fiorsteinbock Posted June 4, 2011 Author Posted June 4, 2011 Oj taaak. Moj zwierzyniec mam wrazenie, że żyje od pory karmienia do nastepnej...a w miedzy czasie wygrzewaja tyłki w słoncu, dodam tluste ;) Quote
margaret Posted June 4, 2011 Posted June 4, 2011 hehe, moje małe stadko dzisiaj kanapowało przy wentylatorze, bo upał okrutny. Takie domowe Hawaje, tylko im drinki z parasolką dodać :) Quote
ossa98 Posted June 6, 2011 Posted June 6, 2011 Lisku, jak znosisz upały? są jakieś szanse na zimną kąpiel dla ochłody?:-) Quote
fiorsteinbock Posted June 6, 2011 Author Posted June 6, 2011 Dobre wieści sa takie, że w domu u Kasi jest dosc chlodno i psiaki znajduja wytchnienie od lejącego sie zaru. Ale rzeczywiscie czas ten nie jest najlatwiejszy. Lisio ma w miare krotką siersc, inaczej Saszka, która z pieknym futrem zyje. Quote
fiorsteinbock Posted June 6, 2011 Author Posted June 6, 2011 Doszly wplaty od Brzoski i Beli51 :) Serdecznie dziekuje!!! Quote
Mysza2 Posted June 6, 2011 Posted June 6, 2011 Może ma krótszą od Saszki ale na gęstą wygląda:) Quote
giselle4 Posted June 6, 2011 Posted June 6, 2011 Lisku kochany masz dobrze ale czas pomyslec o domku...:) Quote
ossa98 Posted June 9, 2011 Posted June 9, 2011 Dołączam się do miziania! przytulaski i głaski dla misiaka:-) Quote
Enigma79 Posted June 9, 2011 Posted June 9, 2011 do fiorsteinbock : widzę, że mój mail okazał się zbędny :) i już tutaj jesteś. Trzymam kciuki za Liska oraz inne czworonogi z woj.dolnośląskiego. (Agnieszka) Quote
fiorsteinbock Posted June 9, 2011 Author Posted June 9, 2011 Witaj Aga, dzieki za odwiedziny u Lisia. Wlasnie pisalam do ciebie maila z linkami do Liska, na watek dolnośląski i do mojego tymczasowicza Kaja. Ale, wkleje w takim razie tutaj z serdeczna prosba abys czesciej do nas zagladala :) [url]http://www.dogomania.pl/threads/204284-Burek-w-domku-L%C4%85dek-Zdr.Kaj-czeka-na-swoj%C4%85-szanse...czy-dostanie/page8[/url] I jeszcze Saszke przedstawie, ktora rowniez jest w hoteliku gdzie Lisio: [url]http://www.dogomania.pl/threads/183579-SASZA-guz-na-podniebieniu-koniec-pieniedzy...powr%C3%B3t-do-schronu[/url] I zapraszam na watek schroniska Azyl z Dzierzoniowa: [url]http://www.dogomania.pl/threads/103251-Dolno%C5%9Bl%C4%85skie-schronisko-nadzieja-umiera-ostatnia./page230[/url] Fajnie, że napisalas do mnie, i że pokazujesz ludziom dogomanie jako miejsce, gdzie psiaki uzyskuja pomoc :) Quote
basia34 Posted June 9, 2011 Posted June 9, 2011 lisiu miziam i podnosze mam prosbe czy mozna pokazac Jego na zdjeciach jak On teraz wyglada.Prosze. Quote
phase Posted June 9, 2011 Posted June 9, 2011 [quote name='basia34']lisiu miziam i podnosze mam prosbe czy mozna pokazac Jego na zdjeciach jak On teraz wyglada.Prosze.[/QUOTE] Jestem za hihi. ;) Quote
basia34 Posted June 9, 2011 Posted June 9, 2011 Dobrze ze nie jestem sama z ta prosba phase.dzieki. Quote
ossa98 Posted June 9, 2011 Posted June 9, 2011 Ja również:-). Lisiu pokaż swoją śliczną mordkę:-) Quote
fiorsteinbock Posted June 9, 2011 Author Posted June 9, 2011 [quote name='basia34']lisiu miziam i podnosze mam prosbe czy mozna pokazac Jego na zdjeciach jak On teraz wyglada.Prosze.[/QUOTE] Można, można Basiu. Juz pisze do Kikou prosbe o fotki. Sama sie wybieram do niej w odwiedziny, ale czasu brak. Chcialam jechac w czerwcu, moze sie uda. Quote
Recommended Posts