Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

E-S napisał(a):
Zapisuję topielice ... makabra co się dzieje, ręce mi dzisiaj opadły, jeszcze Sandomierz ... potopione zwierzęta, nie mam już sił normalnie ... :(
Jutro musi być lepiej i może coś się blisko, szybko znajdzie dla Topielic.

Dzisiaj łącznie 8 benków i benkopodobnych...niech już ta lista się zmniejsza!

• Replies 162
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Gdzie sunie są w tej chwili ? gdzie ta klinika ? Wa-wa ?

ide spać bo nie spałam prawie od 3 dni .... dobrej i suchej nocy wszystkim... a szczególnie "małym" ...

Posted

Malwi napisał(a):
Gdzie sunie są w tej chwili ? gdzie ta klinika ? Wa-wa ?

ide spać bo nie spałam prawie od 3 dni .... dobrej i suchej nocy wszystkim... a szczególnie "małym" ...

Sunie są w którejś z warszawskich klinik...ale której- Madalena mówiła,ale umknęło mi...do nazw pamięci ci ja nie mam...ale są bezpieczne i mam nadzieję zaopiekowane!!!

Posted

Niech już ta woda odpuści...niech w końcu odpuści!!!

Aż strach pomyśleć...ludzie jak zawsze sobie dadzą radę...i jak zawsze wielu zapomni o zwierzętach,bo nie mieli...czasu!Strach!

Te dwie dziewczyny benkowe,miały choć tyle szczęścia,że nikt nie zostawił ich przywiązanych,że mogły uciec...miały tyle szczęścia,że na ich drodze stanęła kobieta,która postanowiła pomóc własnie im...ZWIERZĘTOM!...miały szczęście,ze znalazł się ktoś,kto zaryzykował podróż z nimi do Warszawy...NIECH NA TYM NIE KOŃCZY SIĘ ICH SZCZĘŚCIE!

...pomózmy im znaleźć bezpieczne miejsce...może znajdzie się własciciel...może dom inny stały...POMÓŻCIE!

Czekam na foty z lecznicy...na informację...

Posted

To i ja podniosę, 2 topielice - suczki bernardyna uratowane z powodzi - szukają DT/garażu suchego/czegokolwiek !!! na cito !!!

Posted

Sunieczki dochodzą do siebie. Przespały całą noc, zjadły michę wręcz rzucając się na nią. Jedna ma coś na skórze... wieczorem mam zadzwonić.

Trzymajcie się maleńkie!

Posted

[quote name='Madallena']Sunieczki dochodzą do siebie. Przespały całą noc, zjadły michę wręcz rzucając się na nią. Jedna ma coś na skórze... wieczorem mam zadzwonić.
Trzymajcie się maleńkie![/QUOTE]

A fotki gdzie?
Trzymajcie się malutkie!

Posted

[quote name='Madallena']Fotek jeszcze nie ma. Chyba będę musiała się tam wybrać, ale na pewno nie dzisiaj.[/QUOTE]

Bez fotek ani ogłaszać i szukać właścicieli...ani cegły...ani nic...szkoda.

Posted

[quote name='karolina_g_k']Dziewczynki, a gdzie one dokładnie są?
Może uda mi się dziś podjechać i porobic im zdjęcia?[/QUOTE]

Jak zawsze nie pamiętam nazwy kliniki...cóż Warszawa nie mój swiat...