lizka Posted March 17, 2007 Posted March 17, 2007 ayshe strasznie mi przykro... [*] :-( :-( trzymaj sie jakos..
ayshe Posted March 19, 2007 Author Posted March 19, 2007 dziekuje za wsparcie. kochani w tym tygodniu zaczynamy prace z rekawem w zwiazku z tym bardzo prosze o mobilizacje bo ostatnio z tym u czesci kiepsko.ewent.osoby ktore olewaja IPO proszone sa o uczestnictwo w zajeciach w weekend kiedy nie beda musieli sie wysilac:cool1: .troche jestem zniechecona i zdegustowana niedizelna frekwencja[lara i szira].moze po prostu nie macie ochoty popracowac -wtedy nie ma sprawy,odpuszczamy i zajmiemy sie ogolna karnoscia-nie musimy pracowac sportowo.tylko prosze -ja musze wiedizec bo niepotrzebnie sie angazuje i przezywam jak nienormalna.na cc powstanei temat o zajeciach gdzie bede zmaieszczac sekwencje do schematow.oraz bardzo prosze o deklaracje kto zamierza powaznie podejsc do pracy nad ipo a kto chce chodzic rekreacyjnie na zajecia.mozemy rowniez wogole olac szkolenie.
KOT I MYSZ Posted March 19, 2007 Posted March 19, 2007 bardzo mi przykro:-( [quote name='ayshe']nie chce sie znowu rozklejac na dogo bo zaczynam byc zalosna wiec znikam na razie.[/quote] a gdzie masz sie rozklejać jak nie tu:roll:
agis Posted March 19, 2007 Posted March 19, 2007 Zglaszam swoja obecnosc na zajeciach... w koncu :multi: Przez te dwa tygodnie bez szkolen czulam sie jak na odwyku :razz: Max pewnie sie tez nie moze doczekac :cool1:
Szira/Gosia Posted March 19, 2007 Posted March 19, 2007 [quote name='agis']Zglaszam swoja obecnosc na zajeciach... w koncu :multi: Przez te dwa tygodnie bez szkolen czulam sie jak na odwyku :razz: Max pewnie sie tez nie moze doczekac :cool1:[/QUOTE] No nareszcie:multi: bo tresserek tęskni i myśli że nikt jej nie lubi bo nie przychodzi:razz:
shida Posted March 19, 2007 Posted March 19, 2007 [quote name='ayshe']dziekuje za wsparcie. kochani w tym tygodniu zaczynamy prace z rekawem w zwiazku z tym bardzo prosze o mobilizacje bo ostatnio z tym u czesci kiepsko.ewent.osoby ktore olewaja IPO proszone sa o uczestnictwo w zajeciach w weekend kiedy nie beda musieli sie wysilac:cool1: .troche jestem zniechecona i zdegustowana niedizelna frekwencja[lara i szira].[/QUOTE] NO WIESZ !!!!!! a whoo to co ?????????? to ze sama mowilas zebysmy byly pozniej to inna sprawa :mad: ale BYLYSMY!!!! mimo ze nasza grupa w sumie juz nie istnieje:crazyeye: to my twarde jestemy i przylazimy! :oops: a jak staniemy na rzesach to moze i w tygodniu znow nam sie uda dotrzec ! a co! :multi: [QUOTE]moze po prostu nie macie ochoty popracowac -wtedy nie ma sprawy,odpuszczamy i zajmiemy sie ogolna karnoscia-nie musimy pracowac sportowo.tylko prosze -ja musze wiedizec bo niepotrzebnie sie angazuje i przezywam jak nienormalna.na cc powstanei temat o zajeciach gdzie bede zmaieszczac sekwencje do schematow.oraz bardzo prosze o deklaracje kto zamierza powaznie podejsc do pracy nad ipo a kto chce chodzic rekreacyjnie na zajecia.mozemy rowniez wogole olac szkolenie.[/quote] ja chce !!! ja !!!i whoo tez !!!!!! :lol: no nie wiem jak bedzie z IPO ale rekreacyjnie traktuja IPO (czyli bez zawodow i tak no borderowato) to my tez !!! bardzo chetnei tez !! bo whoo koooocha gryzaczek i rekawek :loveu: - no co nawet kilka razy chciala go zwedzic :eviltong: a ze jest borderem to taka pomylka byla przy urodzinach :diabloti:
Eddiii Posted March 19, 2007 Posted March 19, 2007 przepraszam ze nas nie bylo w niedziele :oops: :oops: :oops: obiecujemy poprawe :cool1: my podchodzimy do zajec powaznie - przeciez wiesz - ale czasami musimy zawagarowac :eviltong: byc moze zawody okaza sie dla nas za wysoka poprzeczka, ale sie staramy :roll: przeszkoda jest w trakcie malowania, tzn czeka na farbe, na weekend bedzie gotowa:loveu: dla pszczolki [*] i spoznione zyczonka urodzinowe dla blizniaczka :new-bday:
Pyros-Aga Posted March 19, 2007 Posted March 19, 2007 My chcemy robić IPO i staramy się na tyle na ile nasze charakterki pozwalają :evil_lol: :mad: Jeśli chodzi o zajęcia to w weekendy staramy się choć raz byc ( Edii :loveu: strasznie dziękujemy za to że nas przygarniasz :modla:) ale w tygodniu jesteśmy :multi: Posłuszeństwo też nam pasuje. My lubimy robić wszystko :loveu:
BeataG Posted March 19, 2007 Posted March 19, 2007 [quote name='agis']Zglaszam swoja obecnosc na zajeciach... w koncu :multi: Przez te dwa tygodnie bez szkolen czulam sie jak na odwyku :razz: Max pewnie sie tez nie moze doczekac :cool1:[/quote] Ech, my już mamy ponad miesiąc przerwy. :-( Ale widzę światełko w tunelu, jest szansa, że jutro się pojawimy. :multi:
14ruda Posted March 19, 2007 Posted March 19, 2007 Ja też sie zgłaszam:razz: ...na kurs koresponencyjny:evil_lol: ;)
Ewa-Jo Posted March 19, 2007 Posted March 19, 2007 [quote name='BeataG']Ech, my już mamy ponad miesiąc przerwy. :-( Ale widzę światełko w tunelu, jest szansa, że jutro się pojawimy. :multi:[/QUOTE] My niestety przerwe tak naprawde to mamy chyba od listopada lub grudnia juz nie pamiętam tak dawno temu to było :oops: :placz: .Ale zawsze jesteśmy pełni dobrych chęci oczywiście na nasze mozliwości ,ktore wiadomo jakie są -wyżej nerek nie podskoczysz sam pan wisz!!:placz: . BeataG wiesz ze światełko w tunelu moze wiele oznaczac -pędzący pociąg tyż.:eviltong: :evil_lol: :lol:
Boidae Posted March 19, 2007 Posted March 19, 2007 [quote name='14ruda']Ja też sie zgłaszam:razz: ...na kurs koresponencyjny:evil_lol: ;)[/quote] My też :lol:
ayshe Posted March 20, 2007 Author Posted March 20, 2007 dzisiaj na zajeciach oczekuje:chili,nory,maksa,wermuta. w srode zajecia sa o[COLOR=red] 20stej[/COLOR][COLOR=black] .na tych zajeciach jutro oczekuje:pyrosa,timona,szire no i chili ma byc tez w srode.w srody o 19 sa zajecia z posluszenstwa/karnosci+podstawa sladow.na tych zajeciach oczekuje na tike.chili na polowce i oczywiscie heki-morderczego labradora:diabloti: .[/COLOR] jak wczoraj moze ktos zauwazyl-zaczelismy treningi:diabloti: :diabloti: :diabloti: .
BeataG Posted March 20, 2007 Posted March 20, 2007 [quote name='ayshe']dzisiaj na zajeciach oczekuje:chili,nory,maksa,wermuta.[/quote] Na chwilę obecną Wermuta nie będzie, chyba że w cudowny sposób do wieczora naprawi mi się kręgosłup. Ewa-Jo, chyba mi wykrakałaś. :angryy:
Ewa-Jo Posted March 20, 2007 Posted March 20, 2007 [quote name='BeataG']Na chwilę obecną Wermuta nie będzie, chyba że w cudowny sposób do wieczora naprawi mi się kręgosłup. Ewa-Jo, chyba mi wykrakałaś. :angryy:[/QUOTE] Sorki ale na pewno nie chciałam przysięgam. :oops: Zycze zdrowka!!!!
ayshe Posted March 20, 2007 Author Posted March 20, 2007 smutne.bedziesz musiala brac korepetycje:cool3: :diabloti: . boszsz jak to mozliwe ze uwe wraca dopiero za 3 tygodnie:placz: :placz: :placz: . za to wraca z Rudim-moim tesciem ktorego uwielbiam:loveu: .i z tego powodu przez te 3 tygodnie bede prowadzila wam zapewne treningi a nie zajecia:diabloti: .jajo zniose z tego czekania:-(
Eddiii Posted March 20, 2007 Posted March 20, 2007 [quote name='ayshe']dzisiaj na zajeciach oczekuje:chili,nory,maksa,wermuta. w srode zajecia sa o[COLOR=red] 20stej[/COLOR][COLOR=black] .na tych zajeciach jutro oczekuje:pyrosa,timona,szire no i chili ma byc tez w srode.w srody o 19 sa zajecia z posluszenstwa/karnosci+podstawa sladow.na tych zajeciach oczekuje na tike.chili na polowce i oczywiscie heki-morderczego labradora:diabloti: .[/COLOR] jak wczoraj moze ktos zauwazyl-zaczelismy treningi:diabloti: :diabloti: :diabloti: .[/quote] hmmm, nic wczoraj nie zauwazylam :niewiem: :eviltong: czy to oznacza ze Timon nie moze wpasc dzisiaj na zajecia :hmmmm:
Szira/Gosia Posted March 20, 2007 Posted March 20, 2007 [quote name='Eddiii']hmmm, nic wczoraj nie zauwazylam :niewiem: :eviltong: czy to oznacza ze Timon nie moze wpasc dzisiaj na zajecia :hmmmm:[/QUOTE] Eddii Ty uważaj bo Ona ma bojowy nastrój:razz: Pewnie że możesz przyjechać:lol: tylko nie wiem czy to przeżyjesz:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: bo tresser zaczął krzyczeć i jest niemiły:eviltong: chyba już go nie lubię:eviltong: i nie kofam:eviltong: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:
ayshe Posted March 20, 2007 Author Posted March 20, 2007 [quote name='Eddiii']hmmm, nic wczoraj nie zauwazylam :niewiem: :eviltong: czy to oznacza ze Timon nie moze wpasc dzisiaj na zajecia :hmmmm:[/quote]aaa no nie zauwazylas ...dziiiwne:evil_lol: :eviltong: .timona zapraszam jutro.bede wam dawkowac zajecia to troche niedosytu moze miec bedziecie:diabloti:
ayshe Posted March 20, 2007 Author Posted March 20, 2007 [quote name='Szira/Gosia']Eddii Ty uważaj bo Ona ma bojowy nastrój:razz: Pewnie że możesz przyjechać:lol: tylko nie wiem czy to przeżyjesz:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: bo tresser zaczął krzyczeć i jest niemiły:eviltong: chyba już go nie lubię:eviltong: i nie kofam:eviltong: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:[/quote]timon ma zajecia w srode o 20.:cool1:
Szira/Gosia Posted March 20, 2007 Posted March 20, 2007 [quote name='ayshe']aaa no nie zauwazylas ...dziiiwne:evil_lol: :eviltong: .timona zapraszam jutro.bede wam dawkowac zajecia to troche niedosytu moze miec bedziecie:diabloti:[/QUOTE] No i widzisz nie możesz przyjechać:eviltong: ale za to w środę Szirka bedzie z cieczką:diabloti: :diabloti: :diabloti: :diabloti:
Szira/Gosia Posted March 20, 2007 Posted March 20, 2007 [quote name='ayshe']timon ma zajecia w srode o 20.:cool1:[/QUOTE] No wiem wiem zdążyłam zauważyć:eviltong: Widzisz Eddii tresserek już nie miły być :placz:
Eddiii Posted March 20, 2007 Posted March 20, 2007 no trudno ja sie nie boje - wieksza jestem :eviltong: to co by jeszcze bardziej podpasc to powiem ze PRZECIEZ MAM PRZESZKODE I BEDE JA PRZYWOZIC, raz nawalilam (w niedziele) :oops: ale przeciez nie robie tego notorycznie :mad: wiec co za halo z ta przeszkoda, ze wszedzie gdzie nie wejde to przeszkoda i przeszkoda :angryy: maluje sie, bedzie jak nowa . [SIZE=1]a tak wogole to ona powinna miec jakis konkretny kolor?[/SIZE]
ayshe Posted March 20, 2007 Author Posted March 20, 2007 [quote name='Szira/Gosia']No i widzisz nie możesz przyjechać:eviltong: ale za to w środę Szirka bedzie z cieczką:diabloti: :diabloti: :diabloti: :diabloti:[/quote]ale timon nie zdazy zalapac tej informacji:diabloti: :eviltong:
Recommended Posts