fenek Posted January 19, 2011 Posted January 19, 2011 och Ziva, styczen taki dlugi a ty ciagle szukasz domku :( Quote
tamb Posted January 20, 2011 Posted January 20, 2011 Ziva jest w Dzienniku Polskim. [url]http://www.dziennik.krakow.pl/pl/po-godzinach/przygarnij-zwierzaka/1110168-ziva-szuka-domu.html[/url] Quote
zdwrdwd Posted January 23, 2011 Author Posted January 23, 2011 tak jak napisałam do Tamb: nikt nie zadzwonił, ale ja trzymam się wytrwale wersji, że ktoś ją dojrzał, pokochał i chce jeszcze przemyśleć sprawę, bo nie chce podjąć decyzji pochopnie. Tak właśnie jest ;) Quote
Topi Posted January 26, 2011 Posted January 26, 2011 [quote name='fenek']Ziva :( czemu Cie nie chca?[/QUOTE] Ziva nie ma dobrych zdjęć. Ona jest ładnym psem tylko, że na zdjęciach tego nie widać. W ogłoszeniach jest napisane "młoda i energiczna" a zdjęcia pokazują zupełnie innego psiaka. Od zdjęć zależy bardzo wiele. Ja swoją Monię zobaczyłam na Allegro. W domu miało już nie być żadnego psa bo ostatni bardzo chorował, ale zobaczyłam [B]zdjęcie !!![/B] 12-to tygodniowej Moni i przepadłam. Po trzech latach z tamtego jej wygladu został tylko "irokezik" na głowie ale Monia jest i zawsze będzie z nami. Dodam jeszcze, że jest najpiękniejszym (niech mi się tu ktoś nie zgodzi :mad:) psem w małopolsce. Quote
zdwrdwd Posted January 26, 2011 Author Posted January 26, 2011 [quote name='Topi']Ziva nie ma dobrych zdjęć. Ona jest ładnym psem tylko, że na zdjęciach tego nie widać. W ogłoszeniach jest napisane "młoda i energiczna" a zdjęcia pokazują zupełnie innego psiaka. Od zdjęć zależy bardzo wiele. Ja swoją Monię zobaczyłam na Allegro. W domu miało już nie być żadnego psa bo ostatni bardzo chorował, ale zobaczyłam [B]zdjęcie !!![/B] 12-to tygodniowej Moni i przepadłam. Po trzech latach z tamtego jej wygladu został tylko "irokezik" na głowie ale Monia jest i zawsze będzie z nami. Dodam jeszcze, że jest najpiękniejszym (niech mi się tu ktoś nie zgodzi :mad:) psem w małopolsce.[/QUOTE] Te zimowe, przyznam, nie są arcydziełem sztuki współczesnej, bo Ziva nie miała wcale ochoty na pozowanie tego dnia (tylko na zabawę :D), ale zdjęcia w aurze letnio-jesiennej, wydaje mi się, oddają cały jej urok. Quote
dara9 Posted January 26, 2011 Posted January 26, 2011 Ja niestety nie widziałam Zivy na żywo więc ciężko mi stwierdzić czy zdjęcia oddają cały jej urok czy nie... ale te gdzie skacze, bawi się, wyglądają super i myślę, że dokładnie pokazują jej energię Quote
Topi Posted January 27, 2011 Posted January 27, 2011 No dobrze ;) nie chcę się tu wymądrzać ;) Moim zdaniem zdjęcie w "dzienniku" nie było z tych "lepszych" ale raczej takie dla[B] koneserów[/B] psiej urody ;). "Latające" są super ale tam gdzie można zamieścić kilka zdjęć. Natomiast tam gdzie zamieszcza się jedno trzeba zwrócić uwagę na urodę Zivy. Myślę, że to "letnie" z czerwoną piłeczką w pysiu pokazuje ją bardzo ładnie. ********************************************************* Otwieram dyskusję :krach: Quote
zdwrdwd Posted January 27, 2011 Author Posted January 27, 2011 Zdjęć do dziennika nie wybierałam ja. Quote
Topi Posted January 28, 2011 Posted January 28, 2011 [quote name='zdwrdwd']Zdjęć do dziennika nie wybierałam ja.[/QUOTE] Dzień dobry Ziva. :) Quote
fenek Posted January 30, 2011 Posted January 30, 2011 Ziva - u mnie piekna pogoda, slonce, mroz blekitne niebo i bialy snieg, biegalas dzisiaj za pileczka? :) Quote
fenek Posted January 30, 2011 Posted January 30, 2011 Ziva niedlugo konczy sie styczen i ferie, kochana niech cie ten domek wreszcie znajdzie :) Quote
monika083 Posted January 31, 2011 Posted January 31, 2011 to jeszcze ode mnie allegro .. [URL]http://allegro.pl/show_item.php?item=1439204484[/URL] Quote
monika083 Posted January 31, 2011 Posted January 31, 2011 czy sunia ma ogloszenia? cioteczki , oglaszac trzeba co kilka dni i to na kilkudziesieciu portalach ,inaczej marne szanse na dom.. Moge jutro rano jej troche porobic. tutaj sa linki do stron z ogloszeniami ,takze takich bez rejestracji. [URL]http://www.dogomania.pl/threads/122313-Spis-stron-ogłoszeniowych-post-1-i-2[/URL] Quote
Topi Posted February 1, 2011 Posted February 1, 2011 [quote name='monika083']czy sunia ma ogloszenia? cioteczki , oglaszac trzeba co kilka dni i to na kilkudziesieciu portalach ,inaczej marne szanse na dom.. Moge jutro rano jej troche porobic. tutaj sa linki do stron z ogloszeniami ,takze takich bez rejestracji. [URL]http://www.dogomania.pl/threads/122313-Spis-stron-ogłoszeniowych-post-1-i-2[/URL][/QUOTE] Ciotka, z nieba nam spadasz :multi: Jak możesz pomóc z ogłoszeniami to :buzi: Quote
zdwrdwd Posted February 1, 2011 Author Posted February 1, 2011 [quote name='monika083']czy sunia ma ogloszenia? cioteczki , oglaszac trzeba co kilka dni i to na kilkudziesieciu portalach ,inaczej marne szanse na dom.. Moge jutro rano jej troche porobic. tutaj sa linki do stron z ogloszeniami ,takze takich bez rejestracji. [URL]http://www.dogomania.pl/threads/122313-Spis-stron-ogłoszeniowych-post-1-i-2[/URL][/QUOTE] Dziękuję!! Dziękuję!! Ogłoszeń nigdy dość (staram się żeby kilka allegro miała non stop, inne ogłoszenia też są, no ale nie co kilka dni nowe) Quote
dara9 Posted February 1, 2011 Posted February 1, 2011 Każda pomocna dłoń się Zivie przyda, tymbardziej, że jakoś cichutko u niej, nikt nie dzwoni w jej sprawie, a przecież to taka piękna, żywa psina Quote
zdwrdwd Posted February 6, 2011 Author Posted February 6, 2011 zamówiłam Zivolcowi pakiet 66 ogłoszeń. I ma też 5 allegro :) Quote
Recommended Posts