Jump to content
Dogomania

nasze sposoby na odreagowanie stresu poszkoleniowego bez wpadania w nalogi

Recommended Posts

• Replies 12.9k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Dzięki.:loveu:
Przyszła upragniona wiosenka a wraz z nią pies sie lenić zaczął hurtowo:flaming:Rok temu nie było takiej masakry.Mniemam,że tera ma dopiero taka prawdziwą dorosła sierść.
W każdym razie czesze i czesze i czesze.Cały las jest już w puszkach mojego psa,a jej tyłek nadal wygląda jak niedoskubany kurczak:grab:
Sam tyłek.Portki już sie powinny zrobić "rurki" od tego czesania a puchate to jak nigdy.
Ogole dupke i bedzie świety spokój.:evil_lol::diabloti:

• 3 weeks later...
Posted

:diabloti:.nawet o nim nie mam kiedy pomyslec:evil_lol:.cos sie popierniczylo z naszym forum:placz:.albo to u mnie:roll:.
Gsdowcy!
jak ktos moze to niech dizsiaj przytaszczy kamere bo wczoraj zostala oddana glonkowa.ma ktosz grupy sr-pt sprzecior?filmy beda omawiane jak kupie se alkohol bo na trzezwo to ja za nerwowa jestem.:diabloti:
no i te schematy ipo co nagrywane zostaly chyba ze 2 tyg temu tudziez.
co ja mialam jeszcze bo lece[buahahaha:evil_lol:]na lekcje doprowadzac instr.do rozstroju nerwowego:cool3:....
chyba juz nic.z lotniska udajem sie na pola wiec to by bylo tyle jesli chodzi o bytnosc netowa.:evil_lol:
z haslem "ipo najlepsze dla ona"spadam:evil_lol:

Posted

ayshe napisał(a):
:diabloti:.nawet o nim nie mam kiedy pomyslec:evil_lol:.cos sie popierniczylo z naszym forum:placz:.albo to u mnie:roll:.
Gsdowcy!

a ja myslałam, że dostałam bana :cool3::multi:

Posted

no cos znow serwer zastrajkowal :shake: heh jak dorwe dominika to poprosze by im cos do sluchu powiedzial :mad::angryy: ale to dopiero popoludniu mozliwe:cool1: oby szybko zaczelo dzialac - poprzednia podobna awaria trwala w sumie kilka godzin chyba... :roll:

Posted

Aneczka napisał(a):
To wszyscy dostaliśmy bana:evil_lol:

UFFFFFF jak wszyscy to juz mi lepiej!! bo byłam pewna ze po nagrywaniu mojego miotajacego siem doopska treserunio stwierdził - tej pani dziekujemy. Poza tym BARDZO CI ANIU DZIEKUJE :angryy:(to sarkazm) za kamerke..... miałam nadzieje, ze sie nie znajdzie i dadza zyc...a tak była totalna masakra:placz::placz:

Posted

monisieczka napisał(a):
UFFFFFF jak wszyscy to juz mi lepiej!! bo byłam pewna ze po nagrywaniu mojego miotajacego siem doopska treserunio stwierdził - tej pani dziekujemy. Poza tym BARDZO CI ANIU DZIEKUJE :angryy:(to sarkazm) za kamerke..... miałam nadzieje, ze sie nie znajdzie i dadza zyc...a tak była totalna masakra:placz::placz:

hihi czyli mialam farta ze mnie nie bylo ? :eviltong: bo chyba dzis kamerki nie bedzie ? :diabloti:

a na serio to no na chwile obecna wszyscy weci ktorzy widzieli maxa nie maja pojecia co psu jest... ostatni pomysl to walic w ciemno antybiotyk nie wiadomo na co... heh nie dalam...ale pomyslu jak leczyc i na co tez nie mam... moze ktos poleci jakiegos super weta w wawie ???? plizzzz

bo no kasa sie konczy - lepiej nie mowic ile juz poszlo bo no wlosy staja na glowie a pies nadal ledwo zyje :( i nie jest lepiej :(