Alix Posted May 28, 2006 Posted May 28, 2006 [quote name='BeataG'][B]Alix[/B], dla mnie koziołek [B]i piłka 07 krótka[/B]. :evil_lol: Wysłałam Ci PW w sprawie klatki - sorry, że 2 razy, za pierwszym razem kliknęłam na wysłanie, zanim zdążyłam cokolwiek napisać. :cool3:[/quote] tak tak oczywiscie pilka tez!;) Zapomnialam dopisac, sorki:oops:
Szira/Gosia Posted May 28, 2006 Posted May 28, 2006 [quote name='ayshe']ewa-jo tak dostalam.jak bede w stanie jutro sczolgac sieto podjade jak sie nie reanimuje to nie podjade-zupelnie padlam:shake: pafka na razie mozesz lac ten koziolek.:p[/QUOTE] A jak mogę się spytać to co Ci się stało:crazyeye: może olejemy wieczór:roll:
Ewa-Jo Posted May 28, 2006 Posted May 28, 2006 [quote name='ayshe']ewa-jo tak dostalam.jak bede w stanie jutro sczolgac sieto podjade jak sie nie reanimuje to nie podjade-zupelnie padlam:shake: pafka na razie mozesz lac ten koziolek.:p[/quote] To daj znać i wtedy ja to odbiore i ci jakoś dostarcze.Jak bedzie ładna pogoda to Grażyna by jechała do Anina to dałabym jej do samochodu i ktoś od ciebie by odebrał na Marysińskiej.Ale musze wcześniej wiedzieć żeby od Gosi odebrać.Zdrówka!!!!!! Z dzisiejszego spaceru Noraska z Joshem -fruwający onek [IMG]http://img345.imageshack.us/img345/8592/latajacanorka6ix.jpg[/IMG] agresywne onki!!! [IMG]http://img528.imageshack.us/img528/1083/agresywneonki7fw.jpg[/IMG]
ayshe Posted May 29, 2006 Author Posted May 29, 2006 z 4 szczeniorow zostal....jeden:placz: .ja praktycznie caly dzien leze nacpana tabcinem.ale teraz pije kawke i bede na szkoleniu calkiem przytomna. takze glukoza juz niepotrzebna:shake: :-( .ten ostatni-nazwalismy go hase[zajac]bo ...no bo kojarzy nam sie z kicakiem-ma sie lepiej,przeszedl kryzys czego siostrom sie nie udalo.wpiernicza az mu sie uszy trzesai jest slodziutki.to bedzie maly piesio.nie sadze zeby byl wiekszy od sznaucera miniatury.
Lara Posted May 29, 2006 Posted May 29, 2006 uff... znalazlam ten watek... a nie bylo latwo :lol: Ja chcialabym dopisac sie do zamowienia z gappaya, moge jeszcze? :p Napisze co chce, mam numery kodow z katalogu: 1. pileczka 7ka - 50cm sznurka (nr 0727/100) 2. waleczek jutowy 3x25cm (nr 0411) Ceny znam hurtowe i z przed roku, pewnie juz nieaktualne. i nie z gappaya - 4 sztuki pomaranczowych slicznych trojkatow na "L"ki i "ZET"ki. Doniesiono mi, ze tez takie cuś zamawiacie zbiorow :lol: Komu i ile przeslac kasy? :p
Ewa-Jo Posted May 29, 2006 Posted May 29, 2006 [quote name='Lara'] i nie z gappaya - 4 sztuki pomaranczowych slicznych trojkatow na "L"ki i "ZET"ki. Doniesiono mi, ze tez takie cuś zamawiacie zbiorow :lol: Komu i ile przeslac kasy? :p[/quote] czy chodzi ci o pachołki ??? Jeżeli tak to ne ma sprawy ja zamawiam -komplet 4 =19zł no i dostawa.To są pachołki z "nowej szkoły" -a jaki kolor mają to nie mam bladego pojęcia -Glonek dał mi adres i powiedział że tam zamawiali .
Lara Posted May 29, 2006 Posted May 29, 2006 [quote name='Ewa-Jo']czy chodzi ci o pachołki ??? Jeżeli tak to ne ma sprawy ja zamawiam -komplet 4 =19zł no i dostawa.To są pachołki z "nowej szkoły" -a jaki kolor mają to nie mam bladego pojęcia -Glonek dał mi adres i powiedział że tam zamawiali .[/quote] ok, dzieki, znalazlam ten sklep, wiec sobie zamowie, nie bede Cie juz klopotac. A do zamowienia na gappaya mnie dopiszesz? czy to ktos inny zbiera?
Ewa-Jo Posted May 29, 2006 Posted May 29, 2006 [quote name='Lara']ok, dzieki, znalazlam ten sklep, wiec sobie zamowie, nie bede Cie juz klopotac. A do zamowienia na gappaya mnie dopiszesz? czy to ktos inny zbiera?[/quote] pachołki moge ci zamówic bo biore dla siebie i ayshe więc no problem /dostawa jest u nich droższa niż pachołki hihihih -pachołki jeden komplet 19 a dostawa tylko kurierem -20pl /. Gappaya zamawia Alix więc pewnie zobaczy twoje zamówienie ,ewentualnie pchnij do niej pw.
ayshe Posted May 30, 2006 Author Posted May 30, 2006 [quote name='Alix'][B]Aktualne zamowienie:[/B] Libra - koziołek 0,65 + 1 piłka 07 krótka = 47 zł Nora - koziołek 0,65 + 1 piłka 07 krótka = 47 zł Camp - koziołek 0,65 + 1 piłka 07 krótka = 47 zł Szejk - koziołek 0, 65 = 27 zł Szira - koziolek 0,65 + 2 pilki 07 krotki sznurek = 67 zł Barosz - koziolek 0,65 + 2 pilki 07 krótka = 67 zł [B]Pyros - koziolek 0,65 = zapłacone[/B] [B]Josh - koziołek 0,65 + 1 pilka 07 krótka=[/B] [B][COLOR=red][COLOR=black]zapłacone[/COLOR][/COLOR][/B] [B]Glonki - koziołek 0,25 +2 piłki 07 krótka[/B] = [B]zapłacone[/B] [B]Max - koziołek 0,65 = zapłacone[/B] [B]Hamer - koziołek 0,65 = zapłacone[/B] [B]Zara - koziołek 0,65 = zapłacone[/B] [B]BeataG - koziołek 0,65 + piła 07 krótka = zapłacone[/B] [B]Marta - koziołek 0,65 + 1 piłka 06 z pętlą + 4 piłki 07 krótkie + gryzak =zapłacone[/B] [B]Justyna - koziołek 0,65 + 1 piłka 0,5 krótka [/B]=[B]zapłacone[/B] [B]CZY [COLOR=red]ARGO[/COLOR] BĘDZIE COŚ ZAMAWIAĆ? I CO Z APORTEM DLA [COLOR=red]LAMII[/COLOR]?[/B] [/quote]lamii na razie aport niepotrzebny-chyba ze pafka chce na "zapas":roll: .co do libry i argo nie wiem-bede dzisiaj na szkoleniu [mam nadzieje ze barosz tyz bedzie]najwyzej sie spytamy.campa niestety nie bylo,szira wczoraj zapomniala mi dac kasy[powiedzmy:cool1: ].moze ustalmy jakis termin?nora moze by dzisiaj na 20 przyjechala na zajecia?szejk jak tam ten koziolek?
Alix Posted May 30, 2006 Posted May 30, 2006 [quote name='Lara']uff... znalazlam ten watek... a nie bylo latwo :lol: Ja chcialabym dopisac sie do zamowienia z gappaya, moge jeszcze? :p Napisze co chce, mam numery kodow z katalogu: 1. pileczka 7ka - 50cm sznurka (nr 0727/100) 2. waleczek jutowy 3x25cm (nr 0411) Ceny znam hurtowe i z przed roku, pewnie juz nieaktualne. Komu i ile przeslac kasy? :p[/quote] Aktualne zamowienie na [B]stronie 118. [/B]Ta pilka to chyba numer 0727/50 ? bo lamane na 100 to ze sznurkiem 100 cm Piłka 07 krotka(20 zł) + gryzak z juty z uchwytem (13 zŁ) = 33zł Piniezki to jakos na szkoleniu, z tym ze ja jutro musze wyslac zamowienie:diabloti:
Alix Posted May 30, 2006 Posted May 30, 2006 [quote name='Ewa-Jo']pachołki moge ci zamówic bo biore dla siebie i ayshe więc no problem /dostawa jest u nich droższa niż pachołki hihihih -pachołki jeden komplet 19 a dostawa tylko kurierem -20pl /. Gappaya zamawia Alix więc pewnie zobaczy twoje zamówienie ,ewentualnie pchnij do niej pw.[/quote] To ja tez bym poprosila pacholki;)
Szira/Gosia Posted May 30, 2006 Posted May 30, 2006 [quote name='Alix']To ja tez bym poprosila pacholki;)[/QUOTE] [B][SIZE="3"][COLOR="Red"]AliX[/COLOR][/SIZE][/B] ja chcę zrezygnować z jednej piłki:roll: Ayshe ty okropny krasnalu:eviltong: naprawde zapomniałam zostawić Ci pieniądze. Mogłaś mi przypomnieć jak wsiadałyśmy do samochodu:-(
artw Posted May 30, 2006 Posted May 30, 2006 [quote name='Alix'][B]...[/B][B] CZY [COLOR=Red]ARGO[/COLOR] BĘDZIE COŚ ZAMAWIAĆ? [/B][/quote] Hmmm ... czujemy się trochę pod presją :evil_lol: Zatem zamówimy koziołek i jedną piłkę :razz:
artw Posted May 30, 2006 Posted May 30, 2006 [quote name='ayshe']... co do libry i argo nie wiem-bede dzisiaj na szkoleniu [mam nadzieje ze barosz tyz bedzie]najwyzej sie spytamy.[/quote] Jak będzie wieczorem taka pogoda jak teraz to Argo raczej się dzisiaj nie pokaże. Pańcio jakoś niespecjalnie ma ochotę moknąć w deszczu (a poza tym musimy się jakoś odegrać za Twoją ostatnią nieobecność:diabloti:).
Lara Posted May 30, 2006 Posted May 30, 2006 [quote name='Ewa-Jo']pachołki moge ci zamówic bo biore dla siebie i ayshe więc no problem /dostawa jest u nich droższa niż pachołki hihihih -pachołki jeden komplet 19 a dostawa tylko kurierem -20pl /. Gappaya zamawia Alix więc pewnie zobaczy twoje zamówienie ,ewentualnie pchnij do niej pw.[/quote] dzieki, pospieszylam sie i zamowilam... niezla cena dostawy... :shake: :angryy:
Lara Posted May 30, 2006 Posted May 30, 2006 [quote name='Alix']Aktualne zamowienie na [B]stronie 118.[/B] Ta pilka to chyba numer 0727/50 ? bo lamane na 100 to ze sznurkiem 100 cm Piłka 07 krotka(20 zł) + gryzak z juty z uchwytem (13 zŁ) = 33zł Piniezki to jakos na szkoleniu, z tym ze ja jutro musze wyslac zamowienie:diabloti:[/quote] oczywiscie masz racje! nawet nie umiem dobrze numerkow w katalogu przeczytac jolopa :oops: ;) plizz dopisz mnie - pilka 7 krotka za 20 zl i gryzak za 13zl. Pieniazki Ci dam na szkoleniu, ja bede w piatek na 20.00. DZIEKI!!!!! :loveu:
Ewa-Jo Posted May 30, 2006 Posted May 30, 2006 [quote name='Alix']To ja tez bym poprosila pacholki;)[/quote] Oki to zamawiam 3 komplety -Alix,Ayshe i ja. Dostawa jak piszą w ciągu 14dni kurierem .
PsychoSzczurek Posted May 30, 2006 Posted May 30, 2006 [quote name='ayshe']szejk jak tam ten koziolek?[/quote] szejk nadal chce koziołka, tylko nie wiem kiedy kase dowieźć, bo teraz mam same zaliczenia:shake: i nie mam sie jak wyrwać z domu, może bym w piątek podjechała, jesli sie wyrobie. Nie bedzie za późno?
Alix Posted May 30, 2006 Posted May 30, 2006 [quote name='artw']Hmmm ... czujemy się trochę pod presją :evil_lol: Zatem zamówimy koziołek i jedną piłkę :razz:[/quote] nie no nie chce wywierac presji:oops: Tylko jutro wysylam zamowienie i nie chce nikogo pominac:cool1: to zamawiac czy nie?:diabloti:
Alix Posted May 30, 2006 Posted May 30, 2006 [B]Aktualne zamowienie:[/B] Camp - koziołek 0,65 + 1 piłka 07 krótka = 47 zł Szejk - koziołek 0, 65 = 27 zł Argo(?) - koziołek 0,65 + 1 piłka07 krótka = 47 zł [B]Lara - piłka 07 krótka + gryzak z uchwytem 3x25 = zapłacone[/B] [B] Szira - koziolek 0,65 + 1 pilka 07 krotka = zapłacone (+ 3zł)[/B] [B]Libra - koziołek 0,65 + 1 piłka 07 krótka = zapłacone (+3 zł)[/B] [B] Nora - koziołek 0,65 + 1 piłka 07 krótka = zapłacone (+3zł)[/B] [B] Barosz - koziolek 0,65 + 2 pilki 07 krótka =zapłacone[/B] [B] Pyros - koziolek 0,65 = zapłacone[/B] [B] Josh - koziołek 0,65 + 1 pilka 07 krótka=[/B] [B][COLOR=Red][COLOR=black]zapłacone[/COLOR][/COLOR][/B] [B] Glonki - koziołek 0,25 +2 piłki 07 krótka[/B] = [B]zapłacone[/B] [B] Max - koziołek 0,65 = zapłacone Hamer - koziołek 0,65 = zapłacone Zara - koziołek 0,65 = zapłacone[/B] [B] BeataG - koziołek 0,65 + piła 07 krótka = zapłacone[/B] [B]Marta - koziołek 0,65 + 1 piłka 06 z pętlą + 4 piłki 07 krótkie + gryzak =zapłacone[/B] [B] Justyna - koziołek 0,65 + 1 piłka 0,5 krótka [/B]=[B]zapłacone [COLOR=DarkRed]Proszę niech każdy sprawdzi czy wszystko się zgadza bo jutro wysyłam zamówienie.[/COLOR] [/B]
ayshe Posted May 31, 2006 Author Posted May 31, 2006 [quote name='artw']Jak będzie wieczorem taka pogoda jak teraz to Argo raczej się dzisiaj nie pokaże. Pańcio jakoś niespecjalnie ma ochotę moknąć w deszczu (a poza tym musimy się jakoś odegrać za Twoją ostatnią nieobecność:diabloti:).[/quote]nie martw sie-mam zdjecie swojej geby to sie usmiejesz-satysfakcja gwarantowana bo zdjecie mozna zakwalifikowac do kategorii"zupa byla za slona":diabloti: .natomiast wczoraj zajecia prowadzila marta-ja sie nie zczolgalam sie z lozka:shake: .wczoraj bylo baaaardzo kiepsko. jestem mocno"niewybiegana".moje psy domowe tez:diabloti: .wspolczuje wam jak sie do was dorwe wreszcie.niewybiegany treser to dramatyczna sytuacja.:razz: :roll: :lol:
Alix Posted May 31, 2006 Posted May 31, 2006 [quote name='ayshe']nie martw sie-mam zdjecie swojej geby to sie usmiejesz-satysfakcja gwarantowana bo zdjecie mozna zakwalifikowac do kategorii"zupa byla za slona":diabloti: .natomiast wczoraj zajecia prowadzila marta-ja sie nie zczolgalam sie z lozka:shake: .wczoraj bylo baaaardzo kiepsko. jestem mocno"niewybiegana".moje psy domowe tez:diabloti: .wspolczuje wam jak sie do was dorwe wreszcie.niewybiegany treser to dramatyczna sytuacja.:razz: :roll: :lol:[/quote] To moze dobrze sie składa, ze nie moge przyjsc w czwartek na zajecia:evil_lol: Mam nadzieje ze do piatku bedziesz miala szanse sie wyzyc na innej grupie:diabloti: bo jak nie to ja :scared: Wiecznie niewyzyty Barosz + niewybigany treser? moge tego nerwowo nie wytrzymac:nerwy::grab::lol: A na powaznie do wracaj szybko do zdrowia:Rose:
Ewa-Jo Posted May 31, 2006 Posted May 31, 2006 [quote name='ayshe']nie martw sie-mam zdjecie swojej geby to sie usmiejesz-satysfakcja gwarantowana bo zdjecie mozna zakwalifikowac do kategorii"zupa byla za slona":diabloti: .natomiast wczoraj zajecia prowadzila marta-ja sie nie zczolgalam sie z lozka:shake: .wczoraj bylo baaaardzo kiepsko. jestem mocno"niewybiegana".moje psy domowe tez:diabloti: .wspolczuje wam jak sie do was dorwe wreszcie.niewybiegany treser to dramatyczna sytuacja.:razz: :roll: :lol:[/quote] Oczywiście my współczujemy tobie z powodu stanu zdrowia ,i życzymy duuuuuużej poprawy :Rose:. Zdjęcie możesz zamieścić na stronie z przyjemnością sobie cię pooglądamy nie słysząc opier.........nia. Jakaś miła odmiana i kursantom się należy:eviltong::eviltong: Natomiast jeżeli chodzi o tą słodką skąd inąd zapowiedz dorwania się do naszych tyłków to chyba :scared:i przemyśle udanie się w piątek na agility. Mam nadzieje że w czasie rekonwalescencji po chorobie zajęcia w czwartek i piątek na tyle cię zmęczą i spuszczą z ciebie pare że sobota będzie miłym treningiem.:multi: Joshua przesyłą uściski ,ucałowania dla City no i pełen szacunku uścisk łapy dla Shado. Jeszcze raz zdrówka i do zobaczenia w sobote.;);)
Pyros-Aga Posted May 31, 2006 Posted May 31, 2006 ależ grupa onkowa ma fajoski filmik ze szkolonka:cool3: :cool3: :cool3: Widzialam pokaz przedpremierowy ;) Zajefajny jest. A tresser wyszedl bosko:loveu: i takie śliczne zblizenie na twarzyczkę :loveu: :loveu: :evil_lol: :evil_lol:
Szira/Gosia Posted May 31, 2006 Posted May 31, 2006 [quote name='Pyros-Aga']ależ grupa onkowa ma fajoski filmik ze szkolonka:cool3: :cool3: :cool3: Widzialam pokaz przedpremierowy ;) Zajefajny jest. A tresser wyszedl bosko:loveu: i takie śliczne zblizenie na twarzyczkę :loveu: :loveu: :evil_lol: :evil_lol:[/QUOTE] Kurczę to już nie możemy się doczekać pokazu:razz: powiedz mężowi żeby się pospieszył:oops: bo ja niecierpliwa jestem. Zresztą jak tak dalej pójdzie to film ten na Oskara będzie zasługiwał:evil_lol: A tak wogóle to sorki za ten film bo jak sama powiedziałaś przez niego rzadko męża widzisz:oops: :oops: :oops:
Recommended Posts