ayshe Posted October 1, 2007 Author Posted October 1, 2007 i jeszcze jeden timek i whoopie na sladzie wszystkie zdjecia by glonki:p Quote
shida Posted October 1, 2007 Posted October 1, 2007 ayshe napisał(a): po aus whoo wykonuje swoj solowy taniec z oszczekaniem-to proglram autorski:evil_lol::evil_lol: bo ona ma kompleksy ze brzydko wyglada na rekawie wiec to taka proba rechabilitacji i rozweselenia atmosferki :cool3::cool3::cool3: :loveu: choc faktycznie - border na rekawie jest "specyficzny" :diabloti::loveu::loveu::loveu: baaaardzo dzikeujemy za wrzucenie fotek mojej inteligentki :loveu::loveu::loveu::loveu: Quote
saJo Posted October 1, 2007 Posted October 1, 2007 shida Jesli cytujesz posty ze zdjeciami, zamien zdjecia na linki (regulamin). saJo-mod Quote
Eddiii Posted October 1, 2007 Posted October 1, 2007 dziekujemy za pochwaly :loveu: tez bylam szczesliwa jak norka :Cool!:ale mi troche przeszlo w sobote :evil_lol: i za fajne zdjecia :p a to dla Sary :candle: Quote
Spyder Posted October 1, 2007 Posted October 1, 2007 Fajnie mieliście:placz: My też chcieliśmy być w sobotę, ale moja praca na to nie pozwoliła:angryy: Za to w tą sobotę będziemy na pewno:multi: Quote
ayshe Posted October 1, 2007 Author Posted October 1, 2007 no ..fajnie bylo...szkoda ze nie bylo edoxa i siany no ale brutalna rzeczywistosc...;)..czaesem trzeba pracowac...tj.ja nie musze...jestem na garnuszku u szwaba swojego z hondurasu:evil_lol:. eddiii-ja,nie-treser[ufff:cool1:] z trzeciego swiata ci mowie:damy rade.:cool3::evil_lol:. Quote
asher Posted October 1, 2007 Posted October 1, 2007 Ha! Znalazłam tę miejscowość! :multi: To tylko 200 km od Budapesztu :cool3: Ale najprawdopodobniej i tak nie jadę :shake: Kurde, Ayshe, jak ci znowu portki zlecą na płycie, a ja tego nie zobaczę, to sobie nie daruję!!! :placz: :evil_lol: Quote
ayshe Posted October 1, 2007 Author Posted October 1, 2007 :eviltong:mnie spadly raz.:evil_lol:.teraz juz tego g...na szelkach nie noszem:roll::evil_lol:. szkoda ze nie jedziesz.ktos by ze mnie wyl ze smiechu.bo uwe to bedize mnie tylko op..piiiii...:placz: Quote
Eddiii Posted October 1, 2007 Posted October 1, 2007 Ha, wiem ze damy sobie rade :Cool!: przeca wierze w Ciebie :iloveyou: i siebie :roll: jak przezylam kły - to wszystko przetrzymam ;) edit: mialam zaczac od heheheheh ale zapomnialam:evil_lol: Quote
asher Posted October 1, 2007 Posted October 1, 2007 ayshe napisał(a):szkoda ze nie jedziesz.ktos by ze mnie wyl ze smiechu.bo uwe to bedize mnie tylko op..piiiii...:placz: Namów go, żeby ci zasponsorował osobistego klakiera - tak dla równowagi psychicznej :evil_lol: Chętnie przyjmę tę rolę :evil_lol: ;) Quote
ayshe Posted October 1, 2007 Author Posted October 1, 2007 predzej by wynajal pluton egzekucyjny niz klakiera:roll::placz::diabloti:. eddiii-olej mnie-wierz w psa.to on jest najwazniejszy.ja tam jestem z niego naprawde dumna.jak zreszta z kazdego psa.jak psu cos wychodzi to superrr jak mu cos nei wychodzi ma z cyzms klopoty no to trza mu pomoc zalapac o co w sumei nam chodzi:D Quote
asher Posted October 1, 2007 Posted October 1, 2007 ayshe napisał(a):predzej by wynajal pluton egzekucyjny niz klakiera:roll::placz::diabloti:. W sumie tez może być :evil_lol: Ja jestem spokojna z natury i słabo strzelam, więc nie musisz się obawiać:evil_lol: Quote
ayshe Posted October 1, 2007 Author Posted October 1, 2007 :evil_lol::evil_lol::evil_lol:to trza se namiar zostawic jak cos spiernicze na plycie:roll::cool1: Quote
Eddiii Posted October 1, 2007 Posted October 1, 2007 no w psa to oczywista ze wierze, przeciez mowilam ze jest najdoskonalszy :p Quote
ayshe Posted October 1, 2007 Author Posted October 1, 2007 no tak..ups...ja zapomniec pyl marny o tak oczywistym fakcie:evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
shida Posted October 1, 2007 Posted October 1, 2007 przyszla paczka !!! :multi::multi::multi: jak dotre na zajecia to bede rozdawala ;) ale nie wiem kiedy to bedzie:roll: postaram sie na srode...choc wiekszosc zainteresowanych jest we wtorek ale no nie wiem czy treser by mnie nie zamordowal za zmienianie grup :eviltong: ps do saJo ... ja sie nie wyznaje na linkowaniu wklejanych zdjec :oops: i nie bardzo wiem co mam zrobic by bylo ok bo sie w tym gubie co wolno wkoncu a co nie jesli o fotki chodzi... przepraszam :oops: Quote
ayshe Posted October 1, 2007 Author Posted October 1, 2007 nooo naaareszcie.:multi: nie ukrywam shida ze wolalabym zebys byla na swoich zajeciach ze wzgledu na roznice "programowe" Quote
shida Posted October 1, 2007 Posted October 1, 2007 hihi mi to tam nawet wygodniej tylko ze kilka osob bedzie smutnych ze sprzecik pozniej dostanie ;) a roznice "programowe" to coz... na pewno;) powiedzialabym ze wrecz "rasowe" ;) Quote
AM Posted October 1, 2007 Posted October 1, 2007 [B]ayshe,[/B] fajne foteczki :loveu: Ja mam podbite oko :angryy: Mojego "kochanego" Kennusia zebrało wczoraj na amory (Gwen ma owulacje) i uderzył w konkury. Wtedy Gwen również go uderzyła ale zębami. Przy okazji mnie się dostało pyskiem od któregoś kundla... :mad::angryy::mad: Muszę się jeszcze pochwalić, że kundlowi powoli zaczyna się cofać blokada. Zaczyna się nakręcać - dziś już całkiem fajnie i radośnie chodził nodze :multi::multi::multi: Quote
ayshe Posted October 1, 2007 Author Posted October 1, 2007 znaczy sie przemoc w rodzinie znowu byla?:evil_lol:. ciesze sie ze kennol sie "naprawia":multi: Quote
Agnes B. Posted October 2, 2007 Posted October 2, 2007 Wróciłam:multi: Mimo tego, że stjudijowanie jest fajne, ludzie trafili mi się fajni (niestety na razie brak psiarzy, więc są TYLKO fajni:mad: może się ukrywają:p za to mam jednego "gadziarza", jesooo jazda:diabloti:) Kochani nadrobić Wasze wypociny przez trzy dni nieobecności - gaduły straszne z was som:roll::evil_lol: Super zdjęcia z treningu:loveu: Ayshe kuruj się kochana:loveu:, tak przecież nie może być:placz: jak to treserunio bez nogi:mad: 14ruda i jak wygląda mieszkanko? Ściany jeszcze som? sufit?:evil_lol: Saro:candle::placz: AM, ale pamiętaj jak strasznie mocno kochasz Ciastusia i Gwen:loveu: Pewnie miałaś jakieś niekontrolowane ruchy rąk i sama się pacnęłaś:loveu: Poza tym jestem miętka... Siedzem z stjudentami, rozprawiam. Dzwoni spanikowana Rodzicielka i krzyczy do słuchawki "ŻYJESZ JESZCZE?!" No to grzecznie odpowiadam co i jak i zadałam pytanie, którego zapomniałam, że zadawać nie mogę bo będzie masakra:roll: No ale ja to ja, więc pytam "Co u Miśków?" No i Rodzicielka dokładnie opisuje co robi cham ruski Zoran, że jest nieczuły, śpi w moim łóżku aktualnie i ogólnie bez zmian. Że Neg jest wiecznie nienażarta (czyli norma) i że aktualnie siedzi przed nią i wlepia w nią oczęta z tekstem "Kaj jest tak goopia wariatka co mie zawsze karmi? Głooodna jestem"... No i się poryczałam:oops: moje Miśki takie same daleko daleko przez całe 3 dni:placz: no ale jak przyjechałam to oznaki radości prawie bez zmian... Mam pocharatane i pogniecione stopy (delikatny i subtelny Zoran) i cycki w szramach (Negra:loveu:) i stała się rzecz niebywała... Neg zaczęła merdać ogonkiem:multi: Tzn. ona jakoś wcześniej tym ogonem nie wywijała (chyba że miałam żarcie w ręce) a teraz, popatrzę na nią merda, powiem coś merda... Sasasa:evil_lol: Quote
jfn Posted October 2, 2007 Posted October 2, 2007 [quote name='Agnes B.']Wróciłam:multi: Mimo tego, że stjudijowanie jest fajne, ludzie trafili mi się fajni (niestety na razie brak psiarzy, więc są TYLKO fajni:mad: może się ukrywają:p za to mam jednego "gadziarza", jesooo jazda:diabloti:) [/quote] Heh, jak juz sa fajni, to z gorki, moj rok tez byl tylko fajny, a teraz... hm, mecza zebym zabierala Keltowego na wyjazdy. :cool3::loveu: Quote
Agnes B. Posted October 2, 2007 Posted October 2, 2007 Gadziarz powiedział, że bez przynajmniej jednego psa mam się nie pokazywać:roll: Neg się ucieszy, nowe mieszkanie do demolki:evil_lol: Ja bym Neg wszędzie ze sobą zabrała, ale no kurde balans no nie mam jak no:-( Przecież w cudzym pokoju jej nie zamknę na 8 godzin:shake: Będzie mamuniu gdzie jesteś i dziura w drzwiach...:roll: Zoran zaś w tej kwestii spokojniejszy, ale się nie nadaje na wyjazdy do ludziuff bo on taki rus jest:roll: Oba dzikusy, z czego Neg "daj pyska, już Cię kocham" a Zoran " co się gapisz? W ryj chcesz?" I siedzem wtedy i ryczem bez Miśków:roll::loveu: jfn to na co czekasz:evil_lol: Keltowego pod pachę i razem się edukujcie:loveu: Quote
Recommended Posts