agusiazet Posted November 3, 2012 Posted November 3, 2012 [quote name='andegawenka']O kurczatko ja mam zaległość:oops: Juz nie wiem mam czy nie mam:splat:[/QUOTE] Pikola, nie masz zadnych zaleglosci, Twoja ostatnia wplata jest za listopad, stn konta Skarpety wynosi 1524 zl 46 gr:) Quote
andegawenka Posted November 3, 2012 Posted November 3, 2012 [quote name='agusiazet']Pikola, nie masz zadnych zaleglosci, Twoja ostatnia wplata jest za listopad, stn konta Skarpety wynosi 1524 zl 46 gr:)[/QUOTE] Nie mam zaległości, tylko płacę co 2 miesiące i wciąż mi się myli. Zacznę co miesiac jak inni, w końcu i tak mam w stałych zleceniach Skarpetkę. Quote
Monika z Katowic Posted November 14, 2012 Author Posted November 14, 2012 Jaka tu cisza... Nikt nie potrzebuje pomocy? Kochana Skarpetka do góry!:loveu: Quote
andegawenka Posted November 14, 2012 Posted November 14, 2012 [quote name='Monika z Katowic']Jaka tu cisza... Nikt nie potrzebuje pomocy? Kochana Skarpetka do góry!:loveu:[/QUOTE] Mój przelew poszedł ....nie ma adnotacji Quote
pikola Posted November 14, 2012 Posted November 14, 2012 Bardzo prosze o maxymalna pomoc dla Sokola teraz Amisia ,ktoremu notorycznie brakuje na leczenie i dt. [h=3][URL="http://www.dogomania.pl/forum/threads/195738-Starszy-ONek-z-kamic%C4%85-p%C4%99cherza-moczowego-prosi-o-pomoc%21"]Starszy ONek z kamicą pęcherza moczowego prosi o pomoc![/URL][/h][IMG]https://lh5.googleusercontent.com/-bAZECZSodNc/T7gieq9u8sI/AAAAAAAAAm0/HWjlO4Bvyeo/s640/DSC02884.JPG[/IMG] Quote
agusiazet Posted November 15, 2012 Posted November 15, 2012 [quote name='andegawenka']Mój przelew poszedł ....nie ma adnotacji[/QUOTE] Sprawdzę po południu lub wieczorem:) Quote
agusiazet Posted November 15, 2012 Posted November 15, 2012 [quote name='pikola']Bardzo prosze o maxymalna pomoc dla Sokola teraz Amisia ,ktoremu notorycznie brakuje na leczenie i dt. [B][URL="http://www.dogomania.pl/forum/threads/195738-Starszy-ONek-z-kamicą-pęcherza-moczowego-prosi-o-pomoc!"]Starszy ONek z kamicą pęcherza moczowego prosi o pomoc![/URL][/B] [IMG]https://lh5.googleusercontent.com/-bAZECZSodNc/T7gieq9u8sI/AAAAAAAAAm0/HWjlO4Bvyeo/s640/DSC02884.JPG[/IMG][/QUOTE] Jak najbardziej jestem za udzieleniem wsparcia finansowego! Quote
agusiazet Posted November 15, 2012 Posted November 15, 2012 Czyli poproszę o dane do przelewu dla Sokoła:) Quote
Ulka18 Posted November 15, 2012 Posted November 15, 2012 Nasz mielecki staruszek DYMNY wyrwany w ostatniej chwili z mieleckiego eldorado potrzebowałby wsparcia na witaminy na stawy i leki. KasiaKia utrzymuje go sama w schronie, ale na weta, leki juz nie ma kasy. Jaka jest procedura wsparcia skarpetki? [url=http://www.dogomania.pl/forum/threads/235518-DYMNY-wielki-staruszek-z-mieleckiego-schroniska-po-latach-pojechał-do-hoteliku!]DYMNY staruszek mielecki[/url] Quote
pikola Posted November 15, 2012 Posted November 15, 2012 [quote name='agusiazet']Czyli poproszę o dane do przelewu dla Sokoła:)[/QUOTE] Bardzo pieknie dziekuje:loveu: Quote
katarzyna09 Posted November 15, 2012 Posted November 15, 2012 [quote name='agusiazet']Czyli poproszę o dane do przelewu dla Sokoła:)[/QUOTE] W imieniu Sokoła pięknie dziękuję za wsparcie finansowe dla Niego! :lol: Quote
agusiazet Posted November 16, 2012 Posted November 16, 2012 [quote name='Ulka18']Nasz mielecki staruszek DYMNY wyrwany w ostatniej chwili z mieleckiego eldorado potrzebowałby wsparcia na witaminy na stawy i leki. KasiaKia utrzymuje go sama w schronie, ale na weta, leki juz nie ma kasy. Jaka jest procedura wsparcia skarpetki? [URL="http://www.dogomania.pl/forum/threads/235518-DYMNY-wielki-staruszek-z-mieleckiego-schroniska-po-latach-pojechał-do-hoteliku!"]DYMNY staruszek mielecki[/URL][/QUOTE] Jestem za wsparciem dla Dymnego. Zasady Skarpety są w pierwszych postach! Quote
andegawenka Posted November 16, 2012 Posted November 16, 2012 [quote name='agusiazet']Jestem za wsparciem dla Dymnego. Zasady Skarpety są w pierwszych postach![/QUOTE] Troszkę bym zmieniła bo mało czytelne no i skarbinka trzeba nowego wstawić.:) Quote
agusiazet Posted November 16, 2012 Posted November 16, 2012 [quote name='andegawenka']Troszkę bym zmieniła bo mało czytelne no i skarbinka trzeba nowego wstawić.:)[/QUOTE] Skarbnika mogę wpisać, ale nic więcej zmieniać nie będę, wg mnie jest czytelnie i nie mam czasu na zabawy ze zmianami prowadzenia rozliczeń! Quote
andegawenka Posted November 16, 2012 Posted November 16, 2012 [quote name='agusiazet']Skarbnika mogę wpisać, ale nic więcej zmieniać nie będę, wg mnie jest czytelnie i nie mam czasu na zabawy ze zmianami prowadzenia rozliczeń![/QUOTE] hmmmm miła jesteś:roll: Quote
agusiazet Posted November 16, 2012 Posted November 16, 2012 [quote name='andegawenka']hmmmm miła jesteś:roll:[/QUOTE] Raczej szczera:) Quote
agusiazet Posted November 16, 2012 Posted November 16, 2012 Jeśli jednak wpłacający deklarowicze (znaczy się większość) mają zastrzeżenie, co do regulaminu i sposobu prowadzenia rozliczeń, to proszę napisać na wątku, co się nie podoba i dlaczego oraz proponowane zmiany. Takie rguły istnieją już parę lat i nie pamiętam, aby ktoś miał zastrzeżenia. Dla mnie są czytelne i jasne, więc myślałam, że i dla innych też! Quote
agusiazet Posted November 16, 2012 Posted November 16, 2012 Jedyna propozycja zmian do rozważenia jak mnie się nasuwa to, to, że deklarowicz nie mający wpłaconych deklaracji na bieżąco nie powinien się ubiegać o pomoc bez obowiązującej kwoty zwrotnej. Quote
Ulka18 Posted November 16, 2012 Posted November 16, 2012 Agusiu, prosze o pw z nr konta, bo moje wplaty chyba ida dalej na Magde NS. Mam stale zlecenie aktualizowane co pol roku, w lipcu przysnelam i wplaty nie bylo. Quote
agusiazet Posted November 16, 2012 Posted November 16, 2012 [quote name='Ulka18']Agusiu, prosze o pw z nr konta, bo moje wplaty chyba ida dalej na Magde NS. Mam stale zlecenie aktualizowane co pol roku, w lipcu przysnelam i wplaty nie bylo.[/QUOTE] Oczywiście, prześlę wieczorem! Quote
agusiazet Posted November 17, 2012 Posted November 17, 2012 (edited) Otrzymalam nastepujace wplaty: Monika z Katowic 10 zl Jolanta 08 20 zl Andegawenka 15 zl joaaa 10 zl _Lara 10 zl Magda 222 40 zl Stan konta wynosil 1629 zl 46 gr Dokonalam przelewu w wysokosci 120 zl dla Sokola i stan na dzisiaj to 1509 zl 46 gr. Edited November 17, 2012 by agusiazet Quote
Monika z Katowic Posted November 17, 2012 Author Posted November 17, 2012 (edited) [quote name='agusiazet']Jedyna propozycja zmian do rozważenia jak mnie się nasuwa to, to, że deklarowicz nie mający wpłaconych deklaracji na bieżąco nie powinien się ubiegać o pomoc bez obowiązującej kwoty zwrotnej.[/QUOTE] Tak - taka poprawka jest konieczna. :) Jako współautorka regulaminu uważam, że nie powinnyśmy zmieniać zapisów ogólnych, bo przecież nie da się streścić zasad funkcjonowania Skarpety im.Talcott w jednym zdaniu! Oczywiście doprecyzowania zawsze mile widziane. Jeżeli ktoś prosi o pomoc finansową (w dobie wielkiej biedy - bardzo cenną) powinien poświęcić kilka minut na przeczytanie zasad funkcjonowania pomocy i zdecydować, czy jest taką formą pomocy zainteresowany... ---------------------------------- Jestem za maksymalną pomocą dla tego psiaczka: [URL="http://www.dogomania.pl/forum/threads/235518-DYMNY-wielki-staruszek-z-mieleckiego-schroniska-po-latach-pojechał-do-hoteliku!"]DYMNY staruszek mielecki.[/URL] Edited November 17, 2012 by Monika z Katowic poprawa literówek Quote
agusiazet Posted November 17, 2012 Posted November 17, 2012 [quote name='Monika z Katowic']Tak - taka poprawka jest konieczna. :) Jako współautorka regulaminu uważam, że nie powinnyśmy zmieniać zapisów ogónie, bo przecież nie da się steścić zasad funkcjonowania Skarpety im.Talcott w jednym zdaniu! Oczywiście doprecyzowania zawsze mile widziane. Jeżeli ktoś prosi o pomoc finansową (w dobie wielkiej biedy - bardzo cenną) powinien poświęcić kilka minut na przeczytanie zasad funkcjonowania pomocy i zdecydować, czy jest taką formą pomocy zainteresowany... ---------------------------------- Jestem za maksymalną pomocą dla tego psiaczka: [URL="http://www.dogomania.pl/forum/threads/235518-DYMNY-wielki-staruszek-z-mieleckiego-schroniska-po-latach-pojechał-do-hoteliku!"]DYMNY staruszek mielecki.[/URL][/QUOTE] Calkowicie sie zgadzam! Teraz o kase niesamowicie trudno, wiec nasza Talcottowa Skarpeta dla staruszkow, to dla niejednego starszego psiaka wielka pomoc:) I to mnie cieszy, ze im niesiemy wsparcie:) Quote
Jolanta08 Posted November 17, 2012 Posted November 17, 2012 Pomoc dla Dymnego wg mnie jak najbardziej wskazana. Quote
Recommended Posts