ayshe Posted July 21, 2006 Author Posted July 21, 2006 asher-no wiesz co...:mad: ja tam lubie byc degeneratem bo mam degeneraty:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: . ewa-jo-uwazaj,zacznij chodzic w kucki bo josh chodzi w kucki...moze on nie wie ze jest zdegenerowany i dlatego tak lata jak gooopi za patyczkami?ty wez i chlopca uswiadom.ja juz zaczelam chite i shado w domu uswiadamiac:diabloti:
Żmija Posted July 21, 2006 Posted July 21, 2006 Super, a młoda zaczyna jeździć na desce. Nawet zaczęła załapywać, że na trzech łapkach nie jest wygodnie i czwartą też trzeba dostawić.:lol: Bajka, ani jednego tekstu o mordercach nie miałam:lol: Takie tam hobby na cieczkę.
asher Posted July 21, 2006 Posted July 21, 2006 [quote name='Ewa-Jo']po 5 zmainach skończyłam bo już miałam wizje nas wędrujących po całym polu -ja tyłem oczywiście .:angryy: :placz:[/quote]I nagle chlup do bajorka :evil_lol: Ewa-Jo, będziecie jutro? Bo nabyłam ci dwie paczki smaczków stekowych ;) Aaaa! I poprosze ślicznie o przepos na schab. Mam jutro gości na obiado-kolacji, a to się chyba dośc łatwo robi? Nabyłam schab (z kością, nie wiem, czy dobrze?), czerwone wino i ziemniaki... Ale nie wiem, co z tym zrobić :oops:
ayshe Posted July 21, 2006 Author Posted July 21, 2006 :lol: :lol: :lol: daj schab psom,wino wypij a ziemniaki ugotuj w mundurkach i daj gosciom-niech maja radoche:lol: :lol: :lol:
asher Posted July 21, 2006 Posted July 21, 2006 [quote name='ayshe']:lol: :lol: :lol: daj schab psom,wino wypij a ziemniaki ugotuj w mundurkach i daj gosciom-niech maja radoche:lol: :lol: :lol:[/quote]Myslałam o tym, ale Sabina jest na diecie :shake: A to niemoralne, żeby sam Bugajski sie obżerał :shake: :cool1:
Ewa-Jo Posted July 21, 2006 Posted July 21, 2006 [quote name='ayshe']:lol: :lol: :lol: daj schab psom,wino wypij a ziemniaki ugotuj w mundurkach i daj gosciom-niech maja radoche:lol: :lol: :lol:[/QUOTE] popieram :eviltong: :diabloti: :evil_lol: a żeby goście jeszcze kiedyś przyszli to do kartofli dodaj sos czosnkowy ze szczypiorkiem -palce lizać!!!! Jutro rano ci wszystko powiem chyba że chcesz dzisiaj.My ostatnio jesteśmy nadgorliwi i przychodzimy na wszystkie zajęcia. Tresser ma z nas radoche -ze śmiechu turla się po całym placu:mad: :mad:
Ewa-Jo Posted July 21, 2006 Posted July 21, 2006 [quote name='ayshe']asher-no wiesz co...:mad: ja tam lubie byc degeneratem bo mam degeneraty:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: . ewa-jo-uwazaj,zacznij chodzic w kucki bo josh chodzi w kucki...moze on nie wie ze jest zdegenerowany i dlatego tak lata jak gooopi za patyczkami?ty wez i chlopca uswiadom.ja juz zaczelam chite i shado w domu uswiadamiac:diabloti:[/QUOTE] Ja się jako emeryt nie nadaje na kucki ani na 4 ,z kucek pewnie bym już nie wstała :shake: A Josh na szczęście nie wie że jest zdegenerowany -te kilometry które przebiega codziennie na polach chyba mu nie dają czasu na głupie myślenie o czymś innym niż aporty ,woda i ruch.:eviltong:
Pyros-Aga Posted July 21, 2006 Posted July 21, 2006 A mój kompletnie nie nakręcony kluseczek dziś stwierdził że piłeczka ( taka zwykła- nie ta magiczna własnej konstrukcji) jest całkiem fajna :razz: . jak nie ma nic do roboty to i pileczka może być. Więc się przeciągaliśmy, aportowalismy, ganialiśmy na wyścigi za piłeczkąi chyba mu sie podobało :multi: Moze da sie z niego zrobić porządnego psa. :multi: Ach jaka jestem dumna z kluseczka. Ale naganiałam sie jak guuupia :razz: i robiłam z siebie idiote :lol: :multi: :multi:
Glonek Posted July 21, 2006 Posted July 21, 2006 [quote name='ayshe']glonek czy u was jest zakaz wstepu do lasu?[/quote] Dobre pytanie. Nie mam bladego pojęcia.
asher Posted July 21, 2006 Posted July 21, 2006 Chyba nadal w całym Mazowieckiem jest zakaz? [B]Ewa-Jo[/B], a jak długo sie toto robi? Ten schab znaczy? Jak zdążę jutro, to dasz mi jutro. Ale jak mam zacząć już dziś, to daj teraz :lol:
monisieczka Posted July 21, 2006 Posted July 21, 2006 [quote name='ayshe']biedna sabinka.ale kochane suczysko.:loveu: .wyobrazam sobie jak sie o nia martwisz. jutro o 8.:diabloti: ps.ja sie staram nie o kawalek nieba tylko o to zeby nie byc np.karaluchem albo.........owsikiem;) w przyszlym zyciu[buddystka jestem:)][/quote] Słońce ty moje jedyne! DONkiem bedziesz :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol:
Ewa-Jo Posted July 21, 2006 Posted July 21, 2006 [quote name='monisieczka']Słońce ty moje jedyne! DONkiem bedziesz :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol:[/QUOTE] Jak po krótkowłosych to pewnie zaakceptuje samą siebie:eviltong:
Ewa-Jo Posted July 21, 2006 Posted July 21, 2006 [quote name='asher']Chyba nadal w całym Mazowieckiem jest zakaz? [B]Ewa-Jo[/B], a jak długo sie toto robi? Ten schab znaczy? Jak zdążę jutro, to dasz mi jutro. Ale jak mam zacząć już dziś, to daj teraz :lol:[/QUOTE] Spoko 2godziny góra.JAk lubisz to schab wsadz dziś w zalewe ,ale ja jestem leń więc tego nie robie.:eviltong: :shake:
asher Posted July 21, 2006 Posted July 21, 2006 Jaką zalewę? :shock: I czy zamrożony można w nią włożyć?
Ewa-Jo Posted July 21, 2006 Posted July 21, 2006 [quote name='asher']Jaką zalewę? :shock: I czy zamrożony można w nią włożyć?[/QUOTE] Zamrożony???? :crazyeye: nie można robić zamrożonego mięsa . Zalewa albo marynata -gance gal robi się żeby mięso skruszało i nabrało smaku nie mięsa hihihihihi tylko przypraw no ciutka żartuje.Ale zamrożone mięso to najpierw trzeba rozmrozić .Mrożone to można tylko gotować na moje oko nic więcej. Ale możliwe że istnieją jakieś sposoby przygotowywania mrożonych mięs ja o nich nie wiem.:shake: :evil_lol: :diabloti:
ayshe Posted July 21, 2006 Author Posted July 21, 2006 monisieczka-ja do donkow nic nie mam.tylko do ludzi ktorzy sobie teorie dorabiaja-i na swoje biale a na czyjes czarne maluja.zwlaszcza ze cala praca donkarzy opiera sie jak na razie na pracuy onkarzy wiec.......hmmmm......nawet jak pisza ze donek pracuje to jest to donek oparty mocno pochodzeniem na onkach.jak pohoduja troche sami to ........wtedy bedzie fiasko....i zblaznia sie sami.donki maja sklonnosc do przerastania,do oslabienia popedow,do koszmarnego futra....pohoduja tak z 5 pokolen na tych swoich zalozeniach bez doplywu pracy onkarzy to pogadamy co za badziew im wyjdzie.na kanapy i do glaskania.powinni piac nad sv i onkarzami bo dzieki nam maja te swoje hodowle na dziko i zakladaja organizacje jeden dla drugiego....nikt tak naprawde tego ne kontroluje ani nie wyznacza kierunku.....hehe.niech sie bawia.byle to na szczescie owcarek niemiecki sie nie nazywalo.:diabloti:
monisieczka Posted July 21, 2006 Posted July 21, 2006 [quote name='ayshe']monisieczka-ja do donkow nic nie mam.tylko do ludzi ktorzy sobie teorie dorabiaja-i na swoje biale a na czyjes czarne maluja.zwlaszcza ze cala praca donkarzy opiera sie jak na razie na pracuy onkarzy wiec.......hmmmm......nawet jak pisza ze donek pracuje to jest to donek oparty mocno pochodzeniem na onkach.jak pohoduja troche sami to ........wtedy bedzie fiasko....i zblaznia sie sami.donki maja sklonnosc do przerastania,do oslabienia popedow,do koszmarnego futra....pohoduja tak z 5 pokolen na tych swoich zalozeniach bez doplywu pracy onkarzy to pogadamy co za badziew im wyjdzie.na kanapy i do glaskania.powinni piac nad sv i onkarzami bo dzieki nam maja te swoje hodowle na dziko i zakladaja organizacje jeden dla drugiego....nikt tak naprawde tego ne kontroluje ani nie wyznacza kierunku.....hehe.niech sie bawia.byle to na szczescie owcarek niemiecki sie nie nazywalo.:diabloti:[/quote] ale ja nic złego nie miałam na myśli :cool3:, myslałam, ze bedziesz madra jak onek i slicna jak donek :eviltong:
ayshe Posted July 21, 2006 Author Posted July 21, 2006 [quote name='monisieczka']ale ja nic złego nie miałam na myśli :cool3:, myslałam, ze bedziesz madra jak onek i slicna jak donek :eviltong:[/quote]ja wole byc madra jak onek i sliczna jak onek.mnie sie onki z farfoclami nie podobaja:diabloti:
monisieczka Posted July 21, 2006 Posted July 21, 2006 [quote name='ayshe']ja wole byc madra jak onek i sliczna jak onek.mnie sie onki z farfoclami nie podobaja:diabloti:[/quote] no cos ty? farfocli nie lubisz :diabloti::diabloti:?
ayshe Posted July 22, 2006 Author Posted July 22, 2006 [quote name='monisieczka']no cos ty? farfocli nie lubisz :diabloti::diabloti:?[/quote]nie lubiem:diabloti:
monisieczka Posted July 22, 2006 Posted July 22, 2006 [quote name='ayshe']nie lubiem:diabloti:[/quote] buuuuu treseruniowi się nie podobamy buuuuuuuuuuuuuuuu:placz::placz::placz::placz:
asher Posted July 22, 2006 Posted July 22, 2006 Ewa-Jo, a ja zapomniała wziąc od ciebie ten przepis. Ale to nic, bo i tak w końcu zapomniałam o tym, żeby schab rozmrozić :lol: Tak więc na obiadokolację będzie pizza. Kupna :evil_lol:
monisieczka Posted July 23, 2006 Posted July 23, 2006 :oops::oops::oops:Strasznie mi się do was teskni:oops::oops:
asher Posted July 23, 2006 Posted July 23, 2006 Mnie do was też :placz: A kiedy wy macie zajęcia? [B]A teraz oficjalny komunikat:[/B] Jutro grupa zaawansowana ma zajęcia pod Mostem Siekierkowskim, o 20-tej. A może o 19-tej? :hmmmm: Kurna, zapomniałam :oops: To przez ten upał... Przed chwilą, wracając z zajęć usiłowałam otworzyc drzwi mieszkania biletem autobusowym :stupid: Gmeram tym biletem, gmeram, wkurzam się, że do dziurki od klucza nie wchodzi i dopiero po którejś kolejnej próbie dotarło do mnie co własciwie robię :stupid: :oops:
Recommended Posts