Jump to content
Dogomania

nasze sposoby na odreagowanie stresu poszkoleniowego bez wpadania w nalogi

Recommended Posts

Posted

no ogladasz Ty i ja, ale zawsze to cos :loveu:
a wyjazdu Wam zadroszcze, ja dzis podnieta jestem, po wczorajszym dniu nogi mi d*** wchodza :angryy: Ale powiem szczerze ze nie wyobrazam sobie jak mozna wieksze stado niz dwa ogarnac, przeciez to rak brakuje :roll: fajnie macie :lol:

• Replies 12.5k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Gosia - dla Ciebie

[IMG]http://img120.imageshack.us/img120/7326/0001jl1.jpg[/IMG]

[IMG]http://img221.imageshack.us/img221/9308/0002lz0.jpg[/IMG]

Posted

[quote name='Eddiii']Ale powiem szczerze ze nie wyobrazam sobie jak mozna wieksze stado niz dwa ogarnac, przeciez to rak brakuje :roll: fajnie macie :lol:[/quote]
no wiesz one biegaja luzem.zreszta teraz nie mam tak duzo oniakow:placz: .babcie w bieszczadach[chyba juz niedl;ugo beda wracac]a leentje,kesta,grando,uffi,merle wyjechali do podhodowli i pusto jest.falch i anusch w us....nadja tez tam pojechala do nowego wspanialego domku.ech.....zycie.....:cool1:

Posted

[quote name='ayshe']agis-to ja ci odstapie.ja zawsze w razie co by mi byla potrzebna moge wziasc ktorego innego psa.tak wiec wez ta dla mnie i juz.[/quote]
Ayshe :loveu: Bardzio dziekuje za propozycje, ale glupio mi pozbawiac Cie kolczatki dla piesow :oops: . Chyba, ze po nowym roku odkupie, jak bedzie dostawa.

Co do zdjec to ja tez ogladam, bardzo chetnie :lol:

Posted

agis-mnie nie denerwuj.bierz ja ci daja i nie marudz dobra kobieto.nie martw sie moje psy nie umra z tesknoty za kolcami bo mamy na stanie pare sztuk schweikerta:diabloti:

Posted

[quote name='ayshe']agis-mnie nie denerwuj.bierz ja ci daja i nie marudz dobra kobieto.nie martw sie moje psy nie umra z tesknoty za kolcami bo mamy na stanie pare sztuk schweikerta:diabloti:[/quote]
Bardzo dziekujemy, tzn. ja dziekowac, bo Max to watpie zeby byl szczesliwy z tego powodu :diabloti:

[SIZE=1]I tak mi glupio :oops:[/SIZE]

A tak przy okazji, to podjechac po Ciebie?

Posted

heh foteczki... wlasnie zoczylam !!!! pikkkne :)))))))))no i nawet moje malenstwo sie zalapalo !! :))) jej piersze jej fotki od daaaawna :))) nie no nawet nie myslalm ze mi toto tak wyroslo...heh jakos na codzien tego nie widac :)

Posted

[quote name='ayshe']a ja widzialam u glonkow takie fajne zdjecia sziry......no made in szira norrrmalnie czyli szira nacpana generalnie czesto jest:-D[/QUOTE]

OSZ TY ŚMIEJESZ SIĘ Z MOJEGO PSA:mad: :mad: :mad: ta zniewaga krwi wymaga:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:

Posted

wydrukowalam prace na jutro.:roll: .niezbyt duzo zeby wam sie nie pomerdolilo i w sumie nic poza tym co powtarzam od tygodnia ale moze napisane bedzie lepiej "skonsumowane".na pojutrze przygotuje zakres pracy na trening z pozorantem.moze jakos wybrniemy z tego bo dzisiaj na szkoleniu widzialam pierwsze jaskolki:evil_lol: .

Posted

a dla tych innych inaczej - bez ONkowych - tez znalazloby sie ? noto o pozoranciku tez - doszkole sie na przyszlosc ;) o ile zrozumiem :(

Posted

mam nadzieje ze starczy.bo dla belgow tez przygotowalam aczkolwiek mam problem z liczeniem psow i moze bede musiala dodrukowac:roll: :lol:

Posted

literki male za to krotko i zabierz grube rekawice-zaczynamy prace na dwie pilki i wychodzenie zarka z konfliktu na puszczaniu:roll: :evil_lol: .takze uwazaj z tym winem dobra kobieto:lol:

Posted

za pozno ;) jak juz otwarte to nie moze sie zmarnowac ;) ojej jak slysze takie straszne rzeczy to az budzik mi si eustawia nie na te godzine co powinien ;)

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...