Szira/Gosia Posted April 17, 2006 Posted April 17, 2006 ayshe napisał(a):ja to jestem ten od tych opon-ludzik z faldek stworzony,a kiedys..........ech:placz: Ale ten stworek od opon Michelin jest taki słodziutki:eviltong: Quote
Szira/Gosia Posted April 17, 2006 Posted April 17, 2006 No niestety ja już muszę iść:-( dobranoc wszystkim:sleep: Quote
ayshe Posted April 18, 2006 Author Posted April 18, 2006 Pyros-Aga napisał(a):Boshe ale temacik :lol:no co:lol: ?czasem trzy po trzy tez dobrze popisac nie?:eviltong: :lol: Quote
Szira/Gosia Posted April 18, 2006 Posted April 18, 2006 Pyros-Aga napisał(a):Boshe ale temacik :lol: No przecież to miał być temat jak sie odstresować, nie wpadając w nałogi:lol: a my sie odstresowaliśmy pisząc głupoty:razz: :lol: Quote
ayshe Posted April 18, 2006 Author Posted April 18, 2006 ide sie odstresowac i porzucac pilki bo szlag mnie zaraz trafi.od roku przekonuje pewna osobe ze podhodowla w polsce jest mozliwa .a teraz ta afera w danii-po zniesieniu obowiazku ipo to jest juz koniec dla moich argumentow.seria polecialo:klubowa w legionowie:angryy: ,zniesienie ipo dla suk:angryy: i teraz afera w danii:angryy: :angryy: Quote
Szira/Gosia Posted April 18, 2006 Posted April 18, 2006 ayshe napisał(a):ide sie odstresowac i porzucac pilki bo szlag mnie zaraz trafi.od roku przekonuje pewna osobe ze podhodowla w polsce jest mozliwa .a teraz ta afera w danii-po zniesieniu obowiazku ipo to jest juz koniec dla moich argumentow.seria polecialo:klubowa w legionowie:angryy: ,zniesienie ipo dla suk:angryy: i teraz afera w danii:angryy: :angryy: Ja nie w temacie:shake: proszę o wyjaśnienie:lol: Quote
monisieczka Posted April 18, 2006 Posted April 18, 2006 to fcale a fcale nie głupoty:laugh2_2::cunao:, jak znowu do veta musze dyrdac z moją kundlica to takie tekściory zycie ratuja. Jej zycie owkorsik bo przestaję myslec o uspieniu:diabloti::diabloti:. chociaz moze rodzinę :angryy: uśpie... po świętach często nachodza mnie mysli że holendrzy to fajni ludzie są i takie fajne pomysły mają....:klacz::klacz: Quote
ayshe Posted April 18, 2006 Author Posted April 18, 2006 Szira/Gosia napisał(a):Ja nie w temacie:shake: proszę o wyjaśnienie:lol:a przeczytaj sobie caly temat o szmuglowaniu hurtowo chorych szczeniat na zachod i co dunczycy napisali o nas-zreszta wcale sie im nie dziwie. Quote
Szira/Gosia Posted April 18, 2006 Posted April 18, 2006 ayshe napisał(a):a przeczytaj sobie caly temat o szmuglowaniu hurtowo chorych szczeniat na zachod i co dunczycy napisali o nas-zreszta wcale sie im nie dziwie. Chętnie przeczytam, ale gdzie:shake: Quote
monisieczka Posted April 18, 2006 Posted April 18, 2006 ayshe napisał(a): teraz ta afera w danii- Kobieto Niezwyklej Dobroci, głupota i podlizna jest chyba nieodłączną częścią życia . I bardzo cięzko jest życ ze świadomością że całego zła się nie wykopie w kosmos :buzi: Quote
Pyros-Aga Posted April 18, 2006 Posted April 18, 2006 A ja nie:placz: :placz: :placz: Podpowiedz mi:oops: Quote
Szira/Gosia Posted April 18, 2006 Posted April 18, 2006 Najgorsze jest to, że teraz Ci uczciwi hodowcy mają przerypane:mad: ja wiem, że Ci pseudo to cholerne dupki:angryy: :angryy: :angryy: ja bym chyba ich wszystkich ukatrupiła:angryy: :angryy: :angryy: ale te gazety w Danii to też takie dupki, dlaczego nie przejadą się po tych dobrych hodowlach i nie pokażą, że tam jest dobrze:angryy: :angryy: :angryy: ale po co, oni tylko żerują na złych wiadomościach, podobnie jak nasze media:angryy: :angryy: :angryy: :angryy: Quote
Szira/Gosia Posted April 18, 2006 Posted April 18, 2006 Pyros-Aga napisał(a):A ja nie:placz: :placz: :placz: Podpowiedz mi:oops: Zajrzyj tu: http://wiadomosci.onet.pl/1307601,12,item.html Quote
ayshe Posted April 18, 2006 Author Posted April 18, 2006 odstresowanie mi nie wyszlo:shake: .psy sie zdezelowaly a mnie nie przeszlo:placz: .najgorszajest bezsilnosc.dlaczego my tak kochamy kombinowac i jak jest jakis przepis to tylko po to zeby polak pokombinowal jak go ominac:-? :icon_roc: .punktem honoru jest robic po swojemu:shake: .jak sie da zrobic z psow maszynki do rodzenia i na tym zarobic-uo i mamy .nasze brudy wyplynely.niestety "trupa w szafie"nie zawsze da sie utrzymywac w tajemnicy:ghost_2: :splat: .poszlo w najgorsza mozliwa strone-do mediow szukajacych sensacji i podkrecajacych umiejetnie temat.my-oburzeni bo przeciez sa i u nas normalne hodowle.oburzeni bo mowi sie ze polacy kochaja zwierzeta.:diabloti: .i teraz co?ano jajco bo niestety smrod zawsze sie dlugo utrzymuje0X .teraz bedzie tak:polacy znecaja sie nad zwierzetami,przepelnione schroniska,zero odpowiedzialnosci realnej za zwierze,hodowla dla zysku bez interesowania sie czy szczeniaki przezyja-byle sprzedac ,zgarnac kase i miec z glowy.i obawiam sie ze normalne hodowle beda traktowane jako egzotyka w nawale polskiej rzeczywistosci kynologicznej.pisze to dlatego tez ze ja wykupuje suki wyeksploatowane od rozmnazaczy-niektorzy z nich sa czlonkami ZKwP.:diabloti: Quote
Szira/Gosia Posted April 18, 2006 Posted April 18, 2006 ayshe napisał(a):oburzeni bo mowi sie ze polacy kochaja zwierzeta.:diabloti: .i teraz co?ano jajco bo niestety smrod zawsze sie dlugo utrzymuje0X .teraz bedzie tak:polacy znecaja sie nad zwierzetami,przepelnione schroniska,zero odpowiedzialnosci realnej za zwierze,hodowla dla zysku bez interesowania sie czy szczeniaki przezyja-byle sprzedac ,zgarnac kase i miec z glowy.i obawiam sie ze normalne hodowle beda traktowane jako egzotyka w nawale polskiej rzeczywistosci kynologicznej.pisze to dlatego tez ze ja wykupuje suki wyeksploatowane od rozmnazaczy-niektorzy z nich sa czlonkami ZKwP.:diabloti: Ja jestem oburzona, bo jak zwykle zuważa sie tylko złe strony:angryy: niestety trzeba powiedzieć głośno, że w Polsce jest za dużo psów. Nigdy nie byłam w schronisku, ale może dlatego, że chybabym sie poryczała jakbym tam weszła:placz: Ludzie nie rozumieją, że nie należy bezsensownie rozmnażać psiaki:shake: ale co w tym dziwnego jak nadal sie uważa, że jeżeli suka chodź raz w życiu nie bedzie miała szczeniaków to niedobrze:shake: sama byłam nieraz pytana, dlaczego nie pokryję Szirki (zawsze mogę przecież sobie dorobić):shake: Zresztą przecież problem psów maltretowanych to nie tylko w Polsce. No niestety (a może stety) nasz smrodek rozszedł się w świecie:oops: a ludziom którzy naprawdę kochają psiaki i może w przyszłości mieliby dobre hodowle świat teraz bedzie patrzył na ręce i bedzie im duuużo trudniej:placz: :angryy: Mam tylko nadzieję, że Ci właśnie ludzie pokażą światu, że może być też dobrze w Polskich hodowlach:lol: Quote
ayshe Posted April 18, 2006 Author Posted April 18, 2006 ja wymiekam.mam nieodparte wrazenie ze najlepiej zrobie chowajac sie znowu pod swoj kamyczek i nie wychylajac sie ani nie zagladajac na fora czy do netu.:placz: Quote
Szira/Gosia Posted April 18, 2006 Posted April 18, 2006 ayshe napisał(a):ja wymiekam.mam nieodparte wrazenie ze najlepiej zrobie chowajac sie znowu pod swoj kamyczek i nie wychylajac sie ani nie zagladajac na fora czy do netu.:placz: Nie wiem może to przez to że ja młoda jestem, ale uważam że nie należy się chować:shake: bo to nic nie zmieni:shake: Quote
ayshe Posted April 18, 2006 Author Posted April 18, 2006 tyle lat siedzialam we wlasnym swiatku moich psow i niemieckich zaprzyjaznionych hodowli..........wylazlam spod kamyczka i to co zobaczylam nie podoba mi sie wcale.ja na wojownika sie nie nadaje.jestem uparta jak mul ale nie lubie afer,ani zadym.zwyczajnie rejteruje wtedy-nie mam ochoty uczestniczyc w zadnych przepychankach.nie mam tez ochoty czytac jak to pieknie oceniaja moja ukochana rase ludzie ktorzy guzik dobrych onkow widzieli,a wystarczy wejsc na kirschental.de i od razu jest z kogo brac wzor.nie zgadzac sie na szarosc i bylejakosc.wymagac najwyaszego sortu a nie.............aaaa dobra..............jestem rozgoryczona,sorki:-( Quote
monisieczka Posted April 18, 2006 Posted April 18, 2006 ayshe napisał(a):ja wymiekam.mam nieodparte wrazenie ze najlepiej zrobie chowajac sie znowu pod swoj kamyczek i nie wychylajac sie ani nie zagladajac na fora czy do netu.:placz: tak sobie myślę, że nie warto... Koszmarnie trywialnie ale do bólu prawdziwie - co nas nie zabije to nas wzmocni. trzymaj sie i nie dawaj Quote
ayshe Posted April 18, 2006 Author Posted April 18, 2006 monisieczka-ja po prostu nie wierze......czytam i nie wierze :shake: .przeciez to wszystko jest niemozliwe normalnie.:ekmm: Quote
monisieczka Posted April 18, 2006 Posted April 18, 2006 Mozliwe tylko i jedynie dlatego, że człowiek to najokrutniejsze ze zwierzat i czasem zastanawiam się czy nie najbardziej bezmyslne. Koszmarnie to zabrzmi - ale swiata nie naprawimy, naprawić możemy jedynie nasze poletko. I dlatego nie poddawaj sie. Jestem z toba:buzi: chociaż duchem Quote
ayshe Posted April 18, 2006 Author Posted April 18, 2006 monisieczka-dzieki.mysle ze ja powinnam sie rozpedzic i walnac lbem swym pustym w jakis sporawy murek.moze wtedy przestane sie wydurniac i przejmowac wszystkim.a juz to co dotyczy onkow...........ja kiedys na nerwy zejde:scream7: :wallbash: :tard: Quote
monisieczka Posted April 18, 2006 Posted April 18, 2006 ayshe napisał(a):powinnam sie rozpedzic i walnac lbem swym pustym w jakis sporawy murek iiii tam ... wystarczy stanąć twarza przy scianie i kichnąć :lol: A przejmuja sie tylko ludziska o wrazliwym serduchu i to chuba dobrze, nie? A że sa inni, no cóz jakos bardzo wierzę w teorię Hrabiego MonteChristo - na podelców i tak spadnie meteoryt tylko nie wiadomo kiedy, ale z pewnościa im łapki powyrywa. Quote
Recommended Posts