Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Śliczna jest i taka żywiołowa, choć chyba ruchu ma niezbyt wiele bo coś mi się wydaje, że przytyła ostatnio. ;) Trzymam kciuki za domek. Osoby, które mi odpowiedziały na ogłoszenia Hery, a się nie załapały na nią pytam, czy inny pies wzbudziłby ich zainteresowanie, może Ziva?, ale realia są takie, że psy rasowe jakoś mają zieloną kartę do DS. Czy kiedyś się to zmieni? Czy ludzie będą patrzeć na charakter, a nie tylko wygląd i rasę psa. Ech. Marzenie ściętej głowy chyba. :shake:

• Replies 771
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted

paula82 napisał(a):
dziewczyny, a jaka ona jest w stosunkach z dziećmi? I czy na psa pilnująco-rodzinnego się nada?

Ciężko mi powiedzieć. Nigdy nie miała kontaktu z dziećmi (odkąd się nią opiekuję), ale na pewno wymagałoby to dużej ostrożności w trakcie zapoznawania z nowymi osobami (szczególnie dziećmi) - ona potrafi się odgryźć jak jej się coś nie spodoba. Ta kwestia wymaga sprawdzenia na konkretnej rodzinie.

Ja zaraz zbieram się na wakacje - nie będzie mnie ze 2 tygodnie (proszę dziewczyny podbijajcie wątek!! :)). Do internetu dostępu nie będę mieć, ale może z komórką się uda.

A po powrocie zabieramy się ostro do szukania Zivie nowego domu!!!

Posted

zdwrdwd napisał(a):

Ja zaraz zbieram się na wakacje - nie będzie mnie ze 2 tygodnie (proszę dziewczyny podbijajcie wątek!! :)). Do internetu dostępu nie będę mieć, ale może z komórką się uda.

A po powrocie zabieramy się ostro do szukania Zivie nowego domu!!!

Ja tu zagladam. Podbiję.
Wypoczywaj - życzę Ci słoneczka.

Posted

Bardzo, bardzo dziękuję cioteczki za podbijanie wątku kiedy mnie nie było!!

Ale wróciłam z nową energią do szukania Zivolcowi domu! Dziś zabieram się za ogłoszenia online, a w tym tygodniu porozklejam też normalnie ogłoszenia. Damy radę Ziva! Damy radę!

Posted

Trzymaj się Ziva.
Ciotka ewa wyjeżdża na dwa dni.
Niestety tam gdzie jedzie domu Ci nie znajdzie
bo był by to najgorszy dom na świecie :shake: