marmosia Posted September 12, 2015 Posted September 12, 2015 A Tyś już zgłupła na amen, żeby się nie meldować??? My tu z Bgrą od zmysłów odchodzimy, że znaku życia nie dajecie ;) Quote
haliza Posted September 18, 2015 Posted September 18, 2015 A Tyś już zgłupła na amen, żeby się nie meldować??? My tu z Bgrą od zmysłów odchodzimy, że znaku życia nie dajecie ;) Dajemy, dajemy znak :), wszystko pod kontrolą, ale troszkę zalatani jesteśmy Quote
Bgra Posted September 18, 2015 Posted September 18, 2015 Dajemy, dajemy znak :), wszystko pod kontrolą, ale troszkę zalatani jesteśmy to usiądź kochana czasami i pogadaj z nami a nie biegaj tak ciągle ;) Quote
haliza Posted September 27, 2015 Posted September 27, 2015 to usiądź kochana czasami i pogadaj z nami a nie biegaj tak ciągle ;) Co racja to racja jakoś kiedy wpadam to tu cichutko, wszyscy śpią Quote
Bgra Posted September 27, 2015 Posted September 27, 2015 Co racja to racja jakoś kiedy wpadam to tu cichutko, wszyscy śpią gdzie śpią ;) Bgra nadchodzi zawsze ...nocą ;) więc gdyby jakaś pełnia,albo co innego przeszkodziło w spaniu ;) to pamiętaj,na mnie zawsze możesz liczyć ;) koty ok?plaskate ok? Grubas schudł nieco,nie daj Boże? Quote
haliza Posted October 8, 2015 Posted October 8, 2015 gdzie śpią ;) Bgra nadchodzi zawsze ...nocą ;) więc gdyby jakaś pełnia,albo co innego przeszkodziło w spaniu ;) to pamiętaj,na mnie zawsze możesz liczyć ;) koty ok?plaskate ok? Grubas schudł nieco,nie daj Boże? Ja to nie koniecznie nocką, jakoś mi pełnia nie straszna ,ale gdyby co....zapamiętam :).Tak się składa, że u mnie wszystko plaskate ha, ha ha - Grubas nie schudł, a nawet jakoś jakby go przybyło.....ale może to tylko złudzenie optyczne . Tomiś i Ami radzą sobie, może troszkę więcej przysypiają, ale poza tym nie mam się do czego przyczepić :) Quote
Bgra Posted October 8, 2015 Posted October 8, 2015 Ja to nie koniecznie nocką, jakoś mi pełnia nie straszna ,ale gdyby co....zapamiętam :).Tak się składa, że u mnie wszystko plaskate ha, ha ha - Grubas nie schudł, a nawet jakoś jakby go przybyło.....ale może to tylko złudzenie optyczne . Tomiś i Ami radzą sobie, może troszkę więcej przysypiają, ale poza tym nie mam się do czego przyczepić :) a to jak wszystko w normie a Grubas nawet z naddatkiem to już jestem spokojna :) Jak TY te emotki wstawiasz ? do tego to jeszcze nie doszłam ;) u mnie chyba coś wyłączone? Quote
haliza Posted October 8, 2015 Posted October 8, 2015 Nie korzystam z dogo, wybieram emotikonki gogle i kopiuję obrazek a później wklejam Quote
Bgra Posted October 8, 2015 Posted October 8, 2015 Nie korzystam z dogo, wybieram emotikonki gogle i kopiuję obrazek a później wklejam Cwaniara :) a ja tu ...nie wiem co robić ;) Quote
haliza Posted October 8, 2015 Posted October 8, 2015 Cwaniara :) a ja tu ...nie wiem co robić ;) ....a miałam wyjście, u mnie też nic się nie otwiera Quote
Bgra Posted October 8, 2015 Posted October 8, 2015 ....a miałam wyjście, u mnie też nic się nie otwiera teraz mi przeszło,ale z początku na to nowe dogo to miałam nerwa ! chyba jak wszyscy to mówisz,że Amusi swędzenie przeszło ? to cieszę się bardzo,Amusia uwolniona od udręki :) też o tym coś wiem,bo jestem alergiczką od dziecka Quote
haliza Posted October 8, 2015 Posted October 8, 2015 teraz mi przeszło,ale z początku na to nowe dogo to miałam nerwa ! chyba jak wszyscy to mówisz,że Amusi swędzenie przeszło ? to cieszę się bardzo,Amusia uwolniona od udręki :) też o tym coś wiem,bo jestem alergiczką od dziecka No nie tak do końca ;),ciapie jeszcze pazurki i po każdej kąpieli parę godz. jest taka niespokojna, ale porównując do tego co było wcześniej.....nie ma o czym mówić, jest dobrze.:) Quote
Bgra Posted October 8, 2015 Posted October 8, 2015 No nie tak do końca ;),ciapie jeszcze pazurki i po każdej kąpieli parę godz. jest taka niespokojna, ale porównując do tego co było wcześniej.....nie ma o czym mówić, jest dobrze. :) cieszę się bo to duży postęp :) mnie czasami płakać się chce na to Hańcine drapanie :( niby nic na skórze,ale czasami zaróżowiona Allermyl jest świetny u nas idzie litrami Quote
haliza Posted October 8, 2015 Posted October 8, 2015 cieszę się bo to duży postęp :) mnie czasami płakać się chce na to Hańcine drapanie :( niby nic na skórze,ale czasami zaróżowiona Allermyl jest świetny u nas idzie litrami Kiedy jeszcze miałyśmy problemy, Ami dostawała leki ale dopiero u tej vetki od alergii dowiedziałam się , że muszę ją kąpać w ledwie ciepłej wodzie i nie wolno suszyć suszarką, Miała skórę różową nawet od cieplejszej wody i ciepłego powietrza. teraz na ręcznikach kładę pieluszki z tetry i zmieniam dwa razy, a resztę wysycha sama Quote
Bgra Posted October 8, 2015 Posted October 8, 2015 Kiedy jeszcze miałyśmy problemy, Ami dostawała leki ale dopiero u tej vetki od alergii dowiedziałam się , że muszę ją kąpać w ledwie ciepłej wodzie i nie wolno suszyć suszarką, Miała skórę różową nawet od cieplejszej wody i ciepłego powietrza. teraz na ręcznikach kładę pieluszki z tetry i zmieniam dwa razy, a resztę wysycha sama Halizko to wiemy,tylko letnia woda i nie suszymy szampon trzymamy na skórze 10 minut do ręczników nie wycieram tylko opatulam chwilę już nie wiem co robić chyba idziemy jednak na akupunkturę,pora się umówić Quote
Bgra Posted October 8, 2015 Posted October 8, 2015 jeden z naszych wetów jest dermatologiem i endokrynologiem więc już ich się trzymam ale na alu pójdę do innego weta Quote
haliza Posted October 15, 2015 Posted October 15, 2015 jeden z naszych wetów jest dermatologiem i endokrynologiem więc już ich się trzymam ale na alu pójdę do innego weta Trzymamy kciuki żeby wszystko było dobrze. My funkcjonujemy na zasadzie oby nie było gorzej - coś tam się ciągle zdarza, ale do opanowania. Bierzemy witaminki na skórę, pijemy tran no i jakoś dajemy radę... Quote
Bgra Posted October 15, 2015 Posted October 15, 2015 Jutro idziemy znowu do fryzjera,bo tryzmamy krótko okolice oczu :) więc obgadam wszystko co dotyczy akupunktury,no chyba,że kieszeń tego nie wytrzyma :( Quote
haliza Posted October 15, 2015 Posted October 15, 2015 Jutro idziemy znowu do fryzjera,bo tryzmamy krótko okolice oczu :) więc obgadam wszystko co dotyczy akupunktury,no chyba,że kieszeń tego nie wytrzyma :( My też musimy zrobić przegląd oczek. Czekamy na wieści, znam po akupunkturze pieska z porażeniem , efekt niesamowity . 1 Quote
haliza Posted October 20, 2015 Posted October 20, 2015 Za długo nie może być dobrze, chyba za wcześnie się ucieszyłam - Amusia ma wrzód rogówki Quote
Bgra Posted October 21, 2015 Posted October 21, 2015 My też musimy zrobić przegląd oczek. Czekamy na wieści, znam po akupunkturze pieska z porażeniem , efekt niesamowity . porażenie u psa dość dobrze się leczy Za długo nie może być dobrze, chyba za wcześnie się ucieszyłam - Amusia ma wrzód rogówki ja pierdziu ! mam nadzieję,że nie jest dramatycznie Halizko napisz co mówi wet trzymam kciuki,trzymajcie się ! Quote
haliza Posted October 22, 2015 Posted October 22, 2015 Dostała kropelki i zapuszczamy, mam nadzieję, że damy radę.Przerabiałam już ten temat z kociusiami ;( Quote
Bgra Posted October 22, 2015 Posted October 22, 2015 Dostała kropelki i zapuszczamy, mam nadzieję, że damy radę.Przerabiałam już ten temat z kociusiami ;( trzymam kciuki ! Amusia ty się nie wygłupiaj maleńka,wracaj do zdrowia :) Quote
haliza Posted October 22, 2015 Posted October 22, 2015 trzymam kciuki ! Amusia ty się nie wygłupiaj maleńka,wracaj do zdrowia :) Niestety to trochę potrwa. Lepiej by było żeby poszła na kropelki :/ Quote
Bgra Posted October 22, 2015 Posted October 22, 2015 Niestety to trochę potrwa. Lepiej by było żeby poszła na kropelki :/ bardzo biją po kieszeni ? Quote
Recommended Posts