Jump to content
Dogomania

nasze sposoby na odreagowanie stresu poszkoleniowego bez wpadania w nalogi

Recommended Posts

Posted

[quote name='ayshe']jak sie czlowiek chce wyspac to niech sobie psa pluszowego kupi najlepiej.o 8 jest super-pusto,cicho,swiety spokoj.:cool1:[/quote]
no przeca nie narzekam, wracam jak rodzina śpi i nawet nie wiedza, że mnie nie było :evilbat:

• Replies 12.5k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='monisieczka']tylko nie bij :modla:, chwytam, co prawda wolno ale jednak :thumbs:[/quote]a bo czasem mam wrazenie jakbym was zmuszala do pracy a na to to ja nie mam juz energii zeby ciagnac was za uszy do pracy z psami i spedzania z nimi czasu na czyms sensownym.:-? :flaming: :tard:

Posted

[quote name='ayshe']a bo czasem mam wrazenie jakbym was zmuszala do pracy a na to to ja nie mam juz energii zeby ciagnac was za uszy do pracy z psami i spedzania z nimi czasu na czyms sensownym.:-? :flaming: :tard:[/quote]
słońce ty moje jedyne, czy ja wyglądam jakbys mnie zmuszała? poza tym raczej cięzko jest mnie zmusić do czegoś czego nie chcę. a że marudzę czasem, no cóż taka moja uroda :cool3:. ostatnio chodzę na zajątka i wyciskam ósme poty z mojego srajtka. no chyba że treserek widzi to inaczej, to juz się pochlastam chyba :flaming:

Posted

Ale my bardzo lubimy spędzać czas z psami i coś sensownego coś z nimi robić :loveu: Do niczego nie zmuszasz- sami wybraliśmy taki sposób spędzania czasu. Ja to lubie, nawet bardzo...

Posted

[quote name='monisieczka']no chyba że treserek widzi to inaczej, to juz się pochlastam chyba :flaming:[/QUOTE]

przyłączę sie do chlastania :wallbash: :grab:

Posted

[quote name='monisieczka']a pomyslałaś o kluseczku???? co chłopina zrobi bez ciebie :evil_lol::evil_lol:[/QUOTE]

Zaszczeka sie na śmierć :diabloti: Dziamgot paskudny :mad:

Posted

ludzie czy ktos mi kupi jutro papieroski/bo u mnie wsio zamkniete bedzie:placz: .zapomnialam na smierc kupic sobie fajek[jak zwykle]a jutro mam autobus o 7 z minutami i doopa blada:placz:

Posted

[quote name='ayshe']ludzie czy ktos mi kupi jutro papieroski/bo u mnie wsio zamkniete bedzie:placz: .zapomnialam na smierc kupic sobie fajek[jak zwykle]a jutro mam autobus o 7 z minutami i doopa blada:placz:[/quote]
jakie fajoski?

Posted

[quote name='ayshe']ludzie czy ktos mi kupi jutro papieroski/bo u mnie wsio zamkniete bedzie:placz: .zapomnialam na smierc kupic sobie fajek[jak zwykle]a jutro mam autobus o 7 z minutami i doopa blada:placz:[/QUOTE]

Choroba u mnie otwarte ale kabza pusta :oops:

Posted

[quote name='Pyros-Aga']Choroba u mnie otwarte ale kabza pusta :oops:[/quote]ja mam kase ale jej nie wypale nie?dobra trza slac smsa do glonkow moze na jakiejs stacji kupia.ja sie pochlastam bez fajek na zajeciach.wystarczy ze w domu nie pale:roll:

Posted

[quote name='ayshe']ja mam kase ale jej nie wypale nie?dobra trza slac smsa do glonkow moze na jakiejs stacji kupia.ja sie pochlastam bez fajek na zajeciach.wystarczy ze w domu nie pale:roll:[/quote]
no przeca pytam GRZECZNIE jakie fajki mam kupić??????

Posted

[quote name='monisieczka']jakie fajoski?[/quote]ooooooooooooooo dobra kobieta sie zakamuflowala na poprzedniej stronie.LM jasnoniebieskie-kiedys to byly super lighty.:Rose: :modla: :modla: :modla:

Posted

[quote name='ayshe']z powodu za duzego wyboru dla onkarzy zajec sa zmiany:
po 1:nie ma zajec w poniedzialek
po 2:na zajecia we wtorki i czwartki [FONT=Arial Black]nie moga[/FONT][FONT=Verdana] przychodzic psy ze zdanym egzaminem[/FONT]
po 3:za dobrze wam jest i tyle.
ewa-jo-spotkalybysmy sie w srode o 8?6 raczej jest bezsensu bo upalu juz nie ma.
od jutra wprowadzamy nowe elementy ktore bedziemy powtarzac w srode ewent.a w sobote znowu cos nowego.dzieki temu jak ktos zawali zajecia to bedzie mial do tylu:diabloti: .uwazam ze dalam wam za duzo do wyboru i efekt tego taki ze nie moge przeprowadzic planowych zajec bo praktycznie na kazdych zajeciach sa [FONT=Impact]inne [/FONT][FONT=Verdana]psy.zaczyna mnie to z lekka irytowac jesli mam byc szczera.[/FONT][/QUOTE]
Sorrryyyyyyyy ale na kolano nic nie poradze.Wygląda jak bania.Dzisiaj spacer z młodym zakończył się na 1 spotkanej ławce/do której się ledwo dowlokłam/ gdzie siedziałam wystrzeliwując piłke aby dziecię się wybiegało.Dzięki Beata może być 8 rano.Mam nadzieje że do środy to przejdzie .Jeżeli do poniedziałku nie będzie poprawy to niestety musze iśc do ortopedy. Nawet żartować mi się nie chce.Trzymajcie się.

Posted

[quote name='ayshe']ooooooooooooooo dobra kobieta sie zakamuflowala na poprzedniej stronie.LM jasnoniebieskie-kiedys to byly super lighty.:Rose: :modla: :modla: :modla:[/quote]
tia, to juz sie mnie nie zauważa...:placz::placz::placz:

Posted

[quote name='Ewa-Jo']Sorrryyyyyyyy ale na kolano nic nie poradze.Wygląda jak bania.Dzisiaj spacer z młodym zakończył się na 1 spotkanej ławce/do której się ledwo dowlokłam/ gdzie siedziałam wystrzeliwując piłke aby dziecię się wybiegało.Dzięki Beata może być 8 rano.Mam nadzieje że do środy to przejdzie .Jeżeli do poniedziałku nie będzie poprawy to niestety musze iśc do ortopedy. Nawet żartować mi się nie chce.Trzymajcie się.[/quote]no wiem przeca.ja tak ogolnie.naszlo mnie bo kurna planowych zajec nie moge przeprowadzic jak mi polowa wyjechala a druga polowa w kratke lazi:mad: .pamietaj kochanie ze psa moze ci ktos na szkoleniu wziasc np.na gryzak.zaden problem jeno przyjemnosc.no i kuruj sie-tez mam nadzieje ze do srody ci przejdzie bo klocki robic bedziemy a to i wlasny i obcy zapach....male toto i trochu trza bedzie sie pouczyc:diabloti:

Posted

[quote name='Ewa-Jo']Sorrryyyyyyyy ale na kolano nic nie poradze.Wygląda jak bania.Dzisiaj spacer z młodym zakończył się na 1 spotkanej ławce/do której się ledwo dowlokłam/ gdzie siedziałam wystrzeliwując piłke aby dziecię się wybiegało.Dzięki Beata może być 8 rano.Mam nadzieje że do środy to przejdzie .Jeżeli do poniedziałku nie będzie poprawy to niestety musze iśc do ortopedy. Nawet żartować mi się nie chce.Trzymajcie się.[/QUOTE]

Oj, no to trzymamy kciuki zeby przeszło :thumbs:

Posted

[quote name='monisieczka']tia, to juz sie mnie nie zauważa...:placz::placz::placz:[/quote]zauwaza zauwaza:loveu: .tylko jako treser jestem wredna:diabloti:

Posted

[quote name='ayshe']no i kuruj sie-tez mam nadzieje ze do srody ci przejdzie bo klocki robic bedziemy a to i wlasny i obcy zapach....male toto i trochu trza bedzie sie pouczyc:diabloti:[/QUOTE]

klocki???:-o

Posted

[quote name='Pyros-Aga']Oj, no to trzymamy kciuki zeby przeszło :thumbs:[/QUOTE]
Dzięki bawcie się jutro dobrze.Ide spać może mi się przyśni że jestem młoda ,zdrowa i szczupła.

Posted

[quote name='ayshe']no wiem przeca.ja tak ogolnie.naszlo mnie bo kurna planowych zajec nie moge przeprowadzic jak mi polowa wyjechala a druga polowa w kratke lazi:mad: .pamietaj kochanie ze psa moze ci ktos na szkoleniu wziasc np.na gryzak.zaden problem jeno przyjemnosc.no i kuruj sie-tez mam nadzieje ze do srody ci przejdzie bo klocki robic bedziemy a to i wlasny i obcy zapach....male toto i trochu trza bedzie sie pouczyc:diabloti:[/QUOTE]
Czarno to widze muchomorek jest mało dokładny i mało cierpliwy -niestety ma to po mnie. Jako bliżniak w ascendencie bliżniaka najlepiej robie wszystko po łebkach i radośnie ide dalej:placz: :placz: Taki charakter nic na to nie poradze :oops: :shake:

Posted

[quote name='Ewa-Jo']Czarno to widze muchomorek jest mało dokładny i mało cierpliwy -niestety ma to po mnie. Jako bliżniak w ascendencie bliżniaka najlepiej robie wszystko po łebkach i radośnie ide dalej:placz: :placz: Taki charakter nic na to nie poradze :oops: :shake:[/quote]
jako z zamiłowania astrolog powiem krótko - nie pitol !

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...