Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Grazynko, wplata Maevel jest w pierwszym poscie juz dawno ujeta przez Adke, informowalas na biezaco :) Ja zrobilam rozliczenie wplat i wydatkow z pieniedzy na moim koncie, zeby Ada miala jasnosc i nie musiala szukac kolejnych pozycji w moich postach. A dokladne rozliczenie z zaplata za hotelik, transport itd jest jak dawniej w poscie nr1.
A Lisio pewnie sie byczy dniami calymi i z Sasza monitorują teren. Jak to twardziele z Dzierzoniowa :)

Posted

[quote name='Lolalola']Lisiu co slychac???moze cioteczka Kikou naskrobie nam pare slowek,jak sie miewasz i w oglole;)[/QUOTE]
Cioteczka Kikou jest z lekka "naruszona" przez jednego ze staruszków - Agdana. Agdanek przez sen ja chapsnął nieświadomie jak spuszczała nogi z kanapy a on leżał pod. A że prawie nie słyszy i nie mógł się obudzić to trzymał przez sen ta piętę Kikou przez 30 sek zanim go dobudziła. I Kikou kuśtyka biedna po obejściu. Ma tez mnóstwo pracy z tymi chorymi bidulami. Jak się ogarnie na pewno coś nam napisze. Jak ją zapytałam czy była u lekarza to powiedziała że tak "u rodzinnego który leczy jej dzieci: :):) (tzn u weta). Humor jej w każdym razie nie opuszcza.:)

Posted

...jejku troszke sie wstydze, że moje pietowe kłopoty dotarły na wątek Lisia....
tak czy inaczej u Lisienka wszystkow porządku, bardziej ostatnio "zakolegował" sie z Mamą, która z racji mojej kontuzji wiecej się nim zajmuje, wiec daje całuski i łapke Mamie, a Lisiu jest bardzo grzeczny... nawet jak biega gdzieś daleko to zawołany odrazu przybiega...
ale pierwsze dwa dni jak Mama przyjechała Lisienieńkowi jak zwykle drżały nóżki ze strachu....ale szybko sie przełamał i teraz bardzo sie kumplują....

Posted

[quote name='kikou']...jejku troszke sie wstydze, że moje pietowe kłopoty dotarły na wątek Lisia....
tak czy inaczej u Lisienka wszystkow porządku, bardziej ostatnio "zakolegował" sie z Mamą, która z racji mojej kontuzji wiecej się nim zajmuje, wiec daje całuski i łapke Mamie, a Lisiu jest bardzo grzeczny... nawet jak biega gdzieś daleko to zawołany odrazu przybiega...
ale pierwsze dwa dni jak Mama przyjechała Lisienieńkowi jak zwykle drżały nóżki ze strachu....ale szybko sie przełamał i teraz bardzo sie kumplują....[/QUOTE]
Kikou przepraszam za naruszenie prywatności:):) Cieszę się że z Lisiem ok i socjalizuje się pomalutku:)

Posted

[quote name='giselle4']to jest ta wpłata
Edytko prosze dopisz ..bez tych pieniazkow nie miał na pierwszy miesiac
wiec prosze je ując w pierwszym poscie ...bo powiało groza
nie lubię takich sytuacji i przepraszam Maevel:)[/QUOTE]

;) to ja przepraszam za zamieszanie - nie doczytałam ... myśłam w pierwszej chwili, że to całe rozliczenie - SORKI!!! :)

Posted

[CENTER]Przepraszam za offa... [/CENTER]

[CENTER]Poszukuję osób z [B]Brzegu Dolnego[/B] lub okolic, które w jakikolwiek sposób mogłyby pomóc
w ustaleniu miejsca zamieszkania ludzi - "bohaterów" programu TVP "Celownik" z 9.08.,
którzy na swoim podwórku trzymają psa,
[U]na krótkim łańcuch, przytwierdzonym do czegoś, co chyba ma spełniać rolę budy[/U]...
Pani z oławskiego TOZu chce pojechać do tych ludzi, ale potrzebuje na nich namiary,
a najprawdopodobniej redakcja "Celownika" nie udzieli jej żadnych informacji.
[B]Jeśli ktokolwiek może pomóc - proszę o PW.[/B]
Ten pies ma naprawdę ciężkie warunki, spójrzcie sami... - odcinek z 9.08
[URL]http://www.tvp.pl/publicystyka/magazyny-reporterskie/celownik[/URL]
(odcinek nie dotyczy samego psa, ale jest on wiele razy pokazywany...)[/CENTER]

Posted

[quote name='MyrkurDagur'][CENTER]Przepraszam za offa... [/CENTER]

[CENTER]Poszukuję osób z [B]Brzegu Dolnego[/B] lub okolic, które w jakikolwiek sposób mogłyby pomóc
w ustaleniu miejsca zamieszkania ludzi - "bohaterów" programu TVP "Celownik" z 9.08.,
którzy na swoim podwórku trzymają psa,
[U]na krótkim łańcuch, przytwierdzonym do czegoś, co chyba ma spełniać rolę budy[/U]...
Pani z oławskiego TOZu chce pojechać do tych ludzi, ale potrzebuje na nich namiary,
a najprawdopodobniej redakcja "Celownika" nie udzieli jej żadnych informacji.
[B]Jeśli ktokolwiek może pomóc - proszę o PW.[/B]
Ten pies ma naprawdę ciężkie warunki, spójrzcie sami... - odcinek z 9.08
[URL]http://www.tvp.pl/publicystyka/magazyny-reporterskie/celownik[/URL]
(odcinek nie dotyczy samego psa, ale jest on wiele razy pokazywany...)[/CENTER][/QUOTE]
Nie moge obejrzec bo nie chce sie zainstalowac wtyczka :(

Posted

[quote name='fiorsteinbock']Nie moge obejrzec bo nie chce sie zainstalowac wtyczka :([/QUOTE]

Nie wiem, co można zrobić... :( Ja też musiałam coś instalować, by go obejrzeć, ale na szczęście udało się.

Posted

[quote name='Maevel'];) to ja przepraszam za zamieszanie - nie doczytałam ... myśłam w pierwszej chwili, że to całe rozliczenie - SORKI!!! :)[/QUOTE]

spoko
ale stracha mi nagonilas ...myslalam ze cos pokręciłam
ufffff

Posted

[quote name='giselle4']Liseczku....mam nadzieje zes grzeczny
.....mialam telefon w sprawie tego psiaka
az z niemiec.....
wiecej napisze na pv[/QUOTE]
??????? jest nadzieja na domek ?