Ewa-Jo Posted August 16, 2006 Posted August 16, 2006 [quote name='Szira/Gosia']Taaaaaaaaaaaaaaaaa byłabym bardzo szczęśliwa:mad: :mad: :mad: ale dzisiaj to chyba nie bedzie takiego błota jak w zeszłym tygodniu:razz: Ewa-Jo ja chętnie mogę Josha na gryzaczek wziąść ale nie wiem czy go podniosę:razz:[/QUOTE] No właśnie niestety Joshowi przydałby się pańcio zamiast pańci na zajęciach ale niestety Mareczek stanowczo mówi nie.:placz: :placz: i nic na to poradzić nie można.:angryy:
Ewa-Jo Posted August 16, 2006 Posted August 16, 2006 Dodatkowe pytanko jutro sa zajecia o 20 na cypelku czy też pod siekierkowskim??? Bo może my byśmy z Joshem zamiast dzisiaj przyszli jutro .Jutro macie posłuszeństwo??? Tresserek mi jeszcze nie odpisał o skali trudności dzisiejszych śladzików to może na wszelki wypadek jutro wpadniemy bo posłuszeństwo najbardziej nam się przyda.
asher Posted August 16, 2006 Posted August 16, 2006 No własnie my też wolimy posłuszeństwo. To znaczy ja wolałabym ślady, ale burek by nie wolał, więc się do niego dostosuję :D Halo, haloooo :bye: czy ktoś coś wie i się wiedzą podzieli?
monisieczka Posted August 16, 2006 Posted August 16, 2006 [quote name='Pyros-Aga']Moniesieczka, halo! Mam sprawe. Bo zbiliża sie powrót Maxa :loveu: z urlopu i nie wiem jak klusek na to, a moze ten egzaminik wcześniej byśmy sie postarały zdać? Może jakiś termin z tresserem ustalimy- mi sie spieszy bo nie wiem ile jeszcze łaskawy klusek popracuje :mad: i musze wykorzystac jego dobry humorek :cool3: :p[/quote] padł mi monitor kurczaczki i dlatego mnie troszku nie ma. teraz dopadlam sprzet bachora. czy ty masz na mysli zdanie przez nas egzxaminku???? jakoś cholerka tego nie widzę chociaz nie ukrywam bardzo bym chciala. mozemy beate pomaltretowac ćwiczeniami egzaminowatymi. moze nasze słodziaki zrobia nam niespodzianke :diabloti: . jestem za
monisieczka Posted August 16, 2006 Posted August 16, 2006 [quote name='Ewa-Jo']No właśnie niestety Joshowi przydałby się pańcio zamiast pańci na zajęciach ale niestety Mareczek stanowczo mówi nie.:placz: :placz: i nic na to poradzić nie można.:angryy:[/quote] tanio Sebastiana wynajmę :evil_lol: , u nas każdy grosz na wage złota teraz :cool1:
monisieczka Posted August 16, 2006 Posted August 16, 2006 [quote name='Ewa-Jo']Dodatkowe pytanko jutro sa zajecia o 20 na cypelku czy też pod siekierkowskim??? Bo może my byśmy z Joshem zamiast dzisiaj przyszli jutro .Jutro macie posłuszeństwo??? Tresserek mi jeszcze nie odpisał o skali trudności dzisiejszych śladzików to może na wszelki wypadek jutro wpadniemy bo posłuszeństwo najbardziej nam się przyda.[/quote] przepraszam bardzo ale jakim prawem????? orły sokoły to chyba w inne dni maja co???? jutro za lajtowo dla was bo zajecia dla inteligentnych inaczej :diabloti:
Pyros-Aga Posted August 16, 2006 Posted August 16, 2006 [quote name='Ewa-Jo']Dodatkowe pytanko jutro sa zajecia o 20 na cypelku czy też pod siekierkowskim??? Bo może my byśmy z Joshem zamiast dzisiaj przyszli jutro .Jutro macie posłuszeństwo??? Tresserek mi jeszcze nie odpisał o skali trudności dzisiejszych śladzików to może na wszelki wypadek jutro wpadniemy bo posłuszeństwo najbardziej nam się przyda.[/QUOTE] Nie no ja tak naprawde nie wiem czy dziś będą śladziki- tak sobie powiedziałam...bo w zeszlym tygodniu byly. Ale są proste i krótkie -300m. A poza tym to nie wiemy czy w ogóle bedą :razz:
Pyros-Aga Posted August 16, 2006 Posted August 16, 2006 [quote name='monisieczka']przepraszam bardzo ale jakim prawem????? orły sokoły to chyba w inne dni maja co???? jutro za lajtowo dla was bo zajecia dla inteligentnych inaczej :diabloti:[/QUOTE] To moze w czwartek o godz wcześniej egzaminik??? Co wy na to?:cool3:
ayshe Posted August 16, 2006 Author Posted August 16, 2006 ok.w czwartek o 19 egzamin.dzisiaj sladzikow nie bedzie-chyba ze jakies pierdulkowate po 300-400m:diabloti: .w piatek slady o 19 sie za to odbeda.treserunio nie odpisywal bo treserunio ma od 3 dni tak zwany "sadny dzien'
ayshe Posted August 16, 2006 Author Posted August 16, 2006 [quote name='monisieczka']przepraszam bardzo ale jakim prawem????? orły sokoły to chyba w inne dni maja co???? jutro za lajtowo dla was bo zajecia dla inteligentnych inaczej :diabloti:[/quote]a byl leniuch wczoraj ze sie tak oburza?:diabloti:
ayshe Posted August 16, 2006 Author Posted August 16, 2006 [quote name='Szira/Gosia'] Ewa-Jo ja chętnie mogę Josha na gryzaczek wziąść ale nie wiem czy go podniosę:razz:[/quote]:multi: super by bylo gosia.
ayshe Posted August 16, 2006 Author Posted August 16, 2006 info ogolne:dziesiaj jest posluszenstwo,napewno przydadza sie :[FONT=System]aporty,patyczki obedience,gryzaki.[/FONT] [FONT=System]zeby nie bylo ze nie napisalam a krzycze ze ktos ofiara bossska i nie wzial.:mad: [/FONT]
Żmija Posted August 16, 2006 Posted August 16, 2006 Ok, jutro o 19.00 egzamin, w dołku na cypelku, tak?
ayshe Posted August 16, 2006 Author Posted August 16, 2006 w dolku na cypelku[ale gryps swoja droga:lol: :lol: :lol: ]
Pyros-Aga Posted August 16, 2006 Posted August 16, 2006 [quote name='Żmija']Ok, jutro o 19.00 egzamin, w dołku na cypelku, tak?[/QUOTE] O boszsze co mnie podkusiło. W koncu tresserunio by zapomnial ze my bezprawnie na wyższe zajęcia chodzimy, a tak to ja już sie denerwuje...:drinking:
Ewa-Jo Posted August 16, 2006 Posted August 16, 2006 [quote name='ayshe']info ogolne:dziesiaj jest posluszenstwo,napewno przydadza sie :[FONT=System]aporty,patyczki obedience,gryzaki.[/FONT] [FONT=System]zeby nie bylo ze nie napisalam a krzycze ze ktos ofiara bossska i nie wzial.:mad: [/FONT][/QUOTE] [B][COLOR="Blue"]GDZIE????????[/COLOR][/B]
Ewa-Jo Posted August 16, 2006 Posted August 16, 2006 [quote name='ayshe']info ogolne:dziesiaj jest posluszenstwo,napewno przydadza sie :[FONT=System]aporty,patyczki obedience,gryzaki.[/FONT] [FONT=System]zeby nie bylo ze nie napisalam a krzycze ze ktos ofiara bossska i nie wzial.:mad: [/FONT][/QUOTE] Ja chyba garba od tego sprzętu dostane:angryy: :mad: . Dobrze że jeszcze psa nie musze nosić!!!! Emeryta wykończą jak amen w pacierzu.:placz: :placz:
ayshe Posted August 16, 2006 Author Posted August 16, 2006 [quote name='Pyros-Aga']Pod siekierkami[/quote]znaczy sie pod mostem.siekierkowskim.bo jeszcze emerytka pojedzie pod elektrocieplownie:diabloti:
ayshe Posted August 16, 2006 Author Posted August 16, 2006 [quote name='Ewa-Jo']Ja chyba garba od tego sprzętu dostane:angryy: :mad: . Dobrze że jeszcze psa nie musze nosić!!!! Emeryta wykończą jak amen w pacierzu.:placz: :placz:[/quote]nie jojcz.dwa kroki do autobusiku i wysiadasz na miejscu.rzeczywiscie sie natargasz:eviltong: .
Ewa-Jo Posted August 16, 2006 Posted August 16, 2006 [quote name='monisieczka']przepraszam bardzo ale jakim prawem????? orły sokoły to chyba w inne dni maja co???? jutro za lajtowo dla was bo zajecia dla inteligentnych inaczej :diabloti:[/QUOTE] my się łatwo przystosujemy!!!!1 nie ma sprawy:eviltong: :diabloti:
Ewa-Jo Posted August 16, 2006 Posted August 16, 2006 [quote name='ayshe']ok.w czwartek o 19 egzamin.dzisiaj sladzikow nie bedzie-chyba ze jakies pierdulkowate po 300-400m:diabloti: .w piatek slady o 19 sie za to odbeda.treserunio nie odpisywal bo treserunio ma od 3 dni tak zwany "sadny dzien'[/QUOTE] Monika a nie zdaj to ci nogi z dupy powyrywam!!!!!!!!:mad: :mad: :mad: Dzisiaj są imieniny Nory:eviltong:
ayshe Posted August 16, 2006 Author Posted August 16, 2006 [quote name='Ewa-Jo']Monika a nie zdaj to ci nogi z dupy powyrywam!!!!!!!!:mad: :mad: :mad: Dzisiaj są imieniny Nory:eviltong:[/quote]hehehe.bedzie jatka:diabloti:
Ewa-Jo Posted August 16, 2006 Posted August 16, 2006 [quote name='ayshe']znaczy sie pod mostem.siekierkowskim.bo jeszcze emerytka pojedzie pod elektrocieplownie:diabloti:[/QUOTE] :mad: :mad: :mad: :mad: :mad: :mad: :mad:
Ewa-Jo Posted August 16, 2006 Posted August 16, 2006 [quote name='ayshe']hehehe.bedzie jatka:diabloti:[/QUOTE] Bedzie jak nie zda. Przyjade jutro na 20 żeby nie przeszkadzać ,ale radziłabym jej zdać ten egzamin:mad: :mad:
Recommended Posts