ayshe Posted May 27, 2006 Author Posted May 27, 2006 alix-ja musze zrezygnowac z aportu.takze mnie prosze wykreslic. godzine temu podrzucono nam w worku przez plot osrodka 4 malutkie szczeniorki-maja kolo 3 tygodni.:placz:
Agaa.a Posted May 27, 2006 Posted May 27, 2006 [quote name='ayshe']a teraz wyjasnienie-mielismy z glonkami wypadek samochodowy w drodze na slady.samochod glonkow.....no coz......przodu to juz nie ma.:shake: .nic sie nikomu nie stalo.mielismy szczescie zwyczajnie.ale.....jesli rano bolal mnie obojczyk i glowa to teraz.......no ....bola mnie o wiele bardziej:cool1:[/QUOTE] Bardzo wspólczuję:shake: Całe szczęście, że nikomu nic się nie stało - to najważniejsze !! Pozdrawiam.
Agaa.a Posted May 27, 2006 Posted May 27, 2006 [quote name='ayshe']godzine temu podrzucono nam w worku przez plot osrodka 4 malutkie szczeniorki-maja kolo 3 tygodni.:placz:[/QUOTE] O rany ... co za świat:placz: :placz: można się załamać ...
Alix Posted May 27, 2006 Posted May 27, 2006 [quote name='ayshe']alix-ja musze zrezygnowac z aportu.takze mnie prosze wykreslic. godzine temu podrzucono nam w worku przez plot osrodka 4 malutkie szczeniorki-maja kolo 3 tygodni.:placz:[/quote] brak mi slow po prostu...
ayshe Posted May 27, 2006 Author Posted May 27, 2006 na Jawie szukaja ludzi psy ode mnie.maja bardzo utrudniony dostep do obszarow objetych trzesieniem.w yogyakarcie sa 3 psy po moim andocorze [jeck noricum] i zesnie[karly arminius].
ayshe Posted May 27, 2006 Author Posted May 27, 2006 [quote name='Alix']brak mi slow po prostu...[/quote]ja sie tego spodziewalam-to byla tylko kwestia czasu ze ktos xnam podrzuci psy:placz: .dobrze ze dzisiaj na osrodku byl normalny dzien pracy i ktos zauwazyl PLASTIKOWY worek:angryy:
Alix Posted May 27, 2006 Posted May 27, 2006 [quote name='ayshe']ja sie tego spodziewalam-to byla tylko kwestia czasu ze ktos xnam podrzuci psy:placz: .dobrze ze dzisiaj na osrodku byl normalny dzien pracy i ktos zauwazyl PLASTIKOWY worek:angryy:[/quote] Ayshe jak bedziecie potrzebowac pomocy to daj znac prosze. Nie mowie tego z grzecznosci , ja naprawde bede szczesliwa jak bede mogla sie do czegos przydac. Nie jestem w stanie zaadoptowac psa z roznych powodow ale jak tylko czas mi na to pozwoli chetnie pomoge w inny sposob. :-(
Szira/Gosia Posted May 27, 2006 Posted May 27, 2006 Beata ja też dołączam się i jeżeli potrzebujesz pomocy:cool3: ja nie mówię o pieniądzach, ale jakbym mogła pomóc osobiście, nie wiem posprzątać, pobawić się z psami, czy jakoś inaczej:roll: to daj znać napewno się zjawię:lol: jak wiesz narazie mam trochę czasu wolnego:roll: jak długo to nie wiem, ale teraz jestem do dyspozycji:lol:
ayshe Posted May 27, 2006 Author Posted May 27, 2006 [quote name='Alix']Ayshe jak bedziecie potrzebowac pomocy to daj znac prosze. Nie mowie tego z grzecznosci , ja naprawde bede szczesliwa jak bede mogla sie do czegos przydac. Nie jestem w stanie zaadoptowac psa z roznych powodow ale jak tylko czas mi na to pozwoli chetnie pomoge w inny sposob. :-([/quote] ok.ludzie.potrzebuje glukozy i mleka dla szczeniat-tego mleka tak na 2 tyg wiec nieduzo.czy takim glutkom mozna dawac milupe albo cus takiego?NIGDY nie dokarmialam szczeniat:oops: -moje suki sa jak mleczne krowy.a tu sieroty.jesli ktos mialby mozliwosc zalatwienia czegos w tym temacie to bede BARDZO wdzieczna i obiecuje odpracowanie szkoleniami:oops:
ayshe Posted May 27, 2006 Author Posted May 27, 2006 gosiu-dzieki.mamy 7 dziewczyn ktore regularnie przychodza i nam pomagaja.spaceruja z psami,bawia sie z nimi,ucza ich pod opieka iwony komend,szczotkuja.kojce sprzatamy sami-bez przesady-zmyc i po ptokach:cool1:.ale bardzo dzieki.
Szira/Gosia Posted May 27, 2006 Posted May 27, 2006 [quote name='ayshe']gosiu-dzieki.mamy 7 dziewczyn ktore regularnie przychodza i nam pomagaja.spaceruja z psami,bawia sie z nimi,ucza ich pod opieka iwony komend,szczotkuja.kojce sprzatamy sami-bez przesady-zmyc i po ptokach:cool1:.ale bardzo dzieki.[/QUOTE] Dobra nie narzucam się:placz: ale jakby co to wiesz gdzie mnie szukać:roll: chyba do nauki psiaków bym się nadała:razz:
ayshe Posted May 27, 2006 Author Posted May 27, 2006 nie martw sie jak bede potrzebowala to na bank cie wykorzystam:diabloti:
Szira/Gosia Posted May 27, 2006 Posted May 27, 2006 [quote name='ayshe']nie martw sie jak bede potrzebowala to na bank cie wykorzystam:diabloti:[/QUOTE] OK już nie mogę się doczekać:multi:
ayshe Posted May 27, 2006 Author Posted May 27, 2006 dzieki BeataG-bede miala mleko dla dzieciakow:multi: :loveu:
Alix Posted May 27, 2006 Posted May 27, 2006 [quote name='ayshe']dzieki BeataG-bede miala mleko dla dzieciakow:multi: :loveu:[/quote] Ayshe a moze ja dam Ci ten Drucal co kupilam dla Barosza? Okazalo sie ze nie moge mu tego dawac, dla szczeniorow to moze sie nie nadaje ale dla starszych psiakow? I mam kennel klatke po Baroszu (ciezko nawet powiedziec ze po nim bo kupilam i praktycznie nie uzywalam) tak jak sprzedaje od ponad roku i jakos sprzedac nie moge, mieszkanie mi tylko zagraca. Przyda sie?
Ewa-Jo Posted May 27, 2006 Posted May 27, 2006 [quote name='ayshe']ok.ludzie.potrzebuje glukozy i mleka dla szczeniat-tego mleka tak na 2 tyg wiec nieduzo.czy takim glutkom mozna dawac milupe albo cus takiego?NIGDY nie dokarmialam szczeniat:oops: -moje suki sa jak mleczne krowy.a tu sieroty.jesli ktos mialby mozliwosc zalatwienia czegos w tym temacie to bede BARDZO wdzieczna i obiecuje odpracowanie szkoleniami:oops:[/quote] Z tego co pamiętam to Lidka bardzo wcześnie dawała skrobane mięso.Dzwoniłam do Bożeny powiedziałą że 3tygodniowe to mogą jesć mięso, kleiki ryzowe dla dzieci ,mleko w proszku.Mowiła ze w hurtowni u p. Czerniakowskich są specjalne płatki dla szczeniąt w tym wieku. JA moge rano przed tresurą wpaśc do sklepu zobaczyć co będzie .Powiedz czy kupić to co wymieniłąm czy masz inną koncepcje.Pozdrowienia
ayshe Posted May 27, 2006 Author Posted May 27, 2006 no wiec tak:dzieki BeacieG dostarczylam dzisiaj mleko dla dzieciakow.ewa-jo dzieki to styknie.damy im to mleko z pierdulkami no i te skrobane mieso to zaczniemy tak we wtorek.przydalaby sie glukozalub cos na wzmocnienie w kroplach-one sa bardzo slabiutkie.alix-BARDZO sie przyda drucal.klatke sprzedaz-to za drogie zebym wziela.:shake: . BeataG-jeszcze raz duze dzieki:loveu:
BeataG Posted May 27, 2006 Posted May 27, 2006 [B]Ayshe[/B], nie ma za co, no co Ty. :loveu: [B]Alix[/B], jakie wymiary ma ta klatka? Ja właśnie muszę kupić drugą dla żarłoka Emila, bo ostatnie zostawienie go luzem omal nie skończyło się tragicznie (zeżarł ponad 2 kg karmy z zapieczętowanego worka zapakowanego w gruby karton oklejony taśmą). Więc jak klatka duża, to może się dogadamy.
mch Posted May 28, 2006 Posted May 28, 2006 [quote name='BeataG'][Ja właśnie muszę kupić drugą dla żarłoka Emila, bo ostatnie zostawienie go luzem omal nie skończyło się tragicznie (zeżarł ponad 2 kg karmy z zapieczętowanego worka zapakowanego w gruby karton oklejony taśmą). Więc jak klatka duża, to może się dogadamy.[/QUOTE] to łasuch ! ja kiedys zapomnialam sprzątnąć pudełko z dostawą wiekszej ilosci uszu wieprzowych wędzonych i zostawilam z nią pieski . jak wrócilam do nich za 3 godz to mialy wielkie brzuchy ,błogie miny , wychodzi na to ze zeżarły w sumie 14-15 szt , 3 szt zostawiły . wiec nie dosc ze sobie posmaczkowały to do konca dnia byly juz ze mną w biurze ,bo przeciez brzuchy przepełnione i trzeba było obserwować czy im nie zaszkodziło ( na szczescie nie ) . na tym ich radocha się skończyła , bo potem była dłuuuuga głodówka :evil_lol:
BeataG Posted May 28, 2006 Posted May 28, 2006 No u Emila też skończyło się na strachu, ale jakbym wróciła pół godziny później, to pewnie nie miałabym już psa. On nie ma żadnych hamulców, będzie jadł aż pęknie - to jest pies ze schoniska, który przed schroniskiem długo się błąkał i ma w mózgu zakodowany głód i konieczność nażerania się na zapas.
Alix Posted May 28, 2006 Posted May 28, 2006 [B]Aktualne zamowienie: [/B]Lara - piłka 07 krótka + gryzak z uchwytem 3x25 = 33 zł Libra - koziołek 0,65 + 1 piłka 07 krótka = 47 zł Nora - koziołek 0,65 + 1 piłka 07 krótka = 47 zł Camp - koziołek 0,65 + 1 piłka 07 krótka = 47 zł Szejk - koziołek 0, 65 = 27 zł Szira - koziolek 0,65 + 2 pilki 07 krotki sznurek = 67 zł Barosz - koziolek 0,65 + 2 pilki 07 krótka = 67 zł [B] Pyros - koziolek 0,65 = zapłacone[/B] [B] Josh - koziołek 0,65 + 1 pilka 07 krótka=[/B] [B][COLOR=Red][COLOR=black]zapłacone[/COLOR][/COLOR][/B] [B] Glonki - koziołek 0,25 +2 piłki 07 krótka[/B] = [B]zapłacone[/B] [B] Max - koziołek 0,65 = zapłacone Hamer - koziołek 0,65 = zapłacone Zara - koziołek 0,65 = zapłacone[/B] [B] BeataG - koziołek 0,65 + piła 07 krótka = zapłacone[/B] [B]Marta - koziołek 0,65 + 1 piłka 06 z pętlą + 4 piłki 07 krótkie + gryzak =zapłacone[/B] [B] Justyna - koziołek 0,65 + 1 piłka 0,5 krótka [/B]=[B]zapłacone CZY [COLOR=Red]ARGO[/COLOR] BĘDZIE COŚ ZAMAWIAĆ? [/B]
Pafka Posted May 28, 2006 Posted May 28, 2006 Napiszcie co muszę zamówić dla Lami, bo nie jestem na czasie :( Mamy zaległości... A napewno to zamówię. Dzięki za pamięć Alix.
Ewa-Jo Posted May 28, 2006 Posted May 28, 2006 Ayshe wysłałam ci na pw co do odbioru glukozy. Jak potrzebujesz coś jeszcze to daj znać.Zdrówka
BeataG Posted May 28, 2006 Posted May 28, 2006 [quote name='Alix'][B]Aktualne zamowienie: [/B] [B] BeataG - koziołek 0,65 = zapłacone[/B][/quote] [B]Alix[/B], dla mnie koziołek [B]i piłka 07 krótka[/B]. :evil_lol: Wysłałam Ci PW w sprawie klatki - sorry, że 2 razy, za pierwszym razem kliknęłam na wysłanie, zanim zdążyłam cokolwiek napisać. :cool3:
ayshe Posted May 28, 2006 Author Posted May 28, 2006 ewa-jo tak dostalam.jak bede w stanie jutro sczolgac sieto podjade jak sie nie reanimuje to nie podjade-zupelnie padlam:shake: pafka na razie mozesz lac ten koziolek.:p
Recommended Posts