Isadora7 Posted May 24, 2010 Posted May 24, 2010 [quote name='magenka1']noż teraz mnie zatkało NiJaSe 100 zł to bardzo mało 20 osób po 5 zł to można ogarnąć[/QUOTE] No pod taką opiekę to ja tez swoje jamole mogę dać. [quote name='NiJaSe']a to czemu ? zazwyczaj na DT mam haszczaki ,ale kundelki też bywaly min.Miszka z Celestynowa w bardzo podobnym stanie psychicznym co Lilka Isadora cos o tym wie :)[/QUOTE] No jasne że wie. A w ogóle gratuluję :) Quote
magenka1 Posted May 24, 2010 Posted May 24, 2010 ale ja napisałam jak w najlepszym myśleniu :) chyba Cię malutka zauroczyła? Właśnie Gratuluję!!! Z całego serca gratuluje Quote
NiJaSe Posted May 24, 2010 Posted May 24, 2010 jeszcze mi nie gratuluj tak na wszelki wypadek , to dopiero 6 tydz. i wszystko moze sie zdarzyć magenka 100 bo ja za koszty , jak mam stabilna sytuacje finansowa to daje DT za darmo ,ale teraz mam troche wydatkow i nie chce wkurzac TZ nadwyrezaniem budzetu. Zreszta i tak psychicznie go sterroryzowalam ( czy zterroryzowalam ?? ;p) Quote
koosiek Posted May 24, 2010 Posted May 24, 2010 [quote name='NiJaSe']wezme Lilke na dt płatne 100 zl , karma os a do z w mojej gestii ale mam warunki ze wzgledu na to .ze jestem w pierwszych tygodniach ciazy. jesli macie opcje to prosze o dokladne sprawdzenie stanu jej zdrowia i jesli to nie klopot odkleszczenie i wykapanie ( wole unikac srodkow chemicznych) , sory ze tak ale w listopadzie mialam poronienie i te warunki to bardziej TZ niz moje , bo on sie nademna trzesie jak nad smierdzacym jajem[/QUOTE] NiJaSe, byłoby wspaniale :) W takim razie potrzebujemy jeszcze 75 zł deklaracji - tylko tyle potrzeba Lilce do szczęścia! Jak już będą uzbierane deklaracje i można będzie Lilke zabierać, mogę wykąpać ją u siebie i ode mnie mogłaby pojechać do weta, a potem prosto do NiJaSe - chyba lepiej wszystko załatwić na raz i ograniczyć stres do jednego dnia. Odkleszczenie jej zafunduję, odrobaczenie też. Quote
magenka1 Posted May 24, 2010 Posted May 24, 2010 [quote name='NiJaSe']jeszcze mi nie gratuluj tak na wszelki wypadek , to dopiero 6 tydz. i wszystko moze sie zdarzyć magenka 100 bo ja za koszty , jak mam stabilna sytuacje finansowa to daje DT za darmo ,ale teraz mam troche wydatkow i nie chce wkurzac TZ nadwyrezaniem budzetu. Zreszta i tak psychicznie go sterroryzowalam ( czy zterroryzowalam ?? ;p) Nie mam pojęcia jak to się pisze :) Cioteczki zbierajmy te pieniążki bo warto!!!!! Cioteczki 5 zł ode mnie to tylko 70 zł do uzbierania Quote
NiJaSe Posted May 24, 2010 Posted May 24, 2010 koosiek tylko zapisz jakim srodkiem odrobaczona bedzie bo ja musze odrazu swoje szanowne towarzycho odrobaczyc Quote
NiJaSe Posted May 24, 2010 Posted May 24, 2010 rany spokojnie przeciez Lilka nie musi z gotówka w kieszeni odrazu przyjeżdżać , możemy sie spokojnie umówić ze np.do 10 kazdego miesiaca czy tam do ktorego wolicie Quote
viola005 Posted May 24, 2010 Posted May 24, 2010 Jezu, ale rozwoj wydarzen! tylko 70 zl brakuje? toz to prawie nic! i juz pojedzie Lila-Roz do swojej spokojnej przystani odstresowac sie i przygotowac na nowa droge zycia! z nieba nam spadlas NiJaSe! "Sterroryzowac" pisze sie przez "s", bo stoi przed bezdzwiecznym "t". Jezeli stoi przed gloska dzwieczna, to piszemy "z", np "zbulwersowac". (nauczycielskie skrzywienie zawodowe) Strasznie sie ciesze i zaraz napisze siostrze, zeby tez sie ucieszyla, wielkie dzieki, ale mi sie humor poprawil! Quote
magenka1 Posted May 24, 2010 Posted May 24, 2010 viola005 ale pojechałaś ładnie z regułką super :) Quote
NiJaSe Posted May 24, 2010 Posted May 24, 2010 nie z nieba tylko z dogo ;) , od rana sie na nią czaiłam ,ale nie chcialam nic pisać dotąd ,aż mój TZ wyraził zgodę ;). Chociaż czy z jego zgodą czy bez i tak bym ją wzięła ,ale wtedy musiałbym urządzić afere w domu a po co skoro można po dobroci ;) Quote
Lolalola Posted May 24, 2010 Posted May 24, 2010 no to ja daje te 20 zl deklaracji:)skoro tak wyglada sytuacja:)WSPANIALE!!!!!!!!!! Quote
viola005 Posted May 24, 2010 Posted May 24, 2010 Sluchajcie, to nie do wiary, dzisiaj rano zalozony watek i brakuje juz tylko 50zl? Lolalola, zawstydzilas mnie... dokladam 25zl miesiecznie, bedziemy mialy z siostra wspolnie sponsorowana sunie u NiJaSe! To teraz juz tylko 25zl brakuje. A NiJaSe pisze, ze moze byc z dolu, a nie z gory... wiec wlasciwie sunia moze pakowac swoja lila-roz waliczeczke, nie? Kto bedzie ja ksiegowal? Czekamy na namiary i lecimy z zasileczkiem, niech sie ta mala przestanie bac Quote
LadyBell Posted May 24, 2010 Posted May 24, 2010 ło matko ale rozwój akcji!! NiJaSe jesteś psim aniołem wiesz? :) Jak mała będzie już w DT chętnie pomogę w ogłoszeniach. koosiek dzięki dzięki dzięki że Lilunie sprowadziłaś na Dogo! Quote
koosiek Posted May 24, 2010 Posted May 24, 2010 Lolalola, rozumiem, że to stała deklaracja? Viola005, dzięki wielkie! Cajus, czy Lila może liczyć na n-k? ;) Quote
NiJaSe Posted May 24, 2010 Posted May 24, 2010 z mojej strony też na n-k może liczyć :) , im wiecej tym lepiej :) Quote
NiJaSe Posted May 24, 2010 Posted May 24, 2010 http://nasza-klasa.pl/profile/9974/gallery/album/4 jakby ktos był ciekaw to w takim towarzystwie Lilunia bedzie dochodzic do siebie :) Quote
Cajus JB Posted May 24, 2010 Posted May 24, 2010 Ciut dłużej, ale też jest już u mnie. http://nasza-klasa.pl/profile/25776426/gallery/album/15/818 Quote
koosiek Posted May 24, 2010 Posted May 24, 2010 [quote name='NiJaSe']http://nasza-klasa.pl/profile/9974/gallery/album/4 jakby ktos był ciekaw to w takim towarzystwie Lilunia bedzie dochodzic do siebie :) To wesoło będzie miała Lilka u Ciebie :) Dobrze doliczyłam się trzech psów i czterech kociaków? [quote name='Cajus JB']Ciut dłużej, ale też jest już u mnie. http://nasza-klasa.pl/profile/25776426/gallery/album/15/818 Dzięki! Quote
NiJaSe Posted May 24, 2010 Posted May 24, 2010 koosiek bardzo dobrze policzylas ,a ten bialo- czarny kocur to Stefan z zaburzeniem osobowości , w sensie nie wie biedak czy jest psem czy kotem i moze dzieki temu jest super psychologiem dla psiakow ,które do mnie trafiaja :D Quote
Lolalola Posted May 24, 2010 Posted May 24, 2010 tak,tak to stala deklaracja,tylko niech juz sie ta Lilunka pakuje:) Viola czym ja Cie tak zawstydzilam?...:) Quote
Lolalola Posted May 24, 2010 Posted May 24, 2010 :pale Lilunia bedzie miec bosko,wspaniale zdjecia ze wspanialymi zwierzakami:lol: Quote
Lolalola Posted May 24, 2010 Posted May 24, 2010 aaaaa prosze o nr konta na pw,wplata bedzie na poczatku czerwca-wtedy zawitam do pl;)i prosze mi przypominac o deklaracjach,mam ich pare i skleroze tez mam:) Quote
Recommended Posts