Jump to content
Dogomania

Skarpeta im.Talcott pomaga psom-staruszkom. Ku pamięci Jolanty08 i Talcott - szlachetnych miłośniczek zwierząt.

Recommended Posts

Posted

Droga Skarpeto im.Talcott:loveu:
Jako prowadzącemu wątek Rusałki, która znalazła szczęście w nowym własnym domku stałym, przypadł mi zaszczyt poinformowania,że wniosek Agaty51 by część pieniędzy pozostałych do rozliczenia przekazać do Skarpety znalazł akceptację deklarowiczów na wątku.:multi:
W związku z tym jutro na konto Skarpety zostanie przelana kwota 110 zł:) na pomoc psiakom w potrzebie
Po otrzymaniu przelewu proszę o potwierdzenie na wątku psiaka o tym ,że kwota dotarła:)

[URL="http://www.dogomania.pl/threads/177170-Rusa%C5%82ka-ju%C5%BC-w-Domku%21%21%21%21%21%21%21%21%21%21"]http://www.dogomania.pl/threads/177170-Rusa%C5%82ka-ju%C5%BC-w-Domku!!!!!!!!!![/URL]

Posted

[quote name='Nikus']Droga Skarpeto im.Talcott:loveu:
Jako prowadzącemu wątek Rusałki, która znalazła szczęście w nowym własnym domku stałym, przypadł mi zaszczyt poinformowania,że wniosek Agaty51 by część pieniędzy pozostałych do rozliczenia przekazać do Skarpety znalazł akceptację deklarowiczów na wątku.:multi:
W związku z tym jutro na konto Skarpety zostanie przelana kwota 110 zł:) na pomoc psiakom w potrzebie
Po otrzymaniu przelewu proszę o potwierdzenie na wątku psiaka o tym ,że kwota dotarła:)
[URL="http://www.dogomania.pl/threads/177170-Rusa%C5%82ka-ju%C5%BC-w-Domku%21%21%21%21%21%21%21%21%21%21"]http://www.dogomania.pl/threads/177170-Rusa%C5%82ka-ju%C5%BC-w-Domku!!!!!!!!!![/URL][/QUOTE]

Wspaniała wiadomość!!! Dziękujemy w imieniu starszych piesków, którymi opiekuje się dobry duch Talcott!!!

Posted

[quote name='Anja2201']Chciałam prosić nr . konta na pw , chcieliśmy przekazać 550 zł na skarpetą , w spadku po staruszku Pixelku , który odszedł w tamtym tygodniu ....:([/QUOTE]

Bardzo duża kwota, ale związana ze smutnym wydarzeniem:( Dziękujemy opiekunom Pikselka. Bądź już tylko szczęśliwy piesku za Tęczowym Mostem
[*].

Posted

[quote name='Anja2201']Chciałam prosić nr . konta na pw , chcieliśmy przekazać 550 zł na skarpetą , w spadku po staruszku Pixelku , który odszedł w tamtym tygodniu ....:([/QUOTE]
przykre, że Pixelek odszedł... od teraz już zawsze będzie szczęśliwy na zielonych łąkach :)

Posted

To wspaniały gest, zaraz wyślę na pw numer konta. bardzo dziękujemy, choć jest mi przykro, że wsparcie Skarpety jest związane z przejściem kolejnego psiaka za TM :( Oby tam był szczęśliwy.

Posted

[B]Kochani, dotarła na konto wpłata od Nikusa 110 zł - [/B]starsza sunia Rusałka, nad którą Nikus miła "pieczę" szczęśliwie znalazła dom, Nikus zaproponował, aby część pieniążków pozostałych w Rusałkowej skarpecie przekazać nam, a sponsorzy się zgodzili - za co bardzo serdecznie dziękujemy :loveu:
[B]Dotarło też 40 zł od agata51 - moc buziaków dla Ciebie :loveu:[/B]

Posted

Pieniążki od Pixelka przyjdą w dwóch przelewach , nie wiem jak to zrobiłam ale zamiast 560 kliknęłam 160 i dlatego musiałam zrobić drugi przelew na 400 zł , no ale razem jest tak jak obiecałam 560 zł :) Przepraszam za zamieszanie , jakaś zakręcona jestem ...

Posted

A ja chciałbym na stałe wpisać się do współpracy.Nie będę deklarować stałych wpłat bo w tych "tonę " jak większość z nas na dogo,ale myślę,że jednorazówki też mile widziane:razz:..Postaram się też by z transportów jakie robię za zwrot kosztów paliwa część trafiała czasem tutaj:)

Posted

[quote name='Nikus']A ja chciałbym na stałe wpisać się do współpracy.Nie będę deklarować stałych wpłat bo w tych "tonę " jak większość z nas na dogo,ale myślę,że jednorazówki też mile widziane:razz:..Postaram się też by z transportów jakie robię za zwrot kosztów paliwa część trafiała czasem tutaj:)[/QUOTE]

Bardzo dziękujemy i zapraszamy serdecznie, jak to mówią w kupie siła:)

Posted

[COLOR=Magenta][B]Anja - pieniążki dotarły, 560 zł Bardzo dziękujemy :Rose:[/B][/COLOR]
[COLOR=Black]J[/COLOR][COLOR=Black]eśli gdzieś trzeba to potwierdzić, np. na wątku Pixelka, to podaj proszę link, bo po zmianach na dogo nic nie idzie samemu znaleźć.[/COLOR]