Jump to content
Dogomania

nasze sposoby na odreagowanie stresu poszkoleniowego bez wpadania w nalogi

Recommended Posts

Posted

Eddiii napisał(a):
nie dobrze :scared:
bo leniuchy jestescie :mad: w ostatnia sobote byla przeszkoda i byl aparat :diabloti:

nie mieliśmy jak -tydzień wcześniej zgubiłam halter wracając z pola ,a w czwartek zostawiłam na ćwiczaku kaganiec ,ktorym oznaczyłam początek śladu i nie mieliśmy w czym pojechać:placz: :placz: :placz: Nie zapominaj ze jestem jedyna niezmotoryzowana :placz: :placz:. Pole to pestka perpedes ale na cypelek to jakbym ruszyła perpedes to pewnie byście zamiast ćwiczyć musieli mnie na ostry dyzur odwozić:crazyeye: i jeszcze mielibyście na głowie muchomorka.

• Replies 12.9k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Ewa-Jo napisał(a):
nie mieliśmy jak -tydzień wcześniej zgubiłam halter wracając z pola ,a w czwartek zostawiłam na ćwiczaku kaganiec ,ktorym oznaczyłam początek śladu i nie mieliśmy w czym pojechać:placz: :placz: :placz: Nie zapominaj ze jestem jedyna niezmotoryzowana :placz: :placz:. Pole to pestka perpedes ale na cypelek to jakbym ruszyła perpedes to pewnie byście zamiast ćwiczyć musieli mnie na ostry dyzur odwozić:crazyeye: i jeszcze mielibyście na głowie muchomorka.

no wiem, wiem, ale chyba Monisieczka miala Cie zabrac, ale jej sie pewnie wstac skoro swit nie chcialo :mad: a tak fajnie bylo, skoki wysmienite :evil_lol: , wstawie zdjatka to se zobaczysz

Posted

agis napisał(a):
nie ludz sie :cool3: kazdy pies po trochu sie przysluzyl, chociaz niektore pewnie bardziej :razz:

no ale sam tresserek specjalnie kazal ciagnac Noraska na rekawie zeby wzmocnic jej chwyt :diabloti:to powinien byc dumny

Posted

monisieczka napisał(a):
no ale sam tresserek specjalnie kazal ciagnac Noraska na rekawie zeby wzmocnic jej chwyt :diabloti:to powinien byc dumny

no to Norasek jest usprawiedliwiony :evil_lol:

Posted

Eddiii napisał(a):
no wiem, wiem, ale chyba Monisieczka miala Cie zabrac, ale jej sie pewnie wstac skoro swit nie chcialo :mad: a tak fajnie bylo, skoki wysmienite :evil_lol: , wstawie zdjatka to se zobaczysz

oj skleroza,skleroza, albo za malo witamin:razz:. Zabrac spowrotem mialam, z Bialoleki przez Mokotow na cypelek? to chiba troszku nie bardzo po drodze :eviltong:

Posted

agis napisał(a):
no to Norasek jest usprawiedliwiony :evil_lol:

no wiesz, Maksio patrzyl na swoja sympatie i bral przyklad to tez usprawiedliwiony. czyli najwieksze since to przez Who pewnie :diabloti:

Posted

monisieczka napisał(a):
no wiesz, Maksio patrzyl na swoja sympatie i bral przyklad to tez usprawiedliwiony. czyli najwieksze since to przez Who pewnie :diabloti:

Tak jest :diabloti: I jeszcze przez Chili :evil_lol:

Eddiii, a kiedy wstawisz zdjecia?

Posted

agis napisał(a):

Eddiii, a kiedy wstawisz zdjecia?

jak znajde wolna chwilke - niebawem - ale znow jest 350 zdjec i to wybieranie i zmiejszanie mnie drazni. no i nie wiem czy sie ludziska wsie zgadzaja na wstawianie :cool1:

Posted

Eddiii napisał(a):
jak znajde wolna chwilke - niebawem - ale znow jest 350 zdjec i to wybieranie i zmiejszanie mnie drazni. no i nie wiem czy sie ludziska wsie zgadzaja na wstawianie :cool1:

Ok, to czekam na Twoja wolna chwilke :cool3:
Moje mozesz wstawiac, nie mam nic przeciwko i tak zawsze wychodze jak przychlast, ale za to Max nadrabia za mamunie :evil_lol: :diabloti:

PS. A w czym zmniejszasz? tzn. w jakim programie?

Posted

Eddiii napisał(a):

Ja się zgadzam :multi:widziałam, że Tika się załapała przy drzewku, więc baaardzo proszę :loveu::modla:

Posted

Ewa-Jo napisał(a):
no ale chyba mało co dorówna twórczości artystycznej piesków ktore zostawiły swoją tforczość na tresserku :crazyeye: - sama zzieleniałam jak mi to dzisiaj rano pokazała . Agis miej naprawde nadzieje ze Maxio nie przejdzie z rękawka na twoje udo bo wygląda to masakrycznie potem i chyba dosyc boli.:shake: Monisia mam nadzieje będzie tak zajęta Noraskiem ze raczej mało ma szans na cieszenie siem z naszej tforczości.

1.krwiaki po miekkim rekawie to normalka-nora i max lapia bardzo mocno i pelnie a na twardy to ja bym chwile poczekala-musze bandazowac sobie reke.nora ma tendencje do ciaglej poprawy chwytu miimo ze ma pelny-nora ma niestabilny emocjonalnie pelny chwyt ze tak sie wyraze.
2.max jeszcze troszke popracuje na waciaku[miekkikm rekawie]
3.noge rozkwasila mi szira lapami i timon na czolowce.-zdarza sie.
nie takich rzeczy potrzeba zeby sie mnie pozbyc:diabloti:

Posted

Pyros-Aga napisał(a):
Tresserze, mam pytanie: z kim i o której mam dziś zajęcia?? Bo Pyros ma mieć przerwę w obronie, czyli tylko Tika na 19? Czy jak??:cool3:
pyros-19,tika 20.:mad:

Posted

ludzie:roll: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: ....
grzesiu to sie moze i by nadawal na pozoranta ale jak posluchalam o czym on bredzi to uczyc go nie zamierzama na czolowce to i nora pofrunie-ja mala jestem ale nie przewrotna i mialam wieksze gabaryty od noraska na rekawie tylko niech dziunia trzyma a nie przezywa w trzymaniu:diabloti: .grzesio zdaje sie mysli ze to chodzi o to zeby pies gryzl i bedzie oki-a to znaczy ze psow mu spartolic nie dam bo on ma testosteronu nadmiar[no patrz a nie wyglada:diabloti: ].
wiecej siniakow nie pokaze:eviltong: bo przezywacie jak zaba okres:cool3: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: takie *******y:roll:

Posted

ayshe napisał(a):
ludzie:roll: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: ....
grzesiu to sie moze i by nadawal na pozoranta ale jak posluchalam o czym on bredzi to uczyc go nie zamierzama na czolowce to i nora pofrunie-ja mala jestem ale nie przewrotna i mialam wieksze gabaryty od noraska na rekawie tylko niech dziunia trzyma a nie przezywa w trzymaniu:diabloti: .grzesio zdaje sie mysli ze to chodzi o to zeby pies gryzl i bedzie oki-a to znaczy ze psow mu spartolic nie dam bo on ma testosteronu nadmiar[no patrz a nie wyglada:diabloti: ].
wiecej siniakow nie pokaze:eviltong: bo przezywacie jak zaba okres:cool3: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: takie *******y:roll:

A co znacza te gwiazdki w Twoim poscie? Bo nie wiem czy mam sie obrazic :evil_lol: :eviltong:

I jeszcze sie przypomne z moim pytankiem:
agis napisał(a):
Czy Tresser moglby przypomniec o jakich regulaminach wczoraj mowil do wydrukowania? Bo mi sie zapomnialo :oops: Tzn. strone z regulaminami znalazlam, tylko tam ich jest duuuuzo.

Posted

agis napisał(a):
A co znacza te gwiazdki w Twoim poscie? Bo nie wiem czy mam sie obrazic :evil_lol: :eviltong:

I jeszcze sie przypomne z moim pytankiem:

p iiiii e r d o l y:eviltong: -gwiazdeczki mi sie same uo zrobily:eviltong: :eviltong:

no na durne pytanka to ja nie wiem czy odpowiadac:diabloti: pt i ipo1 dekielku z rabnietym pieskiem" pipip strus pedziwiatr-mad max"

Posted

ayshe napisał(a):
p iiiii e r d o l y:eviltong: -gwiazdeczki mi sie same uo zrobily:eviltong: :eviltong:

no na durne pytanka to ja nie wiem czy odpowiadac:diabloti: pt i ipo1 dekielku z rabnietym pieskiem" pipip strus pedziwiatr-mad max"

senkju :loveu:
A za "rabnietego pieska" to sie zemszcze :mad: Bede biegac za smycza, podczas gdy Tresser sie bedzie biedzil z Maxem na rekawie :evil_lol:

Posted

ayshe napisał(a):
raczej nie przylozy-za to ja- i owszem :eviltong: :evil_lol: .psy pracuja dzisiaj na klinie.:placz: .nieznosze tego.nie ma to jak rekaw:loveu:

brrrr :eek::help1:bacik w rękach tressera to niebezpieczna broń- tak jak klin w rękach kursantów, którym udaje się trafić klinikiem do celu :diabloti::loveu:

Posted

agis napisał(a):

PS. A w czym zmniejszasz? tzn. w jakim programie?

w infranview ale laduje przez imageshack po jednym zdjeciu i to mnie wkurza :angryy:

agis napisał(a):
Czy Tresser moglby przypomniec o jakich regulaminach wczoraj mowil do wydrukowania? Bo mi sie zapomnialo :oops: Tzn. strone z regulaminami znalazlam, tylko tam ich jest duuuuzo.

a co za strona to moze i ja popatrze :evil_lol:

Posted

agis napisał(a):
senkju :loveu:
A za "rabnietego pieska" to sie zemszcze :mad: Bede biegac za smycza, podczas gdy Tresser sie bedzie biedzil z Maxem na rekawie :evil_lol:
no oto bie to juz nie mowialam zes rabnieta ale gonienie za smycza jak pies jest na pozorancie,gonienie z obledem w oczach dodam to sie nie miesci w skali moich opisow rabnietosci kogokolwiek:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: .a max jest rabniety-no nie mow mi ze on jest norrrrrmalny:roll: :evil_lol: .ze o chili nie wspomne z delikatnosci:cool3: :evil_lol:

Posted

Pyros-Aga napisał(a):
brrrr :eek::help1:bacik w rękach tressera to niebezpieczna broń- tak jak klin w rękach kursantów, którym udaje się trafić klinikiem do celu :diabloti::loveu:
nooo bpooo klinik trzeba kurna zawsze odrzucic do mnie[czyt.we mnie]pewnie zebym sie nie zmeczyla idac po niego metr na ten przyklad.:cool1: :evil_lol:

Posted

[quote name='Eddiii']w infranview ale laduje przez imageshack po jednym zdjeciu i to mnie wkurza :angryy:
No tak, ladowanie zdjec jest bardzo wkurzajace :roll:

[quote name='Eddiii']a co za strona to moze i ja popatrze :evil_lol:
Proszem, tam sa rozne regulaminy
http://www.wolfdog.org/pol/

Posted

Eddiii napisał(a):
a widzialam juz ja kiedys :roll: strasznie ma duzo tresci :evil_lol:

:roflt: :roflt: :roflt: oplulam monitor :evil_lol: litosci :evil_lol: