BeataG Posted October 4, 2007 Posted October 4, 2007 [quote name='jfn']Odchudzanko Kelta to infekcja gardła. :p[/quote] Czyli jednak w ostatnim podejściu trafiłam. Ale w sumie lepiej, że to gardło niż cieczka w okolicy, bo gardło się wyleczy, a jakby tak miał na każdą cieczkę reagować, to przechlapane. :evil_lol:
arrakis Posted October 4, 2007 Posted October 4, 2007 [quote name='ayshe'] asher-no wiec bardziej po buddyjsku jest...wspolczuc.wspolczuje wiec.to nie jest tozsame z litoscia.absolutnie nie-wspolczuje bo beda mieli przesr....ne w przyszlym zyciu:diabloti:. [/quote] pewnie się odrodzą jako stonka:diabloti:- już widać cechy charakterystyczne dla tego gatunku - jedno przegonisz a już następne sie przypęta. A na przeziębienie to najlepszy grzaniec galicyjski - wypali wszystko ( katar i gardło też :evil_lol:).
mch Posted October 4, 2007 Posted October 4, 2007 i nie zapominajmy ze nie tylko rozgrzeje ale i nastrój poprawi :lol:
lizka Posted October 4, 2007 Posted October 4, 2007 [quote name='mch']i nie zapominajmy ze nie tylko rozgrzeje ale i nastrój poprawi :lol:[/quote] No taaaak :cool3: to chyba podstawowe walory grzanca - zwłaszcza ten drugi :evil_lol::lol:
ayshe Posted October 4, 2007 Author Posted October 4, 2007 no ja tez uwazam ze lepiej gardziolko niz milosc-wyleczyc sie szybciej da no i mniej ...hmmm....stresujace:evil_lol: ps.hmmm arrakis...ja nigdy tego nie pilam.boszsz jaki ja ciul jestem.nie iwem co to grzaniec galicyjski.zacofana jestem niemota.:D
shida Posted October 5, 2007 Posted October 5, 2007 ayshe jesli interesuje cie podwozka w poniedzialek:cool3: i myslisz ze whoo sie przydaloby pocwiczyc :roll:(a pewnie neistety tak:placz:) to my chetnie w poniedzialekna 18-18:30 z dowozem na plac sie stawimy :diabloti:
jfn Posted October 5, 2007 Posted October 5, 2007 [quote name='ayshe']nooo pieeeknie jfn...swinek ma chore gardziolko a ty go ekspolatujesz intelektualnie:evil_lol:.[/quote] on sam sie eksploatuje, to swir :loveu::cool3: co prawda na ostatnich zajeciach troche mu sie dalo we znaki, gdy przy lonzowaniu zaczal charczec, aaaalee coooo tam.... teraz jest juz ok :multi: chociaz dalej nie je, ale teraz to ewidentne wybrzydzanie :mad: A dzisiaj Kajkosz przyjezdza. :multi::multi::multi:
shida Posted October 5, 2007 Posted October 5, 2007 [quote name='ayshe']shida-zapisalam cie na poniedizalek o 18.[/quote] dziekujemy :multi: - whoo sie ucieszy :loveu: maly pracocholik od rana juz mi jojczy ze przeciez piatek to jedziemyna skzolonko nie :cool3::cool3::cool3: nie moze sie wieczora doczekac :mad:
Eddiii Posted October 5, 2007 Posted October 5, 2007 [URL="http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?p=7574901#post7574901"][SIZE=1][COLOR=paleturquoise]http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?p=7574901#post7574901[/COLOR][/SIZE][/URL]
ayshe Posted October 5, 2007 Author Posted October 5, 2007 [SIZE=1][COLOR=mediumturquoise]widzialam ale raczej to olejemy.raczej.bo szkoda sedziowania lewkowicza.[/COLOR][/SIZE]
ayshe Posted October 5, 2007 Author Posted October 5, 2007 jesssooo dzisiaj?no dobra.mam nadzieje ze do jutra nie zapomne:cool1::roll::evil_lol:.od 23 gramy dzisiaj :multi::multi::multi:takze pewnikiem jutro bede widziala duuuuuuuzo psow jak skonczymy rankiem:evil_lol:.wiec mam nadizeje zem i nie ywparuje z pustej glowy fakt wziecia koziolka 4U:razz:
Szira/Gosia Posted October 5, 2007 Posted October 5, 2007 [quote name='ayshe']jesssooo dzisiaj?no dobra.mam nadzieje ze do jutra nie zapomne:cool1::roll::evil_lol:.od 23 gramy dzisiaj :multi::multi::multi:takze pewnikiem jutro bede widziala duuuuuuuzo psow jak skonczymy rankiem:evil_lol:.wiec mam nadizeje zem i nie ywparuje z pustej glowy fakt wziecia koziolka 4U:razz:[/QUOTE] No problemo zapakuj go teraz:eviltong::eviltong::eviltong::evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:
Eddiii Posted October 5, 2007 Posted October 5, 2007 to ta gra z pływającymi głosnikami :evil_lol: no a kiedy mam ci przypomiec jutro o swicie :roll: to ja nie dam rady ;) tylko ze on moze sie nooooo troche postrzepic :razz: edit: napisalam przed chwila reklamacje, jeszcze mi tylko poczta została :oops:
ayshe Posted October 5, 2007 Author Posted October 5, 2007 koziolek zapakowany:eviltong::evil_lol:. chwale: za super prace heki-osaczyla mnie :multi: na lupowym .ciesze sie jak norka:evil_lol:.fajne chwyty na rekawie,dzikie warkoty i wogole..no po prostu bomba :loveu:. szoguna za piekne chwyty na rekawie kelta za piekne chwyty na rekawie kaja za dynamiczne chwyty na gryzakach,spokojne ,w korytarzu edoxa za dynamiczne i pewne poscigi z "przelotami":evil_lol:zerowa reakcje na obciazenia batem siane za:eee tam gryzaki twardy rekaw dawaj i za ladny,pelny chwyt na tymze:evil_lol:.jednak generalnie nadal zostajemy przy klinach i gryzakach az jej zeby stale troszke wieksze urosna:roll::cool3::evil_lol: zore-za bardzo ladne chwyty zwlaszcza pierwszy. whoo-za bezbledne chwyty od razu na rekawie. nawet nei macie pojecia jak sie ciesze ze wszystkie psy lapia twardy rekaw:D.strasznie mnie mecza patenciki i dobrze ze mozemy je powolutku odpuszczac[patenciki czyli gryzaki,kliny czy miekki rekaw ktrego udalo nam sie uniknac dzieki unikatowej pracy na manzecie8). izoldas-jak palec?:cool1:
Izoldas Posted October 5, 2007 Posted October 5, 2007 No tak ładnie Zoreńce szło...... niestety rączka w gipsie na 6 tyg :placz:, złamane w trzech miejscach :placz: Zupełnie nie mam pojęcia jak to się stało. Sport to zdrowie :evil_lol:
ayshe Posted October 6, 2007 Author Posted October 6, 2007 no ja tez nie iwem jak to zrobilas:evil_lol:.w trzech miejscach?uo maaatko:-(.6tygodni?jesooo:placz:
nenemuscha Posted October 6, 2007 Posted October 6, 2007 Się pochwalę..Padam ze zmęczenia,Jolka tez ale mamy 7 zdrowych ,tłustych,wielkich kluseczek,5 chłopaków(wilczastei jeden czarny),2 dziwczynki(wilczaste). Fotki wieczorkiem.
mimoza Posted October 6, 2007 Posted October 6, 2007 [quote name='nenemuscha']Się pochwalę..Padam ze zmęczenia,Jolka tez ale mamy 7 zdrowych ,tłustych,wielkich kluseczek,5 chłopaków(wilczastei jeden czarny),2 dziwczynki(wilczaste). Fotki wieczorkiem.[/quote] :sweetCyb::BIG::BIG::new-bday::new-bday::tort::bday::BIG::cunao::knajpa: [SIZE=3][B][COLOR=Red]G[/COLOR]R[COLOR=YellowGreen]A[/COLOR]T[COLOR=DarkOrange]U[/COLOR]L[COLOR=Blue]A[/COLOR]C[COLOR=Cyan]J[/COLOR]E [COLOR=Sienna]D[/COLOR][COLOR=Lime]L[/COLOR][COLOR=DarkGreen]A[/COLOR] [COLOR=Purple]M[COLOR=Orange]A[/COLOR][/COLOR][COLOR=Red]M[/COLOR][COLOR=Yellow]U[/COLOR][COLOR=Navy]ś[/COLOR][SIZE=4][COLOR=Red]!!![/COLOR][/SIZE][/B][/SIZE]
Agnes B. Posted October 6, 2007 Posted October 6, 2007 Gratuluję z całego serduszka:loveu: :cunao::laola: Wilczaste:loveu::loveu::loveu:
AM Posted October 6, 2007 Posted October 6, 2007 [quote name='nenemuscha']Się pochwalę..Padam ze zmęczenia,Jolka tez ale mamy 7 zdrowych ,tłustych,wielkich kluseczek,5 chłopaków(wilczastei jeden czarny),2 dziwczynki(wilczaste). Fotki wieczorkiem.[/quote] :multi::multi::multi::multi: :laola::laola: Gratulowałam na owczarku teraz gratuluje tutaj. Niech maluchy się zdrowo rozwijają. Oczywiście czekamy na foteczki "klusków" :loveu::loveu::loveu:
Wyjątek Posted October 6, 2007 Posted October 6, 2007 ło matko, suuuuper:multi: powtórzę się ale jak ja bym chciała miec taka kluche w domu czyli 2 onki :D a wiecie dzis widziałam takie kluchy... dwie... jedna szara druga brązowa. co prawda nie ony ale podobne. Pani stała na bazarze na wolumenie, trzymala je w kartonie i byly do oddania/sprzedania:angryy: a ja stalam patrzylam i plakalam ze nie moge zabrac do siebie. a inni ludzie tak obojetnie przechodzili....
arrakis Posted October 6, 2007 Posted October 6, 2007 [quote name='nenemuscha']Się pochwalę..Padam ze zmęczenia,Jolka tez ale mamy 7 zdrowych ,tłustych,wielkich kluseczek,5 chłopaków(wilczastei jeden czarny),2 dziwczynki(wilczaste). Fotki wieczorkiem.[/quote] :sweetCyb::Cool!::laugh2_2::BIG: Gratulacje dla szczęśliwej mamusi i "babci"za dzielną asystację !
ayshe Posted October 6, 2007 Author Posted October 6, 2007 jupiiiii:multi:.gratulacje dla mamuski i "babci"-nenemuschy.niech chowaja sie zdrowo:loveu:
Recommended Posts