Jump to content
Dogomania

nasze sposoby na odreagowanie stresu poszkoleniowego bez wpadania w nalogi

Recommended Posts

• Replies 12.5k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Wlasnie wrocilam z weekendowego wypadu nad jezioro...ze znajomymi i Baroszem:grab::grab::grab:

Barosz na wyjezdzie bardzo ciezko pracowal , a oto jego osiagniecia:
- spuchnieta podrapana prawa noga przewodnika- Baroniu zobaczyl na plazy yorka
- spuchniete obolale i podrapane kolano przewodnika - Baroniu zobaczyl na plazy tchorzofretke
- atak na pilke plazowa zakonczony sukcesem (zywot pilki 25 sekund)

-postepujaca nerwica przewodnika

Barosz oczywiscie mnie nie zawiodl i uskutecznial swoje histerie,za kazdym razem gdy stado mu sie rozchodzilo. Wprowadzony terror spowodowal ze stado balo sie udac do ubikacji i bylo sklonne lac pod siebie:cool1:

generlanie to mam za soba bardzo udany weekend:diabloti:

Jutro przywioze na szkolenie przeszkody i niech ktos madry ja zlozy bo ja nie potrafie:eviltong:

Posted

[quote name='asher'].../

[B]A teraz oficjalny komunikat:[/B]
Jutro grupa zaawansowana ma zajęcia pod Mostem Siekierkowskim, o 20-tej. A może o 19-tej? :hmmmm: Kurna, zapomniałam :oops: /...[/quote]
Zdaje sie ze o 20, o 19 sa goldeny.

Posted

[quote name='ayshe']jesooo nie jedzie ktos samochodem na 19 w tama strone?:placz: :placz: :placz:[/QUOTE]

Ja nie wiem czy napewno mi się uda na 20-tą być, więc 19-ta odpada:roll:

Posted

[quote name='Szira/Gosia']Ja nie wiem czy napewno mi się uda na 20-tą być, więc 19-ta odpada:roll:[/quote]leniuch.ale nie myslalam o tobie-nie martw sie-dam ci od siebie odpoczac troszke.po prostu boje sie ze 167 bedzie zaladowany i jak ja z tymi boorakami swoimi tam wleze?
tak sobie jojcze.:eviltong:
alix-hehe.wiedzialam.mam nadzieje ze jak nas zobacza i przypomna sobie lekkend z baroszkiem to nas nie wywala.aaaa wlaaaasnie alix czy ty informowalas DOKLADNIE ile psow bedzie ?bo moze bedziemy spac w lesie ?:diabloti: :diabloti: :diabloti:

Posted

SLUCHAJCIE.
JESLI KTOS MA KONTAKT Z HAMEREM TO PROSZE MU PRZEKAZAC ZE ZAJECIA SA O TEJ I O TEJ W TYGODNIU I W WEEKENDU ORAZ ZE JA CZEKAM AZ PRZYJDZIE TO UMOWIE SIE Z NIM NA EGZAMIN.bo ja juz nie wiem co sie z nim dzieje.moze wyjechali.?:oops:

Posted

[quote name='ayshe']leniuch.ale nie myslalam o tobie-nie martw sie-dam ci od siebie odpoczac troszke.po prostu boje sie ze 167 bedzie zaladowany i jak ja z tymi boorakami swoimi tam wleze?
tak sobie jojcze.:eviltong:
[/QUOTE]

Wygodniasta sie zrobiłaś:mad: tak wogóle to ja szybko odpoczywam i dzisiaj już mi lepiej:cool3: wczoraj zreszta grzeczna byłaś:diabloti:

Mam nadzieje że nas nie wywala z ośrodka:razz:

Posted

nie zrobilam sie wygodniasta-na cypel zawsze moge isc na piechote.tam juz nie koniecznie bo zajmie mi to duzo czasu.choc w sumie na wilanow juz chodzilam wiec.....:roll: .
sprobuj do zaladowanego autobusu wsiasc z dwoma psami zeby ich nikt nie zdeptal i nie uslyszec pare "milych"slow na temat posiadania duzych psow itd......to tyle.
ale oki.sorki.nie bylo tematu.oczywiscie ze dojade/dojde sama.i mysle ze zeby nie byc pasozytem wroce tez sama.:cool1:

Posted

Ojejku tressunio się obraził:roll: a ja tylko żartowałam sobie:-( to ja już nie bedę żartować:shake: od tej pory Gosia poważna jest:cool1: Ja po prostu nie dam rady podjechać może ktoś inny może

Posted

Kurczę, ja też trochę martwię się o dojazd. Zastanawiam się, czy jednak nie wziąc tylko jednego burka, bo zawsze to łatwiej z jednym jechać zatłoczonym autobusem... :hmmmm:
Albo [B]ayshe[/B], mogę z tobą jechac na 19-tą. Jak wejdziemy we dwie, z czterema psami, to jest szansa, że autobus się wyludni i będziemy miały komfortowe warunki :diabloti:

Aaaa, zerknijcie na [URL="http://www.owczarek-dlugowlosy.com.pl/imgs/suki/6.jpg"]to zdjęcie[/URL]
Dla mnie Sabina, jak żywa :crazyeye: Tylko pysk ciut inny, uszy jakby mniejsze, no i oba stojące. Ta suczka to GOLDI Tarand, jest w hodowli DON "Od Aleksandry"...

[B]Alix[/B], cieszę się, że mieliście udany weekend :evil_lol: ;)

Posted

[quote name='ayshe']SLUCHAJCIE.
JESLI KTOS MA KONTAKT Z HAMEREM TO PROSZE MU PRZEKAZAC ZE ZAJECIA SA O TEJ I O TEJ W TYGODNIU I W WEEKENDU ORAZ ZE JA CZEKAM AZ PRZYJDZIE TO UMOWIE SIE Z NIM NA EGZAMIN.bo ja juz nie wiem co sie z nim dzieje.moze wyjechali.?:oops:[/QUOTE]
Pamiętaj że on pracuje w ambasadzie swojego kraju więc może jest aktualnie zajęty. Na polu go nie widuje ani jego ani Ani/jego dziewczyny/ .Wydaje mi się że pani od Roxy ma ich telefon .JA jej też teraz nie spotykam na polu bo po ostatnim ataku roxy na rowerek ,pani z nieposłusznym suczem przeniosła sie na spacerki na teren Bety Janusza.

Posted

[quote name='Pyros-Aga']Alix bardzo cie przepraszam- miałam kaske dla ciebie dziś na szkoleniu, ale mi sie zapomniało :oops: Czy jeszcze da rade w środe?[/QUOTE]
Właśnie mnie nie było dzisiaj i też wisze Alix forse:oops: .Alix postaram się w środe dojechać ,jeżeli nie dam rady to może być forsz w sobote????

Posted

[quote name='Pyros-Aga']Zbiorowa skleroza :cool3: :lol:[/QUOTE]
Tia ale mająca podstawy i wytłumaczenie tylko w moim przypadku:eviltong:

Posted

zostanie Wam wybaczone:cool1: ale tylko dlatego ze sama zapomnialam:evil_lol:
Zamowienie juz poszlo. Niestety w tym tygodniu bedzie tylko czesc zamowienia ( znaczy sie 5 wkretow, 5 gryzakow, 1 pilka duza i 1 pilka mala. Reszta wkretow i gryzakow dopiero w drugiej polowie sierpnia bo nie maja w magazynie a gappay w Czechach zrobil sobie wakacje:cool1:. NO wiec najpierw sprzet dostana ci co zaplacili jako pierwsi. A zapominalscy musza poczekac:eviltong::diabloti:

Posted

[quote name='ayshe']to ja pewnie wylece do drugiej tury:roll: :placz: jako wstretny treser:placz: :placz:[/quote]

Wszystko zalezy od dobrej woli Tressera bo zaplacil jako jeden z pierwszych:evil_lol:

Posted

[quote name='Alix']zostanie Wam wybaczone:cool1: ale tylko dlatego ze sama zapomnialam:evil_lol:
Zamowienie juz poszlo. Niestety w tym tygodniu bedzie tylko czesc zamowienia ( znaczy sie 5 wkretow, 5 gryzakow, 1 pilka duza i 1 pilka mala. Reszta wkretow i gryzakow dopiero w drugiej polowie sierpnia bo nie maja w magazynie a gappay w Czechach zrobil sobie wakacje:cool1:. NO wiec najpierw sprzet dostana ci co zaplacili jako pierwsi. A zapominalscy musza poczekac:eviltong::diabloti:[/QUOTE]
Jak zawsze biednemu wiatr w oczy!!!!:placz: :placz: oczywiście emerytowi!!Alix a nie dałoby się sprawdzić czy mają klin i czy przyszedłby z tym zamówieniem???/myśle o tym za 63zł /0152/.Bo jezeli by się dało podczepić go do tego zamówienia do bym wziła a wkrętu będę szukać dalej :lol:

Posted

[quote name='Ewa-Jo']Jak zawsze biednemu wiatr w oczy!!!!:placz: :placz: oczywiście emerytowi!!Alix a nie dałoby się sprawdzić czy mają klin i czy przyszedłby z tym zamówieniem???/myśle o tym za 63zł /0152/.Bo jezeli by się dało podczepić go do tego zamówienia do bym wziła a wkrętu będę szukać dalej :lol:[/quote]

Oni chyba juz paczke wyslali bo zrobilam dzis rano przelew na ich konto i paczka byula przygotowana do wysylki Zawsze mozna zamowic ten klin przy drugiej turze (i czy w takim wypadku rezygnujesz i z gryzaka i wkretu czy tylko z wkretu?)

Posted

[quote name='Alix']Oni chyba juz paczke wyslali bo zrobilam dzis rano przelew na ich konto i paczka byula przygotowana do wysylki Zawsze mozna zamowic ten klin przy drugiej turze (i czy w takim wypadku rezygnujesz i z gryzaka i wkretu czy tylko z wkretu?)[/QUOTE]
Z niczego nie rezygnuje słonko ja tylko myślałam że jak gryzaka nie ma teraz a byłby teraz klin to wzięłabym klin.Ale ponieważ klin się nie załapie na teraz to czekam z resztą pariasów na następną dostawe.

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...