Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='magenka1']noż teraz mnie zatkało NiJaSe
100 zł to bardzo mało
20 osób po 5 zł to można ogarnąć[/QUOTE]

No pod taką opiekę to ja tez swoje jamole mogę dać.

[quote name='NiJaSe']a to czemu ? zazwyczaj na DT mam haszczaki ,ale kundelki też bywaly min.Miszka z Celestynowa w bardzo podobnym stanie psychicznym co Lilka
Isadora cos o tym wie :)[/QUOTE]

No jasne że wie.

A w ogóle gratuluję :)

• Replies 708
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

jeszcze mi nie gratuluj tak na wszelki wypadek , to dopiero 6 tydz. i wszystko moze sie zdarzyć

magenka 100 bo ja za koszty , jak mam stabilna sytuacje finansowa to daje DT za darmo ,ale teraz mam troche wydatkow i nie chce wkurzac TZ nadwyrezaniem budzetu. Zreszta i tak psychicznie go sterroryzowalam ( czy zterroryzowalam ?? ;p)

Posted

[quote name='NiJaSe']wezme Lilke na dt płatne 100 zl , karma os a do z w mojej gestii
ale mam warunki ze wzgledu na to .ze jestem w pierwszych tygodniach ciazy.
jesli macie opcje to prosze o dokladne sprawdzenie stanu jej zdrowia i jesli to nie klopot odkleszczenie i wykapanie ( wole unikac srodkow chemicznych) , sory ze tak ale w listopadzie mialam poronienie i te warunki to bardziej TZ niz moje , bo on sie nademna trzesie jak nad smierdzacym jajem[/QUOTE]

NiJaSe, byłoby wspaniale :)
W takim razie potrzebujemy jeszcze 75 zł deklaracji - tylko tyle potrzeba Lilce do szczęścia!

Jak już będą uzbierane deklaracje i można będzie Lilke zabierać, mogę wykąpać ją u siebie i ode mnie mogłaby pojechać do weta, a potem prosto do NiJaSe - chyba lepiej wszystko załatwić na raz i ograniczyć stres do jednego dnia. Odkleszczenie jej zafunduję, odrobaczenie też.

Posted

[quote name='NiJaSe']jeszcze mi nie gratuluj tak na wszelki wypadek , to dopiero 6 tydz. i wszystko moze sie zdarzyć

magenka 100 bo ja za koszty , jak mam stabilna sytuacje finansowa to daje DT za darmo ,ale teraz mam troche wydatkow i nie chce wkurzac TZ nadwyrezaniem budzetu. Zreszta i tak psychicznie go sterroryzowalam ( czy zterroryzowalam ?? ;p)
Nie mam pojęcia jak to się pisze :)
Cioteczki zbierajmy te pieniążki bo warto!!!!!
Cioteczki 5 zł ode mnie to tylko 70 zł do uzbierania

Posted

rany spokojnie przeciez Lilka nie musi z gotówka w kieszeni odrazu przyjeżdżać , możemy sie spokojnie umówić ze np.do 10 kazdego miesiaca czy tam do ktorego wolicie

Posted

Jezu, ale rozwoj wydarzen! tylko 70 zl brakuje? toz to prawie nic! i juz pojedzie Lila-Roz do swojej spokojnej przystani odstresowac sie i przygotowac na nowa droge zycia! z nieba nam spadlas NiJaSe!

"Sterroryzowac" pisze sie przez "s", bo stoi przed bezdzwiecznym "t". Jezeli stoi przed gloska dzwieczna, to piszemy "z", np "zbulwersowac". (nauczycielskie skrzywienie zawodowe)

Strasznie sie ciesze i zaraz napisze siostrze, zeby tez sie ucieszyla, wielkie dzieki, ale mi sie humor poprawil!

Posted

nie z nieba tylko z dogo ;) , od rana sie na nią czaiłam ,ale nie chcialam nic pisać dotąd ,aż mój TZ wyraził zgodę ;). Chociaż czy z jego zgodą czy bez i tak bym ją wzięła ,ale wtedy musiałbym urządzić afere w domu a po co skoro można po dobroci ;)

Posted

Sluchajcie, to nie do wiary, dzisiaj rano zalozony watek i brakuje juz tylko 50zl?
Lolalola, zawstydzilas mnie...
dokladam 25zl miesiecznie, bedziemy mialy z siostra wspolnie sponsorowana sunie u NiJaSe!

To teraz juz tylko 25zl brakuje. A NiJaSe pisze, ze moze byc z dolu, a nie z gory... wiec wlasciwie sunia moze pakowac swoja lila-roz waliczeczke, nie?
Kto bedzie ja ksiegowal? Czekamy na namiary i lecimy z zasileczkiem, niech sie ta mala przestanie bac

Posted

ło matko ale rozwój akcji!!

NiJaSe jesteś psim aniołem wiesz? :)

Jak mała będzie już w DT chętnie pomogę w ogłoszeniach.

koosiek dzięki dzięki dzięki że Lilunie sprowadziłaś na Dogo!

Posted

koosiek bardzo dobrze policzylas ,a ten bialo- czarny kocur to Stefan z zaburzeniem osobowości , w sensie nie wie biedak czy jest psem czy kotem i moze dzieki temu jest super psychologiem dla psiakow ,które do mnie trafiaja :D