Jump to content
Dogomania

Trymer - pies Pana Wacka :)

Recommended Posts

Posted

[quote name='Owieczka']Jak nic się nie zmieni to dzisiaj.... no i ta przepuklina też ma iśc pod nóż :D[/QUOTE]

No dobra, to kciuki zaciskamy i czekamy na wieści ;)

• Replies 1.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='katarzyna09']Owieczka,a co z ta wychudzona psinka,co sie z nia dzieje???[/QUOTE]
Trzymaj za nią kciuki na razie ;) Mocno.

A Trymerek już bez jajek, dochodzi do siebie.

Posted

[quote name='beka']Czy w jego sprawie były jakies telefony?[/QUOTE]
On chyba jeszcze nie ma ogłoszeń. Zaniedbałyśmy go, chyba czas się za to zabrać.

Widziałam gościa w sobotę, dominant, przyciskał do ziemi jakiegoś maluszka, upomniany przestawał.

Posted

[quote name='gusia0106']Tak jest :):)[/QUOTE]

Kontakt w ogłoszeniach podajemy oczywiście do Ciebie Kochana?:)

[quote name='mala_czarna']Ciotki to lubią ciachać te jajka, co? :evil_lol:
Normalnie zboczone jakieś! ;)[/QUOTE]

:evil_lol:

Posted

[quote name='bela51']Poszła moja składka dla Trymka. A jak sie chłopak czuje po ciachaniu ?[/QUOTE]

Po ciachaniu był obolały ale jakoś sobie poradził bidulek. Spał w domu oczywiście i musiałam siedzieć koło niego bo ledwo powłóczył łapami ale jak tracił mnie z oczu to starał się wędrowac moim śladem... Niestety dzisiaj znowu musze podjechac do weta bo ta przepuklina znowu mu wyszła :( niewiele co prawda ale coś tam jest nie tak.

na dzień dzisiejszy wydatki:

Koszt zabiegu 100zł + kołnierz 25 zł

Posted

[quote name='bela51']Poszła moja składka dla Trymka. A jak sie chłopak czuje po ciachaniu ?[/QUOTE]

Doszła, dziękuję bardzo bela51 :loveu:

Zrobiłam dzisiaj przelew Owieczce za miesięczny koszt hotelu (miesiąc minął 22.06) i zwrot za kastrację i kołnierz.

W sobotę Mysza zawiozła 15 kilo karmy więc na najbliższy miesiąc powinno wystarczyć.

Posted

[quote name='gusia0106']Doszła, dziękuję bardzo bela51 :loveu:

Zrobiłam dzisiaj przelew Owieczce za miesięczny koszt hotelu (miesiąc minął 22.06) i zwrot za kastrację i kołnierz.

W sobotę Mysza zawiozła 15 kilo karmy więc na najbliższy miesiąc powinno wystarczyć.[/QUOTE]
Achhh własnie ;) Zapomniałam podziękować za karmę :) Teraz mu mieszam ta z Joserą i calkiem ładnie wcina. Mam nadzieje, że w końcu nadrobi te kilogramy bo jest nadal bardzo chudy ;(

Posted

[quote name='mysza 1']Jest jakiś tekst do ogłoszeń? Nie mówicie, że mam szukać, proszę :shake: Na metro poluję to bym od razu Trymcia wrzuciła.[/QUOTE]

No zdaje się, że nie ma:(

Ale najważniejsze to, że młody, łagodny, toleruje inne zwierzęta, przylepka :)
Kontakt do mnie albo do Gosi jakby co ;)

Posted

[quote name='gusia0106']No zdaje się, że nie ma:(

Ale najważniejsze to, że młody, łagodny, toleruje inne zwierzęta, przylepka :)
Kontakt do mnie albo do Gosi jakby co ;)[/QUOTE]

Toleruje, hm, widziałam coś innego:evil_lol:

2 lata mu dam.