Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='margaret']Lisiu zaśnieżony czy opromieniony słoneczkiem? bo zdurnieć można w jakim klimacie żyjemy:)[/QUOTE]

Hahaha, dokładnie. ;)
U mnie miał być 3 dni śnieg a teraz słońce za oknem.
Lisiu witam Cię i drapię za uszkiem.

Posted

U mnie też słońce, ale rano było bardzo zimno. Przemarzłam na spacerku ze swoim dziabągiem.
Tobie Lisku mrozy nie straszne, prawda?
Ciekawe jak lato zniesiesz...

Posted

Podniosę i zaciskam kciuki, aby Liska ktoś wypatrzył...

Pzdr.[U][B][COLOR=DarkRed][URL="http://www.dogshowhandling.xt.pl/"][U][B][SIZE=5][IMG]http://img546.imageshack.us/img546/8594/wazirbanner.png[/IMG][/SIZE][/B][/U][/URL][/COLOR][/B][/U]

Posted

Cioteczki, ja na pozyczonym sprzecie komp. gdyz moj wymaga renowacji ;)
Napisalam szybciutko do Kikou jak u nich pogoda i jak Lisio - moze ich nie zasypalo! W naszych Gorach Sowich niestety padalo. Wyjechalam 30 kwietnia na majówke do pieknego i malowniczego miejsca nad jez. barlineckim ubrana w koszulke i balerinki (jak wszyscy towarzysze podroze). Wrocilam 3 maja w podobnym zestawie(!), córka moja w rajstopkach i sandalkach i jakiez bylo nasze zdziwienie w okolicach Legnicy gdy zobaczylismy snieg :)
Musielismy ciekawie wygladac np. stojac autem na swiatłach ubrani w krotki rekaw i okulary sloneczne, hihihihi

Jutro Kasia pewnie sie podzieli wiesciami, wiec jak juz bede miala swojego "staruszka" napisze co i jak ;)

Posted

Moja dorosła latorośl pojechała na majówkę w wasze strony ( Radków) i też ubrana tak jak ty, powrót mieli nieciekawy właśnie w śniegu. Jechali 2 x dłużej z powrotem niż do Radkowa :)

Posted

[quote name='Mysza2']Moja dorosła latorośl pojechała na majówkę w wasze strony ( Radków) i też ubrana tak jak ty, powrót mieli nieciekawy właśnie w śniegu. Jechali 2 x dłużej z powrotem niż do Radkowa :)[/QUOTE]
Ufff to nie zazdroszcze :( Chociaz okolice Radkowa przepiekne to juz niekoniecznie w zimowej aurze ;)

Cioteczki, wklejam wieści od Kasi:

[I]a Lisio i Sasza w dobrej formie oboje, na szczęście po tej rujce u Saszy nie widać, odpukać, zeby coś sie dzialo złego...[/I]
[I]Lisio super... moze troszke sie nudzi ...bo on taki jeszcze w formie, mógłby biegac i szaleć cały dzień...a tu towarzystwo takie rozleniwione tylko zalega gdzieś po kątach, nie ma z kim sie bawić, nawet Saszunia woli wylegiwać sie w słoneczku niż ganiać... a pogoda ostatnie trzy dni to katastrofa, zimno i śnieg lezał do wczoraj do kostek, na szczęście dziś wyszło słońce i stopnial....

[/I]Jak widzicie, nasz Lisek zupelnie nie przypomina starego ONka [I]:)
[/I]Panu wlascicielowi chyba czas szybko zapierniczal ;)

Posted

cześć Lisiu :)
ciotka-wredotka pisze baaardzo rzadko, ale zagląda i myśli o tobie codziennie :)

a teraz prosi cię o wybaczenie, ale chce zaprosic inne cioteczki na wątek staruszka Topiego, który bardzo potrzebuje DT :(
[URL]http://www.dogomania.pl/threads/207388-starszy-Topi-jeden-wielki-kołtun!-PILNIE-DT[/URL]