Jump to content
Dogomania

nasze sposoby na odreagowanie stresu poszkoleniowego bez wpadania w nalogi

Recommended Posts

• Replies 12.9k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

ayshe napisał(a):

po aus whoo wykonuje swoj solowy taniec z oszczekaniem-to proglram autorski:evil_lol::evil_lol:

bo ona ma kompleksy ze brzydko wyglada na rekawie wiec to taka proba rechabilitacji i rozweselenia atmosferki :cool3::cool3::cool3: :loveu:

choc faktycznie - border na rekawie jest "specyficzny" :diabloti::loveu::loveu::loveu:

baaaardzo dzikeujemy za wrzucenie fotek mojej inteligentki :loveu::loveu::loveu::loveu:

Posted

dziekujemy za pochwaly :loveu: tez bylam szczesliwa jak norka :Cool!:ale mi troche przeszlo w sobote :evil_lol: i za fajne zdjecia :p
a to dla Sary :candle:

Posted

no ..fajnie bylo...szkoda ze nie bylo edoxa i siany no ale brutalna rzeczywistosc...;)..czaesem trzeba pracowac...tj.ja nie musze...jestem na garnuszku u szwaba swojego z hondurasu:evil_lol:.
eddiii-ja,nie-treser[ufff:cool1:] z trzeciego swiata ci mowie:damy rade.:cool3::evil_lol:.

Posted

Ha! Znalazłam tę miejscowość! :multi: To tylko 200 km od Budapesztu :cool3:
Ale najprawdopodobniej i tak nie jadę :shake: Kurde, Ayshe, jak ci znowu portki zlecą na płycie, a ja tego nie zobaczę, to sobie nie daruję!!! :placz: :evil_lol:

Posted

:eviltong:mnie spadly raz.:evil_lol:.teraz juz tego g...na szelkach nie noszem:roll::evil_lol:.
szkoda ze nie jedziesz.ktos by ze mnie wyl ze smiechu.bo uwe to bedize mnie tylko op..piiiii...:placz:

Posted

Ha, wiem ze damy sobie rade :Cool!: przeca wierze w Ciebie :iloveyou: i siebie :roll: jak przezylam kły - to wszystko przetrzymam ;)

edit: mialam zaczac od heheheheh ale zapomnialam:evil_lol:

Posted

ayshe napisał(a):
szkoda ze nie jedziesz.ktos by ze mnie wyl ze smiechu.bo uwe to bedize mnie tylko op..piiiii...:placz:

Namów go, żeby ci zasponsorował osobistego klakiera - tak dla równowagi psychicznej :evil_lol: Chętnie przyjmę tę rolę :evil_lol: ;)

Posted

predzej by wynajal pluton egzekucyjny niz klakiera:roll::placz::diabloti:.
eddiii-olej mnie-wierz w psa.to on jest najwazniejszy.ja tam jestem z niego naprawde dumna.jak zreszta z kazdego psa.jak psu cos wychodzi to superrr jak mu cos nei wychodzi ma z cyzms klopoty no to trza mu pomoc zalapac o co w sumei nam chodzi:D

Posted

ayshe napisał(a):
predzej by wynajal pluton egzekucyjny niz klakiera:roll::placz::diabloti:.

W sumie tez może być :evil_lol: Ja jestem spokojna z natury i słabo strzelam, więc nie musisz się obawiać:evil_lol:

Posted

przyszla paczka !!! :multi::multi::multi:

jak dotre na zajecia to bede rozdawala ;) ale nie wiem kiedy to bedzie:roll: postaram sie na srode...choc wiekszosc zainteresowanych jest we wtorek ale no nie wiem czy treser by mnie nie zamordowal za zmienianie grup :eviltong:

ps do saJo ... ja sie nie wyznaje na linkowaniu wklejanych zdjec :oops: i nie bardzo wiem co mam zrobic by bylo ok bo sie w tym gubie co wolno wkoncu a co nie jesli o fotki chodzi... przepraszam :oops:

Posted

hihi mi to tam nawet wygodniej tylko ze kilka osob bedzie smutnych ze sprzecik pozniej dostanie ;)

a roznice "programowe" to coz... na pewno;) powiedzialabym ze wrecz "rasowe" ;)

Posted

[B]ayshe,[/B]
fajne foteczki :loveu:
Ja mam podbite oko :angryy: Mojego "kochanego" Kennusia zebrało wczoraj na amory (Gwen ma owulacje) i uderzył w konkury. Wtedy Gwen również go uderzyła ale zębami. Przy okazji mnie się dostało pyskiem od któregoś kundla... :mad::angryy::mad:

Muszę się jeszcze pochwalić, że kundlowi powoli zaczyna się cofać blokada. Zaczyna się nakręcać - dziś już całkiem fajnie i radośnie chodził nodze :multi::multi::multi:

Posted

Wróciłam:multi:

Mimo tego, że stjudijowanie jest fajne, ludzie trafili mi się fajni (niestety na razie brak psiarzy, więc są TYLKO fajni:mad: może się ukrywają:p za to mam jednego "gadziarza", jesooo jazda:diabloti:)

Kochani nadrobić Wasze wypociny przez trzy dni nieobecności - gaduły straszne z was som:roll::evil_lol:

Super zdjęcia z treningu:loveu:

Ayshe kuruj się kochana:loveu:, tak przecież nie może być:placz: jak to treserunio bez nogi:mad:

14ruda i jak wygląda mieszkanko? Ściany jeszcze som? sufit?:evil_lol:

Saro:candle::placz:

AM, ale pamiętaj jak strasznie mocno kochasz Ciastusia i Gwen:loveu: Pewnie miałaś jakieś niekontrolowane ruchy rąk i sama się pacnęłaś:loveu:

Poza tym jestem miętka... Siedzem z stjudentami, rozprawiam. Dzwoni spanikowana Rodzicielka i krzyczy do słuchawki "ŻYJESZ JESZCZE?!" No to grzecznie odpowiadam co i jak i zadałam pytanie, którego zapomniałam, że zadawać nie mogę bo będzie masakra:roll: No ale ja to ja, więc pytam "Co u Miśków?" No i Rodzicielka dokładnie opisuje co robi cham ruski Zoran, że jest nieczuły, śpi w moim łóżku aktualnie i ogólnie bez zmian. Że Neg jest wiecznie nienażarta (czyli norma) i że aktualnie siedzi przed nią i wlepia w nią oczęta z tekstem "Kaj jest tak goopia wariatka co mie zawsze karmi? Głooodna jestem"... No i się poryczałam:oops: moje Miśki takie same daleko daleko przez całe 3 dni:placz: no ale jak przyjechałam to oznaki radości prawie bez zmian... Mam pocharatane i pogniecione stopy (delikatny i subtelny Zoran) i cycki w szramach (Negra:loveu:) i stała się rzecz niebywała... Neg zaczęła merdać ogonkiem:multi: Tzn. ona jakoś wcześniej tym ogonem nie wywijała (chyba że miałam żarcie w ręce) a teraz, popatrzę na nią merda, powiem coś merda... Sasasa:evil_lol:

Posted

[quote name='Agnes B.']Wróciłam:multi:

Mimo tego, że stjudijowanie jest fajne, ludzie trafili mi się fajni (niestety na razie brak psiarzy, więc są TYLKO fajni:mad: może się ukrywają:p za to mam jednego "gadziarza", jesooo jazda:diabloti:)

[/quote]

Heh, jak juz sa fajni, to z gorki, moj rok tez byl tylko fajny, a teraz... hm, mecza zebym zabierala Keltowego na wyjazdy. :cool3::loveu:

Posted

Gadziarz powiedział, że bez przynajmniej jednego psa mam się nie pokazywać:roll: Neg się ucieszy, nowe mieszkanie do demolki:evil_lol:

Ja bym Neg wszędzie ze sobą zabrała, ale no kurde balans no nie mam jak no:-( Przecież w cudzym pokoju jej nie zamknę na 8 godzin:shake: Będzie mamuniu gdzie jesteś i dziura w drzwiach...:roll: Zoran zaś w tej kwestii spokojniejszy, ale się nie nadaje na wyjazdy do ludziuff bo on taki rus jest:roll: Oba dzikusy, z czego Neg "daj pyska, już Cię kocham" a Zoran " co się gapisz? W ryj chcesz?"

I siedzem wtedy i ryczem bez Miśków:roll::loveu:

jfn to na co czekasz:evil_lol: Keltowego pod pachę i razem się edukujcie:loveu: