ayshe Posted January 23, 2007 Author Posted January 23, 2007 moja mamuska do tej pory nie moze zrozumiec po kiego mi tyle takich samych psow.a jak mowie ze no przeca kazdy jest kompletnie inny to puka sie w glowe:evil_lol: . wrocilam przed chwila.dzieciaki donkowe pod kroplowkami.surowica odebrana z lotniska wiec juz ja tez dostaly.z odrobaczeniem poczekamy chwile az wygraja walke z nosowka.musimy jakos stamtad wydobyc tez ich matke.marny zywot wiedzie.:-( .piszpan onkowata donka a cyce do ziemi.biedna psina.moze jak nie sprzedaly mu sie szczeniory bo chore ciagle[nie dziwne]to facet odpusci.chociaz namawialismy go na sterylke.ze suka sie nie zaszczeni wiecej i woogle.zobaczymy jaki bedzie efekt bo wierzyc trzeba.inaczej by to wszystko nie mialo sensu....i tak nie ma:shake: .....
saJo Posted January 23, 2007 Posted January 23, 2007 Trzeba bylo sobie sprawic takie trio :evil_lol: [img]http://www.belgi.com.pl/files/pa310163_315.jpg[/img]
Aga i Eto Posted January 23, 2007 Posted January 23, 2007 Ayshe a o czym ty piszesz ? czyżbym czegos nie doczytała... o rany :crazyeye:
saJo Posted January 23, 2007 Posted January 23, 2007 ayshe wyciagala dzis szczeniaki od jakiegos pseudohodoffffcy
ayshe Posted January 24, 2007 Author Posted January 24, 2007 szkole psy-wszystkie fundusze ze szkolenia ida na fundacje dla onkow.przede wszyskim skupiamy sie na wykupywaniu/wyciaganiu suk z pseudohodowli.starych psow/suk.proponujemy sterylki jesli chodofffla jest nieoplacalna[szczeniaki sie nie sprzedaly ].itd.naszym glownym zrodlem info jest allegro,gratka itp. bardzo chce podziekowac bo to okazja ku temu moim super dziewczynom :loveu: ktore jezdza w polsce po tych ogloszeniach i sprawdzaja warunki psow oraz czy nie ma czegos do wyciagniecia. oraz naprawde wspanialym kursantom na ktorych zawsze moge liczyc tak jak wczoraj z kasa za karnety.:loveu: psy sa przysposobiane do adopcji jesli maja taka szanse[zdrowie],zdaja testy i sa wyadoptowywane zagramanice:cool1: .oczywiscie wysterylizowane. dzialamy na niewielka skale bo i niezbyt duze mam fundusze[powod:no nie wezme wiecej za szkolenie;),nie oglaszam sie niegdzie ze szkoleniami ....grupki do 5-6 psow calkowicie wystarcza,prowadzimy tylko szkolenie "ambitne"tzn.nie "kolkowe"].
ayshe Posted January 24, 2007 Author Posted January 24, 2007 [quote name='saJo']ayshe wyciagala dzis szczeniaki od jakiegos pseudohodoffffcy[/quote]dokladnie:cool3: :p .
Eddiii Posted January 24, 2007 Posted January 24, 2007 [quote name='mch']ja napisze ale nie chce was wystraszyc !!! ..............moja ruda kochana małpa .... ,ehhhh .[/quote] no wogole nas nie nastraszylas :shake: wiesz - nie ma co sie martiwc na zapas - sama tez probuje w to uwierzyc :roll: wszystkiego dobrego dla Klarki
ayshe Posted January 24, 2007 Author Posted January 24, 2007 mam zdjecia dzieciakow i mamuski[dzisiaj przyjechala do nas:multi: bo spadl snieg i ona nie ma gdzie spac to niech pani ja tez zabierze tylko zaplaci ze sto zlotych:angryy: ...].jednasunia nie przezyla nocy.zostaly 3.czekam na imiona dla nich.:cool3:
ayshe Posted January 24, 2007 Author Posted January 24, 2007 suczka numer1. [IMG]http://img262.imageshack.us/img262/9678/suczkanr17jo.png[/IMG] suczka nr2 [IMG]http://img322.imageshack.us/img322/5351/suczkanr21er.png[/IMG] suczka nr3 [IMG]http://img322.imageshack.us/img322/2164/suczkanr38ql.png[/IMG] mama [img]http://img208.imageshack.us/img208/494/mama3sf.png[/img]
Eddiii Posted January 24, 2007 Posted January 24, 2007 :shake: smutnialki :shake: jeszcze nie wiedza jak to dobrze ze trafily do Ciebie
Glonek Posted January 24, 2007 Posted January 24, 2007 Niestety dzisiaj nas nie będzie na zajęciach. Nie tylko śnieg ale i zebranie w szkole.
Eddiii Posted January 24, 2007 Posted January 24, 2007 [quote name='Glonek']Niestety dzisiaj nas nie będzie na zajęciach. Nie tylko śnieg ale i zebranie w szkole.[/quote] odrobina sniegu i sie wystraszyli :mad: :eviltong:
ayshe Posted January 24, 2007 Author Posted January 24, 2007 [quote name='Eddiii']odrobina sniegu i sie wystraszyli :mad: :eviltong:[/quote]ostatnio tak maja.stara kadra sie wykrusza:evil_lol: .
ayshe Posted January 24, 2007 Author Posted January 24, 2007 czekam na imiona dla dziewczynek i mamusi[saba ....to na to imie to ja mam wypryski].
Nanami Posted January 24, 2007 Posted January 24, 2007 Bidulki :shake: Szczesciarze, ze trafiły do Ciebie. Mamuśka widac, ze w szczeniectwie tez nie za bardzo, iksiki z tyłu... :-( I te uszka podkulone. Imiona moga byc Elena, Rinoa, Lotha, Aria, Atylla, Vasa, Tinta, na pewno cos wymyslisz :diabloti:
Glonek Posted January 24, 2007 Posted January 24, 2007 [quote name='Eddiii']odrobina sniegu i sie wystraszyli :mad: :eviltong:[/quote] Śniegu to się nie wystraszyliśmy ale zapewne droga zajmie nam dwa razy dłużej szczególnie na letnich oponach. A tak nie zabardzo stać nas na zimówki. Odśnieżyć podwórko też muszę. A Aneczka kibluje na zebraniu,
Glonek Posted January 24, 2007 Posted January 24, 2007 [quote name='ayshe']ostatnio tak maja.stara kadra sie wykrusza:evil_lol: .[/quote] Takie życie. Starość nie radość.:cool3:
mch Posted January 24, 2007 Posted January 24, 2007 te szczeniaki nadal są na allegro , ,,Sprzedam owczarki niemieckie po rodzicach rodowodowych, mocnej budowy. Są bardzo przyjacielskie i inteligentne" ehhhh
Szira/Gosia Posted January 24, 2007 Posted January 24, 2007 No my chyba dzisiaj będziemy:roll: no chyba że samochód odmówi posłuszeństwa:roll: ale to już siła wyższa:lol:
ayshe Posted January 24, 2007 Author Posted January 24, 2007 [quote name='Glonek']Takie życie. Starość nie radość.:cool3:[/quote]:cool3: no coz za samokrytyka:evil_lol:
ayshe Posted January 24, 2007 Author Posted January 24, 2007 [quote name='Glonek']Śniegu to się nie wystraszyliśmy ale zapewne droga zajmie nam dwa razy dłużej szczególnie na letnich oponach. A tak nie zabardzo stać nas na zimówki. Odśnieżyć podwórko też muszę. A Aneczka kibluje na zebraniu,[/quote] podworko musisz odsniezyc i dlatego nie bedziesz na zajeciach?:crazyeye: :roflt: .to jedno z bardziej hmmm dziiiwnych tlumaczen jakie slyszalam a majacych usprawiedliwic nieobecnosc na szkoleniu:splat: :cunao: .ja tez chyba zaczne odsniezac podworko .....:roflt: :roflt: :roflt: i w zwiazku z tym nie bede mogla pracowac z psami:roflt: :sweetCyb: .no dobra.... gosia-twoj samochodzik [B]musi[/B] po mnie dzisiaj przyjechac skarrrrbie bo ja w taka pogode mam dwie opcje: 1.piechota 2.na pasozyta:diabloti:
Glonek Posted January 24, 2007 Posted January 24, 2007 [quote name='ayshe']podworko musisz odsniezyc i dlatego nie bedziesz na zajeciach?:crazyeye: :roflt: .to jedno z bardziej hmmm dziiiwnych tlumaczen jakie slyszalam a majacych usprawiedliwic nieobecnosc na szkoleniu:splat: :cunao: .ja tez chyba zaczne odsniezac podworko .....:roflt: :roflt: :roflt: i w zwiazku z tym nie bede mogla pracowac z psami:roflt: :sweetCyb: [/quote] Tak dlatego. A na dokładkę na śladach w sobotę i niedzielę też nie będę obecny. Bo będę w pracy. I wcale się nie usprawiedliwiam. Tylko piszę, że nas dzisiaj na zajęciach oraz mnie w sobotę i niedzielę na śladach nie będzie.
shida Posted January 24, 2007 Posted January 24, 2007 a ja mam nadzieje ze buty (wlasnie kupowane) jakos powstrzymaja dalsze zniszczenia w lapach a raczje pazurach u whoo i jakos sie pojawimy weekendowo...bo obecnie nawet 5 minut wyjscia na dwor konczy sie u whoo krwawymi sladami z jednego pazura (reszta ciut lepiej...) zobaczymy jak bedzie w butkach heheheh :) no i pociesza mnei ze slady sa na miekkim gruncie a nie betonie wiec moze jakos ?? oby bo nie wyobrazam sobie niechodzenia na spacery z borderem ;) dluzej niz 1-2 dni ! :)
agis Posted January 24, 2007 Posted January 24, 2007 To i ja zglosze swoja nieobecnosc dzisiaj. Zalatwialam rozniaste sprawy poza Warszawa i dopiero dotarlam do pracy. Panszczyzne trzeba niestety odpracowac :placz: Ale bede jutro :razz:
Recommended Posts