Szira/Gosia Posted April 20, 2006 Posted April 20, 2006 [quote name='ayshe']goska-ja i mamusia no czekaj no niech no ja cie dorrrrrwe:mad: :diabloti:[/QUOTE] Proszę bardzo już zaczęłam prawy sierpowy ćwiczyć:mad: :eviltong: Moją mamuśką być nie możesz, bo krasnal z Ciebie jest:eviltong: , ale ładnie to brzmi mamusia, mamunia chyba tak zacznę Cię nazywać:eviltong:
Alix Posted April 20, 2006 Posted April 20, 2006 [quote name='ayshe']nie alix-nie tylko wasze psy.ja sie uzalezniam od kursantow.bardzo was lubie i lubie patrzec jak docieracie sie z psami.to wspanialy widok.jak z dwoch osob robiacych cos obok siebie zaczynacie byc para.goska-ja i mamusia no czekaj no niech no ja cie dorrrrrwe:mad: :diabloti:[/quote] no przeca zartuje:eviltong: Strasznie uparta baba jestes ale to juz Ci kiedys mowilam:cool1: Jak nie chcesz sobie zrobic wolnego i masz ochote sie dzisiaj z nami pouzerac to moze bede Cie mogla potem gdzies podwiezc? Gdzie Ty potem jedziesz? Na Bemowo, do Anina?:hmmmm: miejsca mam duzo tylko nie wiem jak zareaguje moj wariat na 2 inne psy w samochodzie:diabloti: no ale niech sie chlopak uczy zycia:diabloti:
ayshe Posted April 20, 2006 Author Posted April 20, 2006 jak dojde w jedna to i spowrotem.albo autobusik.daj se spokoj.i tak jak sie zapre to jak mul.nie masz szans:cool3: .ale dzieki.:lol: .gosia-powiesz mi mamuniu-nie zyjesz.:diabloti:
Alix Posted April 20, 2006 Posted April 20, 2006 [quote name='ayshe']jak dojde w jedna to i spowrotem.albo autobusik.daj se spokoj.i tak jak sie zapre to jak mul.nie masz szans:cool3: .ale dzieki.:lol: .gosia-powiesz mi mamuniu-nie zyjesz.:diabloti:[/quote] no wlasnie widze ze za cienki bolek jestem:eviltong: Nie rozumiem tylko dlaczego nie chcesz przyjac do wiadomosci ze podwiezienie Ciebie gdzies moze komus sprawic przyjemnosc:cool1:
ayshe Posted April 20, 2006 Author Posted April 20, 2006 wiem dlaczego...bo ja robie za radio w samochodzie,kanal onkowy-gadam jak nakrecona:diabloti: :oops: .
Alix Posted April 20, 2006 Posted April 20, 2006 [quote name='ayshe']wiem dlaczego...bo ja robie za radio w samochodzie,kanal onkowy-gadam jak nakrecona:diabloti: :oops: .[/quote] a to swietnie sie sklada bo mi miesiac temu wlamali sie do samochodu i ukradli radio :diabloti::eviltong:
Szira/Gosia Posted April 20, 2006 Posted April 20, 2006 [quote name='Alix']no wlasnie widze ze za cienki bolek jestem:eviltong: Nie rozumiem tylko dlaczego nie chcesz przyjac do wiadomosci ze podwiezienie Ciebie gdzies moze komus sprawic przyjemnosc:cool1:[/QUOTE] Bo źle postępujesz:mad: po prostu mówisz "wsiadaj i gadaj gdzie podwieźć":mad: Mamuniu, a co taka zła jesteś:eviltong:
ayshe Posted April 20, 2006 Author Posted April 20, 2006 :mad: gosia-skreca mnie,lezec nie moge,siedziec nie moge,chodzic nie moge.............kurna moze wisiec bede mogla..........:placz:
ayshe Posted April 20, 2006 Author Posted April 20, 2006 [quote name='Alix']a to swietnie sie sklada bo mi miesiac temu wlamali sie do samochodu i ukradli radio :diabloti::eviltong:[/quote]spytaj sie gosi-najbesciackie ze mnie radyjo
monisieczka Posted April 20, 2006 Posted April 20, 2006 [quote name='ayshe']:mad: gosia-skreca mnie,lezec nie moge,siedziec nie moge,chodzic nie moge.............kurna moze wisiec bede mogla..........:placz:[/quote] moze jednak wszyscy cię wykonczymy i przywieziemy lekarza jakowegoś? tylko kto zna adres? mam wolny wieczór :razz:
ayshe Posted April 20, 2006 Author Posted April 20, 2006 jade z uwe na ostry dyzur.jeszcze mam 15minut-ten to dopiero punktualny jest :lol:
Agaa.a Posted April 20, 2006 Posted April 20, 2006 No to trzymamy kciuki i duuuużo zdrówka :kiss_2: !!!!!
ayshe Posted April 20, 2006 Author Posted April 20, 2006 jutro sobie dzisiejszy dzien odbije na onkowej grupie:diabloti:
monisieczka Posted April 20, 2006 Posted April 20, 2006 [quote name='ayshe']jutro sobie dzisiejszy dzien odbije na onkowej grupie:diabloti:[/quote My juz się boimy!!! To może jakies zwolnionko na jutro?
Szira/Gosia Posted April 20, 2006 Posted April 20, 2006 [quote name='ayshe']jade z uwe na ostry dyzur.jeszcze mam 15minut-ten to dopiero punktualny jest :lol:[/QUOTE] No i widzisz babo jedna:mad: :mad: :mad:
Ewa-Jo Posted April 20, 2006 Posted April 20, 2006 [quote name='ayshe']jutro sobie dzisiejszy dzien odbije na onkowej grupie:diabloti:[/quote] Na moje oko to ty jutro w wyrku będziesz.Zdrówka życze i jakbyś coś potrzebowała to daj znać. Emertka jestem mam czas -moge zakupki zrobić psy wyprowadzić obiad ugotować . Jedynie nie podejmuje się opieki nad dzieckiem i prasowania -wszystko inne da się przeżyć.:loveu:
Szira/Gosia Posted April 20, 2006 Posted April 20, 2006 [quote name='ayshe']spytaj sie gosi-najbesciackie ze mnie radyjo[/QUOTE] Kurczę nigdy mi tego radia nie wybaczy:-( ale ja bardzo lubię z Tobą jeździć i zawsze chętnie zabiorę. Lubię jak tak dużo mówisz bo ja jak prowadzę to prawie nic nie mówię:lol:
asher Posted April 20, 2006 Posted April 20, 2006 [quote name='ayshe']jutro sobie dzisiejszy dzien odbije na onkowej grupie:diabloti:[/quote]Oooo, a nas nie będzie :placz: :placz: :placz: Odbij sobie w sobotę, piliiiiz :modla:
ayshe Posted April 21, 2006 Author Posted April 21, 2006 Ewa-Jo-nie obawiaj sie-dzisiaj mam juz mocniejsze leki:diabloti: .bede na zajatkach,bede:diabloti: .dzieki wszystkim za troske.asher-na sobote tez mi wystarczy-bez obaw.jak widze grupe na polu to mi przechodzi zawsze:cool3: :diabloti:
Żmija Posted April 21, 2006 Posted April 21, 2006 Pani tresser, uważaj na siebie do jasnej ciasnej, bo skończysz z zapaleniem nerek przez to olewactwo- znam z autopsji -bajka. A bez Ciebie nie damy rady.Bo nie jest tak jak mówisz, że Warszawa jest pelna dobrych treserów, przynajmniej dla mnie i dla bulinki.
Alix Posted April 21, 2006 Posted April 21, 2006 [quote name='Żmija']Pani tresser, uważaj na siebie do jasnej ciasnej, bo skończysz z zapaleniem nerek przez to olewactwo- znam z autopsji -bajka. A bez Ciebie nie damy rady.Bo nie jest tak jak mówisz, że Warszawa jest pelna dobrych treserów, przynajmniej dla mnie i dla bulinki.[/quote] Dokladnie! Lekarz przypadkiem nie zalecil by tresser sie oszczedzal?:mad: I nie ma lepsiejszego tressera w Warszawie, dla nikogo innego nie zwlekala bym sie z wyrka w niedziele na godzinie 8 rano:loveu:
monisieczka Posted April 21, 2006 Posted April 21, 2006 [quote name='Alix'] I nie ma lepsiejszego tressera w Warszawie, dla nikogo innego nie zwlekala bym sie z wyrka w niedziele na godzinie 8 rano:loveu:[/quote] Święte słowa, świete słowa :klacz::klacz::klacz::klacz::klacz:. Kto nas zna to sie puka z niedowierzaniem w czaszke bo spioch jestesmy okrutny:sleep2:
ayshe Posted April 21, 2006 Author Posted April 21, 2006 dobra dobra.nie podlizujcie sie.cfaniaczki:cool1: :razz: .przypominam ze w przyszly weekend mamy zajecia sladowe.:diabloti:
Recommended Posts