Ewa-Jo Posted April 17, 2006 Posted April 17, 2006 Szira/Gosia napisał(a):Ja chciałam powiedzieć że dzisiaj się odstresowałam całkowicie:drinka: :drink1: :drinking: :eating: Beata możesz teraz mówić, że to ja jestem pijusem:evil_lol: Ja się też odstresowałam!!! ŻYCIE JEST PIĘKNE :multi::loveu: Byłam na tenisku:eviltong::sweetCyb::ylsuper: I teraz sobie poleguje z lodem na kolanku i jest mi :cool2: Quote
ayshe Posted April 17, 2006 Author Posted April 17, 2006 :placz: a ja sie dzisiaj nie odstresowalam.wtrabilysmy tylko ogromne pudlo lodow tiramisu i jest nam niedobrze.:roll: Quote
Szira/Gosia Posted April 17, 2006 Posted April 17, 2006 ayshe napisał(a)::placz: a ja sie dzisiaj nie odstresowalam.wtrabilysmy tylko ogromne pudlo lodow tiramisu i jest nam niedobrze.:roll: Ja wytrąbiłam chyba z dwie butelki wina i jestem odstresowana na maxa:drinka: :drink1: :drinking: lubię rodzinne spotkania jak nie muszę samochodem jeździć Quote
Szira/Gosia Posted April 17, 2006 Posted April 17, 2006 ayshe napisał(a):alllle ci doooobrze:placz: Ja wiem:razz: To Tomek od Cyprysa cały czas mi polewał:oops: Quote
Ewa-Jo Posted April 17, 2006 Posted April 17, 2006 ayshe napisał(a)::placz: a ja sie dzisiaj nie odstresowalam.wtrabilysmy tylko ogromne pudlo lodow tiramisu i jest nam niedobrze.:roll: Po jednym pudle - mięczaki!!!:shake: Quote
ayshe Posted April 17, 2006 Author Posted April 17, 2006 Ewa-Jo napisał(a):Po jednym pudle - mięczaki!!!:shake::oops: :tard: lodow nie tkne pzez rok chyba teraz........bleeee Quote
Alix Posted April 17, 2006 Posted April 17, 2006 Ewa-Jo napisał(a):Po jednym pudle - mięczaki!!!:shake: a ja zjadlam prawie pol blachy mazurka:tard: Quote
ayshe Posted April 17, 2006 Author Posted April 17, 2006 alix-juz mi nawet nie mow o czyms slodkim................:scared: Quote
Szira/Gosia Posted April 17, 2006 Posted April 17, 2006 ayshe napisał(a):alix-juz mi nawet nie mow o czyms slodkim................:scared: Mi też:oops2: Quote
ayshe Posted April 17, 2006 Author Posted April 17, 2006 trzeba teraz wiecej pobiegac na szkoleniu:diabloti: .chita dostala cieczki-uff nareszcie:multi: .moge klepac juz wreszcie termin egzaminow dla chity i shado:multi: Quote
Szira/Gosia Posted April 17, 2006 Posted April 17, 2006 ayshe napisał(a):trzeba teraz wiecej pobiegac na szkoleniu:diabloti: Przeprszam wszystkich:-( chętnie pobiegam więcej na tresurce:cool3: Quote
ayshe Posted April 17, 2006 Author Posted April 17, 2006 no widzicie?widzicie?klient nasz pannn:multi: :diabloti: Quote
Ewa-Jo Posted April 17, 2006 Posted April 17, 2006 ayshe napisał(a):trzeba teraz wiecej pobiegac na szkoleniu:diabloti: .chita dostala cieczki-uff nareszcie:multi: .moge klepac juz wreszcie termin egzaminow dla chity i shado:multi: jako emerytka z dużą nadwagą odmawiam zwiększonej ilości biegania -chyba że chcecie wzywać erke i mieć sadystyczne zadowolenie z wykończenia biednej zestresowanej właścicielki Josha.:placz: Quote
Alix Posted April 17, 2006 Posted April 17, 2006 ayshe napisał(a):no widzicie?widzicie?klient nasz pannn:multi: :diabloti: Nie moge wiecej biegac bo wtedy niewygodnie sie pali:diabloti: poza tym przy moim braku koordynacji to mogloby byc niebezpieczne:eviltong: Quote
Szira/Gosia Posted April 17, 2006 Posted April 17, 2006 Ewa-Jo napisał(a):jako emerytka z dużą nadwagą odmawiam zwiększonej ilości biegania -chyba że chcecie wzywać erke i mieć sadystyczne zadowolenie z wykończenia biednej zestresowanej właścicielki Josha.:placz: No to trzeba podzielić grupę:eviltong: albo zmusić zestresowaną właścicielkę Josha, na większy wysiłek:eviltong: erkę postawimy w pobliżu:eviltong: :diabloti: :lol: Quote
Alix Posted April 17, 2006 Posted April 17, 2006 Szira/Gosia napisał(a):No to trzeba podzielić grupę:eviltong: albo zmusić zestresowaną właścicielkę Josha, na większy wysiłek:eviltong: erkę postawimy w pobliżu:eviltong: :diabloti: :lol: rozstawimy szpital polowy:evil_lol: Quote
Szira/Gosia Posted April 17, 2006 Posted April 17, 2006 Alix napisał(a):Nie moge wiecej biegac bo wtedy niewygodnie sie pali:diabloti: poza tym przy moim braku koordynacji to mogloby byc niebezpieczne:eviltong: No weźcie:mad: to teraz wychodzi na to ,że ja jakaś narwana na to bieganie jestem:oops: :lol: Quote
Ewa-Jo Posted April 17, 2006 Posted April 17, 2006 Szira/Gosia napisał(a):No to trzeba podzielić grupę:eviltong: albo zmusić zestresowaną właścicielkę Josha, na większy wysiłek:eviltong: erkę postawimy w pobliżu:eviltong: :diabloti: :lol: No nie ciosy ze wszystkich stron -to nie fer. Alix i ty Brutusie??? Quote
Alix Posted April 17, 2006 Posted April 17, 2006 Ewa-Jo napisał(a):No nie ciosy ze wszystkich stron -to nie fer. Alix i ty Brutusie??? gdziez bym smiala:siara: :Rose: Quote
Szira/Gosia Posted April 17, 2006 Posted April 17, 2006 Alix napisał(a):gdziez bym smiala:siara: :Rose: Dobra dobra:cool3: ja wiem że w głębi duszy to Ty też chcesz sobie pobiegć:razz: widziałam to w Twoich oczach w sobotę:evil_lol: Quote
Ewa-Jo Posted April 17, 2006 Posted April 17, 2006 Alix napisał(a):gdziez bym smiala:siara: :Rose: My się jeszcze policzymy -jak mi tylko noga na to pozwoli. No narobiłyście mi smaku tym gadaniem o słodyczach i wyciągnełąm sobie lody ,zalałam adwokacikiem -pychotka.:eviltong: Quote
Szira/Gosia Posted April 17, 2006 Posted April 17, 2006 Ewa-Jo napisał(a):No narobiłyście mi smaku tym gadaniem o słodyczach i wyciągnełąm sobie lody ,zalałam adwokacikiem -pychotka.:eviltong: No to tym bardziej, trzeba po lodach pobiegać:diabloti: nogę odkręcimy:cool3: :lol: Quote
Alix Posted April 17, 2006 Posted April 17, 2006 Szira/Gosia napisał(a):Dobra dobra:cool3: ja wiem że w głębi duszy to Ty też chcesz sobie pobiegć:razz: widziałam to w Twoich oczach w sobotę:evil_lol: czy te oczy moga klamac?:cool3: chyba tak:diabloti: bo w sobote bylam niewyspana na kacu i czulam sie totalnie zagubiona i wyalienowana (kto kazdy dobrze widzial:cool1:) a tresser oczywiscie nie omieszkal tego wytknac:eviltong: :cool1: Quote
Alix Posted April 17, 2006 Posted April 17, 2006 Szira/Gosia napisał(a):No to tym bardziej, trzeba po lodach pobiegać:diabloti: nogę odkręcimy:cool3: :lol: albo uszkodzimy reke to o nodze zapomni:evil_lol: Quote
Recommended Posts