Jump to content
Dogomania

nasze sposoby na odreagowanie stresu poszkoleniowego bez wpadania w nalogi

Recommended Posts

Posted

alix-ja musze zrezygnowac z aportu.takze mnie prosze wykreslic.
godzine temu podrzucono nam w worku przez plot osrodka 4 malutkie szczeniorki-maja kolo 3 tygodni.:placz:

• Replies 12.5k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='ayshe']a teraz wyjasnienie-mielismy z glonkami wypadek samochodowy w drodze na slady.samochod glonkow.....no coz......przodu to juz nie ma.:shake: .nic sie nikomu nie stalo.mielismy szczescie zwyczajnie.ale.....jesli rano bolal mnie obojczyk i glowa to teraz.......no ....bola mnie o wiele bardziej:cool1:[/QUOTE]

Bardzo wspólczuję:shake: Całe szczęście, że nikomu nic się nie stało - to najważniejsze !!

Pozdrawiam.

Posted

[quote name='ayshe']godzine temu podrzucono nam w worku przez plot osrodka 4 malutkie szczeniorki-maja kolo 3 tygodni.:placz:[/QUOTE]

O rany ... co za świat:placz: :placz: można się załamać ...

Posted

[quote name='ayshe']alix-ja musze zrezygnowac z aportu.takze mnie prosze wykreslic.
godzine temu podrzucono nam w worku przez plot osrodka 4 malutkie szczeniorki-maja kolo 3 tygodni.:placz:[/quote]

brak mi slow po prostu...

Posted

na Jawie szukaja ludzi psy ode mnie.maja bardzo utrudniony dostep do obszarow objetych trzesieniem.w yogyakarcie sa 3 psy po moim andocorze [jeck noricum] i zesnie[karly arminius].

Posted

[quote name='Alix']brak mi slow po prostu...[/quote]ja sie tego spodziewalam-to byla tylko kwestia czasu ze ktos xnam podrzuci psy:placz: .dobrze ze dzisiaj na osrodku byl normalny dzien pracy i ktos zauwazyl PLASTIKOWY worek:angryy:

Posted

[quote name='ayshe']ja sie tego spodziewalam-to byla tylko kwestia czasu ze ktos xnam podrzuci psy:placz: .dobrze ze dzisiaj na osrodku byl normalny dzien pracy i ktos zauwazyl PLASTIKOWY worek:angryy:[/quote]

Ayshe jak bedziecie potrzebowac pomocy to daj znac prosze. Nie mowie tego z grzecznosci , ja naprawde bede szczesliwa jak bede mogla sie do czegos przydac. Nie jestem w stanie zaadoptowac psa z roznych powodow ale jak tylko czas mi na to pozwoli chetnie pomoge w inny sposob. :-(

Posted

Beata ja też dołączam się i jeżeli potrzebujesz pomocy:cool3: ja nie mówię o pieniądzach, ale jakbym mogła pomóc osobiście, nie wiem posprzątać, pobawić się z psami, czy jakoś inaczej:roll: to daj znać napewno się zjawię:lol: jak wiesz narazie mam trochę czasu wolnego:roll: jak długo to nie wiem, ale teraz jestem do dyspozycji:lol:

Posted

[quote name='Alix']Ayshe jak bedziecie potrzebowac pomocy to daj znac prosze. Nie mowie tego z grzecznosci , ja naprawde bede szczesliwa jak bede mogla sie do czegos przydac. Nie jestem w stanie zaadoptowac psa z roznych powodow ale jak tylko czas mi na to pozwoli chetnie pomoge w inny sposob. :-([/quote]
ok.ludzie.potrzebuje glukozy i mleka dla szczeniat-tego mleka tak na 2 tyg wiec nieduzo.czy takim glutkom mozna dawac milupe albo cus takiego?NIGDY nie dokarmialam szczeniat:oops: -moje suki sa jak mleczne krowy.a tu sieroty.jesli ktos mialby mozliwosc zalatwienia czegos w tym temacie to bede BARDZO wdzieczna i obiecuje odpracowanie szkoleniami:oops:

Posted

gosiu-dzieki.mamy 7 dziewczyn ktore regularnie przychodza i nam pomagaja.spaceruja z psami,bawia sie z nimi,ucza ich pod opieka iwony komend,szczotkuja.kojce sprzatamy sami-bez przesady-zmyc i po ptokach:cool1:.ale bardzo dzieki.

Posted

[quote name='ayshe']gosiu-dzieki.mamy 7 dziewczyn ktore regularnie przychodza i nam pomagaja.spaceruja z psami,bawia sie z nimi,ucza ich pod opieka iwony komend,szczotkuja.kojce sprzatamy sami-bez przesady-zmyc i po ptokach:cool1:.ale bardzo dzieki.[/QUOTE]

Dobra nie narzucam się:placz: ale jakby co to wiesz gdzie mnie szukać:roll: chyba do nauki psiaków bym się nadała:razz:

Posted

[quote name='ayshe']dzieki BeataG-bede miala mleko dla dzieciakow:multi: :loveu:[/quote]
Ayshe a moze ja dam Ci ten Drucal co kupilam dla Barosza? Okazalo sie ze nie moge mu tego dawac, dla szczeniorow to moze sie nie nadaje ale dla starszych psiakow?
I mam kennel klatke po Baroszu (ciezko nawet powiedziec ze po nim bo kupilam i praktycznie nie uzywalam) tak jak sprzedaje od ponad roku i jakos sprzedac nie moge, mieszkanie mi tylko zagraca. Przyda sie?

Posted

[quote name='ayshe']ok.ludzie.potrzebuje glukozy i mleka dla szczeniat-tego mleka tak na 2 tyg wiec nieduzo.czy takim glutkom mozna dawac milupe albo cus takiego?NIGDY nie dokarmialam szczeniat:oops: -moje suki sa jak mleczne krowy.a tu sieroty.jesli ktos mialby mozliwosc zalatwienia czegos w tym temacie to bede BARDZO wdzieczna i obiecuje odpracowanie szkoleniami:oops:[/quote]
Z tego co pamiętam to Lidka bardzo wcześnie dawała skrobane mięso.Dzwoniłam do Bożeny powiedziałą że 3tygodniowe to mogą jesć mięso, kleiki ryzowe dla dzieci ,mleko w proszku.Mowiła ze w hurtowni u p. Czerniakowskich są specjalne płatki dla szczeniąt w tym wieku. JA moge rano przed tresurą wpaśc do sklepu zobaczyć co będzie .Powiedz czy kupić to co wymieniłąm czy masz inną koncepcje.Pozdrowienia

Posted

no wiec tak:dzieki BeacieG dostarczylam dzisiaj mleko dla dzieciakow.ewa-jo dzieki to styknie.damy im to mleko z pierdulkami no i te skrobane mieso to zaczniemy tak we wtorek.przydalaby sie glukozalub cos na wzmocnienie w kroplach-one sa bardzo slabiutkie.alix-BARDZO sie przyda drucal.klatke sprzedaz-to za drogie zebym wziela.:shake: .
BeataG-jeszcze raz duze dzieki:loveu:

Posted

[B]Ayshe[/B], nie ma za co, no co Ty. :loveu:

[B]Alix[/B], jakie wymiary ma ta klatka? Ja właśnie muszę kupić drugą dla żarłoka Emila, bo ostatnie zostawienie go luzem omal nie skończyło się tragicznie (zeżarł ponad 2 kg karmy z zapieczętowanego worka zapakowanego w gruby karton oklejony taśmą). Więc jak klatka duża, to może się dogadamy.

Posted

[quote name='BeataG'][Ja właśnie muszę kupić drugą dla żarłoka Emila, bo ostatnie zostawienie go luzem omal nie skończyło się tragicznie (zeżarł ponad 2 kg karmy z zapieczętowanego worka zapakowanego w gruby karton oklejony taśmą). Więc jak klatka duża, to może się dogadamy.[/QUOTE]

to łasuch ! ja kiedys zapomnialam sprzątnąć pudełko z dostawą wiekszej ilosci uszu wieprzowych wędzonych i zostawilam z nią pieski . jak wrócilam do nich za 3 godz to mialy wielkie brzuchy ,błogie miny , wychodzi na to ze zeżarły w sumie 14-15 szt , 3 szt zostawiły . wiec nie dosc ze sobie posmaczkowały to do konca dnia byly juz ze mną w biurze ,bo przeciez brzuchy przepełnione i trzeba było obserwować czy im nie zaszkodziło ( na szczescie nie ) . na tym ich radocha się skończyła , bo potem była dłuuuuga głodówka :evil_lol:

Posted

No u Emila też skończyło się na strachu, ale jakbym wróciła pół godziny później, to pewnie nie miałabym już psa. On nie ma żadnych hamulców, będzie jadł aż pęknie - to jest pies ze schoniska, który przed schroniskiem długo się błąkał i ma w mózgu zakodowany głód i konieczność nażerania się na zapas.

Posted

[B]Aktualne zamowienie:
[/B]Lara - piłka 07 krótka + gryzak z uchwytem 3x25 = 33 zł Libra - koziołek 0,65 + 1 piłka 07 krótka = 47 zł
Nora - koziołek 0,65 + 1 piłka 07 krótka = 47 zł
Camp - koziołek 0,65 + 1 piłka 07 krótka = 47 zł
Szejk - koziołek 0, 65 = 27 zł
Szira - koziolek 0,65 + 2 pilki 07 krotki sznurek = 67 zł
Barosz - koziolek 0,65 + 2 pilki 07 krótka = 67 zł
[B] Pyros - koziolek 0,65 = zapłacone[/B]
[B] Josh - koziołek 0,65 + 1 pilka 07 krótka=[/B] [B][COLOR=Red][COLOR=black]zapłacone[/COLOR][/COLOR][/B]
[B] Glonki - koziołek 0,25 +2 piłki 07 krótka[/B] = [B]zapłacone[/B]
[B] Max - koziołek 0,65 = zapłacone
Hamer - koziołek 0,65 = zapłacone
Zara - koziołek 0,65 = zapłacone[/B]
[B] BeataG - koziołek 0,65 + piła 07 krótka = zapłacone[/B]
[B]Marta - koziołek 0,65 + 1 piłka 06 z pętlą + 4 piłki 07 krótkie + gryzak =zapłacone[/B]
[B] Justyna - koziołek 0,65 + 1 piłka 0,5 krótka [/B]=[B]zapłacone

CZY [COLOR=Red]ARGO[/COLOR] BĘDZIE COŚ ZAMAWIAĆ?
[/B]

Posted

Napiszcie co muszę zamówić dla Lami, bo nie jestem na czasie :( Mamy zaległości... A napewno to zamówię. Dzięki za pamięć Alix.

Posted

[quote name='Alix'][B]Aktualne zamowienie:
[/B]
[B] BeataG - koziołek 0,65 = zapłacone[/B][/quote]

[B]Alix[/B], dla mnie koziołek [B]i piłka 07 krótka[/B]. :evil_lol:

Wysłałam Ci PW w sprawie klatki - sorry, że 2 razy, za pierwszym razem kliknęłam na wysłanie, zanim zdążyłam cokolwiek napisać. :cool3:

Posted

ewa-jo tak dostalam.jak bede w stanie jutro sczolgac sieto podjade jak sie nie reanimuje to nie podjade-zupelnie padlam:shake:
pafka na razie mozesz lac ten koziolek.:p

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...