Jump to content
Dogomania

nasze sposoby na odreagowanie stresu poszkoleniowego bez wpadania w nalogi

Recommended Posts

Posted

[quote name='BeataG'][B]Alix[/B], dla mnie koziołek [B]i piłka 07 krótka[/B]. :evil_lol:

Wysłałam Ci PW w sprawie klatki - sorry, że 2 razy, za pierwszym razem kliknęłam na wysłanie, zanim zdążyłam cokolwiek napisać. :cool3:[/quote]

tak tak oczywiscie pilka tez!;) Zapomnialam dopisac, sorki:oops:

• Replies 12.5k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='ayshe']ewa-jo tak dostalam.jak bede w stanie jutro sczolgac sieto podjade jak sie nie reanimuje to nie podjade-zupelnie padlam:shake:
pafka na razie mozesz lac ten koziolek.:p[/QUOTE]

A jak mogę się spytać to co Ci się stało:crazyeye: może olejemy wieczór:roll:

Posted

[quote name='ayshe']ewa-jo tak dostalam.jak bede w stanie jutro sczolgac sieto podjade jak sie nie reanimuje to nie podjade-zupelnie padlam:shake:
pafka na razie mozesz lac ten koziolek.:p[/quote] To daj znać i wtedy ja to odbiore i ci jakoś dostarcze.Jak bedzie ładna pogoda to Grażyna by jechała do Anina to dałabym jej do samochodu i ktoś od ciebie by odebrał na Marysińskiej.Ale musze wcześniej wiedzieć żeby od Gosi odebrać.Zdrówka!!!!!!
Z dzisiejszego spaceru Noraska z Joshem -fruwający onek
[IMG]http://img345.imageshack.us/img345/8592/latajacanorka6ix.jpg[/IMG]

agresywne onki!!!
[IMG]http://img528.imageshack.us/img528/1083/agresywneonki7fw.jpg[/IMG]

Posted

z 4 szczeniorow zostal....jeden:placz: .ja praktycznie caly dzien leze nacpana tabcinem.ale teraz pije kawke i bede na szkoleniu calkiem przytomna.
takze glukoza juz niepotrzebna:shake: :-( .ten ostatni-nazwalismy go hase[zajac]bo ...no bo kojarzy nam sie z kicakiem-ma sie lepiej,przeszedl kryzys czego siostrom sie nie udalo.wpiernicza az mu sie uszy trzesai jest slodziutki.to bedzie maly piesio.nie sadze zeby byl wiekszy od sznaucera miniatury.

Posted

uff... znalazlam ten watek... a nie bylo latwo :lol:

Ja chcialabym dopisac sie do zamowienia z gappaya, moge jeszcze? :p

Napisze co chce, mam numery kodow z katalogu:
1. pileczka 7ka - 50cm sznurka (nr 0727/100)
2. waleczek jutowy 3x25cm (nr 0411)
Ceny znam hurtowe i z przed roku, pewnie juz nieaktualne.

i nie z gappaya - 4 sztuki pomaranczowych slicznych trojkatow na "L"ki i "ZET"ki. Doniesiono mi, ze tez takie cuś zamawiacie zbiorow :lol:

Komu i ile przeslac kasy? :p

Posted

[quote name='Lara']
i nie z gappaya - 4 sztuki pomaranczowych slicznych trojkatow na "L"ki i "ZET"ki. Doniesiono mi, ze tez takie cuś zamawiacie zbiorow :lol:

Komu i ile przeslac kasy? :p[/quote]
czy chodzi ci o pachołki ??? Jeżeli tak to ne ma sprawy ja zamawiam -komplet 4 =19zł no i dostawa.To są pachołki z "nowej szkoły" -a jaki kolor mają to nie mam bladego pojęcia -Glonek dał mi adres i powiedział że tam zamawiali .

Posted

[quote name='Ewa-Jo']czy chodzi ci o pachołki ??? Jeżeli tak to ne ma sprawy ja zamawiam -komplet 4 =19zł no i dostawa.To są pachołki z "nowej szkoły" -a jaki kolor mają to nie mam bladego pojęcia -Glonek dał mi adres i powiedział że tam zamawiali .[/quote]

ok, dzieki, znalazlam ten sklep, wiec sobie zamowie, nie bede Cie juz klopotac. A do zamowienia na gappaya mnie dopiszesz? czy to ktos inny zbiera?

Posted

[quote name='Lara']ok, dzieki, znalazlam ten sklep, wiec sobie zamowie, nie bede Cie juz klopotac. A do zamowienia na gappaya mnie dopiszesz? czy to ktos inny zbiera?[/quote]
pachołki moge ci zamówic bo biore dla siebie i ayshe więc no problem /dostawa jest u nich droższa niż pachołki hihihih -pachołki jeden komplet 19 a dostawa tylko kurierem -20pl /. Gappaya zamawia Alix więc pewnie zobaczy twoje zamówienie ,ewentualnie pchnij do niej pw.

Posted

[quote name='Alix'][B]Aktualne zamowienie:[/B]
Libra - koziołek 0,65 + 1 piłka 07 krótka = 47 zł
Nora - koziołek 0,65 + 1 piłka 07 krótka = 47 zł
Camp - koziołek 0,65 + 1 piłka 07 krótka = 47 zł
Szejk - koziołek 0, 65 = 27 zł
Szira - koziolek 0,65 + 2 pilki 07 krotki sznurek = 67 zł
Barosz - koziolek 0,65 + 2 pilki 07 krótka = 67 zł
[B]Pyros - koziolek 0,65 = zapłacone[/B]
[B]Josh - koziołek 0,65 + 1 pilka 07 krótka=[/B] [B][COLOR=red][COLOR=black]zapłacone[/COLOR][/COLOR][/B]
[B]Glonki - koziołek 0,25 +2 piłki 07 krótka[/B] = [B]zapłacone[/B]
[B]Max - koziołek 0,65 = zapłacone[/B]
[B]Hamer - koziołek 0,65 = zapłacone[/B]
[B]Zara - koziołek 0,65 = zapłacone[/B]
[B]BeataG - koziołek 0,65 + piła 07 krótka = zapłacone[/B]
[B]Marta - koziołek 0,65 + 1 piłka 06 z pętlą + 4 piłki 07 krótkie + gryzak =zapłacone[/B]
[B]Justyna - koziołek 0,65 + 1 piłka 0,5 krótka [/B]=[B]zapłacone[/B]

[B]CZY [COLOR=red]ARGO[/COLOR] BĘDZIE COŚ ZAMAWIAĆ? I CO Z APORTEM DLA [COLOR=red]LAMII[/COLOR]?[/B]
[/quote]lamii na razie aport niepotrzebny-chyba ze pafka chce na "zapas":roll: .co do libry i argo nie wiem-bede dzisiaj na szkoleniu [mam nadzieje ze barosz tyz bedzie]najwyzej sie spytamy.campa niestety nie bylo,szira wczoraj zapomniala mi dac kasy[powiedzmy:cool1: ].moze ustalmy jakis termin?nora moze by dzisiaj na 20 przyjechala na zajecia?szejk jak tam ten koziolek?

Posted

[quote name='Lara']uff... znalazlam ten watek... a nie bylo latwo :lol:

Ja chcialabym dopisac sie do zamowienia z gappaya, moge jeszcze? :p

Napisze co chce, mam numery kodow z katalogu:
1. pileczka 7ka - 50cm sznurka (nr 0727/100)
2. waleczek jutowy 3x25cm (nr 0411)
Ceny znam hurtowe i z przed roku, pewnie juz nieaktualne.
Komu i ile przeslac kasy? :p[/quote]

Aktualne zamowienie na [B]stronie 118.
[/B]Ta pilka to chyba numer 0727/50 ? bo lamane na 100 to ze sznurkiem 100 cm
Piłka 07 krotka(20 zł) + gryzak z juty z uchwytem (13 zŁ) = 33zł
Piniezki to jakos na szkoleniu, z tym ze ja jutro musze wyslac zamowienie:diabloti:

Posted

[quote name='Ewa-Jo']pachołki moge ci zamówic bo biore dla siebie i ayshe więc no problem /dostawa jest u nich droższa niż pachołki hihihih -pachołki jeden komplet 19 a dostawa tylko kurierem -20pl /. Gappaya zamawia Alix więc pewnie zobaczy twoje zamówienie ,ewentualnie pchnij do niej pw.[/quote]

To ja tez bym poprosila pacholki;)

Posted

[quote name='Alix']To ja tez bym poprosila pacholki;)[/QUOTE]

[B][SIZE="3"][COLOR="Red"]AliX[/COLOR][/SIZE][/B] ja chcę zrezygnować z jednej piłki:roll:

Ayshe ty okropny krasnalu:eviltong: naprawde zapomniałam zostawić Ci pieniądze. Mogłaś mi przypomnieć jak wsiadałyśmy do samochodu:-(

Posted

[quote name='Alix'][B]...[/B][B]
CZY [COLOR=Red]ARGO[/COLOR] BĘDZIE COŚ ZAMAWIAĆ?
[/B][/quote]
Hmmm ... czujemy się trochę pod presją :evil_lol: Zatem zamówimy koziołek i jedną piłkę :razz:

Posted

[quote name='ayshe']... co do libry i argo nie wiem-bede dzisiaj na szkoleniu [mam nadzieje ze barosz tyz bedzie]najwyzej sie spytamy.[/quote]
Jak będzie wieczorem taka pogoda jak teraz to Argo raczej się dzisiaj nie pokaże. Pańcio jakoś niespecjalnie ma ochotę moknąć w deszczu (a poza tym musimy się jakoś odegrać za Twoją ostatnią nieobecność:diabloti:).

Posted

[quote name='Ewa-Jo']pachołki moge ci zamówic bo biore dla siebie i ayshe więc no problem /dostawa jest u nich droższa niż pachołki hihihih -pachołki jeden komplet 19 a dostawa tylko kurierem -20pl /. Gappaya zamawia Alix więc pewnie zobaczy twoje zamówienie ,ewentualnie pchnij do niej pw.[/quote]

dzieki, pospieszylam sie i zamowilam... niezla cena dostawy... :shake: :angryy:

Posted

[quote name='Alix']Aktualne zamowienie na [B]stronie 118.[/B]
Ta pilka to chyba numer 0727/50 ? bo lamane na 100 to ze sznurkiem 100 cm
Piłka 07 krotka(20 zł) + gryzak z juty z uchwytem (13 zŁ) = 33zł
Piniezki to jakos na szkoleniu, z tym ze ja jutro musze wyslac zamowienie:diabloti:[/quote]

oczywiscie masz racje! nawet nie umiem dobrze numerkow w katalogu przeczytac jolopa :oops: ;)
plizz dopisz mnie - pilka 7 krotka za 20 zl i gryzak za 13zl. Pieniazki Ci dam na szkoleniu, ja bede w piatek na 20.00. DZIEKI!!!!! :loveu:

Posted

[quote name='Alix']To ja tez bym poprosila pacholki;)[/quote]
Oki to zamawiam 3 komplety -Alix,Ayshe i ja. Dostawa jak piszą w ciągu 14dni kurierem .

Posted

[quote name='ayshe']szejk jak tam ten koziolek?[/quote]
szejk nadal chce koziołka, tylko nie wiem kiedy kase dowieźć, bo teraz mam same zaliczenia:shake: i nie mam sie jak wyrwać z domu, może bym w piątek podjechała, jesli sie wyrobie. Nie bedzie za późno?

Posted

[quote name='artw']Hmmm ... czujemy się trochę pod presją :evil_lol: Zatem zamówimy koziołek i jedną piłkę :razz:[/quote]

nie no nie chce wywierac presji:oops: Tylko jutro wysylam zamowienie i nie chce nikogo pominac:cool1: to zamawiac czy nie?:diabloti:

Posted

[B]Aktualne zamowienie:[/B]
Camp - koziołek 0,65 + 1 piłka 07 krótka = 47 zł
Szejk - koziołek 0, 65 = 27 zł
Argo(?) - koziołek 0,65 + 1 piłka07 krótka = 47 zł
[B]Lara - piłka 07 krótka + gryzak z uchwytem 3x25 = zapłacone[/B]
[B] Szira - koziolek 0,65 + 1 pilka 07 krotka = zapłacone (+ 3zł)[/B]
[B]Libra - koziołek 0,65 + 1 piłka 07 krótka = zapłacone (+3 zł)[/B]
[B] Nora - koziołek 0,65 + 1 piłka 07 krótka = zapłacone (+3zł)[/B]
[B] Barosz - koziolek 0,65 + 2 pilki 07 krótka =zapłacone[/B]
[B] Pyros - koziolek 0,65 = zapłacone[/B]
[B] Josh - koziołek 0,65 + 1 pilka 07 krótka=[/B] [B][COLOR=Red][COLOR=black]zapłacone[/COLOR][/COLOR][/B]
[B] Glonki - koziołek 0,25 +2 piłki 07 krótka[/B] = [B]zapłacone[/B]
[B] Max - koziołek 0,65 = zapłacone
Hamer - koziołek 0,65 = zapłacone
Zara - koziołek 0,65 = zapłacone[/B]
[B] BeataG - koziołek 0,65 + piła 07 krótka = zapłacone[/B]
[B]Marta - koziołek 0,65 + 1 piłka 06 z pętlą + 4 piłki 07 krótkie + gryzak =zapłacone[/B]
[B] Justyna - koziołek 0,65 + 1 piłka 0,5 krótka [/B]=[B]zapłacone

[COLOR=DarkRed]Proszę niech każdy sprawdzi czy wszystko się zgadza bo jutro wysyłam zamówienie.[/COLOR]
[/B]

Posted

[quote name='artw']Jak będzie wieczorem taka pogoda jak teraz to Argo raczej się dzisiaj nie pokaże. Pańcio jakoś niespecjalnie ma ochotę moknąć w deszczu (a poza tym musimy się jakoś odegrać za Twoją ostatnią nieobecność:diabloti:).[/quote]nie martw sie-mam zdjecie swojej geby to sie usmiejesz-satysfakcja gwarantowana bo zdjecie mozna zakwalifikowac do kategorii"zupa byla za slona":diabloti: .natomiast wczoraj zajecia prowadzila marta-ja sie nie zczolgalam sie z lozka:shake: .wczoraj bylo baaaardzo kiepsko.
jestem mocno"niewybiegana".moje psy domowe tez:diabloti: .wspolczuje wam jak sie do was dorwe wreszcie.niewybiegany treser to dramatyczna sytuacja.:razz: :roll: :lol:

Posted

[quote name='ayshe']nie martw sie-mam zdjecie swojej geby to sie usmiejesz-satysfakcja gwarantowana bo zdjecie mozna zakwalifikowac do kategorii"zupa byla za slona":diabloti: .natomiast wczoraj zajecia prowadzila marta-ja sie nie zczolgalam sie z lozka:shake: .wczoraj bylo baaaardzo kiepsko.
jestem mocno"niewybiegana".moje psy domowe tez:diabloti: .wspolczuje wam jak sie do was dorwe wreszcie.niewybiegany treser to dramatyczna sytuacja.:razz: :roll: :lol:[/quote]

To moze dobrze sie składa, ze nie moge przyjsc w czwartek na zajecia:evil_lol:
Mam nadzieje ze do piatku bedziesz miala szanse sie wyzyc na innej grupie:diabloti: bo jak nie to ja :scared:
Wiecznie niewyzyty Barosz + niewybigany treser? moge tego nerwowo nie wytrzymac:nerwy::grab::lol:
A na powaznie do wracaj szybko do zdrowia:Rose:

Posted

[quote name='ayshe']nie martw sie-mam zdjecie swojej geby to sie usmiejesz-satysfakcja gwarantowana bo zdjecie mozna zakwalifikowac do kategorii"zupa byla za slona":diabloti: .natomiast wczoraj zajecia prowadzila marta-ja sie nie zczolgalam sie z lozka:shake: .wczoraj bylo baaaardzo kiepsko.
jestem mocno"niewybiegana".moje psy domowe tez:diabloti: .wspolczuje wam jak sie do was dorwe wreszcie.niewybiegany treser to dramatyczna sytuacja.:razz: :roll: :lol:[/quote]

Oczywiście my współczujemy tobie z powodu stanu zdrowia ,i życzymy duuuuuużej poprawy :Rose:. Zdjęcie możesz zamieścić na stronie z przyjemnością sobie cię pooglądamy nie słysząc opier.........nia. Jakaś miła odmiana i kursantom się należy:eviltong::eviltong: Natomiast jeżeli chodzi o tą słodką skąd inąd zapowiedz dorwania się do naszych tyłków to chyba :scared:i przemyśle udanie się w piątek na agility. Mam nadzieje że w czasie rekonwalescencji po chorobie zajęcia w czwartek i piątek na tyle cię zmęczą i spuszczą z ciebie pare że sobota będzie miłym treningiem.:multi: Joshua przesyłą uściski ,ucałowania dla City no i pełen szacunku uścisk łapy dla Shado. Jeszcze raz zdrówka i do zobaczenia w sobote.;);)

Posted

ależ grupa onkowa ma fajoski filmik ze szkolonka:cool3: :cool3: :cool3: Widzialam pokaz przedpremierowy ;) Zajefajny jest. A tresser wyszedl bosko:loveu: i takie śliczne zblizenie na twarzyczkę :loveu: :loveu: :evil_lol: :evil_lol:

Posted

[quote name='Pyros-Aga']ależ grupa onkowa ma fajoski filmik ze szkolonka:cool3: :cool3: :cool3: Widzialam pokaz przedpremierowy ;) Zajefajny jest. A tresser wyszedl bosko:loveu: i takie śliczne zblizenie na twarzyczkę :loveu: :loveu: :evil_lol: :evil_lol:[/QUOTE]

Kurczę to już nie możemy się doczekać pokazu:razz: powiedz mężowi żeby się pospieszył:oops: bo ja niecierpliwa jestem. Zresztą jak tak dalej pójdzie to film ten na Oskara będzie zasługiwał:evil_lol:
A tak wogóle to sorki za ten film bo jak sama powiedziałaś przez niego rzadko męża widzisz:oops: :oops: :oops:

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...