Jump to content
Dogomania

Podkarpacie.. psy i koty toną zapomniane przez wszystkich. BŁAGAMY O POMOC

Recommended Posts

• Replies 850
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Becia66 napisał(a):
i właśnie to nazywam upychaniem psa gdzie się da. !!! Szlag mnie trafia kiedy szczeniaczki trafiają do wiekowych osób, do tego samotnych.
I w tym przypadku nie do końca przekonanych.
Teraz psinka ma szanse na dobry domek, a co potem ?
Ewkar - czy ta Pani z TOZ-u to jakas rozsądna kobieta i można z nią porozmawiać ?

Becia, nie można.Próbowałam wysłać pw, ale nie mogę tego robić, nie wiem dlaczego.Otrzymuję komunikat,że może nie jestem zalogowana(jestem),albo nie mam zgody administratora.Nie mam?

Posted

Mam pytanie czy ktoś będzie jechał na trasie Warszawa-Sandomierz i byłby skłonny zabrać 3 kartony książek dla zalanej biblioteki w Gorzycach (10 km od Sandomierza)???

[SIZE=2]Wiem, że wątek dotyczy pomocy zwierzakom, ale może udałoby się dołączyć
też taką pomoc - biblioteka straciła prawie cały księgozbiór...

Posted

Basia1968 napisał(a):
Amelka nie ma wątku, ale jej założę. Deisy tez nie ma wątku, tez musze ujej założyć i mamusi i rodzeństwu. Jak możesz przeslij mi na meila

Okej to przerobię je na taka wielkośc jak na dogo, żeby dużo nie zajmowały i powysyłam te najlepsze.

Posted

Basiu mówiłaś dziś, że masz jakieś książki na bazarek. Słuchaj ja mam chyba ze 4 takie do matury z biologii i polskiego może i to byś chciała na bazarek.

Szykuj się bo mam 198 zdjęć już przerobionych zdjęć. Wyślę albo mailem,choć wolała bym nie zapychać Ci skrzynki, albo wrzucę na picase :)

Posted

Paulina, jeżeli są jakieś koty w potrzebie, zaproponuję nowe forum, które założyłyśmy z koleżanką.Malutkie,działamy dopiero miesiąc,ale kilka kotów już znalazło domki.Koty z Tarnobrzega mają swój wątek, ale nie mogę się doprosić o zdjęcia, o jeden post.Na stronie TSPZ każdy kot ma tylko jedno zdjęcie, a poza tym wiem,że część z nich już w domu, są natomiast nowe, ale nie ma ich na stronie.Jest ktoś z Tarnobrzega, kto mógłby coś zrobić? Ogłoszę je,ale muszę coś o nich wiedzieć,poza tym zwykle w ogłoszeniach daję link do wątku i wtedy zwiększają się szanse na domek,słowo.
To kotusiowo.frix.pl Zdjęcia po prostu się wkleja. Zapraszam.

Posted

ewkar napisał(a):
Paulina, jeżeli są jakieś koty w potrzebie, zaproponuję nowe forum, które założyłyśmy z koleżanką.Malutkie,działamy dopiero miesiąc,ale kilka kotów już znalazło domki.Koty z Tarnobrzega mają swój wątek, ale nie mogę się doprosić o zdjęcia, o jeden post.Na stronie TSPZ każdy kot ma tylko jedno zdjęcie, a poza tym wiem,że część z nich już w domu, są natomiast nowe, ale nie ma ich na stronie.Jest ktoś z Tarnobrzega, kto mógłby coś zrobić? Ogłoszę je,ale muszę coś o nich wiedzieć,poza tym zwykle w ogłoszeniach daję link do wątku i wtedy zwiększają się szanse na domek,słowo.
To kotusiowo.frix.pl Zdjęcia po prostu się wkleja. Zapraszam.
Dziękuję za informację. Wrzucę Maję tam jutro.

• 2 weeks later...
Posted

W jaki sposób mogłabym się skontaktować z Kasią, która opiekuje się kotami z Nagnajowa? Mam mnóstwo fajnych psich fantów na bazarek, chciałabym je przeznaczyć na sterylki dla tych kotów.Wyślę zdjęcia, opisy i zajmę się wysyłką.Bardzo proszę o pomoc.

Posted

ewkar napisał(a):
W jaki sposób mogłabym się skontaktować z Kasią, która opiekuje się kotami z Nagnajowa? Mam mnóstwo fajnych psich fantów na bazarek, chciałabym je przeznaczyć na sterylki dla tych kotów.Wyślę zdjęcia, opisy i zajmę się wysyłką.Bardzo proszę o pomoc.

Kasia nie ma konta na dogo, więc jak coś to ktoś inny musiał by to nadzorować.