Mysia_ Posted April 19, 2006 Posted April 19, 2006 Roni poz.3496 ma około 4 lat, do schroniska trafił prawie dwa lata temu kiedy jego pan został aresztowany... Początki w schronisku dla Ronika były tragiczne, ciężko było mu znaleźć odpowiedni boks, bo wszędzie psy go gryzły - nawet w najbardziej tolerancyjnych boksach :( Od dłuższego czasu był z psiakami, które były pokojowo nastawione.... A od wczoraj coś się w boksie wydarzyło i znów biedny Roni został zagoniony w kąt... Wypuściłam go przy schroniskowym biurze i narazie tam mieszka... Zależy mi na dobrym domku dla psiaka... on naprawde na taki zasługuje. Jest przekochany psem, ładnie chodzi na smyczy, lubi się przytulać, nie jest ani trochę agresywny, przypuszczam, że w domu by się nie załatwiał, bo w budynku gdzie jest schroniskowe biuro ani nie próbował :) Quote
Kori Posted April 19, 2006 Posted April 19, 2006 On jest prześliczny :loveu: Znajdziesz, dom mały, znajdziesz..... mały? zaraz, jakiej jesteś wielkości słodziasku ;) Quote
Mysia_ Posted April 20, 2006 Author Posted April 20, 2006 Kori napisał(a):On jest prześliczny :loveu: Znajdziesz, dom mały, znajdziesz..... mały? zaraz, jakiej jesteś wielkości słodziasku ;) taki średnio - mały :razz: Quote
Mysia_ Posted April 23, 2006 Author Posted April 23, 2006 Roni chyba poszedł szukać domku na własną rękę... bo od wczoraj nie ma go w schronisku :( martwię się... Quote
Patikujek Posted April 23, 2006 Posted April 23, 2006 Trzymam kciuki że ślicznotek się znajdzie!!!:placz: Quote
Mysia_ Posted April 25, 2006 Author Posted April 25, 2006 na pierwsza stronkę... Roniś mam nadzieje, że wszystko jest OK. Quote
Patikujek Posted April 25, 2006 Posted April 25, 2006 Ronisiu gdzie się ty podziewasz , martwimy się!!! Quote
Mysia_ Posted April 27, 2006 Author Posted April 27, 2006 mam nadzieje, że znalezłeś jakiś domek... a jeśli nie... wracaj! Quote
Mysia_ Posted April 28, 2006 Author Posted April 28, 2006 No i Roniś wrócił :) :) :) na panienki sobie poszedł.... :lol: No i jak wrócił od razu został wykastrowany :evil_lol: kolejna zaleta Ronika - wykastrowany :p Quote
Patikujek Posted April 28, 2006 Posted April 28, 2006 No to łobuz jeden:evil_lol: Ale tego to sie po tobie nie spodziewałam Ronisiu!!! Panienek mu się zachciało... A więc spowrotem domku szukamy!!! Quote
Mysia_ Posted April 29, 2006 Author Posted April 29, 2006 Szukamy domeczku dla ślicznego szorściucha :razz: Quote
zaba14 Posted April 29, 2006 Posted April 29, 2006 symaptycznie wyglada, ogolnie bardzo ładny pies! dlaczego tak długo czeka? :roll: Quote
Patikujek Posted April 29, 2006 Posted April 29, 2006 Tego nikt nie wie... Czasem chciałabym znać kryteria którymi posługują się ludzie wybierając psiaka dla siebie??? Quote
Mysia_ Posted April 30, 2006 Author Posted April 30, 2006 [quote name='zaba14']symaptycznie wyglada, ogolnie bardzo ładny pies! dlaczego tak długo czeka? :roll: nie tylko wygląda sympatycznie, a jest sympatyczny :) czy ktoś mnie wypatrzy??? :-( Quote
Recommended Posts