Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Brutus od piątku zamieszkał u wspaniałych, kochających zwierzęta ludzi. Ma do dyspozycji duży ogród. Króciutko można to określić tak: właściciele Brutusa są psiną zachwyceni, my przeszczęśliwe, a najbardziej zadowolony jest Brutus i to nie da się ukryć. I zamieszkał niedaleko nas.:multi: Taki finał można sobie tylko wymarzyć. Oby więcej biedulek znajdowało właśnie takie kochające domki.

• Replies 80
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

My też bardzo sie cieszymy, naprawdę Brutusek ma najlepszy dom pod słońcem. Widzę go prawie codziennie, ale wcale nie okazuje ani mnie ani kolezance zbytnich przejawów tesknoty:evil_lol:. Natomiast aby nam nie było za wesoło pojawiła sie kolejna malutka sierota z chorą łapką. Tragedia co sie dzieje.

Posted

Jasza napisał(a):
Bardzo się cieszę henikar!!

Ja też się cieszę, bo takie szczęśliwe zakończenia to unikat. Ale nie wiem czy tak ma byc, co się dzieje, że nie mam, a właściwie nie mamy odpoczynku Brutusek ma dom, a tu naraz zjawiła się kolejna wyrzycona bidula. A już myślałam, że trochę odpocznę i wspomogę inne...