ayshe Posted April 21, 2008 Author Posted April 21, 2008 ufff no to dobrze eddiii.wiedzialam ze nic nie ginie chyba ze to zgubimy:evil_lol: ps dorplant-daaaawaaajcie.polska srodkowa walczy:D ps2 zalamalam swojego instruktora pilotazu dizsiaj opowiastkom o moich lekach dotyczasych ladowania.bo ja niekcem ladowac.ja poprosze malego dmuchanego:D pilocika pod siedzeniem i jak bedzie trza ladowac to se go nadmucham[pooodmucham?:D]. dorplant jeszczem momencik i zrobie wam ladowanie na cwiaczaku.duuuze macie to pole?:D poza tym chlopcom lepiej,chyba sie czyms przytruly:( ale juzjest ok.dziewczyny sie piora az milo bo wcozraj po tygodniu zaznajomienia poznalam oba stadka[7-5].oczywiscie siostry kaprysowe wprowadzaja swoje rzady silnej reki-terrorystki..mam ochote je zamordowac ale przetrwamy.:D. Quote
Aneczka Posted April 21, 2008 Posted April 21, 2008 Rany ponad godzinę przygotowywałam zdjęcia na forum, a tu znowu na odwyk:angryy: Quote
Eddiii Posted April 21, 2008 Posted April 21, 2008 a czy ja moge poprosic o zgranie mi wczorajszych zdjatek na plytke. jutro dam plytke :p Quote
ayshe Posted April 21, 2008 Author Posted April 21, 2008 nooo zycie jest do bani.wyszlo cos z gronkami i aria?BEZEMNIE?:cool3: Quote
Glonek Posted April 21, 2008 Posted April 21, 2008 ayshe napisał(a):nooo zycie jest do bani.wyszlo cos z gronkami i aria?BEZEMNIE?:cool3: No dobrze zaklinałaś. :mad: I spowodowałaś problemy z AF. :mad::mad::mad::mad::mad: Więc większość zdjęć jest niestety nieostra. :lookarou: Quote
Aneczka Posted April 21, 2008 Posted April 21, 2008 Powiem tak, wczorajsze zdjęcia to po prostu porażka 98% nieostre, ale na siłę podrasowałam trochę bo szkoda mi ujęć, jest aria i kilka belgów ale z nimi to gorzej bo belgi wogóle mało fotogeniczne są ( to nie rasizm:p). No i każdego po trochu. Co do tresera mam kilka rodzynków:loveu: Quote
dorplant Posted April 21, 2008 Posted April 21, 2008 na moim placu to raczej nie wyladujesz ayshe :razz:,raczej sie w druty zaplaczesz . no moze z tylu pod lasem, ale tez bedzie ciezko bo dziki poryly wyrwy . ale jeszcze Ci Lublinek zostaje :evil_lol::lol:, halo wieza ..........prosze o zezwolenie na ladowanie :lol:w Łodzi Quote
ayshe Posted April 21, 2008 Author Posted April 21, 2008 aaano to da rade jakos.w tym lublinku. anka-te rodzynki tresera to mnei nie wkurzaj lepiej:mad:. Quote
lisica Posted April 22, 2008 Posted April 22, 2008 ten wymiar to rozumiem ze w pasie psicy? boszzzz przeciez ludzie nie moga byc tacy chudziutcy.....w kazdym razie kubraczki sprawdzają się super na tresurzeCo nie mogą,co nie mogą,mnie się tak zrobiło samo,no a na dowód masz fotę ze spotkania forumowiczów z owczarka we Wrocku Efektem ubocznym jest to ze raczej w obronie,w sensie uczestnictwa w takowej z psem muszę się do jakiego słupa przytroczyć,gdyż w przeciwnym wypadku postronny obserwator miał by dylemat, kto idzie na pozoranta,piesek w przeciwności do mnie za bardzo wyrósł Dorplant widziała może potwierdzić,no Quote
ayshe Posted April 22, 2008 Author Posted April 22, 2008 no wiesz...timon jest mniejszy od twego olbrzyma a eddiii jeeedize zanim raodsnie jak robimy podkrecenie drivea:lol:.nie mowiac juz o hadesie-donie shagyi ktora ledwo trzyma na hamulcu.:diabloti: Quote
monisieczka Posted April 22, 2008 Posted April 22, 2008 ayshe napisał(a):no wiesz...timon jest mniejszy od twego olbrzyma a eddiii jeeedize zanim raodsnie jak robimy podkrecenie drivea:lol:.nie mowiac juz o hadesie-donie shagyi ktora ledwo trzyma na hamulcu.:diabloti: ja juz eddiiii mówiłam, że skoro lubo chodzic w szpilkach to do mundurku powinna założyć, zakotwiczyłaby na jakies 10 cm i timon by zaparkował Quote
ayshe Posted April 22, 2008 Author Posted April 22, 2008 :cool3::loveu:nie no cos ty....to timon zooom robi:evil_lol: Quote
lisica Posted April 22, 2008 Posted April 22, 2008 toteż mnie potrzebny mocny cuch,bo porcieta wsie na kolankach i doopsku podarte:cool3:.Wyobraź sobie tera co mój ze mną robi:evil_lol:,w każdym bądź razie wyglądam groteskowo,ale mam za to siłę głosu jak na gnoja ryknę tooo.... Quote
monisieczka Posted April 22, 2008 Posted April 22, 2008 lisica napisał(a):toteż mnie potrzebny mocny cuch,bo porcieta wsie na kolankach i doopsku podarte:cool3:.Wyobraź sobie tera co mój ze mną robi:evil_lol:,w każdym bądź razie wyglądam groteskowo,ale mam za to siłę głosu jak na gnoja ryknę tooo.... no to "nasze" porcięta oj wytrzylame som niezwykle:razz: tylko faktycznie nie wiem czy na taka zapałke bedzie rozmiar..... Quote
Eddiii Posted April 22, 2008 Posted April 22, 2008 ja tez czasem rykne:p ale w korytarzu to se moge ryczec :roll: z niemocy :evil_lol: lisica - na mnie najmniejsze spodnie bundeswery tez przy duze ale wazne by przez biodra nie spadaly i luzik :lol: Quote
monisieczka Posted April 22, 2008 Posted April 22, 2008 Eddiii napisał(a):ja tez czasem rykne:p ale w korytarzu to se moge ryczec :roll: z niemocy :evil_lol: lisica - na mnie najmniejsze spodnie bundeswery tez przy duze ale wazne by przez biodra nie spadaly i luzik :lol: oj uwielbiam jak ryczysz:loveu: piekna,subtelna blondynka i ryk trenera rugby :razz: Quote
ayshe Posted April 22, 2008 Author Posted April 22, 2008 bendzie.ara tez w garsci trzyma:cool3::evil_lol:.pasek sie dokupuje albo szeleczki i juz.:evil_lol:. material i szycie-super wytrzymale.kurtkem kontraktowa wlasnei piorem bo sie jej przyjrzalam.jak sie nie przygladac-dwa lata mozna chodzic.blota nie widac.klakow tyz nie.raaajj:diabloti: dzieciak mnei zarazil i zmagam sie z grypom.nie latam dizsiaj:(.bleeeeeee diupa.:( Quote
monisieczka Posted April 22, 2008 Posted April 22, 2008 ayshe napisał(a):bendzie.ara tez w garsci trzyma:cool3::evil_lol:.pasek sie dokupuje albo szeleczki i juz.:evil_lol:. dzieciak mnei zarazil i zmagam sie z grypom.nie latam dizsiaj:(.bleeeeeee diupa.:( bo to kosmiczna niesprawiedliwość, że jednym spadaja a inni na wdechu siem zapinaja..... tylko owsiku słodki siem wykuruj, żebyś nas nie zarażała :diabloti::diabloti: Quote
Eddiii Posted April 22, 2008 Posted April 22, 2008 monisieczka napisał(a):..............i ryk trenera rugby :razz: no co trzeba czasem klatke piersiowa mocniej ruszyc :cool3: Quote
Eddiii Posted April 22, 2008 Posted April 22, 2008 te platki grau mnie wkurzaja :mad: kuchnia po zarciu cala w konfetti :evil_lol: Quote
lisica Posted April 22, 2008 Posted April 22, 2008 W garści trzymać nie mogę bo potrzebna mi jest,to szeleczki wspomagane paskiem,na starego będą bo on znormalizowany Ayshe to witaj w klubie zasmarkanych,ja też grypuchna Quote
Recommended Posts