Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

poproszę konto, najlepiej mailem, bo powiadomienia o tym, ze cos sie dzieje na wątku nie zawsze działają, za to o wiadomosci bez zarzutu. pzdr. i zycze wspaniałosci temu pięknemu psu.
wspaniałe jesteście, ze sie o niego zatroszczylyscie!

• Replies 1.6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Borówka16']Jestem na wezwanie.
Zapisuję Biedaka :( Niestety obecnie nie mogę nic dorzucić :( :( :([/QUOTE]

[quote name='chita']i wlasnie dostalam taki fajny pw;)
poczytam i zobacze jak moge pomoc...czy zbieracie tez jednorazowe deklaracje?[/QUOTE]
Bardzo dziękujemy za obecność na wątku :loveu::loveu:. Jednorazowe oczywiście też, poza hotelem potrzebny będzie transport być może leki. :loveu::loveu:

Posted

[quote name='Avilia']Poproszę o numer konta na PW.Przepraszam,że tak niewiele mogę dać,bo tylko 10 zł.Może w przyszłym miesiącu będę mogła więcej wyskrobać.[/QUOTE]

to cudownie........grosz do grosza........a bedzie kokosza:-) jak w reklamach:-)

Posted

[quote name='Avilia']Poproszę o numer konta na PW.Przepraszam,że tak niewiele mogę dać,bo tylko 10 zł.Może w przyszłym miesiącu będę mogła więcej wyskrobać.[/QUOTE]
:multi::multi::multi::multi: Agdanek bardzo dziękuje :loveu::loveu::loveu::loveu: i my też :loveu::loveu::loveu::loveu:
A numer konta cioteczki będą wysyłać jak się uzbierają stałe deklaracje

Posted

dzwoniłam właśnie do mojej KSIEGOWEJ ,kobietka jest wielka....niesty niewiele zrozumiała i oddzwoni później,ale wiem,że na tą Kobietkę zawsze można liczyć.....Ona kocha psiaki,wogóle kobitka ma MEGA serducho:-)
dzwonię dalej:-)

Posted

[U]DEKLARCJE STAŁE[/U] potrzeba 350

10 - Monika z Katowic (od lipca)
15 - Bjuta
15 - Diegula
20 - Ingrid44
20 - BasiaD
10 - Sylwunia82
20 - baldek2
40 - Daśka
15 - Kuzyn Daśki
10 - Bratowa z Bratem Daśki
20 - Monia - koleżanka Daśki
5 - Sebastian kolega Daśki
10 - koleżanka Daśki

czyli [B]21[/B][B]0 [/B](brakuje [COLOR=Red]- 140[/COLOR])[U]

DEKLARCJE JEDNORAZOWE [IMG]http://www.dogomania.images/smilies/love.gif[/IMG]

[/U]50 - havanka (w 5 miesięcznych ratach od lipca, być może będzie to dekl. stała)
20 - kaczadupka
10 - Avilia

[URL="http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/c6347a3472106a43.html"][IMG]http://images8.fotosik.pl/348/c6347a3472106a43.jpg[/IMG][/URL]

Agdan aż się skłonił z wdzięczności!!!

Posted

Daśka , szczęka mi opadła i włos stanął dęba :smhair2::smhair2::smhair2::smhair2::question::question::glaszcze::glaszcze::jumpie::jumpie::huh:
Jeśli masz jeszcze dużo takich znajomych, to Agdan walizki niedługo będzie pakował :loveu::loveu::loveu::loveu:
A ja oferma żeby było śmieszniej, bezczelnie jeszcze do Daśki przed chwilą maila wysłałam o deklarację na Agdana (z rozpędu oczywiście) :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Posted

[quote name='Mysza2']Daśka , szczęka mi opadła i włos stanął dęba :smhair2::smhair2::smhair2::smhair2::question::question::glaszcze::glaszcze::jumpie::jumpie::huh:
Jeśli masz jeszcze dużo takich znajomych, to Agdan walizki niedługo będzie pakował :loveu::loveu::loveu::loveu:
A ja oferma żeby było śmieszniej, bezczelnie jeszcze do Daśki przed chwilą maila wysłałam o deklarację na Agdana (z rozpędu oczywiście) :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol:[/QUOTE]
ahahahaha... ale mnie to rozbawiło :)

daśka - o jeża, jak działasz :)
Agdanek jest na prawdę wielkim szczęściarzem mając taką cioteczkę nad sobą :)