obraczus87 Posted June 30, 2012 Author Posted June 30, 2012 LILUtosi napisał(a):Spokojnie L będzie dobra. Kochana to podeślij mi adres na jaki mają wysłać tą obrożę :) Quote
Wisełka Posted June 30, 2012 Posted June 30, 2012 Hopsnę bo cicho tu ;) i dopiero teraz zaglądam bo obolała jestem... ząb.. :cool3: Ale dam radę, najgorsze za mną :p Quote
LILUtosi Posted July 1, 2012 Posted July 1, 2012 hehe, cisza bo dogomania ma pauzę. Co się dzieje znowu, co chwile nie działa. Quote
Wisełka Posted July 1, 2012 Posted July 1, 2012 O mamooooo Brutusku jak znosisz ten upał????? 29'C w mieszkaniu mam, ja pier.............. oddychać się nie da :razz: Quote
piescofajnyjest Posted July 1, 2012 Posted July 1, 2012 oj to elegancko:))) i nawet Haszczak w nastroju zabawowym, mimo sweterka;) Quote
obraczus87 Posted July 2, 2012 Author Posted July 2, 2012 Ależ On jest piękny :loveu: dziwię sie, że nikt nie dzwoni w JEgo sprawie :( Kochani - Brutka stać na opłacenie jeszcze hotelu w lipcu.. później będzie duży problem z kasą, dlatego prosze o pomoc w szukaniu wsparcia finansowego dla Brutka. Bazarki równiez mile widziane... Quote
Livka Posted July 2, 2012 Posted July 2, 2012 Brutus jest prześliczny - na pewno znajdzie domek tylko czy on ma aktualne ogłoszenia ? Właśnie znalazłam odpowiedź na swoje pytanie - ma świeżutkie ;) Quote
phase Posted July 2, 2012 Posted July 2, 2012 https://lh4.googleusercontent.com/-VEgem9uTGqI/T_CqUtHlBeI/AAAAAAAAHCw/g-1WJivn8GE/s720/IMG_6954.JPG ach ten piękny pycholek.. Quote
obraczus87 Posted July 2, 2012 Author Posted July 2, 2012 Livka napisał(a):Brutus jest prześliczny - na pewno znajdzie domek tylko czy on ma aktualne ogłoszenia ? Właśnie znalazłam odpowiedź na swoje pytanie - ma świeżutkie ;) Sama pytasz i sama odpowiadasz ;) Ogłoszonka robiła Ziutka i w zesżłym tygodniu Anja. Jak się ogarnę z zamknięciem miesiąca to pokombinuję coś z tekstem i znowu zrobi się chłopakowi nowe ogłoszenia. Quote
Wisełka Posted July 2, 2012 Posted July 2, 2012 Fajoskie foty, zwłaszcza ta pierwsza - siema jak się masz stary? Ała..... :evil_lol: Quote
Nikus Posted July 2, 2012 Posted July 2, 2012 a ja dziękuję cioteczkom Awit :) i Bjucie :) za wpłaty dla Brutuska:Rose: Quote
LILUtosi Posted July 3, 2012 Posted July 3, 2012 Bjutek został zaszczepiony p/wściekliźnie. - 20zł. Nie wiedziałam czy wirusówki też mam robić ale myślę że jak już to w przyszłym roku. Quote
obraczus87 Posted July 4, 2012 Author Posted July 4, 2012 Poprosilam Kundelkową Skarbonkę o pomoc w opłaceniu szczepienia oraz w zakupie obroży. Quote
Lu_Gosiak Posted July 4, 2012 Posted July 4, 2012 Lilu a jak Brutek ogólnie do ludzi - juz mniej wystraszony?? Quote
obraczus87 Posted July 4, 2012 Author Posted July 4, 2012 Kundelkowa Skarbonka opłaciła Brutkowi szczepienie oraz kupiła obroże. LILU - obroża powinna być w piątek. Quote
LILUtosi Posted July 4, 2012 Posted July 4, 2012 Za dużo do nas nie przychodzi ludzi więc ciężko sprawdzić. Do mnie jest kochaniutki.:loveu: Quote
obraczus87 Posted July 5, 2012 Author Posted July 5, 2012 [quote name='LILUtosi']Za dużo do nas nie przychodzi ludzi więc ciężko sprawdzić. Do mnie jest kochaniutki.:loveu:[/QUOTE] Kochany psiak ;) a raczej psisko :) Quote
Lu_Gosiak Posted July 5, 2012 Posted July 5, 2012 [quote name='LILUtosi']Za dużo do nas nie przychodzi ludzi więc ciężko sprawdzić. Do mnie jest kochaniutki.:loveu:[/QUOTE] no to super:) a mieszka u Was w domu czy narazie tylko kojec? Quote
LILUtosi Posted July 5, 2012 Posted July 5, 2012 Na razie kojec bo jak go wezmę do domu to boję się że spierniczy. Quote
Recommended Posts