Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Ah tam stałych faktycznie jest 115 zł więc trochę brakuje. Ja liczyłam razem z tymi 200 zł MyrkarDarkuk ale to wpłata jednorazowa. No cóż mam nadzieję, że jutro będą obydwa psiaczki na miejscu. A może by sie tych pracowników stacji zapytać, może oni będą wiedzieli co się z tym większym mogło stać?

• Replies 313
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

No to niedobrze, ale mam nadzieję, że ktoś go wziął albo może po prostu wybrał sie na wycieczkę i jutro już będzie. No to czekamy na relację z jutro
a tak BTW Anja nieźle się wymieniamy wpisami na tym i na Kajtka wątku:eviltong:

Posted

Anja2201 napisał(a):
Własnie pracowników pytałam , odrazu jak przyjechałyśmy i zobaczyłam ,że jednego nie ma i to oni powiedzieli ,że psa od wczoraj nie ma .:(:(:(

Miejmy nadzieje,ze wroci do jutra? A ktorego ze zdjecia nie ma?

Posted

Niebieska713 napisał(a):
Miejmy nadzieje,ze wroci do jutra? A ktorego ze zdjecia nie ma?

Tego większego :(

Sprawdziłam za to dzisiaj ząbki tego mniejszego , jest młodziutki , na moje oko trochę ponad rok , góra dwa lata ,ząbki idealnie białe .

Posted

Anja2201 napisał(a):
Tego większego :(

Sprawdziłam za to dzisiaj ząbki tego mniejszego , jest młodziutki , na moje oko trochę ponad rok , góra dwa lata ,ząbki idealnie białe .

Takie cudo zginelo...Jak to cudo nie wroci,to chociaz ten drugi bedzie mial hotelik...

Posted

Anja2201 napisał(a):
Byłyśmy u psiaków , właściwie u psiaka :( niestety od wczoraj nikt nie widział tego większego , pozostaje mi nadzieje ,że ktoś go zabrał , to sobie cały czas wmawiam . Ciotki błagam pomóżmy chociaż temu jednemu . BŁAGAM!!!!!!

Kurcze... byłam pewna, że wciąż będą tam dwa psiaczki... :-( I obawiam się, że to najmniej prawdopodobny scenariusz, aby ktoś jednego z nich wziął... :-( Oby ten biedaczek wrócił...

Posted

MyrkurDagur napisał(a):
Kurcze... byłam pewna, że wciąż będą tam dwa psiaczki... :-( I obawiam się, że to najmniej prawdopodobny scenariusz, aby ktoś jednego z nich wziął... :-( Oby ten biedaczek wrócił...

ja tez byłam pewna, że ich zastaniemy...
ja urwę się z pracy i tam podjadę, spać w nocy przez niego nie mogłam. Nie wierzę, że ktoś go zabrał bo pracownicy by o tym wiedzieli. (ja też pracuję na stacji i nie jedna bida u nas pomieszkała, czasem ktoś psiorka brał od nas, ale zawsze wiedzieliśmy, bo każdy pytał czy może przygarnąć). Z drugiej strony chyba nie chcę wiedzieć co się z nim stało. Wycieczka dłuższa też odpada, bo ona się razem trzymały i jakby ich obu nie było to tak można myśleć. Byłyśmy tak z 40 minut i on nie wrócił mimo nawoływania. Więc...:(

Posted

O jej, ale smutne wiadomości. Mimo starań ciężko mi uwierzyć, ze ktoś go wziął :( Mam nadzieję, że gdzieś odszedł i wróci jeszcze... Wkońcu jakby mu się coś stało to by gdzieś leżał...

Posted

Cajus JB napisał(a):
Mam nadzieję, że jednak ktoś Go wziął lub odbiegł dalej i wróci. Pracownicy nic nie mówili?

Mowili niewiele. Był widziany ostatnio przedwczoraj...
Mam nadzieję, że dziś będzie na mnie czekał :) Wyrwę się po 15 z pracy i zobaczę. Trzymać kciuki proszę.

A i 5 zł. miesiecznie ode mnie.

Posted

A czy nie ma takiej możliwości, że tego drugiego zabrał hycel do schronu? Dopiero co na wątku innego psa - który koczował przy drodze pod Legionowem i kilka dni temu zniknął - czytałam, że odnalazł się w schronisku...

Posted

[quote name='Majki1510']

A i 5 zł. miesiecznie ode mnie.

Bardzo dziękuję :)

DEKLARACJE STAŁE :
Anja2201- 5zł
Awit - 5 zł
Ladymonia0610 -10 zł
Atomowka - 10 zł
TZ Atomówki -10 zł
mikoada -15 zł
czerda -15 zł
patija - 10 zł (od czerwca )
Lolalola -15 zł
Kuzynka Anja2201- 20 zł
Majki1510 - 5 zł
Razem 120 zł

DEKLARACJE JEDNORAZOWE:
ewatonieja - 15 zł
Ladymonia0610 -15 zł
MyrkurDagur 200 zł

Razem : 230 zł

Posted

koosiek napisał(a):
A czy nie ma takiej możliwości, że tego drugiego zabrał hycel do schronu? Dopiero co na wątku innego psa - który koczował przy drodze pod Legionowem i kilka dni temu zniknął - czytałam, że odnalazł się w schronisku...

Powtórzę pytanie, bo chyba umknęło...

Posted

u nas nie ma takiej możliwości , po pierwsze jest tylko jeden schron , który bierze ogromne pieniądze od gminy za psa , a żadna gmina nie chce płacić , po drugi zabrał by oba , zresztą ja nigdy nie słyszałam u nas o jakimkolwiek hyclu .

Posted

koosiek napisał(a):
Powtórzę pytanie, bo chyba umknęło...

nie wiem, może...
chociaż z naszego schronu by nie pojechali, nie nasz rejon, ale dla pewności w niedziele przy spacerze sprawdzimy
poza tym one sie razem trzymaly i jednego by wzięli a drugiego nie?