margaret Posted May 4, 2011 Posted May 4, 2011 Lisiu zaśnieżony czy opromieniony słoneczkiem? bo zdurnieć można w jakim klimacie żyjemy:) Quote
phase Posted May 4, 2011 Posted May 4, 2011 [quote name='margaret']Lisiu zaśnieżony czy opromieniony słoneczkiem? bo zdurnieć można w jakim klimacie żyjemy:)[/QUOTE] Hahaha, dokładnie. ;) U mnie miał być 3 dni śnieg a teraz słońce za oknem. Lisiu witam Cię i drapię za uszkiem. Quote
ossa98 Posted May 4, 2011 Posted May 4, 2011 U mnie też słońce, ale rano było bardzo zimno. Przemarzłam na spacerku ze swoim dziabągiem. Tobie Lisku mrozy nie straszne, prawda? Ciekawe jak lato zniesiesz... Quote
Asiaczek Posted May 4, 2011 Posted May 4, 2011 Podniosę i zaciskam kciuki, aby Liska ktoś wypatrzył... Pzdr.[U][B][COLOR=DarkRed][URL="http://www.dogshowhandling.xt.pl/"][U][B][SIZE=5][IMG]http://img546.imageshack.us/img546/8594/wazirbanner.png[/IMG][/SIZE][/B][/U][/URL][/COLOR][/B][/U] Quote
Lolalola Posted May 4, 2011 Posted May 4, 2011 Lisiu dawno nie zagladalam.....wybacz...jak sie miewa chlopczyk?? Quote
fiorsteinbock Posted May 4, 2011 Author Posted May 4, 2011 Cioteczki, ja na pozyczonym sprzecie komp. gdyz moj wymaga renowacji ;) Napisalam szybciutko do Kikou jak u nich pogoda i jak Lisio - moze ich nie zasypalo! W naszych Gorach Sowich niestety padalo. Wyjechalam 30 kwietnia na majówke do pieknego i malowniczego miejsca nad jez. barlineckim ubrana w koszulke i balerinki (jak wszyscy towarzysze podroze). Wrocilam 3 maja w podobnym zestawie(!), córka moja w rajstopkach i sandalkach i jakiez bylo nasze zdziwienie w okolicach Legnicy gdy zobaczylismy snieg :) Musielismy ciekawie wygladac np. stojac autem na swiatłach ubrani w krotki rekaw i okulary sloneczne, hihihihi Jutro Kasia pewnie sie podzieli wiesciami, wiec jak juz bede miala swojego "staruszka" napisze co i jak ;) Quote
Mysza2 Posted May 4, 2011 Posted May 4, 2011 Moja dorosła latorośl pojechała na majówkę w wasze strony ( Radków) i też ubrana tak jak ty, powrót mieli nieciekawy właśnie w śniegu. Jechali 2 x dłużej z powrotem niż do Radkowa :) Quote
fiorsteinbock Posted May 5, 2011 Author Posted May 5, 2011 [quote name='Mysza2']Moja dorosła latorośl pojechała na majówkę w wasze strony ( Radków) i też ubrana tak jak ty, powrót mieli nieciekawy właśnie w śniegu. Jechali 2 x dłużej z powrotem niż do Radkowa :)[/QUOTE] Ufff to nie zazdroszcze :( Chociaz okolice Radkowa przepiekne to juz niekoniecznie w zimowej aurze ;) Cioteczki, wklejam wieści od Kasi: [I]a Lisio i Sasza w dobrej formie oboje, na szczęście po tej rujce u Saszy nie widać, odpukać, zeby coś sie dzialo złego...[/I] [I]Lisio super... moze troszke sie nudzi ...bo on taki jeszcze w formie, mógłby biegac i szaleć cały dzień...a tu towarzystwo takie rozleniwione tylko zalega gdzieś po kątach, nie ma z kim sie bawić, nawet Saszunia woli wylegiwać sie w słoneczku niż ganiać... a pogoda ostatnie trzy dni to katastrofa, zimno i śnieg lezał do wczoraj do kostek, na szczęście dziś wyszło słońce i stopnial.... [/I]Jak widzicie, nasz Lisek zupelnie nie przypomina starego ONka [I]:) [/I]Panu wlascicielowi chyba czas szybko zapierniczal ;) Quote
Nadziejka Posted May 5, 2011 Posted May 5, 2011 :thumbs::calus:Lisiaczku zagladam z radoscia na twoj wateczek , boc masz przecie rajus u ciotenki:multi::loveu: Quote
Mysza2 Posted May 5, 2011 Posted May 5, 2011 Miło poczytać takie wieści. A my takiego staruszka z niego robiłyśmy:):) Quote
zuzia_kuzik Posted May 5, 2011 Posted May 5, 2011 [quote name='phase']Lisiu...........[/QUOTE] Moglabym prosic o pw Quote
giselle4 Posted May 5, 2011 Posted May 5, 2011 Lisiu ,podnies Bubu czasem [URL]http://www.dogomania.pl/threads/207296-Bubu-strach-ma-wielkie-oczy...gryze-kąsam-warcze-i-sie-boje?p=16824775#post16824775[/URL] Quote
brzośka Posted May 7, 2011 Posted May 7, 2011 cześć Lisiu :) ciotka-wredotka pisze baaardzo rzadko, ale zagląda i myśli o tobie codziennie :) a teraz prosi cię o wybaczenie, ale chce zaprosic inne cioteczki na wątek staruszka Topiego, który bardzo potrzebuje DT :( [URL]http://www.dogomania.pl/threads/207388-starszy-Topi-jeden-wielki-kołtun!-PILNIE-DT[/URL] Quote
Recommended Posts