Jump to content
Dogomania

nasze sposoby na odreagowanie stresu poszkoleniowego bez wpadania w nalogi

Recommended Posts

Posted

[quote name='monisieczka']zapomniałas o deklach we wtorki i czwartki :evil_lol: czyli przewodnikach sprawnych inaczej - nikogo nie chce urazić , mówię tylko o sobie.[/quote]skarrrbie jakze moglabym zapomniec:cool3: :diabloti: .to byla rozpiska dla Eddiii.zdaje sie ze musi ocenic czy jej takie dni pasuja.:mad: .
ty masz zajecia we wtorki i czwartki o 19 bo w weekendy to zdaje sie nie wstaniesz skarrrrbie:eviltong: ..mam nadzieje ze nora przeskoczy do grupy na rekaw .:cool1:

• Replies 12.5k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

przepraszam, nie chcialam ci zrobic przykrosci - tylko sie troche podroczyc
:Rose:
co do zajec z pozorantem to szanuje twoja decyzje,wiesz lepiej jak bedzie korzystniej dla psow
co do ograniczenia zajec w tygodniu, to zrobilo mi sie jakos pusto, a posluszenstwo/karnosc nie jest nasza najmocniejsza strona. ale od niedzieli bedzie juz jasno jak bede wracac z pracy to mozemy sami pocwiczyc w warunkach spacerowych. gorzej tylko z moja motywacja, jakos tak samej to mi sie nie chce.

Posted

[quote name='Pyros-Aga']suuuper. samamy to jakoś głupio[/quote][B]samamy:diabloti: [/B] rzeczywscie beznadziejnie glupio:evil_lol:

Posted

[quote name='Eddiii']przepraszam, nie chcialam ci zrobic przykrosci - tylko sie troche podroczyc
:Rose:
co do zajec z pozorantem to szanuje twoja decyzje,wiesz lepiej jak bedzie korzystniej dla psow
co do ograniczenia zajec w tygodniu, to zrobilo mi sie jakos pusto, a posluszenstwo/karnosc nie jest nasza najmocniejsza strona. ale od niedzieli bedzie juz jasno jak bede wracac z pracy to mozemy sami pocwiczyc w warunkach spacerowych. gorzej tylko z moja motywacja, jakos tak samej to mi sie nie chce.[/quote]skarrrbie karnosc to na linii bedzie-nie martw sie jeszcze naduzyjesz slow na k...:evil_lol:

Posted

[quote name='Boidae']Ale waszą stronę ciężko w google zaleść :eviltong:
Czekamy na kurs korespondencyjny :lol:[/quote]bo to tajne stowarzyszenie masonskie:eviltong:

Posted

[quote name='ayshe']to byla rozpiska dla Eddiii.zdaje sie ze musi ocenic czy jej takie dni pasuja.:mad: .
[/quote]

to zmysl analityczny :eviltong:

a tak powaznie to mysle o moich wyjazdach weekendowych na mazury. z reguly wyjezdzalismy w piatek po pracy. i tym sposobem - pozostalyby mi zajecia w srody z obrony :placz: bede musiala z tz wynegocjowac wyjazdy w sobote po zajeciach - ale to trudna sprawa :angryy:

Posted

[quote name='Eddiii']to zmysl analityczny :eviltong:

a tak powaznie to mysle o moich wyjazdach weekendowych na mazury. z reguly wyjezdzalismy w piatek po pracy. i tym sposobem - pozostalyby mi zajecia w srody z obrony :placz: bede musiala z tz wynegocjowac wyjazdy w sobote po zajeciach - ale to trudna sprawa :angryy:[/quote]nie.zostaje ci jeszcze awaryjniy poniedzialek o 19 tak jak szirce ktorej raz na 2 tyg nie ma w piatek[40 rok sie uczy nadal:diabloti: ]

Posted

[quote name='ayshe']bo to tajne stowarzyszenie masonskie:eviltong:[/quote]
o kurczaki!!! zawsze chciałam należec do czegoś tajnego , jak Pan Samochodzik :diabloti: :razz: . Co do rekawa, to mam pewne obiekcje, może nawet bardziej co do siebie niż grubaska. znaczy siem czy bede umiała odpowiednio paszczaka zmotywowac i bredzic odpowiednie rzecze w odpowiednim czasie i takie tam... ale obiecuje siem starać:loveu:

Posted

[quote name='monisieczka']o kurczaki!!! zawsze chciałam należec do czegoś tajnego , jak Pan Samochodzik :diabloti: :razz: . Co do rekawa, to mam pewne obiekcje, może nawet bardziej co do siebie niż grubaska. znaczy siem czy bede umiała odpowiednio paszczaka zmotywowac i bredzic odpowiednie rzecze w odpowiednim czasie i takie tam... ale obiecuje siem starać:loveu:[/quote]wczoraj bylas waleczna i dzielna aczkolwiek musze cie pogonic z regulaminu bo .......za bardzo artystyczna dusza jestes.:diabloti: :mad:

Posted

[quote name='Boidae']Tajniacy :evil_lol::-o[/quote]a co nie zalapales?przeca gadamy szyframi co dla postronnych ma specjalnie wygladac na gadanie trzy po trzy:diabloti:

Posted

[quote name='ayshe']wczoraj bylas waleczna i dzielna aczkolwiek musze cie pogonic z regulaminu bo .......za bardzo artystyczna dusza jestes.:diabloti: :mad:[/quote]
to ja wiem, znaczy wiem że dooopa jestem z regulaminu i z posłuszenstwa tez dooopa...ale nawet sobie ściagłam regulaminy egzaminów, taka dzielna jestem :multi: ;)

Posted

[quote name='ayshe']noooooooooooiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii chcialam powiedizec ze nie mam telefonu do alix.:shake:[/quote]

ja mam, ale juz nie wspominam na temat, by sie nie narzucac :p

[quote name='ayshe']nie.zostaje ci jeszcze awaryjniy poniedzialek o 19 tak jak szirce ktorej raz na 2 tyg nie ma w piatek[40 rok sie uczy nadal:diabloti: ][/quote]

nie ma poniedizelkow w mojej nowej rozpisce :eviltong:

Posted

[quote name='ayshe']a co nie zalapales?przeca gadamy szyframi co dla postronnych ma specjalnie wygladac na gadanie trzy po trzy:diabloti:[/quote]
tia... ostatnio mój tz na szczescie zaczyna łapac o co mi chodzi bo do tej pory jakos dziwnie mi się przygladał i szukał w prawie mozliwosci ubezwłasnowolnienia:razz: :cool1:

Posted

[quote name='monisieczka']to ja wiem, znaczy wiem że dooopa jestem z regulaminu i z posłuszenstwa tez dooopa...ale nawet sobie ściagłam regulaminy egzaminów, taka dzielna jestem :multi: ;)[/quote]

tiiaaa, ja tez se kiedys sciaglam i co z tego jak ich zpamietac nie moge ;)

Posted

[quote name='Eddiii']tiiaaa, ja tez se kiedys sciaglam i co z tego jak ich zpamietac nie moge ;)[/quote]
oooo a mnie radziłas popracowac nad czytaniem ze zrozumieniem :p:cool3::diabloti::diabloti::diabloti:

Posted

[quote name='Eddiii']ja mam, ale juz nie wspominam na temat, by sie nie narzucac :p

nie ma poniedizelkow w mojej nowej rozpisce :eviltong:[/quote]a co juz wyjezdzacie?poniedzialki o 19 to termin awaryjny.

Posted

[quote name='monisieczka']tia... ostatnio mój tz na szczescie zaczyna łapac o co mi chodzi bo do tej pory jakos dziwnie mi się przygladał i szukał w prawie mozliwosci ubezwłasnowolnienia:razz: :cool1:[/quote]
no patrz ale ci faceci to lotni sa....jak cegla:diabloti:

Posted

[quote name='monisieczka']oooo a mnie radziłas popracowac nad czytaniem ze zrozumieniem :p:cool3::diabloti::diabloti::diabloti:[/quote]

bo to dobra rada tylko u mnie slabo skuteczna, myslalam ze tobie sie uda :p

Posted

[quote name='ayshe']no patrz ale ci faceci to lotni sa....jak cegla:diabloti:[/quote]
no ja bym powiedziała że nawet żelbeton.... jakas masakra....
aaaa dałam znac alix, ma się do ciebie odezwac

Posted

[quote name='ayshe']dziewczyny a jeszcze nie zaczelam sie przychrzaniac do tego jak WY sie ruszacie :razz: :diabloti:[/quote]

tak, tak i o strojach jeszcze pomysl :mad:

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...