haliza Posted February 28, 2013 Posted February 28, 2013 [quote name='Bgra']ona jest dziennie czesana:evil_lol:nie ma kołtunów z zaniedbania,to bardzo dobry dom:loveu:lubi mała latać po ogrodzie to co zrobisz? chcieli persa bo spokojny i na kanapie leży a ta nieeeeeeeee:diabloti:[/QUOTE] U mnie Mufka, ta z ciemną buzią też pewnie by latała, jak ją przywiozłam to jesienią drzwi na balkon musiałam zamykać bo bez przerwy siedziała w karmniku dla ptaszków :diabloti: Quote
Bgra Posted February 28, 2013 Posted February 28, 2013 [quote name='haliza']U mnie Mufka, ta z ciemną buzią też pewnie by latała, jak ją przywiozłam to jesienią drzwi na balkon musiałam zamykać bo bez przerwy siedziała w karmniku dla ptaszków :diabloti:[/QUOTE] aż muszę poszukać zdjęcia i sobie przypomnieć tą słodką buzię:loveu: Quote
haliza Posted February 28, 2013 Posted February 28, 2013 Nie musisz :evil_lol: [IMG]http://images50.fotosik.pl/1871/3b263410f6f2efc1gen.jpg[/IMG] [IMG]http://images38.fotosik.pl/1964/10f1fb94b33e44d8gen.jpg[/IMG] Quote
Bgra Posted February 28, 2013 Posted February 28, 2013 jakie cudowne te kociaki,buziaczki przecudowne a ja nie mogę mieć kotka:-( masz wszystkie od maleńtaska? Mufka na zdjęciu się myje? Quote
haliza Posted February 28, 2013 Posted February 28, 2013 [quote name='Bgra']jakie cudowne te kociaki,buziaczki przecudowne a ja nie mogę mieć kotka:-( masz wszystkie od maleńtaska? Mufka na zdjęciu się myje?[/QUOTE] Więc to jest tak, Finusię kupiłam jak miała 6 miesięcy, ten kremowo-biały to synek Finusi i Ferbi vel Gruby to też synek Finusi :p, Mufkę kupiłam jak miała 3 miesiące :roll:, więc właściwie są u mnie od zawsze :loveu:Na zdjęciu Mufka robi kocią toaletę :lol: Quote
Bgra Posted February 28, 2013 Posted February 28, 2013 no dobra,dobra a który ojciec?:evil_lol: Quote
haliza Posted February 28, 2013 Posted February 28, 2013 [quote name='Bgra']no dobra,dobra a który ojciec?:evil_lol:[/QUOTE] To skomplikowane :hmmmm:, Asik ma 16 rok i do nigo podobny jest bardzo Asika synek o ten [IMG]http://images33.fotosik.pl/581/c000f475ba439a88gen.jpg[/IMG] [IMG]http://images45.fotosik.pl/1738/92b93ebf3d450bd0gen.jpg[/IMG] ...a Ferbiego i Mufki ojciec tak jak Mufka....uff chyba wybrnęłam :eviltong: Quote
Bgra Posted February 28, 2013 Posted February 28, 2013 ale się uśmiałam...to skomplikowane:grin::grin::grin::grin::grin::grin:matulu im więcej tłumaczysz ja mniej rozumiem:evil_lol: a ten Asika synek w welonie:evil_lol:wymiękłam Quote
bianka0 Posted March 2, 2013 Posted March 2, 2013 [quote name='Bgra']ale się uśmiałam...to skomplikowane:grin::grin::grin::grin::grin::grin:matulu im więcej tłumaczysz ja mniej rozumiem:evil_lol: [/QUOTE] Prawie jak ,,Dynastia" :diabloti: Quote
haliza Posted March 3, 2013 Posted March 3, 2013 [quote name='Bgra']ale się uśmiałam...to skomplikowane:grin::grin::grin::grin::grin::grin:matulu im więcej tłumaczysz ja mniej rozumiem:evil_lol: a ten Asika synek w welonie:evil_lol:wymiękłam[/QUOTE] Ten Asika synek w welonie jest bardzo podobny do swojego dziadka tzn. ojca Asika :diabloti: (kotek w welonie i moja 3 kolorowa koteczka to rodzeństwo z jednego miotu :evil_lol:) [IMG]http://images39.fotosik.pl/1960/c71eadf92b9c3c78gen.jpg[/IMG] Chyba już skończę te koligacje :roll: bo im bardziej się staram tym gorzej to wychodzi :cool3::evil_lol: Quote
haliza Posted March 3, 2013 Posted March 3, 2013 [quote name='Osa']Piękne te persy[/QUOTE] Dziękujemy :lol: Quote
Bgra Posted March 3, 2013 Posted March 3, 2013 bez drzewa genealogicznego nie pojmę za nic,chyba się:drinka: Quote
haliza Posted March 3, 2013 Posted March 3, 2013 [quote name='Bgra']bez drzewa genealogicznego nie pojmę za nic,chyba się:drinka:[/QUOTE] Chyba to najlepsze rozwiązanie :evil_lol: Quote
Bgra Posted March 3, 2013 Posted March 3, 2013 [quote name='haliza']Chyba to najlepsze rozwiązanie :evil_lol:[/QUOTE] napić się :cool3:czy zrobisz to drzewo:mad: Quote
haliza Posted March 3, 2013 Posted March 3, 2013 (edited) [quote name='Bgra']napić się :cool3:czy zrobisz to drzewo:mad:[/QUOTE] Może jedno i drugie, ja zrobię drzewo, Ty się napijesz i będzie wszystko jasne :eviltong: No dobra to piszemy: [B][SIZE=5][COLOR=#006400]FINUSIA + [/COLOR][/SIZE][/B][B][COLOR=#006400][SIZE=4] [SIZE=5]DARTANIAN[/SIZE][/SIZE][/COLOR][/B] [SIZE=5][COLOR=#006400] [B]ASIK [/B][/COLOR][B][COLOR=#000080] FINUSIA +LARY FERBI - GRUBAS [/COLOR][COLOR=#ff8c00]TIFFANY + LARY MUFINKA [/COLOR][COLOR=#ff0000]ASIK + MUFINKA FANTUSIA I CZARNO-BIAŁY FIGARO[/COLOR][/B][B][COLOR=#800080] [/COLOR][/B][/SIZE]NIE WIEM CZY TO COŚ ZMIENIŁO :niewiem::hmmmm: Dartanian, Tiffany i Lary to nie moje koty. Edited March 3, 2013 by haliza Quote
Bgra Posted March 3, 2013 Posted March 3, 2013 maminka przyłóż się do tego:mad:zdjęcia i dokładny opis...wiesz ojciec matka-dziecko eee widać,że drzewa rodowego w szkole nie zadali:eviltong: Quote
haliza Posted March 3, 2013 Posted March 3, 2013 [quote name='Bgra']maminka przyłóż się do tego:mad:zdjęcia i dokładny opis...wiesz ojciec matka-dziecko eee widać,że drzewa rodowego w szkole nie zadali:eviltong:[/QUOTE] Jest problem bo ja mam zdjęcia tylko swoich kotów:hmmmm: Quote
Felka z Bagien Posted March 3, 2013 Posted March 3, 2013 [quote name='haliza']Może jedno i drugie, ja zrobię drzewo, Ty się napijesz i będzie wszystko jasne :eviltong: No dobra to piszemy: [B][SIZE=5][COLOR=#006400]FINUSIA + [/COLOR][/SIZE][/B][B][COLOR=#006400][SIZE=4] [SIZE=5]DARTANIAN[/SIZE][/SIZE][/COLOR][/B] [SIZE=5][COLOR=#006400] [B]ASIK [/B][/COLOR][B][COLOR=#000080] FINUSIA +LARY FERBI - GRUBAS [/COLOR][COLOR=#ff8c00]TIFFANY + LARY MUFINKA [/COLOR][COLOR=#ff0000]ASIK + MUFINKA FANTUSIA I CZARNO-BIAŁY FIGARO[/COLOR][/B][B][COLOR=#800080] [/COLOR][/B][/SIZE]NIE WIEM CZY TO COŚ ZMIENIŁO :niewiem::hmmmm: Dartanian, Tiffany i Lary to nie moje koty.[/QUOTE] To teraz dla odróżnienia swoje koty zaznaczjednym kolorem, a obce drugim:ylsuper: Quote
Bgra Posted March 3, 2013 Posted March 3, 2013 już chyba wszystko wiem:) planujesz jakiś nowy miot? Quote
haliza Posted March 3, 2013 Posted March 3, 2013 [quote name='Bgra']już chyba wszystko wiem:) planujesz jakiś nowy miot?[/QUOTE] Nie, nie i jeszcze raz nie ;) - chciałaś znać rodzców moich kotecków ale chyba nie wyszło :shake:, nie umiem robić grafiki na komputerze więc porobiłam pary i ich dzieci inaczej nie umiem :p Quote
Bgra Posted March 3, 2013 Posted March 3, 2013 [quote name='haliza']Nie, nie i jeszcze raz nie ;) - chciałaś znać rodzców moich kotecków ale chyba nie wyszło :shake:, nie umiem robić grafiki na komputerze więc porobiłam pary i ich dzieci inaczej nie umiem :p[/QUOTE] pasuje,wszystko wiem:) a dlaczego nie?taki śliczne małe kluseczki:)sama radość:loveu:no...może dla mnie,bo mogłabym sobie używać oglądając śliczne pysiolki plaskatych mruczków:) Quote
haliza Posted March 3, 2013 Posted March 3, 2013 [quote name='Bgra']pasuje,wszystko wiem:) a dlaczego nie?taki śliczne małe kluseczki:)sama radość:loveu:no...może dla mnie,bo mogłabym sobie używać oglądając śliczne pysiolki plaskatych mruczków:)[/QUOTE] Maluszki są cudowne, przekochane i do zacałowania :loveu:, nie potrzebny telewizor kiedy patrzy się na ich harce :loveu:, ale mają jedną wadę dorastają i trzeba im poszukać domków, takich na całe życie a ja już mam ograniczone zaufanie do ludzi :shake:. Chyba bym umarła jakbym dowiedziała się, że ktoś im robi krzywdę :cool3: Quote
haliza Posted March 3, 2013 Posted March 3, 2013 [quote name='Felka z Bagien']To teraz dla odróżnienia swoje koty zaznaczjednym kolorem, a obce drugim:ylsuper:[/QUOTE] Moje kotusie to Finusia [*], jej synek Ares i Ferbi vel Grubas, Mufka i córka Aresika i Mufki - Fantazja Quote
Felka z Bagien Posted March 4, 2013 Posted March 4, 2013 [quote name='haliza']Moje kotusie to Finusia [*], jej synek Ares i Ferbi vel Grubas, Mufka i córka Aresika i Mufki - Fantazja[/QUOTE] Rozumiem,że wymieniłaś wszystkie swoje koty:sweetCyb::sweetCyb::sweetCyb::sweetCyb::sweetCyb::sweetCyb: Quote
Recommended Posts