monisieczka Posted August 19, 2006 Posted August 19, 2006 [quote name='ayshe']jak sie czlowiek chce wyspac to niech sobie psa pluszowego kupi najlepiej.o 8 jest super-pusto,cicho,swiety spokoj.:cool1:[/quote] no przeca nie narzekam, wracam jak rodzina śpi i nawet nie wiedza, że mnie nie było :evilbat:
ayshe Posted August 19, 2006 Author Posted August 19, 2006 [quote name='monisieczka']tylko nie bij :modla:, chwytam, co prawda wolno ale jednak :thumbs:[/quote]a bo czasem mam wrazenie jakbym was zmuszala do pracy a na to to ja nie mam juz energii zeby ciagnac was za uszy do pracy z psami i spedzania z nimi czasu na czyms sensownym.:-? :flaming: :tard:
monisieczka Posted August 19, 2006 Posted August 19, 2006 [quote name='ayshe']a bo czasem mam wrazenie jakbym was zmuszala do pracy a na to to ja nie mam juz energii zeby ciagnac was za uszy do pracy z psami i spedzania z nimi czasu na czyms sensownym.:-? :flaming: :tard:[/quote] słońce ty moje jedyne, czy ja wyglądam jakbys mnie zmuszała? poza tym raczej cięzko jest mnie zmusić do czegoś czego nie chcę. a że marudzę czasem, no cóż taka moja uroda :cool3:. ostatnio chodzę na zajątka i wyciskam ósme poty z mojego srajtka. no chyba że treserek widzi to inaczej, to juz się pochlastam chyba :flaming:
Pyros-Aga Posted August 19, 2006 Posted August 19, 2006 Ale my bardzo lubimy spędzać czas z psami i coś sensownego coś z nimi robić :loveu: Do niczego nie zmuszasz- sami wybraliśmy taki sposób spędzania czasu. Ja to lubie, nawet bardzo...
Pyros-Aga Posted August 19, 2006 Posted August 19, 2006 [quote name='monisieczka']no chyba że treserek widzi to inaczej, to juz się pochlastam chyba :flaming:[/QUOTE] przyłączę sie do chlastania :wallbash: :grab:
monisieczka Posted August 19, 2006 Posted August 19, 2006 [quote name='Pyros-Aga']przyłączę sie do chlastania :wallbash: :grab:[/quote] a pomyslałaś o kluseczku???? co chłopina zrobi bez ciebie :evil_lol::evil_lol:
Pyros-Aga Posted August 19, 2006 Posted August 19, 2006 [quote name='monisieczka']a pomyslałaś o kluseczku???? co chłopina zrobi bez ciebie :evil_lol::evil_lol:[/QUOTE] Zaszczeka sie na śmierć :diabloti: Dziamgot paskudny :mad:
monisieczka Posted August 19, 2006 Posted August 19, 2006 [quote name='Pyros-Aga']Zaszczeka sie na śmierć :diabloti: Dziamgot paskudny :mad:[/quote] fffcale nie paskudny bo kocha srajtka noraska :cool3:
ayshe Posted August 19, 2006 Author Posted August 19, 2006 ludzie czy ktos mi kupi jutro papieroski/bo u mnie wsio zamkniete bedzie:placz: .zapomnialam na smierc kupic sobie fajek[jak zwykle]a jutro mam autobus o 7 z minutami i doopa blada:placz:
monisieczka Posted August 19, 2006 Posted August 19, 2006 [quote name='ayshe']ludzie czy ktos mi kupi jutro papieroski/bo u mnie wsio zamkniete bedzie:placz: .zapomnialam na smierc kupic sobie fajek[jak zwykle]a jutro mam autobus o 7 z minutami i doopa blada:placz:[/quote] jakie fajoski?
Pyros-Aga Posted August 19, 2006 Posted August 19, 2006 [quote name='ayshe']ludzie czy ktos mi kupi jutro papieroski/bo u mnie wsio zamkniete bedzie:placz: .zapomnialam na smierc kupic sobie fajek[jak zwykle]a jutro mam autobus o 7 z minutami i doopa blada:placz:[/QUOTE] Choroba u mnie otwarte ale kabza pusta :oops:
ayshe Posted August 19, 2006 Author Posted August 19, 2006 [quote name='Pyros-Aga']Choroba u mnie otwarte ale kabza pusta :oops:[/quote]ja mam kase ale jej nie wypale nie?dobra trza slac smsa do glonkow moze na jakiejs stacji kupia.ja sie pochlastam bez fajek na zajeciach.wystarczy ze w domu nie pale:roll:
monisieczka Posted August 19, 2006 Posted August 19, 2006 [quote name='ayshe']ja mam kase ale jej nie wypale nie?dobra trza slac smsa do glonkow moze na jakiejs stacji kupia.ja sie pochlastam bez fajek na zajeciach.wystarczy ze w domu nie pale:roll:[/quote] no przeca pytam GRZECZNIE jakie fajki mam kupić??????
ayshe Posted August 19, 2006 Author Posted August 19, 2006 [quote name='monisieczka']jakie fajoski?[/quote]ooooooooooooooo dobra kobieta sie zakamuflowala na poprzedniej stronie.LM jasnoniebieskie-kiedys to byly super lighty.:Rose: :modla: :modla: :modla:
Ewa-Jo Posted August 19, 2006 Posted August 19, 2006 [quote name='ayshe']z powodu za duzego wyboru dla onkarzy zajec sa zmiany: po 1:nie ma zajec w poniedzialek po 2:na zajecia we wtorki i czwartki [FONT=Arial Black]nie moga[/FONT][FONT=Verdana] przychodzic psy ze zdanym egzaminem[/FONT] po 3:za dobrze wam jest i tyle. ewa-jo-spotkalybysmy sie w srode o 8?6 raczej jest bezsensu bo upalu juz nie ma. od jutra wprowadzamy nowe elementy ktore bedziemy powtarzac w srode ewent.a w sobote znowu cos nowego.dzieki temu jak ktos zawali zajecia to bedzie mial do tylu:diabloti: .uwazam ze dalam wam za duzo do wyboru i efekt tego taki ze nie moge przeprowadzic planowych zajec bo praktycznie na kazdych zajeciach sa [FONT=Impact]inne [/FONT][FONT=Verdana]psy.zaczyna mnie to z lekka irytowac jesli mam byc szczera.[/FONT][/QUOTE] Sorrryyyyyyyy ale na kolano nic nie poradze.Wygląda jak bania.Dzisiaj spacer z młodym zakończył się na 1 spotkanej ławce/do której się ledwo dowlokłam/ gdzie siedziałam wystrzeliwując piłke aby dziecię się wybiegało.Dzięki Beata może być 8 rano.Mam nadzieje że do środy to przejdzie .Jeżeli do poniedziałku nie będzie poprawy to niestety musze iśc do ortopedy. Nawet żartować mi się nie chce.Trzymajcie się.
monisieczka Posted August 19, 2006 Posted August 19, 2006 [quote name='ayshe']ooooooooooooooo dobra kobieta sie zakamuflowala na poprzedniej stronie.LM jasnoniebieskie-kiedys to byly super lighty.:Rose: :modla: :modla: :modla:[/quote] tia, to juz sie mnie nie zauważa...:placz::placz::placz:
ayshe Posted August 19, 2006 Author Posted August 19, 2006 [quote name='Ewa-Jo']Sorrryyyyyyyy ale na kolano nic nie poradze.Wygląda jak bania.Dzisiaj spacer z młodym zakończył się na 1 spotkanej ławce/do której się ledwo dowlokłam/ gdzie siedziałam wystrzeliwując piłke aby dziecię się wybiegało.Dzięki Beata może być 8 rano.Mam nadzieje że do środy to przejdzie .Jeżeli do poniedziałku nie będzie poprawy to niestety musze iśc do ortopedy. Nawet żartować mi się nie chce.Trzymajcie się.[/quote]no wiem przeca.ja tak ogolnie.naszlo mnie bo kurna planowych zajec nie moge przeprowadzic jak mi polowa wyjechala a druga polowa w kratke lazi:mad: .pamietaj kochanie ze psa moze ci ktos na szkoleniu wziasc np.na gryzak.zaden problem jeno przyjemnosc.no i kuruj sie-tez mam nadzieje ze do srody ci przejdzie bo klocki robic bedziemy a to i wlasny i obcy zapach....male toto i trochu trza bedzie sie pouczyc:diabloti:
Pyros-Aga Posted August 19, 2006 Posted August 19, 2006 [quote name='Ewa-Jo']Sorrryyyyyyyy ale na kolano nic nie poradze.Wygląda jak bania.Dzisiaj spacer z młodym zakończył się na 1 spotkanej ławce/do której się ledwo dowlokłam/ gdzie siedziałam wystrzeliwując piłke aby dziecię się wybiegało.Dzięki Beata może być 8 rano.Mam nadzieje że do środy to przejdzie .Jeżeli do poniedziałku nie będzie poprawy to niestety musze iśc do ortopedy. Nawet żartować mi się nie chce.Trzymajcie się.[/QUOTE] Oj, no to trzymamy kciuki zeby przeszło :thumbs:
ayshe Posted August 19, 2006 Author Posted August 19, 2006 [quote name='monisieczka']tia, to juz sie mnie nie zauważa...:placz::placz::placz:[/quote]zauwaza zauwaza:loveu: .tylko jako treser jestem wredna:diabloti:
Pyros-Aga Posted August 19, 2006 Posted August 19, 2006 [quote name='ayshe']no i kuruj sie-tez mam nadzieje ze do srody ci przejdzie bo klocki robic bedziemy a to i wlasny i obcy zapach....male toto i trochu trza bedzie sie pouczyc:diabloti:[/QUOTE] klocki???:-o
monisieczka Posted August 19, 2006 Posted August 19, 2006 [quote name='ayshe']zauwaza zauwaza:loveu: .tylko jako treser jestem wredna:diabloti:[/quote] a nie to spoko, to juz wiemy :diabloti::diabloti::diabloti:
Ewa-Jo Posted August 19, 2006 Posted August 19, 2006 [quote name='Pyros-Aga']Oj, no to trzymamy kciuki zeby przeszło :thumbs:[/QUOTE] Dzięki bawcie się jutro dobrze.Ide spać może mi się przyśni że jestem młoda ,zdrowa i szczupła.
monisieczka Posted August 19, 2006 Posted August 19, 2006 [quote name='Ewa-Jo']Dzięki bawcie się jutro dobrze.Ide spać może mi się przyśni że jestem młoda ,zdrowa i szczupła.[/quote] bedzie dobrze , spoko :calus:
Ewa-Jo Posted August 19, 2006 Posted August 19, 2006 [quote name='ayshe']no wiem przeca.ja tak ogolnie.naszlo mnie bo kurna planowych zajec nie moge przeprowadzic jak mi polowa wyjechala a druga polowa w kratke lazi:mad: .pamietaj kochanie ze psa moze ci ktos na szkoleniu wziasc np.na gryzak.zaden problem jeno przyjemnosc.no i kuruj sie-tez mam nadzieje ze do srody ci przejdzie bo klocki robic bedziemy a to i wlasny i obcy zapach....male toto i trochu trza bedzie sie pouczyc:diabloti:[/QUOTE] Czarno to widze muchomorek jest mało dokładny i mało cierpliwy -niestety ma to po mnie. Jako bliżniak w ascendencie bliżniaka najlepiej robie wszystko po łebkach i radośnie ide dalej:placz: :placz: Taki charakter nic na to nie poradze :oops: :shake:
monisieczka Posted August 19, 2006 Posted August 19, 2006 [quote name='Ewa-Jo']Czarno to widze muchomorek jest mało dokładny i mało cierpliwy -niestety ma to po mnie. Jako bliżniak w ascendencie bliżniaka najlepiej robie wszystko po łebkach i radośnie ide dalej:placz: :placz: Taki charakter nic na to nie poradze :oops: :shake:[/quote] jako z zamiłowania astrolog powiem krótko - nie pitol !
Recommended Posts