Ewa-Jo Posted April 11, 2007 Posted April 11, 2007 Eddiii napisał(a):nie dobrze :scared: bo leniuchy jestescie :mad: w ostatnia sobote byla przeszkoda i byl aparat :diabloti: nie mieliśmy jak -tydzień wcześniej zgubiłam halter wracając z pola ,a w czwartek zostawiłam na ćwiczaku kaganiec ,ktorym oznaczyłam początek śladu i nie mieliśmy w czym pojechać:placz: :placz: :placz: Nie zapominaj ze jestem jedyna niezmotoryzowana :placz: :placz:. Pole to pestka perpedes ale na cypelek to jakbym ruszyła perpedes to pewnie byście zamiast ćwiczyć musieli mnie na ostry dyzur odwozić:crazyeye: i jeszcze mielibyście na głowie muchomorka. Quote
Eddiii Posted April 11, 2007 Posted April 11, 2007 Ewa-Jo napisał(a):nie mieliśmy jak -tydzień wcześniej zgubiłam halter wracając z pola ,a w czwartek zostawiłam na ćwiczaku kaganiec ,ktorym oznaczyłam początek śladu i nie mieliśmy w czym pojechać:placz: :placz: :placz: Nie zapominaj ze jestem jedyna niezmotoryzowana :placz: :placz:. Pole to pestka perpedes ale na cypelek to jakbym ruszyła perpedes to pewnie byście zamiast ćwiczyć musieli mnie na ostry dyzur odwozić:crazyeye: i jeszcze mielibyście na głowie muchomorka. no wiem, wiem, ale chyba Monisieczka miala Cie zabrac, ale jej sie pewnie wstac skoro swit nie chcialo :mad: a tak fajnie bylo, skoki wysmienite :evil_lol: , wstawie zdjatka to se zobaczysz Quote
monisieczka Posted April 11, 2007 Posted April 11, 2007 agis napisał(a):nie ludz sie :cool3: kazdy pies po trochu sie przysluzyl, chociaz niektore pewnie bardziej :razz: no ale sam tresserek specjalnie kazal ciagnac Noraska na rekawie zeby wzmocnic jej chwyt :diabloti:to powinien byc dumny Quote
agis Posted April 11, 2007 Posted April 11, 2007 monisieczka napisał(a):no ale sam tresserek specjalnie kazal ciagnac Noraska na rekawie zeby wzmocnic jej chwyt :diabloti:to powinien byc dumny no to Norasek jest usprawiedliwiony :evil_lol: Quote
monisieczka Posted April 11, 2007 Posted April 11, 2007 Eddiii napisał(a):no wiem, wiem, ale chyba Monisieczka miala Cie zabrac, ale jej sie pewnie wstac skoro swit nie chcialo :mad: a tak fajnie bylo, skoki wysmienite :evil_lol: , wstawie zdjatka to se zobaczysz oj skleroza,skleroza, albo za malo witamin:razz:. Zabrac spowrotem mialam, z Bialoleki przez Mokotow na cypelek? to chiba troszku nie bardzo po drodze :eviltong: Quote
monisieczka Posted April 11, 2007 Posted April 11, 2007 agis napisał(a):no to Norasek jest usprawiedliwiony :evil_lol: no wiesz, Maksio patrzyl na swoja sympatie i bral przyklad to tez usprawiedliwiony. czyli najwieksze since to przez Who pewnie :diabloti: Quote
agis Posted April 11, 2007 Posted April 11, 2007 monisieczka napisał(a):no wiesz, Maksio patrzyl na swoja sympatie i bral przyklad to tez usprawiedliwiony. czyli najwieksze since to przez Who pewnie :diabloti: Tak jest :diabloti: I jeszcze przez Chili :evil_lol: Eddiii, a kiedy wstawisz zdjecia? Quote
Eddiii Posted April 11, 2007 Posted April 11, 2007 agis napisał(a): Eddiii, a kiedy wstawisz zdjecia? jak znajde wolna chwilke - niebawem - ale znow jest 350 zdjec i to wybieranie i zmiejszanie mnie drazni. no i nie wiem czy sie ludziska wsie zgadzaja na wstawianie :cool1: Quote
agis Posted April 11, 2007 Posted April 11, 2007 Eddiii napisał(a):jak znajde wolna chwilke - niebawem - ale znow jest 350 zdjec i to wybieranie i zmiejszanie mnie drazni. no i nie wiem czy sie ludziska wsie zgadzaja na wstawianie :cool1: Ok, to czekam na Twoja wolna chwilke :cool3: Moje mozesz wstawiac, nie mam nic przeciwko i tak zawsze wychodze jak przychlast, ale za to Max nadrabia za mamunie :evil_lol: :diabloti: PS. A w czym zmniejszasz? tzn. w jakim programie? Quote
Pyros-Aga Posted April 11, 2007 Posted April 11, 2007 Eddiii napisał(a):jak znajde wolna chwilke - niebawem - ale znow jest 350 zdjec i to wybieranie i zmiejszanie mnie drazni. no i nie wiem czy sie ludziska wsie zgadzaja na wstawianie :cool1: Ja się zgadzam :multi:widziałam, że Tika się załapała przy drzewku, więc baaardzo proszę :loveu::modla: Quote
ayshe Posted April 11, 2007 Author Posted April 11, 2007 Ewa-Jo napisał(a):no ale chyba mało co dorówna twórczości artystycznej piesków ktore zostawiły swoją tforczość na tresserku :crazyeye: - sama zzieleniałam jak mi to dzisiaj rano pokazała . Agis miej naprawde nadzieje ze Maxio nie przejdzie z rękawka na twoje udo bo wygląda to masakrycznie potem i chyba dosyc boli.:shake: Monisia mam nadzieje będzie tak zajęta Noraskiem ze raczej mało ma szans na cieszenie siem z naszej tforczości. 1.krwiaki po miekkim rekawie to normalka-nora i max lapia bardzo mocno i pelnie a na twardy to ja bym chwile poczekala-musze bandazowac sobie reke.nora ma tendencje do ciaglej poprawy chwytu miimo ze ma pelny-nora ma niestabilny emocjonalnie pelny chwyt ze tak sie wyraze. 2.max jeszcze troszke popracuje na waciaku[miekkikm rekawie] 3.noge rozkwasila mi szira lapami i timon na czolowce.-zdarza sie. nie takich rzeczy potrzeba zeby sie mnie pozbyc:diabloti: Quote
ayshe Posted April 11, 2007 Author Posted April 11, 2007 Pyros-Aga napisał(a):Tresserze, mam pytanie: z kim i o której mam dziś zajęcia?? Bo Pyros ma mieć przerwę w obronie, czyli tylko Tika na 19? Czy jak??:cool3:pyros-19,tika 20.:mad: Quote
ayshe Posted April 11, 2007 Author Posted April 11, 2007 ludzie:roll: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: .... grzesiu to sie moze i by nadawal na pozoranta ale jak posluchalam o czym on bredzi to uczyc go nie zamierzama na czolowce to i nora pofrunie-ja mala jestem ale nie przewrotna i mialam wieksze gabaryty od noraska na rekawie tylko niech dziunia trzyma a nie przezywa w trzymaniu:diabloti: .grzesio zdaje sie mysli ze to chodzi o to zeby pies gryzl i bedzie oki-a to znaczy ze psow mu spartolic nie dam bo on ma testosteronu nadmiar[no patrz a nie wyglada:diabloti: ]. wiecej siniakow nie pokaze:eviltong: bo przezywacie jak zaba okres:cool3: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: takie *******y:roll: Quote
Pyros-Aga Posted April 11, 2007 Posted April 11, 2007 ayshe napisał(a):pyros-19,tika 20.:mad: phhhh :roflt:no to będzie zabawnie. tylko żeby Marta bacikiem mi znowu nie przyłożyła :razz::eviltong: Quote
agis Posted April 11, 2007 Posted April 11, 2007 ayshe napisał(a):ludzie:roll: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: .... grzesiu to sie moze i by nadawal na pozoranta ale jak posluchalam o czym on bredzi to uczyc go nie zamierzama na czolowce to i nora pofrunie-ja mala jestem ale nie przewrotna i mialam wieksze gabaryty od noraska na rekawie tylko niech dziunia trzyma a nie przezywa w trzymaniu:diabloti: .grzesio zdaje sie mysli ze to chodzi o to zeby pies gryzl i bedzie oki-a to znaczy ze psow mu spartolic nie dam bo on ma testosteronu nadmiar[no patrz a nie wyglada:diabloti: ]. wiecej siniakow nie pokaze:eviltong: bo przezywacie jak zaba okres:cool3: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: takie *******y:roll: A co znacza te gwiazdki w Twoim poscie? Bo nie wiem czy mam sie obrazic :evil_lol: :eviltong: I jeszcze sie przypomne z moim pytankiem: agis napisał(a):Czy Tresser moglby przypomniec o jakich regulaminach wczoraj mowil do wydrukowania? Bo mi sie zapomnialo :oops: Tzn. strone z regulaminami znalazlam, tylko tam ich jest duuuuzo. Quote
ayshe Posted April 11, 2007 Author Posted April 11, 2007 raczej nie przylozy-za to ja- i owszem :eviltong: :evil_lol: .psy pracuja dzisiaj na klinie.:placz: .nieznosze tego.nie ma to jak rekaw:loveu: Quote
ayshe Posted April 11, 2007 Author Posted April 11, 2007 agis napisał(a):A co znacza te gwiazdki w Twoim poscie? Bo nie wiem czy mam sie obrazic :evil_lol: :eviltong: I jeszcze sie przypomne z moim pytankiem: p iiiii e r d o l y:eviltong: -gwiazdeczki mi sie same uo zrobily:eviltong: :eviltong: no na durne pytanka to ja nie wiem czy odpowiadac:diabloti: pt i ipo1 dekielku z rabnietym pieskiem" pipip strus pedziwiatr-mad max" Quote
agis Posted April 11, 2007 Posted April 11, 2007 ayshe napisał(a):p iiiii e r d o l y:eviltong: -gwiazdeczki mi sie same uo zrobily:eviltong: :eviltong: no na durne pytanka to ja nie wiem czy odpowiadac:diabloti: pt i ipo1 dekielku z rabnietym pieskiem" pipip strus pedziwiatr-mad max" senkju :loveu: A za "rabnietego pieska" to sie zemszcze :mad: Bede biegac za smycza, podczas gdy Tresser sie bedzie biedzil z Maxem na rekawie :evil_lol: Quote
Pyros-Aga Posted April 11, 2007 Posted April 11, 2007 ayshe napisał(a):raczej nie przylozy-za to ja- i owszem :eviltong: :evil_lol: .psy pracuja dzisiaj na klinie.:placz: .nieznosze tego.nie ma to jak rekaw:loveu: brrrr :eek::help1:bacik w rękach tressera to niebezpieczna broń- tak jak klin w rękach kursantów, którym udaje się trafić klinikiem do celu :diabloti::loveu: Quote
Eddiii Posted April 11, 2007 Posted April 11, 2007 agis napisał(a): PS. A w czym zmniejszasz? tzn. w jakim programie? w infranview ale laduje przez imageshack po jednym zdjeciu i to mnie wkurza :angryy: agis napisał(a):Czy Tresser moglby przypomniec o jakich regulaminach wczoraj mowil do wydrukowania? Bo mi sie zapomnialo :oops: Tzn. strone z regulaminami znalazlam, tylko tam ich jest duuuuzo. a co za strona to moze i ja popatrze :evil_lol: Quote
ayshe Posted April 11, 2007 Author Posted April 11, 2007 agis napisał(a):senkju :loveu: A za "rabnietego pieska" to sie zemszcze :mad: Bede biegac za smycza, podczas gdy Tresser sie bedzie biedzil z Maxem na rekawie :evil_lol:no oto bie to juz nie mowialam zes rabnieta ale gonienie za smycza jak pies jest na pozorancie,gonienie z obledem w oczach dodam to sie nie miesci w skali moich opisow rabnietosci kogokolwiek:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: .a max jest rabniety-no nie mow mi ze on jest norrrrrmalny:roll: :evil_lol: .ze o chili nie wspomne z delikatnosci:cool3: :evil_lol: Quote
ayshe Posted April 11, 2007 Author Posted April 11, 2007 Pyros-Aga napisał(a):brrrr :eek::help1:bacik w rękach tressera to niebezpieczna broń- tak jak klin w rękach kursantów, którym udaje się trafić klinikiem do celu :diabloti::loveu:nooo bpooo klinik trzeba kurna zawsze odrzucic do mnie[czyt.we mnie]pewnie zebym sie nie zmeczyla idac po niego metr na ten przyklad.:cool1: :evil_lol: Quote
agis Posted April 11, 2007 Posted April 11, 2007 [quote name='Eddiii']w infranview ale laduje przez imageshack po jednym zdjeciu i to mnie wkurza :angryy: No tak, ladowanie zdjec jest bardzo wkurzajace :roll: [quote name='Eddiii']a co za strona to moze i ja popatrze :evil_lol: Proszem, tam sa rozne regulaminy http://www.wolfdog.org/pol/ Quote
Eddiii Posted April 11, 2007 Posted April 11, 2007 [quote name='agis'] Proszem, tam sa rozne regulaminy http://www.wolfdog.org/pol/ a widzialam juz ja kiedys :roll: strasznie ma duzo tresci :evil_lol: Quote
agis Posted April 11, 2007 Posted April 11, 2007 Eddiii napisał(a):a widzialam juz ja kiedys :roll: strasznie ma duzo tresci :evil_lol: :roflt: :roflt: :roflt: oplulam monitor :evil_lol: litosci :evil_lol: Quote
Recommended Posts