Aga K Posted July 7, 2006 Posted July 7, 2006 jak to ?!?!?!?!?! Bigosz oba sa pzsyniaste :lol::lol::lol: Quote
pinczerka_i_Gizmo Posted July 8, 2006 Posted July 8, 2006 bigos a skąd w zasadzie wziął się pomysł na imię Bigos? :) Quote
Recommended Posts