Jump to content
Dogomania

nasze sposoby na odreagowanie stresu poszkoleniowego bez wpadania w nalogi

Recommended Posts

Posted

monisieczka napisał(a):
o nie bardzo... potrzebuję wsparcia na maksa przed wizyta "ukochanej" rodziny
hiehie-przerabane:diabloti: masz:cool3: ...jak chcesz to cie przytule:cool3: :cool3: :cool3:

• Replies 12.9k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='ayshe']no mam nadzieje ze do fazy :to ja sie za mamusia schowam juz nie wroci:mad: .bo ja WYJEZDZAM.tzn.ze nie mam dozywocia z ipo z wami:evil_lol:
Opuscisz swoje dekielki kochane? :placz:
Ale do IPO nas WSZYSTKICH doprowadzisz? :cool3:

Posted

monisieczka napisał(a):
o nie bardzo... potrzebuję wsparcia na maksa przed wizyta "ukochanej" rodziny

Wspolczuje :glaszcze: i lacze sie z Toba...
Ja bede miala przerabane na szczescie tylko w niedziele :roll:

Posted

ayshe napisał(a):
hiehie-przerabane:diabloti: masz:cool3: ...jak chcesz to cie przytule:cool3: :cool3: :cool3:

to w takim razie jutro jestem:eviltong:! Chwilowo pomaga mi wachanie łap Noraska, hmmmm pachna pienkniasto:p

Posted

monisieczka napisał(a):
to w takim razie jutro jestem:eviltong:! Chwilowo pomaga mi wachanie łap Noraska, hmmmm pachna pienkniasto:p
jupiiii to moze i josh bedzie:razz: :evil_lol: ....

Posted

[quote name='agis']Opuscisz swoje dekielki kochane? :placz:
Ale do IPO nas WSZYSTKICH doprowadzisz? :cool3:tych co zglosili chec zdania ipo-tak.jak obiecalam tak zrobie.:evil_lol:

Posted

saJo napisał(a):
A ja mam zawsze swieta bez rodzinki :p :eviltong:

moja całkiem spora rodzinka oszcedza i dlatego przychodza do frajera, na szczęscie większość boi się Noraska-killera hehehehe, a ja z pewnościa nigdzie jej nie zamkne:eviltong:

Posted

agis napisał(a):
Wspolczuje :glaszcze: i lacze sie z Toba...
Ja bede miala przerabane na szczescie tylko w niedziele :roll:
a ja wooogole tak jak saJo:multi: :multi: :multi: ...swieta mam takei jak ja chce a nie jak nakazuje "tradycja przymusowa" :)

Posted

monisieczka napisał(a):
moja całkiem spora rodzinka oszcedza i dlatego przychodza do frajera, na szczęscie większość boi się Noraska-killera hehehehe, a ja z pewnościa nigdzie jej nie zamkne:eviltong:

powiedz im ze norasek BAJDZIO lubi jak ktos zaklada to cos na reke i sobie biega:evil_lol: .....

Posted

ayshe napisał(a):
powiedz im ze norasek BAJDZIO lubi jak ktos zaklada to cos na reke i sobie biega:evil_lol: .....

słońce ty moje, jestes boooska!!!! Przeca w samochodziku mam twój rekaw!!! Wystarczy że poprosze , żeby kochani goście go sobie założyli hehehehe ale bedzie czad:multi::multi:

Posted

ayshe napisał(a):
tych co zglosili chec zdania ipo-tak.jak obiecalam tak zrobie.:evil_lol:

to ja pogadam z Asią i Josh zgłosi się razem ze mna na IPO i wtedy z pewnościa never nie pojedziesz do helmucikowa:p:p

Posted

monisieczka napisał(a):
to ja pogadam z Asią i Josh zgłosi się razem ze mna na IPO i wtedy z pewnościa never nie pojedziesz do helmucikowa:p:p
:mad: :mad: :mad: :mad:

a wlasciwie to co ja sie denerwuje...pogadac se zawsze mozna...pt nie macie zdane:eviltong:

Posted

ayshe napisał(a):
:mad: :mad: :mad: :mad:

a wlasciwie to co ja sie denerwuje...pogadac se zawsze mozna...pt nie macie zdane:eviltong:

no własnie! musisz nas przygotowac do PT i IPO... duuuużo pracy przed tobą :razz::razz::razz:

Posted

ayshe napisał(a):
tych co zglosili chec zdania ipo-tak.jak obiecalam tak zrobie.:evil_lol:

Hm, a czy to obejmuje także doprowadzenie psa do tego, żeby mógł zdać IPO z obcym przewodnikiem? :evil_lol: Bo jak tak, to ja jelenia na egzamin znajdę. :eviltong: Ale najpierw JA musiałabym go doprowadzić, do nabycia umiejętności egzaminacyjnych :cool3: - z Twoją pomocą oczywiście. :loveu:

Posted

monisieczka napisał(a):
no własnie! musisz nas przygotowac do PT i IPO... duuuużo pracy przed tobą :razz::razz::razz:

do pt to ja was juz przygotowalam tylko potem ziiima byla,ziiimno bylo,ciemno i dzibaski mialy przerwuncie:mad: .ale skarrrbie zdajecie i tak w czerwcu-razem z chili i igla znowu kolejny rzut cctowcow na egzaminie:roll: :evil_lol:

Posted

monisieczka napisał(a):
jakies 10 lat chyba ....

psy mam przygotowac-to pt macie zrobione.przewodnikow....noooo chyba ze zaczne z paralizatorem biegac:diabloti:

Posted

ayshe napisał(a):
psy mam przygotowac-to pt macie zrobione.przewodnikow....noooo chyba ze zaczne z paralizatorem biegac:diabloti:

i ciekawe gdzie go wsadzisz hmmmmmm:crazyeye:poza tym nie mówiłas o przygotowaniu psów ale że my z psami to nierozerwalny tandem i takie tam tralala, więc teraz się nie wymiguj skarrrbenku:mad::mad::mad:

Posted

ayshe napisał(a):
jupiiii to moze i josh bedzie:razz: :evil_lol: ....

pewnie na piechote ale chyba dojde -ale czy bede miala sile jeszcze potem ćwiczyć to inna sprawa. Jezeli Monisia przyjedzie a na razie jak widac siem deklaruje to przytuptamy .Bedziemy wykazywać dobrą wole i chęci zeby jak tresserek bedzie te 10 lat przygotowywał nas do egzaminow nie było ze ze złej woli nie umiemy:eviltong: :eviltong: :eviltong: :diabloti: :diabloti: :loveu:

Posted

[quote name='Ewa-Jo']hehehehe Beatko Joshua siem czasem drapie ale jedno jest pewne jak w banku na pewno na biorezonansik i odczulanie nie pójde -przećwiczyłam na sobie/ przy czym ja naprawde jestem alergik/ i złapałam ich na oszustwie ,ale zanim ich przetestowałam to zdołałam utopić prawie 1000zl. Kiedyś BeataG napisała coś bardzo fajnego nie pamietam dokładnie ale o naiwnosci nie będącej w polsce pod ochroną prawną coś chyba w tym stylu. Ja za ta naiwność zapłaciłam. Dobrze ze jednak zaczęłąm wątpić i sprawdziłam bo pewnie do dzisiaj bym sie odczulała.:mad:

a mi biorezonans pomogl, mialam 5 lat temu nie wiadomo skad to sie wzielo, straszna alergie na mleko i pszenice i po biorezonansie mi przeszlo :multi: wprawdzie teraz ze 2 tygodnie temu cos mam jakies lekkie objawy ale udaje ze ich nie widze :p

[quote name='agis']Eddiii, mam do ciebie prosbe, czy moglabys na sobote przyniesc plytke ze zdjeciami, ktore wstawilas, tylko z oryginalami, tzn. z duzymi. Plisss :modla::modla:
Bede dzwieczna :evil_lol:

oki

[quote name='ayshe']po prostu dziewczyna nie musi sobie dawac rade z taka iloscia energii z bialka..[mialam sie kurna nie odzywac ech ....ale ciul ze mnie].malo sie rusza a jak sie daje wysokobialkowa karme nie w ilosciach ze tak nazwe sladowych to problemy gotowe.karma wysokobialkowa jest doskonalym odchydzaczem ale musza byc spelnione 2 warunki:
1.pies dostaje jej tylko tyle ile spali w ruchu
2.jesli dostaje wiecej to jak sie intenssywnie rusza[np.treningi lub wogole styl bycia psa].

a Timon przez ostatnie 3 tygodnie ma bardzo duzo ruchu, pancio calymi dniami w domu i spedzaja czas intensywnie, tak ze jak ja wracam to pies sepi zarcie i pada
a i tak mi sie wydaje ze sie podrapuje :placz: i co mam zrobic :modla:

[quote name='agis']:eviltong::eviltong::eviltong: nie da sie ukryc, ze bola. Skubaniec jest jak w amoku jak widzi pozorancika. Jeszcze troche i nie bede go mogla utrzymac.

ja po srodowych zajeciach nie moglam szklanki w reku utrzymac :mad: bo ledwo mego napalenca dam rade trzymac :roll:

[quote name='Ewa-Jo']przyłączam sie tez o płytke ze zdjęciami ale jezeli mozna i poprzednimi zajęciami na których był muchomorek.

ostatnie napewno, inne jak znajde,

a chcecie wszystkie jak leci czy swoje

[quote name='ayshe']w sobote skaczemy:multi:

i bedzie linia.:diabloti:

a co skakanki se przyniesiecie :evil_lol:

[quote name='ayshe'] .bo ja WYJEZDZAM.tzn.ze nie mam dozywocia z ipo z wami:evil_lol:

:placz:

[quote name='monisieczka']moja całkiem spora rodzinka oszcedza i dlatego przychodza do frajera, na szczęscie większość boi się Noraska-killera hehehehe, a ja z pewnościa nigdzie jej nie zamkne:eviltong:

a ty mialas odszczekac poszczucie mnie killerem :mad: w dodatku wybralas opcje po czesku :evil_lol:

Posted

[quote name='Eddiii']a mi biorezonans pomogl, mialam 5 lat temu nie wiadomo skad to sie wzielo, straszna alergie na mleko i pszenice i po biorezonansie mi przeszlo :multi: wprawdzie teraz ze 2 tygodnie temu cos mam jakies lekkie objawy ale udaje ze ich nie widze :p
bo to podobno pomaga na jakiś czas moim kolezankom tez pomogło -ja nie kwestionuje ze to pomaga ja tylko mówie ze oszukują - w moim przypadku tak było -udowodnione.

[quote name='Eddiii']
a Timon przez ostatnie 3 tygodnie ma bardzo duzo ruchu, pancio calymi dniami w domu i spedzaja czas intensywnie, tak ze jak ja wracam to pies sepi zarcie i pada
a i tak mi sie wydaje ze sie podrapuje :placz: i co mam zrobic :modla:

Drap się razem z nim:eviltong: :eviltong:

[quote name='Eddiii']

ostatnie napewno, inne jak znajde,

a chcecie wszystkie jak leci czy swoje

wszystkie
[quote name='Eddiii']
a co skakanki se przyniesiecie :evil_lol:

nie słoneczko przez przeszkode ktora jest u ciebie i nie my tylko psy -chyba ze nadgorliwi przewodnicy będą mieli ochote to mam nadzieje ze tresserek nie będzie robił wbrew :multi: :multi: z przyjemnościa na to popatrze

[quote name='Eddiii']
a ty mialas odszczekac poszczucie mnie killerem :mad: w dodatku wybralas opcje po czesku :evil_lol:
z przyjemnościa zobacze Monisieczkę szczekającĄ .nawt kamere moge wziąć

Posted

eddiii-psu natychmiast przejdzie jak sprawisz sobie jszcze ze 2 onki.od razu przestaniesz sobie duperelami glowe zawracac i psy od razu zdrowsze od tego beda:evil_lol: ...duza ilosc ruchu=ruch staly bez lezenia dluzej niz 5 minutek przez z 6 godzin na pelnej dawce orjjiena.gwarantuje ci ze zwykla aktywnosc onka to nie jest praca.i wystarczy mu bytowka na to.:eviltong: .tiaaaa biorezonans....i takie tam...no napewno....onek to pies ktory od stuleci przebywal na salonach i potrzeba mu tyle troski od szczeniaka...karmy dla large breedow,wypasionych RCow i takich tam zeby.................ciagle byl chory:diabloti: