Jump to content
Dogomania

nasze sposoby na odreagowanie stresu poszkoleniowego bez wpadania w nalogi

Recommended Posts

Posted

Aga, zadzwoń do lecznicy na Powstańców Śląskich 101 i umów się na konsultację do stomatologa - lek. wet. Katarzyny Jodkowskiej. Przyjmuje w środy od 16 do 21 na wcześniejsze zapisy. Tel. 022 638 39 14.

• Replies 12.5k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Aga - ona chyba przyjmuje tez blizej nas - albo na sggw albo gagarina (nie pamietam) bo powstancow to koniec swiata - mam w domu zapisane

Posted

no to ma tika jak shado:cool1: .tylko ze temu matolowi nie przeszkadza ze go napiernicza.a ty musisz jej to polakierowac albo cus:cool1: .
ja zakraplam wieksza dawka niz waga psa.bo jestem panikara.

[COLOR=red]gosia napisz co z szira?[/COLOR]

Posted

[quote name='ayshe']

[COLOR=red]gosia napisz co z szira?[/COLOR][/QUOTE]

Napisałam priv ale może być i tu:roll: no nie wiem
Siku normalny kolor, kupa normalna, śniadanie pochłonięte:lol: dostała cieczki i temperatura 39 i pięć kresek no i teraz pytanie iść do weta czy czekać:roll:

Posted

i odpisalam ci na pw.;).zrob jej test na wszelki wypadek ale wydaje mi sie ze jest ok.tyle ze ona juz przechodzila babeszje i moze miec dziwne objawy wiec ja bym zrobila.

Posted

[quote name='ayshe']i odpisalam ci na pw.;).zrob jej test na wszelki wypadek ale wydaje mi sie ze jest ok.tyle ze ona juz przechodzila babeszje i moze miec dziwne objawy wiec ja bym zrobila.[/QUOTE]

No przechodziła trzy razy:-( no dobra pojadę i dam znać:cool1:
Jak będzie dobrze to mamy dzisiaj się pokazywać na tresurce czy nie??? i przyjeżdżać po szanownego tresserka i jego ekipę:cool1:

Posted

kurna ta szalejaca babeszjoza :shake:
gosia - bedzie dobrze - trzymamy :kciuki: ja bym tez chyba zrobila na wszelki wypadek

przepraszamy ze nas wczoraj nie bylo :oops:

Posted

[quote name='ayshe']pokazac sie na szkoleniu,przyjechac tylko dac mi znac do 17 czy przyjedzie.:cool3:[/QUOTE]

OK dam znać wcześniej:lol:

[quote name='Eddiii']kurna ta szalejaca babeszjoza :shake:
gosia - bedzie dobrze - trzymamy :kciuki: ja bym tez chyba zrobila na wszelki wypadek
[/QUOTE]

Musi byc dobrze trzy razy przeżyłam to teraz też przeżyję:lol: dzięki za paluchy;)

Posted

[quote name='Szira/Gosia']No cieszycie się prawda???:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:[/quote]timon kochas bedzie szczesliwyyyyy:cool3: :diabloti:

Posted

[quote name='Eddiii']tak bardzo :placz: ale mamy tajny plan :p bedziemy sie uczyc zyc normalnie kolo tego :mad: a jak nie to ciach i juz :diabloti:[/quote]boszsz jaka jestem z ciebie dumna:loveu: .Eddiii Waleczne Serce:loveu: :loveu: :loveu: .a tak na serio-warto.

Posted

[quote name='ayshe']timon kochas bedzie szczesliwyyyyy:cool3: :diabloti:[/QUOTE]

No Szira trochę mniej bo ona woli kundelki:diabloti: :evil_lol:

[quote name='Eddiii']tak bardzo :placz: ale mamy tajny plan :p bedziemy sie uczyc zyc normalnie kolo tego :mad: a jak nie to ciach i juz :diabloti:[/QUOTE]

Niedobra pańcia:evil_lol: tak nie ładnie:diabloti: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:

Posted

[quote name='Eddiii']bede potrzebowac wsparcia :modla: by wytrwac :oops:[/quote]poniewaz tu chodzi o bezpieczenstwo timona to bede ci udzielac wsparcia.a szira chce tylko pyrosa.reszta won:roll: :diabloti: .

aaaa wszyscy wyjechali.:placz: :placz: :placz: .kojce puste:placz: .rrrrany ja chyba zwariuje.:-( .miesiac pustki.2onki to tak smetnie malo...bez uchachanego tlumku pyszczakowatego,gremialnego chamstwa zycie jest do bani.:shake:

Posted

Beata, nas jednak w tym tygodniu nie będzie. :-( Mam powtórkę z rozrywki - Emil wczoraj zrobił luźną kupę z krwią. Więc dopóki nie będę miała wyników badań i nie wyleczę do końca obu psów, to wolę nie ryzykować, że komuś coś "sprzedamy".

Posted

[quote name='ayshe']poniewaz tu chodzi o bezpieczenstwo timona to bede ci udzielac wsparcia.a szira chce tylko pyrosa.reszta won:roll: :diabloti: .

aaaa wszyscy wyjechali.:placz: :placz: :placz: .kojce puste:placz: .rrrrany ja chyba zwariuje.:-( .miesiac pustki.2onki to tak smetnie malo...bez uchachanego tlumku pyszczakowatego,gremialnego chamstwa zycie jest do bani.:shake:[/quote]

dziekuje :p napewno bedzie mi potrzebne
a szirka nie wiadomo jeszcze nie miala cieczki przy Timonie :eviltong: moze jej sie chlopak spodoba :evil_lol:
kobieto odpoczniesz troche od zgielku i nim sie obejrzysz wroca :loveu:

Posted

[quote name='BeataG']Beata, nas jednak w tym tygodniu nie będzie. :-( Mam powtórkę z rozrywki - Emil wczoraj zrobił luźną kupę z krwią. Więc dopóki nie będę miała wyników badań i nie wyleczę do końca obu psów, to wolę nie ryzykować, że komuś coś "sprzedamy".[/quote]boszsz:shake: biedny Emil

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...