Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

A Tyś już zgłupła na amen, żeby się nie meldować??? My tu z Bgrą od zmysłów odchodzimy, że znaku życia nie dajecie ;)

Dajemy, dajemy znak :), wszystko pod kontrolą, ale troszkę zalatani jesteśmy aniolek.gif

• 2 weeks later...
Posted

Co racja to racja38uklon.gif  jakoś kiedy wpadam to tu cichutko, wszyscy śpią 01icon_lol2.gif

gdzie śpią ;) Bgra nadchodzi zawsze ...nocą ;)

więc gdyby jakaś pełnia,albo co innego przeszkodziło w spaniu ;) to pamiętaj,na mnie zawsze możesz liczyć ;)

koty ok?plaskate ok? Grubas schudł nieco,nie daj Boże?

• 2 weeks later...
Posted

gdzie śpią ;) Bgra nadchodzi zawsze ...nocą ;)

więc gdyby jakaś pełnia,albo co innego przeszkodziło w spaniu ;) to pamiętaj,na mnie zawsze możesz liczyć ;)

koty ok?plaskate ok? Grubas schudł nieco,nie daj Boże?

Ja to nie koniecznie nocką, jakoś mi pełnia nie straszna 24icon_smile2.gif,ale gdyby co....zapamiętam :).Tak się składa, że u mnie wszystko plaskate ha, ha ha - Grubas nie schudł, a nawet jakoś jakby go przybyło.....ale może to tylko złudzenie optyczne 11icon_devil.gif. Tomiś i Ami radzą sobie, może troszkę więcej przysypiają, ale poza tym nie mam się do czego przyczepić :)

Posted

Ja to nie koniecznie nocką, jakoś mi pełnia nie straszna 24icon_smile2.gif,ale gdyby co....zapamiętam :).Tak się składa, że u mnie wszystko plaskate ha, ha ha - Grubas nie schudł, a nawet jakoś jakby go przybyło.....ale może to tylko złudzenie optyczne 11icon_devil.gif. Tomiś i Ami radzą sobie, może troszkę więcej przysypiają, ale poza tym nie mam się do czego przyczepić :)

a to jak wszystko w normie a Grubas nawet z naddatkiem to już jestem spokojna :)

Jak TY te emotki wstawiasz ? do tego to jeszcze nie doszłam ;) u mnie chyba coś wyłączone?

Posted

....a miałam wyjście, u mnie też nic się nie otwiera 0sad.gif

teraz mi przeszło,ale z początku na to nowe dogo to miałam nerwa ! chyba jak wszyscy

to mówisz,że Amusi swędzenie przeszło ? to cieszę się bardzo,Amusia uwolniona od udręki :)

też o tym coś wiem,bo jestem alergiczką od dziecka

Posted

teraz mi przeszło,ale z początku na to nowe dogo to miałam nerwa ! chyba jak wszyscy

to mówisz,że Amusi swędzenie przeszło ? to cieszę się bardzo,Amusia uwolniona od udręki :)

też o tym coś wiem,bo jestem alergiczką od dziecka

No nie tak do końca ;),ciapie jeszcze pazurki i po każdej kąpieli parę godz. jest taka niespokojna, ale porównując do tego co było wcześniej.....nie ma o czym mówić, jest dobrze.:)

Posted

No nie tak do końca ;),ciapie jeszcze pazurki i po każdej kąpieli parę godz. jest taka niespokojna, ale porównując do tego co było wcześniej.....nie ma o czym mówić, jest dobrze. :)

cieszę się bo to duży postęp :)

mnie czasami płakać się chce na to Hańcine drapanie :( niby nic na skórze,ale czasami zaróżowiona

Allermyl jest świetny u nas idzie litrami 

Posted

cieszę się bo to duży postęp :)

mnie czasami płakać się chce na to Hańcine drapanie :( niby nic na skórze,ale czasami zaróżowiona

Allermyl jest świetny u nas idzie litrami 

Kiedy jeszcze miałyśmy problemy, Ami dostawała leki ale dopiero u tej vetki od alergii dowiedziałam się , że muszę ją kąpać w ledwie ciepłej wodzie i nie wolno suszyć suszarką, Miała skórę różową nawet od cieplejszej wody i ciepłego powietrza. teraz na ręcznikach kładę pieluszki z tetry i zmieniam dwa razy, a resztę wysycha sama

Posted

Kiedy jeszcze miałyśmy problemy, Ami dostawała leki ale dopiero u tej vetki od alergii dowiedziałam się , że muszę ją kąpać w ledwie ciepłej wodzie i nie wolno suszyć suszarką, Miała skórę różową nawet od cieplejszej wody i ciepłego powietrza. teraz na ręcznikach kładę pieluszki z tetry i zmieniam dwa razy, a resztę wysycha sama

Halizko to wiemy,tylko letnia woda i nie suszymy

szampon trzymamy na skórze 10 minut

do ręczników nie wycieram tylko opatulam chwilę

już nie wiem co robić

chyba idziemy jednak na akupunkturę,pora się umówić

Posted

jeden z naszych wetów jest dermatologiem i endokrynologiem

więc już ich się trzymam

ale na alu pójdę do innego weta

Trzymamy kciuki żeby wszystko było dobrze. My funkcjonujemy na zasadzie oby nie było gorzej - coś tam się ciągle zdarza, ale do opanowania. Bierzemy witaminki na skórę, pijemy tran no i jakoś dajemy radę...

Posted

Jutro idziemy znowu do fryzjera,bo tryzmamy krótko okolice oczu :)

więc obgadam wszystko co dotyczy akupunktury,no chyba,że kieszeń tego nie wytrzyma :(

Posted

Jutro idziemy znowu do fryzjera,bo tryzmamy krótko okolice oczu :)

więc obgadam wszystko co dotyczy akupunktury,no chyba,że kieszeń tego nie wytrzyma :(

My też musimy zrobić przegląd oczek. Czekamy na wieści, znam po akupunkturze pieska z porażeniem , efekt niesamowity .

• Upvote 1
Posted

My też musimy zrobić przegląd oczek. Czekamy na wieści, znam po akupunkturze pieska z porażeniem , efekt niesamowity .

porażenie u psa dość dobrze się leczy

Za długo nie może być dobrze, chyba za wcześnie się ucieszyłam  - Amusia ma wrzód rogówki xbuu.gif

ja pierdziu ! mam nadzieję,że nie jest dramatycznie

Halizko  napisz co mówi wet 

trzymam kciuki,trzymajcie się !

Posted

Dostała kropelki i zapuszczamy, mam nadzieję, że damy radę.Przerabiałam już ten temat z kociusiami ;(

trzymam kciuki ! 

Amusia ty się nie wygłupiaj maleńka,wracaj do zdrowia :)