henikar Posted August 23, 2010 Author Posted August 23, 2010 Brutus od piątku zamieszkał u wspaniałych, kochających zwierzęta ludzi. Ma do dyspozycji duży ogród. Króciutko można to określić tak: właściciele Brutusa są psiną zachwyceni, my przeszczęśliwe, a najbardziej zadowolony jest Brutus i to nie da się ukryć. I zamieszkał niedaleko nas.:multi: Taki finał można sobie tylko wymarzyć. Oby więcej biedulek znajdowało właśnie takie kochające domki. Quote
Istar19 Posted August 23, 2010 Posted August 23, 2010 :multi:super śledziłam jego losy i wierzyłam że uda wam się znaleźć dla niego dobry dom ;) Quote
__Lara Posted August 23, 2010 Posted August 23, 2010 O ludzie, co za wiadomość!!!! :D :D :D :D :D :D Quote
henikar Posted August 23, 2010 Author Posted August 23, 2010 My też bardzo sie cieszymy, naprawdę Brutusek ma najlepszy dom pod słońcem. Widzę go prawie codziennie, ale wcale nie okazuje ani mnie ani kolezance zbytnich przejawów tesknoty:evil_lol:. Natomiast aby nam nie było za wesoło pojawiła sie kolejna malutka sierota z chorą łapką. Tragedia co sie dzieje. Quote
henikar Posted August 28, 2010 Author Posted August 28, 2010 Jasza napisał(a):Bardzo się cieszę henikar!! Ja też się cieszę, bo takie szczęśliwe zakończenia to unikat. Ale nie wiem czy tak ma byc, co się dzieje, że nie mam, a właściwie nie mamy odpoczynku Brutusek ma dom, a tu naraz zjawiła się kolejna wyrzycona bidula. A już myślałam, że trochę odpocznę i wspomogę inne... Quote
Recommended Posts